blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ποια είναι η σημασία του ωροσκόπου στον αστρολογικό σου χάρτη;

 
Ποια είναι η σημασία του ωροσκόπου στον αστρολογικό σου χάρτη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις και γνωρίζεις διαβάζοντας μία αστρολογική στήλη ή αναζητώντας πληροφορίες αστρολογικού περιεχομένου, είναι το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου! Σίγουρα λοιπόν, ήδη γνωρίζεις σε ποιο ζώδιο ανήκεις. Πιθανόν να ξέρεις και ποιος είναι ο ωροσκόπος σου (αν δεν τον ξέρεις, δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr), αυτό όμως που δεν γνωρίζεις είναι ποια είναι η διαφορά τους, αλλά και ποια είναι ακριβώς η σημασία του ωροσκόπου για την προσωπική σου εξέλιξη. Μάθε λοιπόν ακριβώς για τον συμβολισμό και την σημασία του ωροσκόπου σου, αλλά γνώρισε και τι υποδηλώνουν οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει ο ωροσκόπος σου, με τους υπόλοιπους πλανήτες του ωροσκόπιού σου.
Sponsored Links

Τι είναι ο ωροσκόπος;

Ο ωροσκόπος είναι το ζώδιο που ανατέλλει την ημέρα και την ώρα που γεννήθηκες! Για να γίνει η σωστή και έγκυρη εύρεση του ωροσκόπου απαραίτητα είναι η μέρα, ο μήνας, το έτος, η ώρα, τα λεπτά αλλά και η πόλη γέννησης. Ο υπολογισμός του βοηθά στην κατάστρωση του προσωπικού ωροσκόπιου, δηλαδή του αστρολογικού χάρτη! Ο ωροσκόπος αποτελεί την ακμή (δηλαδή το ξεκίνημα) του αστρολογικού χάρτη!

Τι συμβολίζει ο ωροσκόπος;

Ο ωροσκόπος συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο ήρθες σε αυτή τη ζωή, την συμπεριφορά που θα αναπτύξεις από την ανατροφή που θα πάρεις από την οικογένειά σου, αλλά και από τα ερεθίσματα που θα δεχθείς από το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσεις. Παράλληλα, δίνει και πληροφορίες για το εξωτερικό σου προφίλ και πιο συγκεκριμένα για την εξωτερική σου εμφάνιση! Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος σου, δείχνει την πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος μόλις σε γνωρίσει. Είναι ακριβώς η εικόνα που εσύ θέλεις να δείξεις, αυτό που εσύ θέλεις κάποια στιγμή να φτάσεις.
 
Για παράδειγμα, αν είσαι Ιχθύς με ωροσκόπο Αιγόκερω, τότε η γνώμη που σχηματίζει κάποιος μόλις σε γνωρίζει είναι ότι είσαι ένα υπεύθυνο και συγκροτημένο άτομο, με στόχους και φιλοδοξίες. Δεν ανοίγεσαι εύκολα και ούτε δείχνεις τις ευαισθησίες σου, ίσα-ίσα που οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι είσαι ένα άτομο που βάζεις πάνω απ’ όλα τη λογική μπροστά, ακριβώς όπως ένας Αιγόκερως! Η αλήθεια είναι όμως ότι έχεις ευαισθησίες, όνειρα, φαντασία, ταλέντα και μεγάλες συναισθηματικές ανάγκες αλλά και ανασφάλειες που προσπαθείς καλά – καλά να κουκουλώσεις! Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τον εαυτό σου, γιατί αυτό σου επιβάλει ο ωροσκόπος σου… Για να το καταφέρεις αυτό, θα συναντήσεις εμπόδια και στο στάδιο της ωρίμανσης σου, θα έχεις επιτύχει το στόχο σου!
 
