blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Η λογική αποχωρεί!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Η λογική αποχωρεί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015, με τον Ερμή σε ορθή πορεία

Σελήνη στον Σκορπιό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Αν εξαιρέσουμε τον Ερμή, οποίος από σήμερα περνά σε στάση, για να επανέλθει σε ορθόδρομη πλέον πορεία, η εβδομάδα γενικότερα κινείται σε ένα πολύ χαλαρό κλίμα, δίνοντας τη δυνατότητα της ανασύνταξης. Όλα μιλούν για σημαντικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν παρακάτω, γι’ αυτό η εποχή μας καλεί να οργανωθούμε, να μεθοδεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε ή να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας. Να το βάλουμε σε μια πιο συγκεκριμένη βάση, έτσι ώστε να γίνει πιο κατανοητό, τόσο από εμάς όσο και από τους άλλους.
Sponsored Links

Σελήνη στον Σκορπιό

Η ενέργεια της σημερινής μέρας χαρακτηρίζεται από την Σελήνη, που στις 9:05 π.μ. περνά το κατώφλι του Σκορπιού, ξεκινώντας μια δύσκολη διαδρομή, γεμάτη πάθη, ζήλιες, ένταση, κτητικότητα κι όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που εγείρει το ζώδιο αυτό. Το διήμερο που ακολουθεί χρωματίζεται με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική ζωή. Το κλίμα των ημερών δονείται από τις ενέργειες του συναισθήματος, που ευνοεί το πλησίασμα του ενός προς τον άλλον και την ειλικρινή έκφραση. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι εξομολογήσεις να βοηθήσουν στο να πάρουν τα πράγματα μια άλλη κατεύθυνση, πιο συγκεκριμένη, πιο ξεκάθαρη, πιο ειλικρινή και πιο συντροφική!
 
Ας μην ξεχνάμε πως Άρης και Αφροδίτη συνυπάρχουν στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγοντας έναν πολύ σημαντικό κύκλο για τα ζητήματα αυτά, που συντελεί στη δημιουργία ή στην αποκατάσταση σχέσεων, που κάτι παραπάνω έχουν να μοιραστούν, να ανταλλάξουν ή να εξελίξουν το επόμενο διάστημα!

Σελήνη σε τετράγωνο με Ερμή και τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 11:50 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει εμπλοκές στην επικοινωνία και να ανεβάσει τους τόνους στις συζητήσεις, με αντιπαραθέσεις, διχογνωμίες και γεγονότα, που μάλλον δεν θα κινηθούν σε ήρεμο κλίμα. Γι’ αυτό, καλό είναι στις ώρες που ακολουθούν να αποφύγουμε συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις!
 
Στις 10:15 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί προϋποθέσεις για μια άκρως ερωτική βραδιά. Το συναίσθημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενισχύοντας τις διαθέσεις, που η ανάγκη τους είναι να βγουν από την ροή της καθημερινότητας και να μοιραστούν… αγκαλιές, τρυφερότητα και ρομαντισμό…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, είστε εσείς που δέχεστε την ευεργετική επίδραση της Σελήνης. Σήμερα, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, η δυνατότητα να εκφραστείτε πιο εύκολα είναι εφικτή και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε!
 
Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους το διήμερο αυτό και να αποφύγετε συζητήσεις, που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε! Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από την νέα θέση της Σελήνης καλώντας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη γιορτάζουν τον έρωτα και ο Ερμής σε ορθή πορεία, «σιγοντάρει» στο αστρικό τραγούδι της αγάπης!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

 
Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2015 20:00:00