blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πώς ο γενέθλιος χάρτης σας επηρεάζει τα ερωτικά σας;

 
Πώς ο γενέθλιος χάρτης σας επηρεάζει τα ερωτικά σας;
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 29
 
Sponsored Links

Ο έρωτας πηγάζει από το ωροσκόπιο!

Συχνά βλέπουμε πως κάποια άτομα ελκύουν τον έρωτα χωρίς πολύ δυσκολία, φλερτάροντας δεξιά και αριστερά, ενώ κάποια άλλα κάνουν χρόνια να δημιουργήσουν μία σχέση, ειδικά μία της προκοπής. Πώς κάποιοι μένουν μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν συνεχώς τύχη στα ερωτικά;

 

Ολόκληρο το Ωροσκόπιο συμβάλλει στο να έχουμε αυτό που λέμε τύχη στον έρωτα. Ωστόσο, πλανήτες όπως ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης, η αλλιώς οι προσωπικοί πλανήτες, καταλαμβάνουν έναν παραπάνω ρόλο. Η θέση και οι όψεις των πλανητών αυτών, δείχνουν τη τάση που υπάρχει στον έρωτα, τη τύχη σε αυτόν και τη γενική αντιμετώπιση του ατόμου από το αντίθετο φύλο. Το αν θα ζήσουμε ένα μικρό δράμα μετά από κάθε χωρισμό ή απλά θα πάμε γρήγορα και χωρίς κολλήματα παρακάτω.

 

Όταν αυτοί οι προσωπικοί πλανήτες είναι σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθείς) χαρίζουν μια ανησυχία και μία συνεχή αναζήτηση, όσον αφορά συναισθήματα και σχέσεις. Η διάθεση που έχει το κάθε άτομο, τα χόμπι και οι απόψεις του, καθορίζουν το είδος της κοινωνικότητας που αναπτύσσει. Με μία τάση για γρήγορες και επιπόλαιες ερωτικές συνευρέσεις, που χαρίζουν τα ζώδια αυτά, δύσκολα θα καταλήξουμε σε μία σταθερή σχέση.

προβλέψεις

προβλέψεις1

Επίσης, πολλά στοιχεία μεταβλητότητας στο ωροσκόπιο, συμβάλλουν να δημιουργούμε σχέσεις περαστικές και σύντομες. Όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όψεις έντονες, όπως είναι το τετράγωνο ή η αντίθεση, τείνουν προς την αδυναμία για μονιμότητα, ενώ έχουμε τη τάση να χαρίζουμε τον έρωτα ταυτόχρονα σε πολλούς... ενδιαφερομένους, μαζί με έναν αρνητισμό απέναντι στη μακροχρόνια δέσμευση. Γιατί αρνητισμό; Μα γιατί θεωρούμε κρίμα να αφιερωθούμε κατ’ αποκλειστικότητα σε κάποιον, όταν η ζωή μας μέσα από τις εναλλαγές αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε ζώδια που αρέσκονται στην αλλαγή και την ανανέωση. Μία Αφροδίτη στους Διδύμους, έχει τη τάση να μιλά και να επικοινωνεί πολύ, χωρίς όμως να της είναι εύκολο να προσεγγίσει και να προσεγγισθεί βαθιά και πνευματικά.

 

Αν μέσα σε όλα, προστεθεί και ο Ποσειδώνας, κάνοντας δύσκολες όψεις με τους προσωπικούς πλανήτες, τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη ψευδαίσθηση το έρωτα. Η ψευδαίσθηση όμως είναι κάτι που δε συμβαίνει σε εμάς μόνο, αλλά πως και εμείς έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε αναληθή πραγματικότητα στη ζωή των άλλων, να αφήνουμε το υπονοούμενο του έρωτα και της παρουσίας μας, χωρίς στην ουσία να έχουμε σκοπό να δεσμευτούμε. Απλά, μας αρέσει να ζούμε το δικό μας παραμύθι.

 

Ειδικά οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι καθοριστικής σημασίας για τα ερωτικά δρώμενα. Πέφτουμε με τα μούτρα στο παιχνίδι, την υπόσχεση, το θολό τοπίο, τη πρόκληση. Τώρα αν συχνά γινόμαστε οι ίδιοι θύματα, η απάντηση είναι πως ναι. Άλλωστε γνωρίζουμε τους όρους του παιχνιδιού και τους έχουμε αποδεχτεί. Σε πολλές περιπτώσεις τους έχουμε θεσπίσει κιόλας.

 

Όταν στο ωροσκόπιο μας υπάρχει έντονη η μεταβλητότητα, η αλλαγή και το ψάξιμο, έχουμε και τη δομή να ξεπερνάμε εύκολα τις απογοητεύσεις. Η ταχύτητα με την οποία βρίσκουμε εραστή ή ερωμένη, είναι η ίδια με την οποία τα δάκρυα μας στεγνώνουν.

 

Επίσης, πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω, που βρίσκονται σε οίκους, όπως είναι ο πέμπτος και ο έβδομος, δίνουν στο άτομο μία προδιάθεση για κατακτήσεις και συνεχή αναζήτηση ρομάντζου.

 

Διαλυμένοι αρραβώνες, χωρισμοί, δύο και τρεις γάμοι, είναι στενά συνδεδεμένοι με τις θέσεις που έχουν οι πλανήτες στον πέμπτο και έβδομο οίκο, αλλά και τη φύση των ζωδίων, που φιλοξενούν την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ήλιο. Η έντονη τάση για αλλαγή μεταφράζεται με γρήγορη βαρεμάρα στη σχέση, ειδικά μόλις αντιληφθούμε πως δε πρόκειται να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μετά από έναν χωρισμό λοιπόν, η Αφροδίτη που δέχεται όψεις από τον Ουρανό, ή βρίσκεται στους Διδύμους ή τους Ιχθείς, επιστρέφει πολύ γρήγορα στο κόσμο των singles και αναμένει το επόμενο δυνατό καρδιοχτύπι. Με τη διαφορά, πως ένας Αιγόκερως ή ένας Καρκίνος, θα δαπανήσουν πολύ περισσότερο χρόνο να καταλάβουν τι πήγε λάθος.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τι γίνεται όμως με τα σταθερά ζώδια, Λέοντα, Σκορπιό, Ταύρο και Υδροχόο; Τα δικά τους προβλήματα στον έρωτα είναι πιο δύσκολα και περίπλοκα. Ακόμα και να διακρίνουν το λάθος άτομο, δύσκολα φεύγουν από αυτό, αλλά κάθονται και δουλεύουν να σωθεί η λάθος σχέση.

 

Η Αφροδίτη ή ο Άρης στον Λέοντα θα πρέπει να ξεπεράσει τα αισθήματα πίκρας, όταν η σχέση τελειώσει. Συχνά κυριαρχεί ένας εγωισμός που σέρνεται και στην επόμενη σχέση. Στα σταθερά ζώδια, τα αισθήματα ζήλειας και εκδίκησης είναι αρκετά έντονα, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο να τραβήξουν αμέσως τον επόμενο ενδιαφερόμενο.

 

Βλέπουμε λοιπόν, πως οι ποιότητες των ζωδίων στο Ωροσκόπιο, καθορίζουν το δράμα ή το κέφι που βιώνουμε στον έρωτα, αλλά και τη σβελτάδα με την οποία βρίσκουμε σύντροφο, απολαμβάνοντας τη κοινωνικότητα του φλερτ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-12-2022 09:20:00