blank
 
blank
31-05-2015 14:59:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουνίου 2015

Τα πάντα μπορούν να συμβούν για όποιον ξέρει να περιμένει, αλλά και να βλέπει τη ζωή με κέφι και χαμόγελο! Ο Ιούνιος κάνει το ντεμπούτο του με τα ζώδια να προσπαθούν να βάλουν και πάλι σε τάξη τη ζωή τους. Μία παραπλανητική Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας 1-7 Ιουνίου 2015.

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού: Επιπόλαιες σχέσεις και προδοσίες…

Ο Ιούνιος ξεκινά με την Πανσέληνο των παραπλανήσεων, που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη! Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μας δείχνει ότι αυτό το φεγγάρι μπορεί να σταθεί επικίνδυνο για τις σχέσεις αλλά και τον ψυχισμό μας, αν δεν καταφέρουμε να διώξουμε μακριά τα στοιχειά του παρελθόντος! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να βιώσουμε παραπλανήσεις, εξαπατήσεις και προδοσίες, που θα οφείλονται σε επιπόλαιες πράξεις και επιλογές. Μην βιάζεσαι να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, μην προτρέχεις να κρίνεις τα γεγονότα και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ! Τα ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από αυτή την Πανσέληνο είναι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο τέλος του α’ δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου! Ευνοημένοι θα είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Το γλέντι του έρωτα!

Την Παρασκευή στις 5 Ιουνίου ο πλανήτης Αφροδίτη, ξεκινά το καλοκαιρινό ερωτικό πάρτι, κάνοντας την είσοδό της στο πύρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, τον Λέοντα! Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα – ως τις 8 Οκτωβρίου- με ένα μικρό διάλειμμα από τις 19-31 Ιουλίου, που θα βρίσκεται προσωρινά στην Παρθένο. Τι θα μας δώσει όμως η Αφροδίτη από τον Λέοντα: Νέες γνωριμίες, καινούργια ερωτικά πάθη, δυναμικές ερωτικές ιστορίες, στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς στον έρωτα, κτητικές σχέσεις πάθους και απόλυτη εκφραστικότητα για ζητήματα ερωτικά! Ποιοι θα ευνοηθούν; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)!

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία: Γυρνάς σελίδα και το ευχαριστιέσαι!

Την Παρασκευή στις 5 Ιουνίου λέμε αντίο στο πικρό παρελθόν και κοιτάζουμε μπροστά μας. Το παρόν είναι όμορφο και ότι οι μέρες που έρχονται θα μας δώσουν κάτι καινούργιο, που έχουμε πραγματικά ανάγκη να το ζήσουμε! Ο Άρης από τους Διδύμους πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία και φέρνει την ευκαιρία που μας θέτει σε εγρήγορση για να αλλάξουμε με όμορφο τρόπο τη ζωή μας! Ευνοείσαι αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο β δεκαήμερο!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!

Το Σάββατο στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιεί την πρώτη της αρμονική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σταθεροποιεί ερωτικές σχέσεις που έχουν συναισθηματικό βάθος και ουσία! Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο, μπορείς να προσμένεις τα καλύτερα!
 
