blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Σχέσεις ζευγαριών. Τι ενοχλεί τους άντρες σε μια γυναίκα.

 
Σχέσεις ζευγαριών. Τι ενοχλεί τους άντρες σε μια γυναίκα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Όλοι οι άντρες θα ήθελαν να έβρισκαν την τέλεια γυναίκα. Ή έστω κάποια …που να της μοιάζει. Που να έχει περισσότερα προτερήματα παρά ελαττώματα, σημαντικά τουλάχιστον. Βέβαια, το τι θεωρεί ο καθένας ελάττωμα διαφέρει.

Sponsored Links

Έτσι, ορισμένα πράγματα μπορεί να φαίνονται ανυπόφορα σε κάποιους, ενώ ανεκτά σε άλλους. Παίζει ρόλο το ζώδιο ενός άντρα ως προς το τι τον ενοχλεί περισσότερο σε μια γυναίκα; Φυσικά και παίζει. Να λοιπόν, για όλες τις κυρίες, ένας μικρός οδηγός ώστε να ξέρουν τρία πραγματάκια (στην κυριολεξία!) για το τι μπορεί να απομακρύνει οριστικά από κοντά τους κάποιον που πιθανόν τις ενδιαφέρει.

Κριός

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Κριό:

•    Να τον στήνει στα ραντεβού. Αν συνηθίζεις να το παίζεις …νύφη που πάει με καθυστέρηση στην εκκλησιά, με τον Κριό ή θα αλλάξεις συνήθεια ή θα πας στον τόπο της συνάντησης και δεν θα βρεις κανέναν. Προτιμότερο μάλλον, από το να σε περιμένει ακόμα εκεί και να ακούσεις τα σχολιανά σου.

•    Να του το παίζει πνεύμα αντιλογίας. Δεν είναι ότι δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Αλλά τις θέλει με ουσία και επιχειρήματα. Καθώς ο ίδιος δεν παριστάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, ξενερώνει  αν ο στόχος του ενδιαφέροντός του προσπαθεί να πουλήσει «δυναμική» (και καλά) προσωπικότητα που δεν διαθέτει.

•    Να του κάνει τη δύσκολη. Εντάξει, το να πέσεις με το πρώτο κοίταγμα δεν αρέσει σε κανέναν, πόσο μάλλον στον μαχητικό Κριό. Αλλά δεν χρειάζεται να παριστάνεις και την πριγκίπισσα που απαιτεί να της σκοτώσει ο ταλαίπωρος ήρωας έναν δράκο για να τον καταδεχτεί!

Ταύρος

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Ταύρο:

•    Να φαίνεται σπάταλη. Να παραγγείλει τα ακριβότερα πιάτα συν το καλύτερο κρασί στο εστιατόριο, όπου κερνάει εκείνος, και να παινεύεται για το πόσο ακριβή είναι η επώνυμη τσάντα της (και βέβαια δεν την πήρε στις εκπτώσεις). Ιδίως τώρα με την κρίση, μην τον (ξανα)είδατε τον Ταύρο…

•    Να είναι ατημέλητη. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για την κουκλάρα σωσία της Αντζελίνα Τζολί, θα εκτιμήσει το καλόγουστο αλλά όχι κραυγαλέο ντύσιμο, τα περιποιημένα μαλλιά, το προσεγμένο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά… Θα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στην εμφάνισή σου, αν θες να τον γοητεύεις.

•    Να του δημιουργεί αμφιβολίες ως προς την ερωτική πίστη της. Τα κολπάκια για να τον κάνεις να ζηλέψει όχι μόνο δεν περνάνε στον Ταύρο, αλλά τον κάνουν και «κρυώνει». Ακόμα κι αν σε πολιορκούν κι άλλοι υποψήφιοι, μην το πεις.

Δίδυμος

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Δίδυμο:

•    Να έχει το λεγόμενο …IQ φουντουκιού. Κατά τη γνώμη του πάντα. Δεν πα’ να είσαι κούκλα; Αν οι μόνες εξελίξεις για τις οποίες είσαι ενημερωμένη είναι ποιος παίκτης αποκλείστηκε στο Dancing on ice και τι γίνεται στα τουρκικά σίριαλ, δύσκολα θα κρατήσεις το ενδιαφέρον του.

•    Να θέλει ξεμοναχιάσματα. Όσο κι αν τον ενδιαφέρεις, δεν είναι δυνατόν να βρίσκεστε συνέχεια οι δύο σας και να  βλέπει μόνο εσένα, εφτά μέρες τη βδομάδα. Αυτό είναι φυλακή! Και κοίτα, μην αρχίσεις να κατακρίνεις τις παρέες του, ιδίως τους «κολλητούς».

•    Να ζηλεύει, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα. Τι πάει να πει, «ποια είναι αυτή που της μιλούσες πρ

Ολυμπία

Ολυμπία

Καρκίνος

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Καρκίνο:

•    Να μη θέλει παιδιά. Ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη 20ετία. Ο Καρκίνος είναι γενετικά προγραμματισμένος για να κάνει οικογένεια.  Ακόμα κι αν δεν προτίθεται να τεκνοποιήσει στους επόμενους τρεις μήνες, αν εσύ του το ξεκόβεις, ξεκόβεις μαζί και κάθε προοπτική για κάτι πιο μόνιμο ανάμεσά σας.

•    Να τον παραμελεί μπροστά σε τρίτους. Πολλά ζευγάρια, όταν είναι με κόσμο, ασχολούνται την περισσότερη ώρα με τους άλλους και κανείς από τους δυο δεν έχει πρόβλημα. Ο Καρκίνος όμως έχει. Αν τον παρατήσεις κι αρχίσεις να φλυαρείς με τους υπόλοιπους, θα του κακοφανεί πολύ.

•    Να είναι «ανοικοκύρευτη». Αν ζεις σε ένα σπίτι που τον περισσότερο καιρό μοιάζει να δέχτηκε αεροπορική επιδρομή, και αν μπαίνεις στην κουζίνα μόνο για να φτιάξεις καφέ, δοκίμασε καλύτερα την τύχη σου με άντρα από άλλο ζώδιο. Τον Καρκίνο τον ξενέρωσες…

Λέων

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Λέοντα:

•    Να τον σχολιάζει ή κριτικάρει, έστω και για πλάκα, μπροστά σε τρίτους. Αν έχεις κάτι να πεις γι’ αυτόν, και πρέπει να το πεις οπωσδήποτε, φύλα το για όταν θα είστε μόνοι σας. Δεν μπορείς να τον ρεζιλεύεις. Ούτε καν για αστείο.

•    Να είναι κούκλα όταν τη συναντά έξω και …λέτσος μέσα στο σπίτι. Λυπόμαστε, δεν μπορείς να του τη βγαίνεις έτσι. Ακόμα κι αν δεν κυκλοφορείς με το δωδεκάποντο, οι τρύπιες φόρμες γυμναστικής, οι μπλούζες που χωράνε άλλους τρεις  και οι άλουστες αλογοουρές αποκλείονται στον ίδιο χώρο με ένα Λέοντα.

•    Να αναμασά το παρελθόν της. Το ερωτικό, εννοείται. Οι συγκρίσεις τύπου «και του Κώστα του άρεσαν τα σουτζουκάκια», «και του Κώστα του την έσπαγε ο Χιου Τζάκμαν», θα τον κάνουν να σε στείλει μια ώρα αρχύτερα να ξαναβρεθείς με  τον Κώστα, αφού όλα στον θυμίζουν. Ο Λέων είναι ασύγκριτος. Ορίστε μας!

Παρθένος

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Παρθένο:

•    Να είναι απεριποίητη. Η παρατηρητικότητα του Παρθένου θα εντοπίσει το ξεθωριασμένο βερνίκι στο νύχι, τον λεκέ στη μπλούζα και τη στραβοπατημένη γόβα. Δεν είναι ότι απαιτεί να κυκλοφορείς με ακριβά μοντελάκια (ούτε εκείνος τα εκτιμά ιδιαίτερα). Αλλά θέλει τη συνοδό του καλοβαλμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

•    Να μην έχει ένα επίπεδο καλλιέργειας.  Αν εκείνος σου πει ότι λατρεύει τον Μπετόβεν και απαντήσεις με ενθουσιασμό «αχ κι εγώ, δεν ήταν υπέροχος σκύλος; Η αγαπημένη μου ταινία, όταν ήμουνα μικρή…», ενώ αυτός εννοούσε βέβαια τον συνθέτη, ε, καταλαβαίνεις το χάσμα.

•    Να θέλει να είναι μαζί του από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να μην πούμε μέχρι το άλλο πρωί. Ο Παρθένος θέλει προσωπικό χρόνο, για να ασχολείται με τα δικά του μόνος του και με την ησυχία του. Αν θες κολλητιλίκια σε 24ωρη βάση, υπάρχουν άλλα  ζώδια για να τα βρεις.

Sponsored Links

Ζυγός

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Ζυγό:

•    Να ντύνεται κακόγουστα. Μπορεί η εμφάνιση να μην αποτελεί κριτήριο για την ποιότητα ενός ανθρώπου,  αλλά το καλό γούστο σίγουρα. Και για τον Ζυγό, που είναι ιδιαίτερα προικισμένος με αυτό το χάρισμα, μετράει πολύ. Απλώς δεν το αντέχει, να σε βλέπει απέναντί του ντυμένη …άσχετα.

•    Να λέει βωμολοχίες. Το να εμπλουτίζεις την κουβέντα σου με «παλιόλογα» παριστάνοντας την άνετη και την προχωρημένη, είναι κάτι που δεν συγκινεί ιδιαίτερα κανέναν άντρα. Στον συγκεκριμένο όμως δημιουργεί πραγματική απέχθεια.

•    Να είναι εριστική. Αν είσαι οξύθυμη και «τα παίρνεις» με το παραμικρό,  αποκλείεται να γοητεύσεις έναν Ζυγό. Το να κάνεις σκηνές στον ίδιο ή σε άλλους ανθρώπους χωρίς κάποιον σημαντικό λόγο, ή να …πουλάς τσαμπουκά, θα τον τρέψει σε φυγή. Τι να κάνεις, αν έτσι είναι ο χαρακτήρας σου; Να ψάξεις για άντρα από άλλο ζώδιο. 

Σκορπιός

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Σκορπιό:

•    Να του κάνει ανάκριση.  «Τι έκανες χθες βράδυ; Γιατί δεν απάντησες στο τηλέφωνο; Από ποιο πλευρό ξύπνησες το πρωί;» Αυτό το δικαίωμα δεν το παραχωρεί ούτε μετά από είκοσι χρόνια γάμου, πόσο μάλλον σε μια καινούργια ή, ακόμα χειρότερα, υποψήφια σχέση. Έστω κι αν εσύ ρωτάς από ενδιαφέρον, ή για να γίνεται κουβέντα.

•    Να καταλάβει ότι του λέει ψέματα. Το μέγεθος του ψέματος δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι ψέμα, είτε πρόκειται για τα τρία κιλά που αφαιρείς από το βάρος σου, είτε για το ότι χθες δεν πήγες στην άρρωστη μαμά σου, αλλά σε μπαρ με τις φιλενάδες σου.

•    Να μην παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ. Αν πιστεύεις ότι στο κρεβάτι ο άντρας οδηγεί και η γυναίκα ακολουθεί ή απλώς… παρακολουθεί, αποκλείεται να κρατήσεις για πολύ έναν Σκορπιό. Διάλεξε:  Θα πρέπει ή να ξεσκονίσεις κανένα βιβλίο Κάμα Σούτρα και να ξεχάσεις τις αναστολές σου ή να αλλάξεις ερωτικό στόχο.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τοξότης

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Τοξότη:

•    Να δηλώνει ότι θέλει πλέον μια σχέση όπου να «κατασταλάξει». Και βρήκες τον Τοξότη; Αν επιμένεις, κράτα το μέσα σου σαν κρυφό πόθο αλλά μην το πεις, παρά μόνο αν ακούσεις κάτι τέτοιο από εκείνον πρώτα. Που δεν θα το ακούσεις, αλλά λέμε τώρα…

•    Να είναι ωραιοπαθής. «Πώς σου φαίνονται τα μαλλιά μου; Πω πω, μου ξεφλούδισε το βερνίκι στο νύχι! Όταν πρωτοπήγα στο γυμναστήριο, πάθανε πλάκα με το πόσο σφικτή κοιλιά έχω, και χωρίς να γυμνάζομαι…». Τέτοια συναρπαστικά λέγε του, και τον έχεις κάνει να φύγει κακήν κακώς. 

•    Να αρνείται να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Δεν θα θεωρούσε προαπαιτούμενο  το να έχεις κάνει ράφτινγκ σε όλα τα ελληνικά ποτάμια, για να ενδιαφερθεί για το άτομό σου. Αλλά μην το αποκλείεις. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που απορρίπτουν πράγματα κατηγορηματικά και εκ των προτέρων. 

Αιγόκερως

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Αιγόκερω:

•    Να του αλλάζει το πρόγραμμα. Έχετε κανονίσει να βρεθείτε στις 8 για σινεμά και μετά να πάτε για φαγητό. Ώρα 7 του ανακοινώνεις ότι κάτι σου έτυχε και το σινεμά άκυρο, και να βρεθείτε στις 10; Αλλά να τον ξαναπάρεις για σίγουρα; Τον ξαναπαίρνεις στις 8 και του λες, μήπως  να το κάνετε για αύριο καλύτερα; Σπάααασιμο…

•    Να παραφέρεται δημοσίως. Θυμάσαι πόσο τρυφερά τραγουδούσε ο Πουλόπουλος «Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου»; Ε, ο Αιγόκερως καμιά σχέση. Έτσι και φερθείς μπροστά σε κόσμο με τρόπο που να τον ρεζιλέψει, κατά τη γνώμη του πάντα, δεν θα στο συγχωρήσει.

•    Να μιλάει ακατάπαυστα.  Πολλοί άντρες κουράζονται από μια γυναίκα που τους πιάνει μονότερμα. Ο Αιγόκερως, ακόμα περισσότερο. Είναι τύπος που εκτιμά τη σιωπή. Αν επιμένεις στην πολυλογία, μίλα μόνη σου και μην τον αρχίζεις τα «εσύ τι λες;».

Υδροχόος

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Υδροχόο: •    Να προσπαθεί να τον ψαρέψει για τα συναισθήματά του. Συνηθέστερη μέθοδος: Ξεκινάς από το πόσο ωραία περνάς μαζί του κι μετά ρωτάς «Εσύ; Περνάς ωραία μαζί μου;». Συνηθέστερη αντίδραση του Υδροχόου: Βλέμμα στο ταβάνι, ακατάληπτο μουρμουρητό, αλλαγή θέματος.

•    Να μην έχει κοινωνική συνείδηση. Αν νομίζεις ότι η WWF είναι μάρκα από ακριβά μαχαιροπήρουνα και άλλα είδη σπιτιού, είναι φανερό ότι οι κόσμοι σας δεν συναντιούνται πουθενά στον χωροχρόνο.

•    Να επιμένει να τον γνωρίσει στους γονείς της. Τον Υδροχόο…; Χα, ωραίο ανέκδοτο. Όσο μεγαλύτερη η επιμονή σου, και όσο μικρότερη η διάρκεια της γνωριμίας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ταχύτητα με την οποία θα τρέξει μακριά. Απλά, προβλέψιμα πράγματα.

Ιχθείς

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Ιχθύ:

•    Να του το παίζει αφ’ υψηλού. Πουλώντας μούρη για την καταγωγή, τα οικονομικά σου, τις επιτυχίες σου στους άντρες ή στη δουλειά, όχι μόνο δεν θα τον εντυπωσιάσεις, αλλά θα του χαλάσεις όλη την ατμόσφαιρα. Ποιος νοιάζεται για τέτοια …διαπιστευτήρια; Πάντως όχι ο Ιχθύς.

•    Να θέλει όλο εξόδους και παρέα τρίτων. Μια χαρά δεν είστε τα δυο σας στην ερωτική φωλίτσα σας; Όχι; Δεν είστε; Πόσες φορές νομίζεις ότι θα μπορούσες να τον τραβολογάς σε μέρη και με άτομα που δεν του αρέσουν; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, είναι λιγότερες από όσες νομίζεις.

•    Να είναι υλίστρια και πεζή. Ο Ιχθύς είναι από τους πιο ρομαντικούς άντρες του ζωδιακού. Αν, αντί για λουλούδια, εσύ θα προτιμούσες να σου έφερνε ένα κουτί μπακλαβαδάκια, ας νταραβεριζόσουν με άλλο ζώδιο.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-12-2011 00:00:00