Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Σελήνη στους Ιχθείς και ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με Ήλιο: Επιτέλους, μπορώ να μιλήσω για όλα αυτά που νιώθω!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με Σελήνη στους Ιχθείς και ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με Ήλιο: Επιτέλους, μπορώ να μιλήσω για όλα αυτά που νιώθω!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, με την Σελήνη στους Ιχθείς

Η Σελήνη στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Σήμερα η ημέρα μας υποδέχεται με ένα διάπλατο χαμόγελο! Ξέρετε, από αυτά που σου δημιουργούν αυτόματα τη διάθεση να χαμογελάσεις και εσύ, μια και η διαδρομή της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα μας δώσει πολλούς λόγους αισιοδοξίας και καλής διάθεσης.

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Ιδιαίτερα στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, συγκεκριμένα στις 2:14, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας πολύ καλής διάθεσης και προωθεί επικοινωνιακά μας ζητήματα, ενώ ενισχύει την κοινωνική μας ζωή και τροφοδοτεί με ευχάριστες εξελίξεις τα ερωτικά θέματα μας. Γενικότερα, τις ώρες αυτές ό,τι κι αν κάνουμε, ό,τι και αν θελήσουμε να προωθήσουμε, το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να έχουμε θετικές εξελίξεις και καλές συναλλαγές. Θα υπάρχει μια καλή ροή στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν, αλλά και στα πρόσωπα, με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή!

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Αλλά και λίγο παρακάτω, στις 4:12 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί προϋποθέσεις ενίσχυσης του συναισθήματός μας και μια διάθεση ανταλλαγής με τα πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας. Οι συζητήσεις, οι ιδέες, οι επαφές, μα και η κοινωνική ζωή ενισχύονται και οι ώρες αυτές συντελούν στην θετική εκτόνωση της ενέργειας.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή

Ωστόσο, στις βραδινές ώρες της ημέρας και συγκεκριμένα στις 9:37, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δυναμιτίζει κάπως τα πράγματα. Ιδιαίτερα τις διαθέσεις και τις σχέσεις, που ενδεχομένως θα περάσουν από αρκετές συναισθηματικές αναταράξεις.
 
Αλλά και λίγο παρακάτω, στις 10:08, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενισχύει το προηγούμενο κλίμα, δημιουργώντας μία δυσκολία στη… συχνότητα εκπομπής και λήψης μεταξύ των συζητήσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, τις περισσότερες φορές βεβαίως χωρίς σημαντικό λόγο.

Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο

Ωστόσο, σήμερα έχουμε άλλη μια σημαντική όψη, αυτή της συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Ηλιού. Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, λόγω της αναδρομής κίνησής του, και τώρα έρχεται να ανοίξει ένα σημαντικό παράθυρο στην επικοινωνία, το οποίο θα εξυπηρετήσει καταρχήν πρόσωπα και καταστάσεις τις ημέρες αυτές. Θα δώσει τη δυνατότητα αποκατάστασης τυχόν παρεξηγήσεων, που μπορεί να δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα στη ζωή μας, και θα επαναφέρει τις ισορροπίες. Παράλληλα, θα δώσει τη δυνατότητα σημαντικών συζητήσεων και συμφωνιών σε θέματα που ενδεχομένως επεξεργαζόμαστε ή μεθοδεύουμε εδώ και καιρό. Τώρα, έχει έρθει η ώρα να μπούνε σε μια πιο πρακτική εφαρμογή και να συζητηθούν επί της ουσίας.
 
Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως τώρα θα έχουμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο στις σχέσεις εκείνες, οι οποίες τραυματίστηκαν, πληγώθηκαν και βεβαίως, μας ταλαιπώρησαν, ωστόσο δεν κατάφεραν ποτέ να βγουν ούτε από την καρδιά μας ούτε από το μυαλό μας!
 
Οι ημέρες αυτές βοηθούν να πλησιάσουμε πρόσωπα, για τα οποία νιώθουμε πως η απόσταση μαζί τους δεν είναι ικανή να σβήσει το συναίσθημα από τις καρδιές μας. Πριμοδοτούν με έξτρα ευκαιρίες τη δυνατότητα να έρθουμε και πάλι κοντά, για ακόμα μια προσπάθεια, που ίσως αυτή τη φορά μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα από την προηγούμενη. Καθώς άλλωστε έχουν γίνει και οι ανάλογες επεξεργασίες όλο το διάστημα αυτό, τώρα έχει έρθει η ώρα να μπουν τα πράγματα σε μια νέα βάση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ερμή-Ήλιου

Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ίσως τώρα είναι η ευκαιρία που περιμένατε! Αυτή του να ανοίξετε έναν νέο δίαυλο στην επικοινωνία σας, στη σχέση σας, και να πείτε όλα αυτά που… παίδεψαν την ψυχή σας και το μυαλό σας το τελευταίο διάστημα… Την αλήθεια σας δηλαδή, αυτή πρέπει να βγάλετε προς τα έξω… Είναι αυτή που θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι, με κείνο το πρόσωπο για το οποίο η καρδιά σας δεν σταμάτησε ποτέ να χτυπάει!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Ιουνίου 2014.
Τα ζώδια, ο έρωτας και προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Ιουνίου, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα, γεμάτη θετικές εξελίξεις! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Σελήνη στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Η Σελήνη στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Η Σελήνη στους Ιχθείς και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-06-2014 00:00:00