Αφού είδαμε την ερωτική αστρολογική ενημέρωση της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους στίχους τραγουδιών να προβλέψουν τι θα γίνει στα αισθηματικά των ζωδίων! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει από 1-7 Ιουνίου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Καταπληκτικά – Νίνο»
«Σε έχω δίπλα μου και νιώθω καταπληκτικά κι η καρδιά μου σαν ροκ μπάντα παίζει δυνατά! Κάθε χτύπος τ’ όνομα σου λέει στο ρυθμό, μόλις με φιλήσεις χάνω ανάσα και σφυγμό, σ’ αγαπάω και όλα μοιάζουν πια, καταπληκτικά! Τα μάτια μου άνοιξα μετά σε χάζευα, 7 τα θαύματα, το πιο μεγάλο εσύ, ποτέ κορίτσι μου, ποτέ δεν έμαθα η λέξη “ευτυχία” τι θα πει»… Η ευτυχία ξεκινά από αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα… Η πιο ερωτική περίοδος του έτους ξεκινά και αυτή τη φορά θα κρατήσει αρκετά.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Μια μεγάλη αγάπη – Γιάννης Πλούταρχος»
«Πες της αν το θέλει πίσω να γυρίσει, μίλησέ της κι ίσως να υπάρχει λύση, πες της δύο λόγια με πολύ αγάπη, δεν μπορεί το ξέρω νιώθει ακόμα κάτι. Πες της αν το θέλει πώς την περιμένω, ούτε απ' το σπίτι έξω πια δεν βγαίνω, ξέρω κατά βάθος έχω κάνει λάθη! Όλα τα σκεπάζει μια μεγάλη αγάπη, μια μεγάλη αγάπη»! Η μεγάλη αγάπη έχει πάντα πόνο αλλά έχει και διάρκεια… Η Πανσέληνος στον Τοξότη φουντώνει τα πάθη, σε κάνει να λειτουργείς σπασμωδικά και ζεις το δικό σου δράμα για λάθη που έχουν ήδη συμβεί… Όμως σύντομα θα ξεφύγεις από αυτή την διάθεση και η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαρά που κρύβεται μέσα σου!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Όλα τα ξέρω – Ηλίας Βρεττός»
«Όλα τα ξέρω, τι να εξηγήσω, γι’ αυτό καλύτερα να μην μιλήσω, όλα τα ξέρω ασ’ τη συγνώμη, γιατί ο προδότης δεν έχει γνώμη, μόνο να μην σε ξαναδώ σαν να μην πέρασες από ΄δω μόνο να μην σε ξαναδώ, μην δεις τον άλλο μου εαυτό»! Οι αποκαλύψεις που γίνονται, είναι για το καλό σου και πραγματικά θα σε βγάλουν σε ένα καλύτερο αύριο! Η Πανσέληνος στον Τοξότη βγάζει στην επιφάνεια γεγονότα που δεν ήξερες… Σίγουρα όμως, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει γρήγορα να βρεις τον εαυτό σου, φέρνοντας στα πόδια σου νέα φλερτ!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Δεν συγκρίνεσαι – Ζωή Χρήστου»
«Είπα πώς δεν είσαι ο άνθρωπός μου, τ' άλλο μισό μου, και πώς δεν σε σκέφτομαι μα μιλούσε ο εγωισμός μου, γι' αυτό κι απόψε δες, σε σένα έρχομαι, φέρθηκα παράλογα με αδικαιολόγητη τρελά. Σ' αγαπώ παράφορα, μην αργείς κοντά μου έλα, δεν συγκρίνεσαι, τι κι αν είσαι λάθος, πότε νίκησε πες μου η λογική, το πάθος, δεν συγκρίνεσαι, δεν σ' αλλάζω φως μου, στα δύο μάτια σου όλοι οι θησαυροί του κόσμου»! Υπάρχει μία σχέση που έχει μεγάλη αξία για σένα και με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα αρχίσεις σιγά-σιγά να νιώθεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία… Όσο για την Πανσέληνο στον Τοξότη, σου δημιουργεί υπερένταση, άγχος και φόβο για το αύριο! Μην ξεσπάς εκεί που αγαπάς…
 
