blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Ας κρατήσουμε τις αποστάσεις!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Ας κρατήσουμε τις αποστάσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, με την Σελήνη στον Σκορπιό

Αισίως αποχαιρετούμε τον Φεβρουάριο, για να υποδεχτούμε τον Μάρτιο, τον μήνα των εκλείψεων! Έτσι, ο καθένας από εμάς θα κάνει τη δική του προσπάθεια, για να διαχειριστεί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, τα οποία μπορεί να μην είναι εύκολα, είναι όμως απαραίτητα για την εξελικτική του πορεία.
 
Βεβαίως, κινούμαστε κάτω από την επιρροή της συνόδου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που κορυφώθηκε χτες, προσδίδοντας ένα κλίμα ασάφειας και δύσκολων συναισθημάτων, ενώ η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνει την συναισθηματική φόρτιση και με μια σειρά όψεων που σχηματίζει, εφιστά την προσοχή μας στην διαχείριση της επικοινωνίας μας!

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Σκορπιό

Στις 9:30 το πρωί, το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Υδροχόο, υπερθερμαίνει τον ήδη εύφλεκτο συναισθηματικό μας κόσμο, δίνοντας ένα προκλητικό χρώμα στην επικοινωνία και πυροδοτώντας εντάσεις, που δεν διευκολύνουν την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Πολύ πιθανό να νιώσεις ένα μπλοκάρισμα, το οποίο δεν βοηθά ούτε την ψυχολογία σου, ούτε τις υποθέσεις σου, αλλά ούτε και τις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές.
 
Στις 9:55 το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη εξάπτει και πάλι τα πνεύματα και τις διαθέσεις. Και γεγονός είναι πως συχνά μπορεί να αρκεί μια και μόνο λέξη για να γίνουν όλα άνω-κάτω! Κι επειδή είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός εαυτού και να πεις λόγια που μπορεί να τα μετανιώσεις αργότερα, καλό θα είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να διαχειριστείς την όποια επιθυμία για εκτόνωση και να τιθασεύσεις τον παρορμητισμό σου! Προτίμησε να εκτονώσεις την ενέργειά σου με την άσκηση ή με οτιδήποτε μπορεί να βγάλει με ανώδυνο τρόπο από μέσα σου την ένταση που νοιώθεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις και να αποφύγετε επαφές που μπορούν να πυροδοτήσουν έκρυθμες καταστάσεις σε κάθε επίπεδο!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Ποιές εξελίξεις έρχονται τις επόμενες ημέρες στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2016 19:44:00