Quantcast
blank
 
blank

Ο Ζυγός τον Σεπτέμβριο 2014. Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 
Ο Ζυγός τον Σεπτέμβριο 2014. Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ζυγός, το ζώδιο του μήνα

Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου, που ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, και σου μεταφέρει μία διάθεση συντροφική, παρακινώντας σε να αναζητήσεις το ταίρι, που στα μάτια σου φαίνεται ιδανικό. Την επόμενη μέρα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, στις 24 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζει θετικές αλλαγές και μία αισιόδοξη διάθεση.
 
Ο μήνας του Ζυγού είναι μήνας δέσμευσης, υπόσχεσης και αρμονικής συνύπαρξης, όχι μόνο με κάποιον που μας κλέβει τη καρδιά, αλλά και γενικότερα όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ευνοούνται οι συνεργασίες και κάθε είδους συνεταιρισμοί, ενώ η επιλογή των ατόμων και των συναναστροφών είναι τέτοιες, που προσφέρουν ηρεμία, πνευματική επαφή και επικοινωνία.

Οι όψεις καθορίζουν το μήνα σου

Η επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, η οποία στις 23 Σεπτεμβρίου είναι ακόμα ενεργή, θα φέρει στην επιφάνεια για σένα καταστάσεις, όπου τα λόγια δε θα συμβαδίζουν με τα έργα και μία απογοήτευση στο τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Το τετράγωνο σε επηρεάζει στον τρόπο που επικοινωνείς και η παγίδα έγκειται στο ότι μπορεί να μοιράζεις υποσχέσεις, ενώ δεν είσαι σε θέση να κρατήσεις.
 
H αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ψυχική ένωση με τους άλλους, αναζήτηση του τέλειου κομματιού παζλ, που σε συμπληρώνει, αλλά με έναν τρόπο που προκαλεί τύψεις και ενοχές κατόπιν. Ενοχές για λάθος λόγια και λάθος κινήσεις.
 
Παράλληλα, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην υγεία σου, αφού μια πεσμένη ζωτικότητα είναι πολύ πιθανό, λόγω της οποίας θα αναβάλεις πολλές υποχρεώσεις.
 
Φυσικά, με τον Άρη στο Τοξότη, είσαι πιο ανοιχτός στην επικοινωνία, με πιο χαλαρές αντιδράσεις.
 
Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, συνεχίζει να βολτάρει στο δωδέκατό σου ηλιακό οίκο, προκαλώντας συναισθηματικές μεταπτώσεις, αναπολήσεις του παρελθόντος και κάποιες ενοχές, όσον αφορά στις ερωτικές σου ιστορίες και τους χειρισμούς αυτών.
 
Συγχρόνως, θα βιώσεις ματαιώσεις όσον αφορά ερωτικά συναπαντήματα ή και κοινωνικές συναναστροφές. Όλο το διάστημα, μέχρι δηλαδή τις 30 Σεπτεμβρίου, που αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη, θα βρίσκεσαι σε αμφισβήτηση των διάφορων ανούσιων κοινωνικών σχέσεων, ενώ θα σε πιέζει η εσωτερική ανάγκη να κλείσεις ανοιχτούς λογαριασμούς, που σου κλέβουν ένα κομμάτι του αυθορμητισμού σου, αφού σέρνεις τις εκκρεμότητες από το παρελθόν στο παρόν. Θα είναι πολλές οι φορές που θα αποφασίσεις να κάνεις μία νέα αρχή, ειδικά όσον αφορά στα οικονομικά και τον έρωτα, που για σένα και τα δύο είναι ζωτικής σημασίας.
 
Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνά στο Σκορπιό και σε βάζει σε διαδικασία να ψάχνεις μέρος να ξαποστάσεις μετά από μάχη. Δημιουργείται ένα κλίμα μυστικοπάθειας και καχυποψίας, αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν η αξία που δίνεις σε κάποια άτομα, ίσως θα έπρεπε να αναπροσαρμοστεί και τα οικονομικά σου μπερδέματα προκαλούν όχι τόσο ευχάριστα συναισθήματα μέσα σου.
 
Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, κάτι που κάνει τα πράγματα για σένα πιο εύκολα. Μεγάλες στιγμές, κοινωνικές και συναισθηματικές, με πιο ξεκάθαρη προσέγγιση απέναντι στον άλλον και πιο ειλικρινή έκφραση αισθημάτων. Τη περίοδο που η Αφροδίτη παραμείνει στο Ζυγό, θα υπάρξει μια ηρεμία και γαλήνη ψυχική, μία πιο εύκολη και ακούραστη επίτευξη κάποιων στόχων.

Σκωτσέζικο ντους ο έρωτας αυτός

Στις 7 Οκτωβρίου, η αντίθεση του Ήλιου από το Ζυγό, με τον Ουρανό από το Κριό δημιουργεί μία ευθιξία και μία ένταση. Αλλαγές μπορεί να σου φανούν επώδυνες, μη αποδεκτές και εντελώς απρόβλεπτες. Είναι ένα διήμερο, όπου θα πιάσεις τον εαυτό σου να αντιδρά σε κάθε πρόκληση, με μεγάλη ένταση. Ίσως βρεθείς σε αντιπαράθεση με το παρελθόν, το οποίο δεν ενδιαφέρεσαι να φέρεις πίσω στο παρόν και κλείνεις ένα κύκλο.
 
Ο τομέας που πιθανόν βάλλεται με την όψη αυτή περισσότερο από τους άλλους, είναι ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Διενέξεις, κόντρες, ξεσπάσματα και μια άρνηση των καταστάσεων όπως πάνε να διαμορφωθούν, είναι δεδομένα. Ίσως η όψη εκεί που αγγίξει, δηλαδή σε εύθικτα σημεία, φέρει και επεισοδιακούς χωρισμούς.
 
Σε αυτό συνηγορεί υπέρ και η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, με τον Ουρανό, στις 11 Οκτωβρίου. Είναι μία όψη, η οποία δημιουργεί από τη μία αισθήματα εγκατάλειψης και έλλειψης αρκετής αγάπης, ενώ από την άλλη, την οποιαδήποτε προσέγγιση προς εσένα, την εκλαμβάνεις σαν στέρηση της ελευθερίας σου και καταπίεση συναισθηματική.
 
Είναι μια όψη που δημιουργεί εναλλαγές διαθέσεων και διατάραξη της αρμονίας στην ερωτική σου ζωή. Εκεί πάνω ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσεις κάποιο αγαπημένο σου άτομο, ίσως η απόσταση παίξει ξαφνικά ρόλο καταλυτικό στη μετέπειτα κοινή σας ζωή. Παράλληλα, μπορεί στη ζωή σου να υπάρξουν ξαφνικά ερωτικά ξεκινήματα, αλλά και απότομη διακοπή.
 
Μην ξεχάσεις και το ραντεβού σου με τη σεληνιακή Έκλειψη στο Κριό, στις 8 Οκτωβρίου, όπου τα όποια ξεκινήματα επιχειρήσεις να κάνεις, ίσως συναντήσουν μία καθυστέρηση.
 
Στις 15 Οκτωβρίου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη βγάζει στην επιφάνεια την ιδανική έκφραση της σεξουαλικότητας, πάντα καλυμμένη φυσικά με ένα πέπλο ευπρέπειας, μιας και ο Ήλιος είναι στο Ζυγό, ενώ σε θέματα καθημερινά, αλλά και ερωτικά, γίνεσαι περισσότερο κυνηγός και τολμηρός, ενώ οι επιθυμίες σου απαριθμούνται και ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.
 
Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος διασχίζει την τελευταία μοίρα του Ζυγού, ακολουθούμενος από την Αφροδίτη, ενώ ο Ερμής διασχίζει το ζώδιό σου ανάδρομος. Μία μέρα δηλαδή πριν την Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό, μετά από την οποία θα κληθείς να αποφασίσεις ποιους θα αποχωριστείς και ποιους θα αφήσεις στη ζωή σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2014 15:09:00