blank
 
blank

Χρόνια πολλά Ταύρε! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 
Χρόνια πολλά Ταύρε! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Ταύρος, το ζώδιο του μήνα

Από τις 20 Απριλίου επιτρέπεται να πανηγυρίζεις, αφού ο Ήλιος επισκέφτηκε το ζώδιό σου, κάνοντας παρέα στον Ερμή και τον Άρη που βρίσκονται κιόλας εκεί. Το τρίγωνό τους με το Πλούτωνα σου χαρίζει ικανότητα, ευστροφία, άνετο χειρισμό των ψυχοσυνθέσεων των γύρω σου και μια δίψα για εξουσία και επιβολή. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη ταυρίσια σου ποιότητα, οδηγούν σε παραβατικές συμπεριφορές, αφού θεωρείς εαυτόν απόλυτο χειριστή της ζωής σου, αλλά και αυτής των άλλων. Τη σεξουαλικότητα σου την ανακαλύπτεις εκ νέου, βάζοντας στόχο την προσωπική σου ικανοποίηση.

Η Αφροδίτη κινεί τα νήματα

Η αφέντρα σου, η Αφροδίτη, στο γειτονικό σου ζώδιο των Διδύμων, συνεχίζει να βάζει μπουρλότο στα οικονομικά σου, καθοδηγώντας τις ορέξεις σου για πολυτέλεια, έξοδα και καλοπέραση. Τίποτα δεν είναι πολύ για σένα, που θέλεις να περάσεις ανέμελα, με χαμηλούς τόνους μεν, αλλά και με πολύ ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.
 
O έρωτας χρωματίζεται με καλαισθησία, υπομονή και ασφάλεια, αφού δεν θέλεις να ρισκάρεις, ούτε να βάλεις στη ζωή σου πρόσωπα, με τα οποία ο προορισμός είναι αμφίβολος. Μέσα σε όλα αυτά, συνεχίζεις να παραμένεις σταθερός, με διαχρονικές αξίες, βαδίζοντας προσεκτικά.
 
Η κοινωνικότητά σου θα είναι έντονη, με φίλους και γνωριμίες που θα σε γεμίσουν νέες ελπίδες και αισιοδοξία, αλλά και θα δώσουν μία ώθηση στη δημοφιλία σου. Δεν αποκλείεται να έρθει “μάνα εξ Ουρανού” και να γευτείς μία απρόβλεπτη ικανοποίηση και καλοζωία.
 
Στις 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στο εξάγωνό της με τον Δία από το Λέοντα, σου εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές χαράς, πάθους, συναισθηματικής γενναιοδωρίας και υπερβολής. Υπερβολή και δέος απέναντι στον έρωτα, τη ζωή και την ομορφιά της. Είναι μία όψη που θα σου προσφέρει πολλούς λόγους να χαμογελάσεις και να χαρείς, ενώ όσον αφορά στις ερωτικές σου σχέσεις, αυτές θα δουν θεαματική βελτίωση, φέρνοντας σε πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα ανακαλύψεις νέα πράγματα που αφορούν τη σχέση σου, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με το σύντροφο. Οι ευκαιρίες για κοινωνική και επαγγελματική προβολή θα είναι αρκετές, γεγονός που θα σε απομακρύνει από μία ανιαρή καθημερινότητα. Παρέες, διασκέδαση, έρωτας και άφθονη ροή θετικής ενέργειας, θα σου δώσουν την απαραίτητη τόνωση.
 
Στις 26 Απριλίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σου ανεβάζει το ηθικό, μετατρέπει τις προβλέψιμες καταστάσεις που τόσο προτιμάς, σε απρόβλεπτες και σε βγάζει εκτός σχεδίου οργανωμένου. Με λίγα λόγια, η όψη αναλαμβάνει πρωτοβουλία δράσης για σένα, ερήμην σου. Ίσως είναι ένας έρωτας που εισβάλλει απρόσμενα στη ζωή σου και ενώ εσύ προσπαθείς να τον εκλογικεύσεις, σε αναστατώνει και σε κάνει να ακυρώσεις σχέδια, πεποιθήσεις και αντιλήψεις σε μία στιγμή.
 
Σαν Ταύρος, από τη φύση σου ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις το ξαφνικό και απρόβλεπτο, ακολουθώντας ακόμα και στον έρωτα καλά σχεδιασμένες τακτικές, με σκοπό να διατηρήσεις ήσυχο το κεφάλι σου. Ωστόσο, συχνά τα πράγματα ανατρέπονται και μία όψη στην οποία εμπλέκονται η Αφροδίτη και ο Ουρανός, μόνο ξαφνικά και ευχάριστα μπορεί να φέρει. Το βέβαιο είναι πάντως, πως όχι μόνο στον έρωτα ευνοείσαι, αλλά προωθείσαι κοινωνικά και οικονομικά.
 
Στις 28 Απριλίου, το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Τοξότη ευθύνεται για μία βαριά ατμόσφαιρα, που όμως δεν θα έχει διάρκεια. Πάνω εκεί, ίσως νιώσεις απαισιοδοξία και μοναξιά, αλλά όλα αυτά έχουν παροδικό χαρακτήρα.

Ο Ταύρος τον Μάιο

Την 1η Μαΐου, ο Ερμής σε εγκαταλείπει περνώντας στους Διδύμους και κάνοντας την επικοινωνία σου ανάλαφρη, χαρούμενη και ευέλικτη, που σαν πεταλούδα περνάς από το ένα θέμα στο άλλο, από το ένα φλερτ στο επόμενο.
 
Στις 4 Μαΐου, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο μουδιάζει τη ροή στη σκέψη και την επικοινωνία σου, σε βάζει σε αδιέξοδο, γλιστρώντας σε “μπανανόφλουδες” της καθημερινότητας και αγκομαχώντας μέσα σε ένα επικοινωνιακό κομφούζιο, από το οποίο μόνο με το πιο ισχυρό σου όπλο μπορείς να ξεφύγεις: την υπομονή. Παράλληλα, θα πέσεις σε παρεξηγήσεις, ασυνέπεια και κακή διάθεση. Όλα αυτά όμως είναι περαστικά και έχουν σαν αποτέλεσμα να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο τι υπόσχεσαι, τι διαπραγματεύεσαι και τι προσδοκάς.
 
Στις 6 Μαΐου, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έχει ιδιαίτερη δυναμική, λόγω ζωδιακής ποιότητας, αφού και τα δύο ζώδια διαθέτουν τεράστια ενέργεια, επιμονή, πείσμα και λειτουργούν σαν οδοστρωτήρας, όταν πρόκειται για αποφάσεις. Κατά συνέπεια, θα νιώσεις ένταση, δύναμη και αυτονομία, ισχύ στις αποφάσεις σου και τελεσίδικη εξέλιξη σε κάτι που σε προβληματίζει. Δηλαδή, θέματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχόλησαν, ρίχνουν αυλαία. Παράλληλα, η φιλοδοξία και η θέλησή σου μπορεί να μετακινήσουν, αν όχι βουνά, σίγουρα όμως εσένα, σε σχέση με το τρόπο ζωής σου.
 
Στο συναισθηματικό πεδίο, δεν υπάρχει κάτι που δεν το διαισθάνεσαι, δεν το νιώθεις. Έτσι, αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις όποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου, αλλά και των γύρω σου, πράγμα που σε καθιστά αλώβητο, αφού είσαι προετοιμασμένος όσον αφορά στις προθέσεις και διαθέσεις. Επαγγελματικά, θα έρθει στην επιφάνεια ο ανταγωνισμός σου και η δίψα σου για τη πρωτιά, ενώ θα απαλλαγείς με επιτυχία από τις καταστάσεις που σε απομυζούν.
 
Στις 8 Μαΐου, η Αφροδίτη περνάει στο Καρκίνο, στέλνοντάς σου ρομαντικά μηνύματα αγάπης, ανθρωπιάς και τρυφερότητας. Είναι μία περίοδος, κατά την οποία θα νιώσεις νοσταλγία για παλιές αγάπες, αλλά και μία ανάγκη για εντονότερη επαφή με τη παρούσα σχέση. Κατάλληλο διάστημα να επαναφέρεις επαφές που είχαν χαθεί, να ασχοληθείς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του δικού σου ανθρώπου, καθώς και να αναθεωρήσεις απόψεις. Μικρά ταξίδια, εξορμήσεις και γενικότερα αναψυχή, είναι αυτό που χρειάζεσαι και σε αυτό θα επιδοθείς. Ίσως ανακαλύψεις το μαγικό τρόπο να δείχνεις τα ερωτικά σου αισθήματα μέσα από αλληλογραφία, να μηδενίζεις αποστάσεις και να γίνεσαι ξεφτέρι στο γραπτό λόγο γενικότερα.
 
Στις 12 Μαΐου ο Άρης σε εγκαταλείπει, περνώντας στους Διδύμους και φέρνοντάς σου υπερένταση, νεύρα και ένα θέμα με την αξιολόγηση που κάνεις στα πράγματα. Αν και θα κυκλοφορείς για ένα διάστημα (ειδικά από 13 έως 16 Μαΐου, που θα σχηματίσει αντίθεση με το Κρόνο) με το ζωνάρι αμολητό, θα πρέπει να προσέξεις μήπως βλάψεις σχέσεις και συνεργασίες, πληγώσεις ανθρώπους και στο τέλος απογοητευτείς από τη σκληρότητα του κόσμου τούτου. Ένα άγχος επιβίωσης θα το περάσεις, ειδικά αν βρίσκεσαι σε επαγγελματικές ασταθείς καταστάσεις. Αλλά και το ερωτικό κομμάτι θα τρανταχτεί με βίαια ξεσπάσματα, πικρές αποφάσεις και προσπάθεια καταπίεσης. Κάπου εκεί θα αντιδράσεις σπασμωδικά, όσον αφορά την ελευθερία σου και τα δικαιώματά σου στη ζωή και τον έρωτα. Ίσως έρθεις σε ρήξη με άτομα εξουσίας και αμφισβητήσεις ιεραρχίες και δομές. Όπως και να έχει, μη βιαστείς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.
 
Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος σε αποχαιρετά, αφού για έναν ολόκληρο μήνα σε έφερε στο προσκήνιο των εξελίξεων. Σίγουρα δεν πρόκειται για μία απόλυτα εύκολη περίοδο, αλλά σίγουρα είναι το δικό σου χρονικό διάστημα να καθορίσεις τους κανόνες του δικού σου παιχνιδιού. 
 
Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Απριλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη σε ερωτικό «κρεσέντο»: Κεραυνοβόλοι έρωτες στο φως του Απρίλη!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-04-2015 14:07:00