blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια μπροστά στην κάμερα.

 
Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια μπροστά στην κάμερα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Χάρη στην καινούργια τεχνολογία, το να φωτογραφίζουμε και να φωτογραφιζόμαστε, ή να τραβάμε αμέτρητα βιντεάκια είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Όμως, το κάθε ζώδιο έχει τη δική του σχέση με την κάμερα. Άλλοι στέκονται μπροστά της χωρίς κανένα πρόβλημα και ό,τι ήθελε προκύψει.

Sponsored Links

Άλλοι θέλουν να τσεκάρουν ή και να λογοκρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, μπας και δεν φαίνονται τόσο πανέμορφοι και σέξι, όσο τους έκανε ο καλός Θεός. Όχι τίποτα άλλο, μη ρεζιλευτούμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι εύκολο να έχεις μια καθαρή φωτογραφία ή βίντεο ενός Κριού. Τα περισσότερα είναι κουνημένα, καθώς σπάνια μένει εντελώς ακίνητος για τα δευτερόλεπτα που απαιτούνται. Όσο για το ενδιαφέρον του ως προς το τελικό αποτέλεσμα, θα δώσει σημασία αν τον παρουσιάζει όχι μόνο αρκετά ωραίο, αλλά και σε στάση που να τονίζει το ενεργητικό του image. Μη διανοηθείς να τον τραβήξεις αραχτό σε ξαπλώστρες και πολυθρόνες, παρεκτός κι αν η πόζα τονίζει τη σέξι κορμοστασιά του. Αν πάλι τον πετύχεις λιώμα στο μεθύσι με μάτι γλαρό, μπορείς κάλλιστα να διαλύσεις τη σχέση, τη φιλία ή το οτιδήποτε υπάρχει ανάμεσά σας δείχνοντας σε κοινούς φίλους τη φωτογραφία ή το βιντεάκι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος φωτογραφίζεται ή βιντεοσκοπείται ευχαρίστως μαζί με τον έρωτά του για τον οποίο καμαρώνει. Όπως και με οποιοδήποτε ευπαρουσίαστο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχει μαζί του. Απαθανατίζεται επίσης με ευχαρίστηση παρέα με κάποιο έδεσμα που θα παρασκευαστεί ή παρασκευάστηκε χάρη σε εκείνον, όπως μια ψαρούκλα που καμάκωσε ή ένα ταψί λαχταριστές μπριζόλες που έψησε στα κάρβουνα. Δεν θέλει όμως να τον τραβάνε ενώ τρώει, για να μη δίνει λαβή σε όσους του προσάπτουν λαιμαργία, κάτι που τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Γενικά προτιμά οι εικόνες του που μένουν στην αιωνιότητα, να αναδίνουν έναν ήρεμο δυναμισμό και, εννοείται, την ερωτική του γοητεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ο τύπος της επίδειξης και αυτό θέλει να το αποτυπώσει σε κάθε ψηφιακή μορφή. Μακάρι να γινόταν δύο (ή και περισσότεροι) εαυτοί του να ενσαρκώνονταν μαζί στον υλικό κόσμο και να τραβούσαν ο ένας τον άλλο φωτογραφίες και βίντεο. Ελλείψει αυτής της δυνατότητας, οπουδήποτε παίζει φάση φωτογράφισης, σπεύδει να στηθεί πρώτος-πρώτος στο κέντρο του πλάνου. Αλλά είναι γεγονός ότι πάντα θα προσθέσει τη δική του θεατρική νότα στο όλο αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις, σε μια ομαδική φωτογραφία μπορεί να αναβιώσει το παιδικό αστειάκι να βάζει «κερατάκια» στον μπροστινό ή να κάνει μια γκριμάτσα, χαλώντας το αξιοπρεπές στήσιμο όλων των υπολοίπων.