Ένας μεγάλος μύθος για τον ωροσκόπο, είναι ότι ξεκινά να λειτουργεί μετά τα τριάντα! Η αλήθεια είναι ότι από τα πρώτα χρόνια της ζωής σου δέχεσαι την επιρροή του ωροσκόπου σου, ο οποίος και επηρεάζει πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου, αλλά και της συμπεριφοράς σου. Ωριμάζοντας όμως, αρχίζεις να φτάνεις σιγά-σιγά στον επιθυμητό σου στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να είσαι ο ίδιος σου εαυτός, αποδεχόμενος τα λάθη, τα πάθη και τις αδυναμίες σου και εκφράζοντας την προσωπικότητά σου. Τότε είναι που είναι που γίνεται ακόμα πιο ορατά και αποδεχτά σε εσένα, τα στοιχεία του χαρακτήρα του ζωδίου, στο οποίο ανήκει ο ωροσκόπος σου!

Οι θετικές όψεις του ωροσκόπου με τους πλανήτες του αστρολογικού χάρτη σου

Δες ποιες είναι οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί ο ωροσκόπος σου με τους πλανήτες του αστρολογικού σου χάρτη και ανακάλυψε ποια είναι τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σου!
 
Ο ωροσκόπος σε τρίγωνο /εξάγωνο / σύνοδο με τον Ήλιο: Είσαι το άτομο που τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου! Ο πατέρας σου έχει γίνει το πρότυπό σου ή σου έχει δώσει σημαντικά μαθήματα και στήριξη για να μπορέσεις να ολοκληρωθείς ως προσωπικότητα. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και γνωρίζεις πολύ καλά την αξία και τις δυνατότητές σου! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με την προσωπικότητά σου!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με την Σελήνη: Είσαι το καλομαθημένο παιδί της μαμάς, η οποία και συντέλεσε ολοκληρωτικά στην διαπαιδαγώγηση σου! Εκφράζεις στους γύρω σου, αυτό που πραγματικά έχεις στην καρδιά σου και δύσκολα μπορείς να κρυφτείς! Κερδίσεις τις εντυπώσεις με την καλή καρδιά σου… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με τον Ερμή: Η γνώση και η εμπειρία αποτελούν το βασικό στόχο της ζωής σου! Είσαι ένα άτομο κοινωνικό και ανοιχτό σε νέες σκέψεις και ιδέες! Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη, γιατί σου αρέσει να γνωρίζεις νέα πράγματα! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με τα λόγια σου…
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με την Αφροδίτη: Είσαι το άτομο που ξέρεις πώς να περνάς καλά αλλά σε ενδιαφέρει να βλέπεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου να είναι χαρούμενοι! Σου αρέσουν τα λούσα, η διασκέδαση και η καλοπέραση, φροντίζεις τον εαυτό σου και όταν μπαίνεις σε ένα χώρο κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με την εξωτερική σου εμφάνιση και την γοητεία σου!

