blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Υδροχόο: Αποτελούμε όλοι κομμάτια ενός γιγάντιου, κοσμικού παζλ!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Υδροχόο: Αποτελούμε όλοι κομμάτια ενός γιγάντιου, κοσμικού παζλ!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015, με την Σελήνη στον Υδροχόο

Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Η ενέργειά της Σελήνης, που περνά στις 2:13 τα ξημερώματα στο ζώδιο του Υδροχόου, χρωματίζει το επόμενο διήμερο και μας προετοιμάζει φυσικά για τον κύκλο της Νέας Σελήνης που θα ακολουθήσει! Μια ενέργεια ισχυρή, με έντονη την τάση να αμφισβητεί ό,τι μπορεί να συμβαίνει γύρω της και να αναζητά διαρκώς την δική της αλήθεια!
 
Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Σελήνης στον Υδροχόο, που αμφισβητεί ό,τι δεν την εκφράζει και επιδιώκει να ανατρέψει, να σπάσει, να αλλάξει ό,τι την κρατά καθηλωμένη στο παρελθόν, σε καταστάσεις που δεν την εκφράζουν και σε πρόσωπα που δεν διεγείρουν τις εγκεφαλικές της λειτουργίες!
 
Ένα φεγγάρι έντονα επικοινωνιακό, που διεγείρει την ανάγκη να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, να τις υπερασπιστείς με σθένος και αποφασιστικότητα! Επίσης, ενισχύει τη διάθεση για συνεργασία, να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, να απλώσουμε το χέρι με αγάπη, με κατανόηση, με συμπόνια και με διάθεση να φροντίσουμε το διπλανό μας… Γιατί μια από τις μεγαλύτερες αρετές του φεγγαριού στο ζώδιο αυτό είναι η κατανόηση του ''συνόλου'', πως δεν είμαστε μόνοι μας, μα όλοι αποτελούμε τα κομμάτια ενός γιγαντιαίου κοσμικού παζλ, όπου η κάθε δική σου κίνηση, έχει άμεσο αντίκτυπο και σε πολλούς άλλους!

Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή κι εξάγωνο με Κρόνο

Στο άνοιγμα της ημέρας, στις 7:00 π.μ., η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, που έρχεται να ενισχύσει την επικοινωνία και να δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Το κλίμα είναι ιδανικό για να ασχοληθούμε με τα θέματα που μας ενδιαφέρουν, αλλά και να προωθήσουμε σε ένα αρμονικό κλίμα τις ιδέες μας και τα σχέδια μας!
 
Στις 9:17 π.μ. το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά να οργανώσουμε καλύτερα τα πρακτικά μας ζητήματα, ενώ θα ευνοήσει σοβαρές συζητήσεις, που ενδεχομένως θα δώσουν και αξιόλογα αποτελέσματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, δέχεστε την εύνοια της Σελήνης για το επόμενο διήμερο και όχι μόνο, μια και ο κύκλος της νέας Σελήνης που ανοίγει την Πέμπτη θα λειτουργήσει πολύ ενισχυτικά στα σχέδια ή τις ιδέες σας, αλλά και στις νέες ενάρξεις που προγραμματίζετε, δίνοντας ένα πολύ αισιόδοξο χρώμα στις εξελίξεις! Και βέβαια, ενισχύεται πάρα πολύ και η προσωπική σας ζωή, καθώς περνά σε μια νέα, πολύ ελπιδοφόρα φάση, ανοίγοντας καινούριους κύκλους, που θα ευνοήσουν σχέσεις και συνεργασίες! Ποια δεδομένα αλλάζουν σε μία σημαντική σχέση σου; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της περιοδου 16 ως 26 Φεβρουαρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Νέοι στόχοι, με έρωτα και πάθος!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2015 20:00:00