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ένας πολύτιμος τρόπος να κρατά αναμνήσεις από τα γεγονότα της ζωής του. Θα τα διαφυλάξει και θα τα δει και ξαναδεί πολλές φορές μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Γι’ αυτό και παίρνει την όλη ιστορία αρκετά στα σοβαρά. Αν απεικονίζεται ο ίδιος, τον απασχολεί ιδιαίτερα το να φαίνεται ωραίος, γιατί πώς θα τον δουν μεθαύριο τα εγγόνια του; Ευτυχώς που υπάρχει το photoshop. Αν τραβάει εκείνος, θα το κάνει με την αυτοπεποίθηση του Τζέιμς Κάμερον, γιατί για κάποιο μυστήριο λόγο όλοι σχεδόν οι Καρκίνοι νομίζουν ότι έχουν ένα έμφυτο, έστω και ταπεινά ανεκμετάλλευτο ταλέντο με την κάμερα.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αποκλείεται να απουσιάζει από οποιαδήποτε φωτογραφία ή βιντεάκι, καθώς πλασάρεται με αστραπιαία ταχύτητα σε όλα τα πλάνα. Παρόλα αυτά έχει την ικανότητα να το κάνει να φαίνεται απόλυτα φυσικό, σαν οι άλλοι να τον ικέτευσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους και δέχτηκε γενναιόψυχα. Ταυτόχρονα θα λέει «Μα, τα μαλλιά μου είναι χάλια» ή, αναλόγως, «Αχ, είμαι και άβαφη», ενώ είναι γνωστό ότι καμιά δύναμη στον κόσμο δεν θα του επέβαλε να φωτογραφηθεί, αν δεν ήταν βέβαιος για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όμως ουαί και αλίμονο αν προκύψει μια εικόνα που δεν τον κολακεύει και μάλιστα δειχτεί και σε άλλα πρόσωπα. Είναι ικανός να απαιτήσει… ασφαλιστικά μέτρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον Παρθένο, που φροντίζει με διακριτική επιμέλεια την εικόνα του, να τον φωτογραφίζουν ή να τον τραβάνε βίντεο και μάλιστα στο αυθόρμητο και αιφνιδιαστικό, είναι κάτι πολύ ενοχλητικό. Παρόλο που δεν φημίζεται για την ωραιοπάθειά του, το να «αδικηθεί» από μια… παπαρατσιά του φαίνεται απαράδεκτο. Έτσι θα απαιτήσει την καταστροφή του εν λόγω εικονογραφικού ντοκουμέντου. Από την άλλη πλευρά, δεν έχει καμιά αντίρρηση να είναι εκείνος ο φωτογράφος ή εικονολήπτης σε διάφορες περιστάσεις. Τον κάνει να νιώθει σημαντικός και χρήσιμος, και του δίνει την ευκαιρία για την μετέπειτα ενδιαφέρουσα απασχόληση να αρχειοθετήσει, να επιμεληθεί και να μοιράσει τις φωτογραφίες, χαμογελώντας ψιλο-χαιρέκακα για το πόσο χάλια βγήκαν οι άλλοι.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να απεικονίζεται στα καλύτερά του, στο επίκεντρο φωτογραφιών ή βίντεο ενός άλφα αισθητικού επιπέδου. Έτσι θα αποφύγει διπλωματικά να απαθανατιστεί, αν δεν είναι σίγουρος για την άψογη εμφάνισή του και για το αξιοπρεπές του περιβάλλοντος. Σπάνια θα τον δεις, π.χ. με ηλίθιο μισομεθυσμένο χαμόγελο, με κόκκινα μάτια από το φλας, σε ένα τραπέζι γεμάτο αποφάγια και άδεια μπουκάλια. Όχι πως δεν υπήρξαν στη ζωή του τέτοιες φάσεις. Απλώς φρόντισε να τις εξοβελίσει, όπως οι διάσημοι και πλούσιοι εξαφανίζουν όλες τις προ πλαστικών επεμβάσεων φωτογραφίες τους. Κι αν βλέπεις παλιές του φωτογραφίες, μη βιαστείς να εκθειάσεις τη φωτογένειά του. Απλώς όσες δεν τον κολάκευαν έχουν προ πολλού καταστραφεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να τραβήξεις φωτογραφία ή βίντεο τον Σκορπιό; Ώπα, περίμενε. Δεν είναι τόσο απλό. Εγκρίνει ο ίδιος; Το θες για προσωπική χρήση ή μήπως σκοπεύεις να το ανεβάσεις στο facebook; Αν είσαι κολλητός του, στο τσακ θα αποφύγεις να υπογράψεις γραπτό συμφωνητικό για τους όρους χρήσης της φωτογραφίας. Αν τυχαίνει απλώς να είστε στην ίδια παρέα, καλύτερα απόφυγε να τον σημαδέψεις με την κάμερά σου. Κι αν είσαι ένας άσχετος τουρίστας που τραβάει εικόνες από το τοπίο και τα αξιοθέατα, πρόσεχε μήπως στα πλάνα σου περιλαμβάνεται τυχαία κανένας (παντελώς άγνωστός σου) Σκορπιός, γιατί δεν το έχει σε πολύ να έρθει και να σου ζητήσει τον λόγο.