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με τον Άρη: Είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος και αποφασιστικός! Φροντίζεις ιδιαίτερα το σώμα σου και την φυσική σου κατάσταση και έχεις πολλά αποθέματα ενέργειας! Οι γύρω σου μπορούν πραγματικά να βασιστούν επάνω σου, γιατί είσαι το άτομο που μπορείς εύκολα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και πρόκληση! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με τον δυναμισμό, αλλά και με το ερωτικό σου ταμπεραμέντο!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με τον Δία: Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να επεκταθείς, να μορφωθείς, να αποκτήσεις γνώσεις, αλλά και για να κάνεις την τύχη να γίνει… κολλητή σου φιλενάδα, που θα σε βοηθά να ξεγλιστράς από τα δύσκολα! Είσαι ένας ενθουσιώδης χαρακτήρας με μεγάλους στόχους για το μέλλον σου! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με τον ενθουσιασμό και το κέφι σου!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με τον Κρόνο: Πατάς γερά στα πόδια σου, ξέρεις τι θέλεις και έχεις και την μέθοδο αλλά και το πρόγραμμα για να το αποκτήσεις. Γνωρίζεις καλά ότι η ζωή είναι γεμάτη εμπόδια, όμως αυτό δεν σε προβληματίζει, γιατί έχεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεται για να πετύχεις κάθε στόχο! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με την ωριμότητα και την σοβαρότητά σου! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο /εξάγωνο / σύνοδο με τον Ουρανό: Οι αλλαγές είναι το ατού σου, ενώ ο χαρακτήρας σου είναι συχνά απρόβλεπτος, αλλά και ιδιαίτερα συναρπαστικός για όποιον σε γνωρίζει! Οι άνθρωποι γύρω σου, πολύ γρήγορα νιώθουν ότι μπορούν να σε διαβάσουν σαν ανοιχτό βιβλίο, αφού και εσύ από την πλευρά σου δεν έχεις πρόβλημα να ανοίξεις τα χαρτιά σου από την πρώτη στιγμή! Στόχος σου είναι να εκπλήσσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό, κάτι που το καταφέρνεις με απόλυτη επιτυχία! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά και με την προσαρμοστικότητά σου!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο/ σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Είσαι ένα διαισθητικό άτομο, με πολύ ισχυρό ένστικτο αλλά και πλούσια φαντασία! Το συναίσθημα είναι ο οδηγός σου και όποιος σε γνωρίζει θαυμάζει αμέσως τον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και τα λαμπερά σου μάτια τα οποία μαρτυρούν αμέσως την ποιότητα του χαρακτήρα σου! Είσαι ο καλύτερος συμβουλάτορας, αφού μπορείς πολύ εύκολα να μπεις στα παπούτσια του άλλου και να δώσεις τις σωστές κατευθύνσεις! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με το καλλιτεχνικό σου ταμπεραμέντο, αλλά και με την κρυφή δύναμη της διαίσθησης, την οποία και εκφράζεις με κάθε τρόπο!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με τον Πλούτωνα: Είσαι το άτομο που αναζητά την ποιότητα και την ολοκλήρωση, θέτοντας στόχους για τον εαυτό σου, που πάντα πετυχαίνεις. Οι άνθρωποι γύρω σου, θεωρούν ότι είσαι ένα άτομο αρκετά δυνατό και ανθεκτικό και αυτή είναι και η πραγματική αλήθεια! Εκπέμπεις ερωτισμό, μαγνητισμό, αλλά και μυστήριο… Κερδίζεις τις εντυπώσεις γιατί εμπνέεις την σιγουριά και την δύναμη, αλλά παράλληλα έχεις μία άκρως μαγνητική προσωπικότητα.
 

Οι αρνητικές όψεις του ωροσκόπου με τους πλανήτες του αστρολογικού χάρτη σου

Δες ποιες είναι οι αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί ο ωροσκόπος σου με τους πλανήτες του αστρολογικού σου χάρτη και ανακάλυψε ποιες είναι οι «αδυναμίες» της προσωπικότητάς σου, αλλά και το «μάθημα» που έχεις να πάρεις από τη ζωή!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Ήλιο: Είσαι το άτομο προσπαθείς να βρεις τον τρόπο για να τα βρεις με τον εαυτό σου! Συχνά δεν ξέρεις τι θέλεις και ποιοι είναι οι στόχοι για τη ζωή σου! Οι συγκρούσεις με τον πατέρα στη νεαρή ηλικία είναι αναμενόμενες, αφού η ανάγκη σου είναι πάντα να αναπτύξεις μία αυτόνομη προσωπικότητα!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με την Σελήνη: Δεν σου είναι και τόσο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να αποκαλύψεις στους ανθρώπους γύρω σου αυτό που πραγματικά έχεις στην καρδιά σου! Η μητέρα μπορεί να ήταν αρκετά προστατευτική, γεγονός που δεν σε βοήθησε να ωριμάσεις συναισθηματικά! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Ερμή: Παρεξηγείσαι εύκολα, παίρνεις τις μετρητοίς όσα ακούς και συχνά δημιουργούνται προβλήματα, εξαιτίας του τρόπου που εκφράζεσαι! Μετανιώνεις για αποφάσεις που πήρες ή για λόγια που εξέφρασες! Θέλεις τον χρόνο σου για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, αλλά και για να μπορείς να ανοιχτείς και να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους δίπλα σου!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με την Αφροδίτη: Δύσκολα μπορείς να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά σου αρέσει, αυτό με το οποίο μπορείς να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Κάνεις λάθος επιλογές στα ερωτικά σου, μέχρι τα παθήματα να γίνουν μαθήματα! Σπαταλάς εύκολα το χρήμα, προκειμένου να αποδείξεις στον εαυτό σου, αλλά και στους ανθρώπους γύρω σου, ότι έχεις αξία… αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη σου!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Άρη: Τα νεύρα και η βιασύνη είναι βασικά στοιχεία της προσωπικότητά σου! Πολλές φορές μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες, απλά και μόνο επειδή δεν τις διαχειρίστηκες με τον σωστό τρόπο! Άλλα θέλω και άλλα κάνω, αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της προσωπικότητάς σου, μέχρι να φτάσεις στο στάδιο της ωρίμανσης!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Δία: Η υπερβολή είναι το βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου! Το ρίσκο και η περιπέτεια σε οδηγούν σε λάθη, ενώ η ωριμότητα αργεί πολύ να έρθει, γιατί είσαι το άτομο που δύσκολα μπορεί να μπει σε καλούπια!

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Κρόνο: Δεν μπορείς εύκολα να εκφράζεσαι και οι άνθρωποι γύρω σου δυσκολεύονται να σε προσεγγίσουν, γιατί υψώνεις έναν τοίχο, προκειμένου να μην πληγωθείς. Δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μεγαλώνοντας και εξελίσσοντας τον εαυτό σου, θα καταλάβεις ότι αν πιστέψεις στις δυνάμεις σου, θα μπορέσεις να φτάσεις πολύ ψηλά!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Ουρανό: Οι συχνές αλλαγές στη ζωή σου στάθηκαν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Τα πλάνα που είχες για το μέλλον σου, πολλές φορές διαφοροποιήθηκαν και εσύ δεν μπορούσες να ελέγξεις τη ροή των εξελίξεων. Ο αγώνας που δίνεις σε αυτή τη ζωή είναι να είσαι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίζεις τα ευτράπελα και να μαθαίνεις από αυτά! Το εκκεντρικό, το απρόβλεπτο και το διαφορετικό από εσένα μπορεί να σε εξιτάρουν, αλλά σίγουρα μπαίνουν και εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη!
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Μπερδεύεις και μπερδεύεσαι, διχάζεις και διχάζεσαι, εξαπατάς αλλά και πέφτεις θύμα εξαπάτησης πάρα πολύ εύκολα! Αργείς να ωριμάσεις, γιατί ζεις στον δικό σου, παραμυθένιο κόσμο, όπου αλλιώς τα φαντάζεσαι και αλλιώς σου έρχονται! Η μεγαλύτερη πρόκλησή στη ζωή σου, είναι να ανακαλύψεις την αλήθεια και να αναγνωρίσεις το τι θέλεις για τη ζωή και το μέλλον σου! Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να μην επηρεάζεσαι από κανέναν…
 
Ο ωροσκόπος σου σε τετράγωνο / αντίθεση με τον Πλούτωνα: Είσαι αυστηρός κριτής, τόσο του εαυτού σου, όσο και των ανθρώπων γύρω σου! Υπάρχει μία πτυχή του εαυτού σου που σε τρομάζει, που δεν θέλεις να την βγάλεις στην επιφάνεια, που προσπαθείς να καλύψεις και να την κρύψεις… Στο στάδιο της ωρίμανσής σου, θα πρέπει να καταπολεμήσεις τα αρνητικά σου ένστικτα και να αποδεχτείς τον εαυτό σου για αυτό που πραγματικά είσαι! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2015 12:14:00