blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Σελήνη στον Τοξότη, Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Αυτό το έργο, είναι παιχνίδι… φαντασίας!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με Σελήνη στον Τοξότη, Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και Άρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Αυτό το έργο, είναι παιχνίδι… φαντασίας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Ιουνίου, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη

 
Στο ίδιο έργο θεατές,
εσύ κι εγώ τραγουδιστές…
αυτό το έργο είναι παιχνίδι… φαντασίας!
 
Το φεγγάρι, μια χάρτινη μπάλα κρεμασμένη από τον ουρανό, επιδρά ήδη στις ζωές μας. Στο σκηνικό της αυριανής Πανσελήνου εισέρχονται και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, που θα μας επηρεάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους! Προετοιμάζονται για την αυριανή τους πρεμιέρα, σε μια και μόνη μοναδική παράσταση, της οποίας το θέμα είναι… οι σχέσεις!
 
Βασικοί πρωταγωνιστές είναι η Αφροδίτη, η οποία έρχεται σε σύγκρουση με τις επιλογές της, και ο Κρόνος, που στέκεται βλοσυρός και επιβλητικός απέναντί της, έτοιμος να την κρίνει στην όποια κίνηση έχει κάνει μέχρι τώρα! Και βεβαίως, να της επιβάλει και το τίμημα που θα πληρώσει, μια και… έτσι πάνε αυτά τα πράγματα! Ό,τι επιλέγεις, ό,τι δίνεις, αυτό και σου επιστρέφεται!

Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Στο έργο συμπρωταγωνιστούν ο Άρης και ο Πλούτωνας. Το τετράγωνο που σχηματίζουν, δίνει την καθοριστική πινελιά στην παράσταση αυτή, μια και δημιουργούν ένα απρόβλεπτο σκηνικό, με εξελίξεις που πολλές φορές δεν μπορούμε καν να φανταστούμε!
 
Το σίγουρο είναι πως όλοι εμείς, εκτός από θεατές, πολύ συχνά συμμετέχουμε στις εξελίξεις… και παίρνουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πότε μπαίνοντας στη θέση της Αφροδίτης, ποτέ του Κρόνου, ποτέ του Άρη και πότε του Πλούτωνα… Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό, με πολλή συγκίνηση, πολλή ένταση και συνέπειες που φαίνεται πως για κάποιους θα είναι καθοριστικές!

Η Σελήνη στον Τοξότη, σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και εξάγωνο με Άρη

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη, ανοίγοντας την ημέρα με ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 7:10 το πρωί. Δίνει μια περίεργη αίσθηση στο πρωινό της ημέρας, που μας κάνει να μην θέλουμε να μπούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας… Θέλουμε να χαθούμε στις φαντασιώσεις και τα όνειρά μας, στο δικό μας κόσμο, σε αυτόν που μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε και να ζούμε όπως θέλουμε!
 
Ωστόσο, στις μεσημεριανές ώρες και συγκεκριμένα στις 2:55, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη λειτουργεί πολύ επιβοηθητικά στις ισορροπίες, δίνοντας μια ψυχική ανάταση, ενισχύοντας την επικοινωνία και βελτιώνοντας αισθητά το κλίμα των ωρών που ακολουθούν.

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Αλλά και τις βραδινές ώρες, συγκεκριμένα στις 9:00 μ.μ., το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό χαρίζει αρκετή αισιοδοξία και μια διάθεση να κάνουμε κάτι, που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη ροή της νύχτας, να βγούμε έξω, να δούμε πρόσωπα που αγαπάμε… Και κάπου εκεί, δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με εκείνες τις ξαφνικές συναντήσεις ή τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο Ουρανός και που βεβαίως, μπορεί να φαίνονται τυχαίες… αλλά μόνο τυχαίες δεν είναι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη και τις όψεις της

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες (του δεύτερου δεκαημέρου ιδιαίτερα), είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους σας, κυρίως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Αφεθείτε στις εξελίξεις, που κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν οργανώσει για σας… Δεν ξέρετε πoτέ τι μπορεί να συναντήσετε. Ίσως να είναι κάτι που περιμένατε, αλλά και κάτι, που ούτε μπορούσε να περάσει από το μυαλό σας! Και αυτό είναι το καλύτερο!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014, με τις όψεις της Αφροδίτης.
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο. Μια όψη που βάζει σε δοκιμασία έρωτες και σχέσεις!
Ο ανάδρομος Ερμής, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σμαρώ
Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σάντυ
Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από το μέντιουμ Σύλβια
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2014 00:00:00