blank
 
blank

Τα άστρα 26 ως 28 Ιουνίου 2015, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Οι προϋποθέσεις για ένα ερωτικό τριήμερο είναι εδώ!

 
Τα άστρα 26 ως 28 Ιουνίου 2015, με την Σελήνη στον Σκορπιό: Οι προϋποθέσεις για ένα ερωτικό τριήμερο είναι εδώ!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Ιουνίου 2015

Οι ενέργειές του τριημέρου συνηγορούν στη διαμόρφωση ενός πολύ ιδιαίτερου σκηνικού. Το στίγμα στις ημέρες που ακολουθούν το δίνει η Σελήνη (μια και υπάρχει έλλειψη αστρολογικών όψεων) και το κλίμα που διαμορφώνεται δείχνει να ενισχύει περισσότερο την ερωτική μας ζωή.

Σελήνη στον Ζυγό

Την Παρασκευή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, στέλνοντας τις ευεργετικές της ενέργειες σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, την κοινωνική ζωή, την ανταλλαγή και όλα αυτά τα όμορφα πράγματα, που βρίσκονται κάτω από την επίδραση του ζωδίου.

Σελήνη στον Σκορπιό

Στις βραδινές ώρες της Παρασκευής, στις 8:57 μ.μ., η Σελήνη περνά το κατώφλι του Σκορπιού δίνοντας ένα μυστηριακό χρώμα στις μέρες που ακολουθούν… Όλα περνούν σε μια άλλη φάση πιο εσωτερική και βεβαίως, έντονα φορτισμένη συναισθηματικά.
 
Η Σελήνη εδώ έχει έναν έντονο και πλούσιο ψυχισμό, δεν της είναι εύκολο να διαχειριστεί τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα της λογικής και της αντικειμενικότητας, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οτιδήποτε μπορεί να ενεργοποιήσει το συναίσθημά της, οτιδήποτε μπορεί να την κάνει να νιώσει…
Έτσι, τις ημέρες που ακολουθούν, εντάσεις, ζήλιες, πάθη, διεκδικήσεις είναι σε πρώτο πλάνο… Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται η διάθεση να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις αυτό που μόνο η ερωτική υπερδιέγερση μπορεί να σου προσφέρει!

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη, Ήλιο και Ποσειδώνα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 0:21 π.μ., το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς πιο κοντά με το ταίρι σου, σε ένα παιχνίδι που ενεργοποιεί τις αισθήσεις και προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση! Αλλά και στις πρωινές ώρες του Σαββάτου (7:20 π.μ.) το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και συναισθημάτων… Διαμορφώνει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ενώ μπορούμε να προωθήσουμε θέματα που μας ενδιαφέρουν, αλλά και να οργανώσουμε μια σειρά ευχάριστων δραστηριοτήτων για το διήμερο.
 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 4:00 μ.μ. δημιουργεί την ανάγκη για ένα… ταξίδι στο όνειρο! Να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που ακολουθεί το άρωμα ενός καλοκαιρινού απογεύματος, κάτι που θα ταξιδέψει το συναίσθημά σου, το όνειρο, την επιθυμία σου… Οι ώρες που ακολουθούν ως το βράδυ του Σαββάτου είναι ιδανικές για μοίρασμα αγάπης, τρυφερότητας, ρομαντισμού, και μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στον αγαπημένο σου!

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Αφροδίτη

Όμως, και η Κυριακή κινείται σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, πάντα κάτω από την επίδραση της μυστηριακής Σελήνης στον Σκορπιό, η οποία έχει την ικανότητα να δημιουργεί εκείνα τα περίεργα σκηνικά, που ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εκφραστούν… πώς θα βγει από μέσα σου η έκφραση του ''θέλω'' σου, της επιθυμίας σου!
 
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στις 1:06 μ.μ. ενισχύει την ερωτική διάθεση μέσα σου, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 10:44 π.μ., σε ωθεί να βγεις περισσότερο έξω, να δεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Η έντονη κοινωνικότητα δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακή.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς είστε εσείς που ευνοείστε περισσότερο τις ημέρες αυτές. Τώρα θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αποκτά ένα άλλο χρώμα… Η διάθεσή σας θα σας φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες γνωριμίες, που προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου στο βίντεο που ακολουθεί. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2015 20:00:00