Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Κριό: Ένταση στην ατμόσφαιρα!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Κριό: Ένταση στην ατμόσφαιρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014, με Σελήνη στον Κριό

Σελήνη στον Κριό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Με την Σελήνη να κινείται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού ξεκινά η σημερινή ημέρα, δημιουργώντας εκείνα τον ενθουσιασμό σε ό,τι μπορεί να μας ενδιαφέρει και να μας τραβά την προσοχή.
 
Η Σελήνη στο ζώδιο αυτό δίνει εκείνη την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στα σχέδια μας, στις επιθυμίες μας, χωρίς να σκεφτούμε πολλές φορές τις συνέπειες ή τα επακόλουθα των πράξεών μας! Η ανάγκη της είναι να δρα, να κινείται. Δεν αγαπά τη στασιμότητα, της αρέσουν οι προκλήσεις, η ελευθερία, η δυνατότητα να μπορεί να κινείται όπως θέλει εκείνη και γεγονός είναι πως η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από τέτοιου είδους διαθέσεις και ενέργειες, που ωστόσο πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν εριστικές και προκλητικές, ανεβάζοντας τους τόνους στις συμπεριφορές!

Σελήνη σε τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, που ανοίγει την αυλαία της ημέρας στις 7:49 π.μ., δίνει μία δυσκολία στο πρωινό. Προκαλεί μια έντονη ανησυχία στην ατμόσφαιρα, συχνά και χωρίς λόγο, που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και τσακωμούς και να ανεβάσει και τους τόνους και την ένταση!
 
Στις 4:08 το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα έρχεται να πυροδοτήσει τα συναισθήματα, δημιουργώντας μια διάθεση επιβολής, τόσο από εμάς προς τους άλλους όσο και από τους άλλους προς εμάς. Η επικοινωνία γίνεται μέσα σε ένα κλίμα φόρτισης, απολυτότητας και διεκδίκησης, για το… ποιος τελικά θα επιβληθεί σε ποιόν!

Σελήνη σε σύνοδο με Ουρανό

Αλλά και στις 7:29 μ.μ., η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό συνεχίζει να δημιουργεί μια ένταση στην ατμόσφαιρα μια ανησυχία, μια νευρικότητα και μια εναλλαγή στις διαθέσεις, που πολύ εύκολα και με ξαφνικό τρόπο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, ιδιαίτερα όταν θίγονται θέματα ορίων… Κυρίως οι προσωπικές σχέσεις θα πυροδοτηθούν από απρόβλεπτες συζητήσεις, που πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγουν από μία ήρεμη και αρμονική ροή και να ανεβάσουν τους τόνους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό και τις όψεις της

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η ημέρα σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσετε πιο δυναμικά σε σχέση με τους προσωπικούς στόχους σας και θέματα, που ενδεχομένως θέλετε να διευθετήσετε ή να επικοινωνήσετε στους γύρω σας. Όμως, επειδή είναι πολύ εύκολο η δική σας συμπεριφορά να έχει έναν πιο προκλητικό χαρακτήρα, αλλά και οι άλλοι να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικοί ή εριστικοί απέναντί σας, καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην οξύνετε τα πνεύματα. Το κλίμα δεν συνηγορεί στην αρμονική ροή της επικοινωνίας! Για να μάθεις τι άλλο πρέπει να προσέξεις κάλεσε τώρα στο 14788 και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Μπορείς ακόμη να στείλεις sms όλο το 24ωρο με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα, η Πανσέληνος την Αφροδίτη… και το πάθος περισσεύει!

Άστρα να πάνε και τον Νοέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

Να έχετε μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-11-2014 20:00:00