blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στους Διδύμους. Ας επικοινωνήσουμε αρμονικά!

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στους Διδύμους. Ας επικοινωνήσουμε αρμονικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2015, την Σελήνη στους Διδύμους

Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Θετικοί οι κραδασμοί και της σημερινής ημέρας, μια και οι όψεις συνολικότερα που σχηματίζονται στο πλανητικό σκηνικό, συντελούν σε μια συνολικότερη εύνοια, η οποία διαχέεται στις διαθέσεις, στην επικοινωνία, στις σχέσεις και δημιουργεί μια σειρά θετικών εξελίξεων στις υποθέσεις που διαχειριζόμαστε! Η Σελήνη δίνει τον τόνο, διανύοντας το ζώδιο των Διδύμων και δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην επικοινωνία. Θα διευκολύνει τις εξελίξεις σε ζητήματα, που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα μας προβλημάτισαν, ενώ παράλληλα βελτιώνει και την ψυχολογία μας, καθώς επικοινωνούμε πολύ πιο εύκολα με τους γύρω μας!

Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη

Στις 2:35 μμ. το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί μία ευχάριστη εσωτερική φόρτιση, που θα μας ωθήσει σε μια μεγαλύτερη δράση προς πάσα κατεύθυνση. Είναι πιθανή η ανάληψη πρωτοβουλιών σε θέματα συζητήσεων και επαφών, ενώ υπάρχει και η εσώτερη ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε, να έρθουμε πιο κοντά τους και να αναζητήσουμε τη συντροφιά τους. Γι’ αυτό, οι ώρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να ασχοληθούμε με ό,τι μας κάνει να νοιώθουμε καλά, καθώς και να εκτονώσουμε την ενέργειά μας μέσα από την άσκηση!

Σελήνη στον Καρκίνο

Στις 9:45 μ.μ. η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο το διήμερο που ακολουθεί, όπου τον κύριο λόγο έχουν τα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συμβιώνουμε και γενικότερα θέματα που αφορούν και το συναίσθημα μας.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Πλούτωνα

Ας μην ξεχνάμε πως το τριήμερο που ακολουθεί βρίσκεται κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης σε δύο εντυπωσιακές όψεις. Τόσο το τετράγωνο της Αφροδίτη με τον Δία το Σάββατο,όσο και το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα την Κυριακή, από τη μια μεριά θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούμε το χρόνο, τις στιγμές και τις σχέσεις μας, ενώ από την άλλη ενεργοποιούν έντονα τα θέματα της ερωτικής ζωής, η οποία πρωταγωνιστεί στο σκηνικό των ημερών με νέες και εντυπωσιακές εξελίξεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Διδύμους

Την εύνοια της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων απολαμβάνουν Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του τελευταίου δεκαημέρου, μια και δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα στην επικοινωνία τους. Παράλληλα, η σημερινή μέρα τους δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν, να συζητήσουν και ίσως να πετύχουν και κάτι, επιθυμούν πολύ! Ποιες εντυπωσιακές εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του μήνα που έρχεται στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι τις 11 Απριλίου. Στην αναζήτηση της αρμονίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις από τη και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-03-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι