blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Οκτωβρίου 2015

Το δεύτερο μισό του Οκτώβρη είναι αρκετά έντονο και ανατρεπτικό, προσφέροντας μας την ευκαιρία να μάθουμε την καλή και τη δύσκολη πλευρά του άλλου, δοκιμάζοντας τη σχέση μέσα από κρίσεις και προκλήσεις.
 
Το δεκαπενθήμερο ξεκινά με τη Σελήνη να διανύει το ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας ζήλειες, παροδικές εκρήξεις και ψέματα. Μία κακή διάθεση είναι αναμενόμενη, αν και το πιθανότερο είναι να επιδοθούμε σε έντονο φλερτ ως διέξοδο.
 
Στο μεταξύ, η Αφροδίτη διανύει το γήινο έδαφος της Παρθένου, το οποίο δε φημίζεται για τη τρυφερότητα και την ευαισθησία του, ενώ δημιουργούνται εμμονές και ασχολίες με τα καθημερινά και τα τετριμμένα. Καταστάσεις που μας απομακρύνουν κάπως από το ρομαντισμό που θέλουμε να ζήσουμε.

Οι σημαντικές ημερομηνίες

Στις 17 Οκτωβρίου, η αντίθεση της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα γίνει αφορμή για εξωπραγματικές καταστάσεις. Παρασκήνιο, ψέμα, εξαπάτηση και αχαλίνωτη ευαισθησία και φαντασία θα βγουν στην επιφάνεια, επιδρώντας στις ζωές μας. Την περίοδο αυτή λοιπόν, θα υπάρξουν απιστίες, μυστικές κινήσεις, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Κάποιοι θα επιδοθούν στην απόλαυση περιστασιακών σχέσεων, αποτινάζοντας κάθε ενοχή από πάνω τους, σαν αντίδοτο για την όποια πίεση βιώνουν μέσα στην οικογένεια. Επίσης, η όψη τροφοδοτεί με αχαλίνωτο ρομαντισμό, σε σημείο που να μην είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την ποιότητα του άλλου, θαμπωμένοι από την επιρροή του έρωτα. Ή από αυτό που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε και να ζήσουμε. O έρωτας εξιδανικεύεται, με την ελπίδα να βρούμε την απόλυτη ευτυχία και γαλήνη στο ταίρι της καρδιάς μας. Ονειρικές καταστάσεις αλλά και απορρίψεις. Τρυφερότητες αλλά και αλλαγές διάθεσης. Εξαρτήσεις, αλλά και αναζήτηση περιπέτειας.
 
Στις 18 του μηνός, η σύνοδος του Άρη με τον Δία από την Παρθένο, μας χαρίζει μεγάλες δόσεις θάρρους και τόλμης, ώστε να προβούμε σε ενέργειες που σε κάθε άλλη περίπτωση, θα μας φαινόντουσαν ακραίες. Έτσι, θα νιώσουμε ενθουσιασμό, έχοντας αντοχές και όρεξη για νέους έρωτες, αλλά και βελτίωση των παλιών. Ερωτικά νιώθουμε αρκετά επιθυμητοί και υπάρχει η τάση να πρωταγωνιστήσουμε σε παράλληλες και… ακατάλληλες ιστορίες, οι οποίες όμως λειτουργούν θεραπευτικά.
 
Η 23η Οκτωβρίου, είναι η μέρα κατά την οποία το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εξισορροπεί ψυχισμό και σχέσεις, μετά τη δυσκολία του Ποσειδώνα. Επέρχεται μια σταθερότητα, ένα ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα, καθώς και έμπνευση να ασχοληθούμε με κάτι μεγάλο και αξιόλογο. Σίγουρα θα αρνηθούμε να ξοδευτούμε σε μικρότητες, κακίες και μη εξευγενισμένα πάθη. Οι αδέσμευτοι μπορεί να βρουν έναν δυνατό, μεταμορφωτικό έρωτα, που θα τους βοηθήσει να δουν τη ζωή πιο θετικά. Αυτοί που είναι σε σχέση, ίσως ζήσουν την μαγική αναβίωσή της.
 
Αναμφισβήτητα, η δύναμη και η επιρροή της όψης έγκειται στις στιγμές που θα μοιραστούμε με ένα άτομο. Αν συμπλέουμε και συμπνέουμε μαζί του, θα ενισχύσουμε την όρεξη για ζωή και δημιουργία. Ο Πλούτωνας είναι η μαγεία και η Αφροδίτη ο έρωτας. Η σύνδεση, η αρμονική ενεργειακή ροή των δύο, αποτελεί ένα από τα θαύματα της ζωής.
 
Στις 25 Οκτωβρίου θα πνεύσει αίσιος και τυχερός άνεμος για τις σχέσεις και τους έρωτες, αφού η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία σε όψη συνόδου στην Παρθένο. Ευκαιρία για ανακωχή, αν υπήρξαν εντάσεις, προκλήσεις και διενέξεις. Κοινωνικότητα, δώρα, καλοπέραση και προπάντων πολύ σεξ, είναι από τα καλά που θα συμβούν. Αισιοδοξία και ενθουσιασμός θα μας κατακλύσει, αλλά και μία επιθυμία να επεκταθούμε ερωτικά, αφήνοντας ανοιχτά ενδεχόμενα για νέες, πιο ενθουσιώδεις γνωριμίες. Η πρόκληση εδώ είναι στο ενδεχόμενο, στην προοπτική, στο άγνωστο. Μας ελκύει αυτό που θα μπορούσαμε να ζήσουμε, η δυνατότητα. Το κάθε επόμενο και καλύτερο. Το κάθε καινούργιο και πιο ενδιαφέρον.
 
Στις 23 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό, ευνοώντας μυστικές συγκυρίες, κρυφές συναντήσεις και σιωπηλές συνομωσίες. Για τα αισθήματα δεν θα μιλάμε, θα κρατήσουμε προσωρινά σιωπή, αφού δεν επιθυμούμε να αποκαλυφθούμε, σαν μια προσπάθεια να προστατευτούμε. Και εν μέρει, είναι σωστή στρατηγική, αφού συχνά δεν γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο άλλος για μας.
 
Στις 30 του μήνα ο Ήλιος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και θα μας βοηθήσει να θέσουμε όρια στις σχέσεις και να κάνουμε σεβαστές τις θέσεις και τις απόψεις μας. Ο έρωτας θα ρεύσει χωρίς δυσκολίες, αφού η προσαρμοστικότητά μας στη κάθε κατάσταση θα είναι μεγάλη. Με κάποια άτομα θα υπάρξει προσπάθεια κατανόησης και προσέγγισης, ειδικά αν υπήρξε ένα κοινό παρελθόν, κατά το οποίο μοιραστήκαμε στιγμές και αισθήματα.
 
Η τελευταία μέρα του Οκτωβρίου θα είναι αρκετά έντονη, με την Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με το Πλούτωνα, αναβιώνοντας πάθη, λάθη, εμμονές και εκρήξεις. Κάποιες εκρήξεις θα βρουν εκτόνωση στην κρεβατοκάμαρα, κάποιες στο δάκρυ. Εξαρτάται από τη πρόθεση των εμπλεκόμενων, ερωτευμένων και μη. Ωστόσο, μια αγκαλιά να χωθούμε θα υπάρξει και θα δοθεί απλόχερα. Πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Σε κάθε κλήση που θα κάνεις στο 14788, σήμερα 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 23:59, θα έχεις δώρο άλλη μία κλήση 15 λεπτών!   

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 
 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2015 14:39:00