blank
 
blank

Τριήμερο 3 έως 5 Οκτωβρίου, με ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό: Διορθώνουμε λάθη...

 
Τριήμερο 3 έως 5 Οκτωβρίου, με ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό: Διορθώνουμε λάθη...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του τριημέρου 3 έως 5 Οκτωβρίου

Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Εξωστρέφεια και νέες γνωριμίες

H Σελήνη περνά στον Υδροχόο σήμερα το πρωί, αυξάνοντας την διάθεση για κοινωνικότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί με βάση της συλλογικότητα, τονίζοντας την ανάγκη των ανθρώπων να μοιραστούν κοινά ιδανικά. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά βρεθείτε να κουβεντιάζετε με αγνώστους, ακόμη κι αν δεν είστε οι πιο κοινωνικοί ή ομιλητικοί τύποι.

Κίνδυνος για διαφωνίες

Τις μεσημεριανές ώρες, η εξωστρεφής αυτή Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον καχύποπτο Ερμή από τον Σκορπιό, δημιουργώντας το ενδεχόμενο να υπάρξουν πείσματα και διαφωνίες με τους άλλους. Με τον Ερμή να ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, καλό θα είναι να αναβάλουμε τις αποφάσεις για αργότερα, ώστε να μην χάσουμε χρόνο προσπαθώντας να ξεσκεπάσουμε την αλήθεια ή πασχίζοντας να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη.

Κοινωνικοποίηση και σχέδια για το μέλλον

Παρόλα αυτά, καλύτερα να διατηρήσουμε την υπομονή μας, καθώς το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει τις απογευματινές ώρες. Με τη Σελήνη να τριγωνίζει την Αφροδίτη από τον Ζυγό, το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαίτερα ευχάριστο, αφού το έντονο αέρινο στοιχείο μας παροτρύνει να σμίξουμε με αγαπημένα πρόσωπα, να συναντηθούμε με φίλους ή ακόμη και να γνωρίσουμε καινούριους!
 
Αργά το βράδυ, αυτή η Υδροχοΐσια Σελήνη σχηματίζει ακόμη ένα τρίγωνο με τον Ήλιο από το Ζυγό. Η στιγμή είναι ιδανική για να φορέσουμε τα πιο κομψά μας ρούχα και το ωραιότερό μας χαμόγελο και να βγούμε έξω για να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους, που μπορούν να μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση των σχεδίων μας. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η όψη χιαστί που πρόκειται να σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Ζυγό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, η οποία ίσως να προκαλέσει μια τάση για παραπλάνηση ή εξιδανίκευση των καταστάσεων. Ας προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, κρατώντας όμως πάντα μικρό καλάθι…

Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό

Με τον Ερμή ανάδρομο, τον Ήλιο να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και τρίγωνο με τον Ουρανό, το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο εκρηκτικό, που υπόσχεται εντάσεις! Ευτυχώς, με τη Σελήνη να συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο, η λογική μας δε θα μας εγκαταλείψει εύκολα. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς. Ας τη δούμε αναλυτικά…

Το παιχνίδι αλλάζει

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος σήμερα το βράδυ, σηματοδοτώντας μια περίοδο επαναπροσδιορισμού και αναθεωρήσεων, ώστε να διορθώσουμε λάθη και να ανακαλύψουμε την αλήθεια σε κάποιους τομείς της ζωής μας. Οι επόμενες μέρες, μέχρι τις 10 του μήνα που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, είναι κατάλληλες για να εστιάσουμε στις πολύ κοντινές διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και για να κάνουμε έναν απολογισμό της οικονομικής μας κατάστασης, ειδικά όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία μας ή κάποια χρέη προς την εφορία και άλλους οικονομικούς οργανισμούς.
 
Την ίδια στιγμή, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, πιέζει για αλλαγή εδώ και τώρα. Αν κάνουμε μια ανασκόπηση στα γεγονότα του Σεπτεμβρίου, θα διαπιστώσουμε ότι συνέβησαν πράγματα, που έκαναν την αλλαγή πλεύσης επιτακτική. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μαζέψουμε τα κουράγια μας και να μεταμορφώσουμε τους τομείς της ζωής μας που δε μας ικανοποιούν πλέον. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να αποφύγουμε την εμπλοκή σε επιδείξεις δύναμης προς τους άλλους, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βγούμε ηττημένοι.
 
Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα και το τρίγωνο του με τον Ουρανό, προκαλώντας ένα αντιφατικό κλίμα, που κυμαίνεται ανάμεσα στον υπερβολικό ενθουσιασμό και την γενικευμένη ανασφάλεια. Από τη μία μπορεί να αισθανόμαστε ανυπόμονοι και πανέτοιμοι να προχωρήσουμε σε αλλαγές, χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις συνέπειες κι από την άλλη, ένα αίσθημα ανεπάρκειας ενδεχομένως να μπλοκάρει τη δράση μας. Αν φανούμε αρκετά γενναίοι, θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια πιο αυθεντική ζωή, που θα τη φέρουμε στα μέτρα μας και θα καταφέρουμε να τη συντονίσουμε με τις πραγματικές μας επιθυμίες…

Οι όψεις της Σελήνης δρουν κατευναστικά

Αυτό που φαίνεται να λειτουργεί σαν απάγκιο μέσα στη γενική αναμπουμπούλα, είναι το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, χαρίζοντάς μας μια πιο ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη ματιά στα πράγματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη, δίνει στη μέρα ένα δυναμικό ξεκίνημα, με μοναδικό αγκάθι την αντίθεσή της με τον Δία λίγο αργότερα, που μπορεί να προσδώσει μια δόση υπερβολής στις αντιδράσεις μας. Όμως και πάλι, οι αρμονικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης φέρνουν θετικές εξελίξεις.
 
Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι το τετράγωνο που πρόκειται να σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες, το οποίο μας γειώνει και μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα, χρησιμοποιώντας λογική και ρεαλισμό. Όμως, αυτή η τάση τείνει να αντιστρέφεται ξανά λίγο αργότερα, καθώς το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, θα επαναφέρει τον ενθουσιασμό, φτιάχνοντας ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο…

Κυριακή 5 Οκτωβρίου

Η αδρεναλίνη παραμένει στα ύψη

Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη από τον Τοξότη και του Ουρανού από τον Κριό καλά κρατεί, διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα αδρεναλίνης που ανέβηκαν από χθες το βράδυ. Παράλληλα, με τη Σελήνη να οδεύει προς τη φάση της Πανσελήνου, οι ρυθμοί αυξάνονται, η ατμόσφαιρα εντείνεται και οι καταστάσεις φτάνουν σε μια κορύφωση.

Οι τόνοι πέφτουν-η ένταση καταλαγιάζει

Στις 12:24 η Σελήνη εισέρχεται στον ονειροπόλο Ιχθύ, προσδίδοντας στη μέρα μια παραμυθένια χροιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσουμε τον εαυτό μας να εμπνευστεί, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τη τετράγωνη λογική, να εμπιστευθούμε το ένστικτό μας, να εξάψουμε τη φαντασία μας και να ταξιδέψουμε με το μυαλό μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, ο οποίος πλέον κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, αποτελεί μια πολύ ευκαιρία να εναρμονιστούμε με τον συναισθηματικό μας κόσμο και να δώσουμε τα ηνία στη διαίσθησή μας.

Με το πέρασμα των ωρών και πλησιάζοντας στις βραδινές ώρες, το παραπάνω σκηνικό ενισχύεται ακόμη περισσότερο, καθώς η Σελήνη πλησιάζει τον Ποσειδώνα, κάνοντας τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας δυσδιάκριτα. Ίσως να νιώσουμε να μας κατακλύζουν συναισθήματα που δε μπορούμε να ελέγξουμε ή να θελήσουμε να απομονωθούμε, αφήνοντας τον εαυτό μας να χαθεί σε κάτι ανώτερο από εμάς. Η μουσική και γενικότερα οι τέχνες, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εκτονώσουμε αυτή την ενέργεια, όπως και ένας περίπατος δίπλα στη θάλασσα…Να θυμάσαι ότι οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ για σένα 24 ώρες το 24ωρο. Κάλεσε τώρα στο 14788 και μίλησε ζωντανά μαζί τους.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 
 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-10-2014 17:55:00