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Τοξότη στις φωτογραφίες ισχύει το απλό, «βρες τον και παρ’ τον». Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι του αρέσει να τον συμμετέχει σε φωτογραφήσεις και βίντεο, φτάνει να βρεθεί στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή, και να μείνει για τον απαραίτητο χρόνο. Γιατί εδώ πρέπει να συνυπολογιστεί η ιδιότητα της αεικινησίας του εν λόγω ζωδίου. Αν όμως είναι εκεί, θα απαθανατιστεί παρέα με τους πάντες, γνωστούς και αγνώστους, θα τους φωτογραφίσει κι εκείνος, και θα εμπλουτίσει τα άλμπουμ του, που περιλαμβάνουν αμέτρητα πρόσωπα, που για πολλά δεν θυμάται καν ούτε ποια ήταν ούτε πώς τα έλεγαν. Ακόμα κι αν πρόκειται για πόζες εναγκαλισμού με θελκτικά άτομα του αντίθετου φύλου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αγαπά τις φωτογραφίες αν τις παίρνει εκείνος, καθώς θα μπορεί να ελέγχει την όλη διαδικασία και να αποδεικνύει πόσο καλά τα καταφέρνει και σε αυτό, επιπροσθέτως των υπολοίπων ικανοτήτων του. Αλλά αν πρόκειται να τον τραβάνε οι άλλοι, εδώ δεν νιώθει καθόλου άνετα. Είναι κάπως σαν τους ιθαγενείς που φοβούνται ότι με τη φωτογραφία θα τους πάρουν την ψυχή, πόσο μάλλον με ολόκληρο βίντεο. Γι’ αυτό άλλωστε είναι πιθανόν, αν τελικά έχει δεχτεί να τον τραβήξουν, να έχει μια μάλλον επιφυλακτική και σφιγμένη έκφραση, παρά το χαμόγελό του. Και μην περιμένεις ότι δεν θα θελήσει να δει τι προέκυψε, ώστε να το εγκρίνει ή όχι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ο Υδροχόος ανήκει στην κατηγορία του «γκατζετάκια», θα έχει προμηθευτεί την υψηλότερης ευκρίνειας κάμερα, με την οποία θα τραβάει ακόμα και τις πέτρες και μετά θα διασπείρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα του τα φωτογραφικά αριστουργήματα. Αν δεν είναι τέτοιος τύπος, και πάλι τα πάει μια χαρά με το θέμα «σε φωτογραφίζω, με φωτογραφίζεις και κάνουμε ωραίες παπαρατσιές ο ένας στον άλλο». Οπότε μάλλον κάποια άλλα ζώδια μπορεί να έχουν πρόβλημα μαζί του, όταν π.χ. με απόλυτη αθωότητα θα τους ποστάρει στο facebook σε ολωσδιόλου υποτιμητικές πόζες, αναφέροντας και τα ονοματεπώνυμά τους. Χωρίς φυσικά να τους ρωτήσει, γιατί δεν του πέρασε καν από το μυαλό ότι θα είχαν αντίρρηση. 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς έχει μια έντονη προσκόλληση στα αναμνηστικά. Εδώ μαζεύει κοχυλάκια και καρτούλες, δεν θα μαζεύει φωτογραφίες και βίντεο; Τον γοητεύει η όλη διαδικασία, κυρίως επειδή του δίνει τη δυνατότητα αργότερα να βλέπει το παρελθόν να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του σαν να το ζει αυτή τη στιγμή. Και αυτό το μπέρδεμα των χρόνων, πώς να το κάνουμε, το απολαμβάνει. Συμμετέχει λοιπόν ευχαρίστως σε όλες τις διαδικασίες αποτύπωσης των εμπειριών του σε ψηφιακή μορφή. Θα τις διαφυλάξει με προσοχή, σαν να είναι η πολύτιμη παρακαταθήκη του για τις επόμενες γενεές. Παρεκτός κι αν τις διαγράψει κατά λάθος, την ώρα που θα μεταφέρει τα αρχεία.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-07-2012 07:00:00