 
ΛΕΩΝ
«Φταίει ο έρωτας – Βαλάντης»
«Φταίει ο έρωτας για ό,τι μου συμβαίνει. Φταίει ο έρωτας που ακόμα με τρελαίνει. Μπαίνω στ' αμάξι και χάνομαι πάλι μονάχη. Κάνω κομμάτια τις νύχτες μου, δίνω μια μάχη»! Από αυτή την εβδομάδα τραγουδάς μόνο ερωτικά τραγούδια, φίλε Λέοντα! Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να μουτρώνεις και να απελπίζεσαι στα αισθηματικά σου! Το ερωτικό πάρτι ξεκινά και εσύ τώρα γίνεσαι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Να με δικαιολογήσεις – Μελίνα Ασλανίδου»
«Να με δικαιολογήσεις, να με αφήσεις έτσι να νιώθω και ας πονάω, εγώ θα μείνω με το λάθος που αγαπάω και ας το ξέρω ότι εσύ με προσπερνάς. Να με δικαιολογήσεις, να με αφήσεις με ό,τι νιώθω να περνάω και όταν σου λέω πως δεν έχω πού να πάω, εσύ να κάνεις πως για αγάπη μου μιλάς»! Μην αναζητάς δικαιολογίες, αντιμετώπισε τα επακόλουθα της Πανσελήνου στον Τοξότη, που σου επιβάλουν να δεις τα πράγματα καθαρά και να αναγνωρίσεις λάθη και αδυναμίες!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Ζήτα μου – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Ζήτα μου τη νίκη ή την ήττα μου, τα όρια μου ζήτα μου, τα σύνορά μου η γραμμή είν' η καρδιά μου, ζήτα μου τις υπερβάσεις που μπορείς κι εσύ να φτάσεις. Όλα ένα βήμα μοιάζουν απ' το γκρεμό και κανείς δε μου 'πε πως δε φταίω εγώ»! Η εβδομάδα των ερωτικών υπερβάσεων ξεκινά για σένα, φίλε Ζυγέ… Η Πανσέληνος στους Διδύμους σου ανοίγει νέους ορίζοντες και καινούργια πεδία ερωτικής δράσης! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σου φέρνει νέες ερωτικές ευκαιρίες, φλερτ, γνωριμίες και κατακτήσεις, που θα σε κάνουν να ξεφύγεις με όμορφο τρόπο από τα όριά σου!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εδώ στα δύσκολα – Νικηφόρος»
«Εδώ στα δύσκολα τα πάντα θα φανούν, αν ό,τι λένε οι καρδιές στ' αλήθεια το μπορούν. Εκεί που όλοι σταματούν εσύ να προχωράς, εδώ στα δύσκολα αγάπα με αν τολμάς, όταν με ψάξεις να μ' αγκαλιάσεις θα είμαι εκεί Όταν κοιμάσαι κι όταν φοβάσαι θα είμαι εκεί, χιλιάδες ξένοι, όλοι χαμένοι, ποιος να τους πει. Πόσο μετράει να σ' αγαπάει κάποιος στη γη…» Εδώ στα δύσκολα η αγάπη επιμένει και εσύ το ίδιο, αγαπητέ Σκορπιέ… Η Πανσέληνος στον Τοξότη, αναμοχλεύει τα συναισθήματά σου και σε κάνει να νιώθεις ανασφάλειες, που σε ωθούν να λειτουργείς παρορμητικά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σου δίνει την ώθηση να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους, όσο δύσκολοι και να φαίνονται!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δώσε κάτι για μένα – Θέμης Αδαμαντίδης»
«Δώσε κάτι και για μένα, δώσε πόνο, δώσε ψέμα και αν μου λείπεις και φοβάμαι, με την μορφή σου θα κοιμάμαι! Δώσε κάτι και για μένα, το μυαλό μου και στο τέρμα, δώσε πόνο, δώσε ψέμα, δώσε κάτι και για μένα…»! Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα. Τα ψέματα τελειώνουν και ο καθένας θα πληρώσει το νόμισμα των επιλογών του… Εσύ όμως κάνεις μία νέα αρχή στα ερωτικά σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα βάλει φωτιές που θα ζεστάνουν την καρδιά σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Όλα ή τίποτα – Νίκος Καρβέλας»
«Σ’ αγαπάω στο `χω πει, μα πόσο πια να κάνω υπομονή ! Μου τη δίνει πώς να στο πω; θα τρελαθώ! Μου λες πως είσαι ακόμα μωρό, μα εγώ είμαι άντρας πώς να κρατηθώ; Δεν μπορώ μαζί σου μια ζωή να παίζω κρυφτό. Μη φοβάσαι, μην τρομάζεις και κουβέντα μην αλλάζεις! Τη νύχτα αυτή τα θέλω όλα, όλα, όλα ή τίποτα, όλα, όλα, όλα ή τίποτα, όλα, όλα, όλα ή τίποτα, όλα, όλα, όλα ή τίποτα, τα θέλω όλα, όλα, όλα ή τίποτα»! Τα θέλεις όλα ή τίποτα αυτό τον καιρό, φίλε μου Αιγόκερε… Η Πανσέληνος στον Τοξότη κάνει το μυαλό σου να δουλεύει γρήγορα και προσπαθείς να διαλευκάνεις την εξέλιξη κάποιας υπόθεσής σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να τα θέλεις όλα δικά σου… το θέμα είναι ότι καταφέρνεις και να τα έχεις!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μόνο εσένα ή τίποτα – Στέλιος Λεγάκης»
«Μόνο εσένα ή τίποτα, μόνο κοντά σου ή πουθενά, μόνο εσύ δε μοιάζεις με καμία. Σε είδα πάλι να με κοιτάζεις "Γεια σου τι κάνεις" να μου φωνάζεις. Σε είδα πάλι ξαφνικά και πώς να κρύψω τη χαρά, πώς να σου κρύψω το πόσο σ' αγαπάω! Χωρίς εσένα δεν έχω πού να πάω»! Η Πανσέληνος στον Τοξότη και η Αφροδίτη από τον Λέοντα φροντίζουν να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Στιγμές που σου είχαν λείψει, έρχονται τώρα για να φέρουν το καλοκαίρι στην καρδιά σου!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ένα θα σου πω – Πασχάλης Τερζής»
«Ένα θα σου πω, χωρίς εσένα η ζωή δεν πάει άλλο, μέσα στον καπνό χάνεται το παραμύθι το μεγάλο, ένα θα σου πω, χωρίς εσένα όνειρα στην ναφθαλίνη, τρέμω τον άλλο μου εαυτό που μου ζητάει την ευθύνη»! Τα δύσκολα συνεχίζονται για σένα, αγαπητέ Ιχθύ… Η Πανσέληνος στον Τοξότη αλλάζει τις δομές της προσωπικής σου ζωής και νιώθεις σαν να ξυπνάς από άσχημο εφιάλτη! Ωστόσο, η περίοδος αυτή σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τα πάθη και τα λάθη σου!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2015 14:59:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 11
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι