blank
 
blank

Τα ζώδια τον Οκτώβριο 2014: Ο μήνας των εκλείψεων και των εκπλήξεων! Τι θα συμβεί; Τι να περιμένουν τα δώδεκα ζώδια;

 
Τα ζώδια τον Οκτώβριο 2014: Ο μήνας των εκλείψεων και των εκπλήξεων! Τι θα συμβεί; Τι να περιμένουν τα δώδεκα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα ζώδια μέσα απο τις αστρολογικές όψεις του Οκτωβρίου.

Τα ζώδια των Οκτώβριο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Καλωσορίζουμε και… εξευμενίζουμε τον Οκτώβριο, τον μήνα των εκλείψεων και των… εκπλήξεων, ένα μήνα με σημαντικές πλανητικές όψεις, που όπως όλα δείχνουν αποτελούν το ξεκίνημα για γεγονότα και καταστάσεις που προκαλούν ανατροπές, διαφοροποιούν το σκηνικό και μας εισάγουν σε μια νέα εποχή.

Αναταράξεις στο πρώτο δεκαήμερο

Μια σειρά από πλανητικές όψεις μεταξύ Ήλιου, Ουρανού και Πλούτωνα καθιστούν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου ενδιαφέρον, αλλά και επικίνδυνο. Με την εμπλοκή και της Αφροδίτης στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, θέματα σχέσεων που μας απασχόλησαν στο παρελθόν, επανεμφανίζονται και ζητούν λύση με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 4 μέχρι τις 25 του μήνα. Η ανάδρομη φορά του Ερμή αποτελεί ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αφού παρατηρείται αρκετές φορές μέσα στη χρονιά. Οι συνηθισμένες επιπτώσεις του είναι τα προβλήματα στην επικοινωνία, που συνδέεται άμεσα με τον Ερμή. Στη διάρκεια της φαινομενικής «ανάποδης» πορείας έχει διαπιστωθεί στατιστικά, αύξηση της επαναφοράς καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν. Ευτυχώς ο Άρης από τον Τοξότη ενεργοποιεί το τρίγωνο Δία-Ουρανού από τις 5 μέχρι τις 8 του μήνα, αποφορτίζοντας την κατάσταση και προσφέροντας καίριες λύσεις τη στιγμή που τις χρειαζόμαστε.

Η έκλειψη της Σελήνης

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 8 του μήνα και συνοδεύεται από έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Στο φαινόμενο συμμετέχουν με δυσαρμονία ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, προκαλώντας «εκρηκτικές» τάσεις. Την κατάσταση «σώζει» η αρμονική σχέση Άρη και Δία που σχηματίζεται ταυτόχρονα με την έκλειψη. Η Σεληνιακή έκλειψη σχηματίζεται στη 15η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού.
 
Πιο αναλυτικά, στην έκλειψη συμμετέχει με αρμονική όψη η Αφροδίτη από το Ζυγό, ο Άρης σε τρίγωνο από τον Τοξότη, ο Δίας επίσης σε τρίγωνο από το Λέοντα, ενώ και ο Ουρανός θα βρίσκεται ακριβώς στο σημείο της έκλειψης! Πρόκειται για ένα φαινόμενο με εξαιρετικά δυναμική επιρροή, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο σύνολο του θετικό. Όμως, η ανάμιξη του απλανούς Alpheratz και του απρόβλεπτου Ουρανού στον πλανητικό σχηματισμό της έκλειψης, θα μπορούσε να φέρει τα πάνω-κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένονται ανατροπές σε συμμαχίες. Μόλις την προηγούμενη μέρα, λίγες ώρες πριν από τον σχηματισμό της έκλειψης, ο Ήλιος θα σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον ανατρεπτικό Ουρανό.
 
Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι αντίστοιχα γύρω στις 4 Απριλίου, 6 Ιουλίου, 7 Οκτωβρίου και 5 Ιανουαρίου.

Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων

Περνώντας στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων, εντοπίζουμε μια σειρά από θετικές πλανητικές όψεις. Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 11 του μήνα, προσφέροντας ευκαιρίες για εκτόνωση και ανανέωση, η Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον Δία στις 14 Οκτωβρίου, χαρίζοντας αναθέρμανση σε αισθηματικές σχέσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στις 15/10 και στις 16/10 έρχεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, όψεις που δεν συνάδουν με σημαντικές αποφάσεις. Στις 17/10 ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη προσφέρει ανανέωση στις σχέσεις.

Η έκλειψη του Ηλίου

Η ηλιακή έκλειψη στις 24 του μήνα στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού, εντείνει τα οικονομικά ζητήματα. Τη στιγμή της έκλειψης ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και σε έκλειψη, αναδεικνύοντας της έλλειψη επικοινωνίας και την ασυνεννοησία που θα συνοδεύει το φαινόμενο. Η «εμπλοκή» του επικοινωνιακού Ερμή αποτελεί δείκτη της διαφορετικότητας των απόψεων των αρμοδίων, για σύγκλιση και διπλωματικές λύσεις των καταστάσεων, που απασχολούν την ανθρωπότητα.
 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στο «στόχαστρο» της έκλειψης και της κρίσης. Το φαινόμενο αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό-οικονομικές εξελίξεις αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία και στις συγκοινωνίες.
 
Το γεγονός ότι την ίδια μέρα με την εκδήλωση του φαινομένου έχουμε και έκλειψη της Αφροδίτης, η οποία λαμβάνει μέρος στην ηλιακή έκλειψη με όψη συνόδου, αποτελεί δείκτη ηχηρών «διαζυγίων» ενώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο της έκλειψης, αποκαλύπτοντας σκάνδαλα. Καυτά οικονομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και με τον ανάδρομο Ερμή, επανεξετάζονται.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες που αφορούν τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αντίστοιχα γύρω στις 21 Απριλίου, στις 24 Ιουλίου, στις 24 Νοεμβρίου και στις 20 Ιανουαρίου.

Ερμής και Άρης

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 25/10 δίνει τέλος σε καθυστερήσεις και σε εμπόδια ενώ στις 26/10 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές σε κυβερνήσεις και σε κόμματα.

Ελπιδοφόρα Αφροδίτη

Μάλιστα, οι θαυμάσιες όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τις 25 μέχρι τις 28 του μήνα, αναζωπυρώνει το φως μέσα στο σκοτάδι, για τη γέννηση του νέου, που μέσα από τις ωδίνες του τοκετού θα φέρει και πάλι την ελπίδα στο προσκήνιο, για τις καλύτερες μέρες που όλοι μας προσμένουμε.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα οι πλανητικές όψεις και φυσικά οι εκλείψεις τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Οκτώβριο, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2014 12:30:00