blank
 
blank

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 4 Ιουνίου.

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 4 Ιουνίου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα: Πάθος ή λάθος;

Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα και διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

Στις 4 Ιουνίου η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε μία σύνοδο, εκτοξεύοντας τα πάθη και φέρνοντας αναμνήσεις, συχνά βαθιές κι επώδυνες. Ανάγκη για αλλαγή, μεταμόρφωση, αποδοχή και απαλλαγή από ενοχλητικά στοιχεία στη ζωή μας θα επιχειρήσουμε τις μέρες αυτές. Πρόκειται για ένα διήμερο κατά το οποίο θα έρθουμε αντιμέτωποι με αποφάσεις που πήραμε, λάθη που κάναμε, πάθη που δε μπορέσαμε να χειριστούμε όπως θα θέλαμε και στο τέλος μας κυρίευσαν.
 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μία δύσκολη θέση, που στεγνώνει το συναίσθημα, δίνοντας τη θέση του στη λογική. Από την άλλη, η σύνοδός της με τον Πλούτωνα, αναταράζει τα καλυμμένα συναισθήματα, βγάζοντάς τα προς τα έξω με τρόπο εκρηκτικό, βίαιο και ακραίο. Φυσικά, είναι ο Πλούτωνας που υπερισχύει, ενισχύοντας τη σκοτεινή ή μυστική πλευρά μας προς στιγμήν. Ταμπού και μυστικά μπλέκονται σε ένα μυστηριώδη χορό, ζητώντας να αποκαλυφθούν ή να διαλυθούν εντελώς.
 
Δυσαρέσκεια από τις υπάρχουσες καταστάσεις, αντίδραση και επιθετικότητα χαρακτηρίζουν το τοπίο για ένα διήμερο περίπου. Παράλληλα, ζήλειες, υπεκφυγές και προβληματικές συμπεριφορές, θα σκιάζουν προσωρινά τη διάθεσή μας. Θέλει λεπτό χειρισμό η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σεβασμό στα αισθήματα του άλλου και έλεγχο στο πώς εξωτερικεύουμε τα δικά μας. Ακατάλληλο διήμερο για συμφωνίες, αφού θα προσπαθήσουν να μας βάλουν τρικλοποδιές και να κινηθούν μυστικά και υπόγεια.

Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα: Εδώ να μείνεις…

Την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, κάνοντας μας ευάλωτους, χαρίζοντας μας ανεπτυγμένη ευαισθησία, έμπνευση και δυνατή σκέψη. Η ομορφιά της όψης έγκειται στο ότι θα νιώσουμε πως έχουμε ο ένας τον άλλον, πιασμένοι αγκαλιά, προχωρώντας το δρόμο μέχρι το τέρμα του.
 
Θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά , να νιώσουμε ανθρώπινα, γλυκά, προστατευμένα. Να ξετυλίξουμε τα μπερδεμένα κουβάρια της ψυχής μας, ρίχνοντας φως σε μέχρι τώρα αδιέξοδες καταστάσεις. Παράλληλα, θα υπάρξει μία αμοιβαία εξάρτηση του ενός από τον άλλον, μία ατολμία να δράσουμε μόνοι, καθώς επίσης και μία αμοιβαία φροντίδα και παρηγοριά σε προσδοκίες που δε βγήκαν αληθινές ή σε απογοητεύσεις. Στηρίζουμε τον άνθρωπό μας και στηριζόμαστε από αυτόν επίσης. Οι εγωισμοί παραμερίζονται, χαιρόμαστε να προσφέρουμε χαρά και βοήθεια στους άλλους, ενώ δρούμε συλλογικά, σκεπτόμενοι και τις ανάγκες του περιβάλλοντος μας.
 
Πρόκειται για μία θετική όψη, που φέρνει εύνοια ειδικά σε ερωτευμένα ζευγάρια, όπου θα υπάρξει μία ανάγκη για τρυφερότητα και επιβεβαίωση αισθημάτων. Σε πολλές περιπτώσεις θα φέρει έμπνευση, κάτι που θα ομορφύνει τη ζωή μας, αν βρει διέξοδο σωστά. Προσοχή να μη πέσουμε στη παγίδα της ψευδαίσθησης, του ονείρου του απατηλού και της προσδοκίας, που αποφάσισε να μην ανταποκριθεί στη δική μας πραγματικότητα.

Ας αναγνωρίσουμε ωστόσο στον άλλον τα όρια του και να τα σεβαστούμε, τηρώντας τα!

Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός από το Myastro και το ilovezen.gr! Κέρδισε ένα μοναδικό κόσμημα μακραμέ με το διαχρονικό σύμβολο "δέντρο της ζωής" και την ενεργειακή πέτρα που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου! Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό κάνε κλικ εδώ

Οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουνίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
 
Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα και διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

 

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2015 15:23:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι