blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα ζώδια στις συνεργασίες τους. Πες μου το ζώδιο του συναδέλφου σου, να σου πω με ποιον έχεις να κάνεις!

 
Τα ζώδια στις συνεργασίες τους. Πες μου το ζώδιο του συναδέλφου σου, να σου πω με ποιον έχεις να κάνεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα ζώδια στον χώρο της εργασίας τους

Η επαγγελματική συνεργασία δεν είναι πάντα μία εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα στην δύσκολη εποχή της «κρίσης», που ο κάθε εργαζόμενος προσπαθεί να διαφυλάξει την εργασία του! Πολύ συχνά λοιπόν ο χώρος της δουλειάς θυμίζει «αρένα», στην οποία δίνουμε αγώνα για την επαγγελματική καταξίωση!
 
Σίγουρα θα σου έχει τύχει και εσένα να συνεργαστείς με ανθρώπους που σου φαίνονται μυστήριοι, περίεργοι ή και εγωιστές, αναζητώντας να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να μπορέσεις να εργαστείς αποδοτικά μαζί τους! Διαβάζοντας λοιπόν το ζώδιο του συνάδελφου σου, αλλά και το δικό σου, θα διαπιστώσεις με χιουμοριστικό τρόπο μεγάλες αλήθειες για την μεταξύ σας συνεργασία και θα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις αλλά και τι να αποφύγεις, προκειμένου να εργάζεσαι μαζί του πιο αρμονικά!
 
ΚΡΙΟΣ
Αν εργάζεσαι μαζί με έναν Κριό, τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να σκύβεις το κεφάλι και να κάνεις υποχωρήσεις… Θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός, νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ναι τις περισσότερες φορές προσπαθεί να παραστήσει το αφεντικό, έστω και αν είναι σε κατώτερη επαγγελματική θέση από εσένα. Τα καβγαδάκια και οι εντάσεις δεν θα λείπουν από την συνεργασία σας, αφού ο Κριός είναι πάντα σαν σπίρτο αναμμένο, έτοιμος να βάλει φωτιές! Με την ντόμπρα και ξεκάθαρη στάση του, όμως, θα σου δώσει να καταλάβεις ότι σαν συνάδελφος είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται… Χωρίς να παίρνει μέρος σε «πηγαδάκια» κουτσομπολιών και προπάντων, ποτέ δεν θα σου «σκάψει» τον λάκκο, προκειμένου να σου δημιουργήσει πρόβλημα! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά μυστήριος είναι ο Ταύρος ως επαγγελματικός συνάδελφος… Από τη μία πλευρά θα θαυμάσεις την συνέπεια, την σταθερότητα και την οργάνωσή του, από την άλλη πλευρά όμως θα σε εκνευρίσουν απίστευτα οι αργοί ρυθμοί του και η «ζαμάνφου» στάση του απέναντι στα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά την διάρκεια της συνεργασίας σας. Σε περίπτωση που αναμένεις από έναν Ταύρο να σου ολοκληρώσει μία εργασία, θα πρέπει να περιμένεις πολύ… Θα θέλει ξανά και ξανά την ελέγξει, ωστόσο όταν σου παραδώσει αυτό που του ζήτησες, θα μπορείς ανεπιφύλαχτα να τον εμπιστευτείς ότι σου το παρέδωσε με τελειότητα! Ο Ταύρος είναι ο ευγενικός και τυπικός συνάδελφος, ο οποίος όμως δεν θα πιεστεί και δεν θα ζοριστεί, ακόμα και όταν πρέπει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο συνάδελφός σου ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων; Τότε πραγματικά έχεις να κάνεις με έναν «ξερόλα»! Ακόμα και όταν δεν του πέφτει λόγος ή δεν τον αφορά, θα εκφέρει την άποψή του, την οποία και θα την υποστηρίξει σαν να είναι η πιο σωστή! Ο Δίδυμος είναι ο ανήσυχος συνάδελφος, που δεν βάζει γλώσσα μέσα του, που μιλά δηλαδή ακατάπαυστα και δεν μπορεί να μείνει για πολύ ώρα κλεισμένος σε έναν χώρο… Παρόλα αυτά όμως, είναι απίστευτα φιλικός και εύθυμος, αρκεί να μην τον πιάσουν τα κυκλοθυμικά του! Στη συνεργασία μαζί του ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι σε περιμένει (εξάλλου έχει δύο πρόσωπα), το σίγουρο όμως είναι ότι πάντα θα έχει κάτι έξυπνο και πρωτοπόρο να προτείνει! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι επαγγελματικά με έναν Καρκίνο… Ο Καρκίνος είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του, τη μία μέρα μπορεί να σου είναι ευγενικός και τυπικός και την άλλη στιγμή να έχει “μούτρα” και να μην κρατά ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες της επαγγελματικής σας συνεργασίας. Τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς, παρεξηγείται, κρατά μούτρα και πραγματικά θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς… Επιπλέον, είναι αρκετά κουτσομπόλης, ξέρει όλα τα καυτά κους-κους των συναδέλφων και έχει μάτι «αστρίτη», δεν του ξεφεύγει τίποτα! Πρόσεξε όμως, γιατί τα στοιχεία που συλλέγει μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου! Για να μην τον αδικούμε όμως, ο Καρκίνος ως επαγγελματικός συνάδελφος έχει τον τρόπο του να δημιουργεί ένα ζεστό, οικείο κλίμα, που σε φέρνει κοντά του, δίνοντάς σου το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να νιώθεις μεγάλη τιμή και καμάρι που συνεργάζεσαι με τον Βασιλιά του Ζωδιακού, τον λαμπερό Λέοντα! Είναι σαφές πως ο Λέων νομίζει ότι αυτός είναι και κανένας άλλος δεν υπάρχει, έχει την μύτη ψηλά και με την στάση του θα σε κάνει πολλές φορές να νιώθεις κατώτερος… Με αυτό τον τρόπο ο ίδιος παίρνει την επιβεβαίωση του! Ό,τι κάνει το Λιοντάρι, πιστεύει ότι το κάνει τέλεια, ότι όλοι οι υπόλοιποι υστερούν και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές γίνεται τόσο σνομπ, που δημιουργεί αντιπάθειες… Για να τα έχεις καλά μαζί του στη δουλειά, πρέπει να τον παινεύεις και να τον έχεις στα ώπα-ώπα, λέγοντάς του συχνά «μπράβο» για όλα του τα επιτεύγματα! Το θετικό με το Λέοντα είναι ότι είναι πράγματι πολύ δημιουργικός επαγγελματίας, αλλά καταφέρνει να συνεργάζεται αποδοτικά με όλους, βοηθώντας επί της ουσίας το συλλογικό έργο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με μία λέξη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον συνεργάτη Παρθένο… και αυτή η λέξη δεν είναι άλλη από το… «στριμμένος»! Στην δουλειά κάνει εμφάνιση σχεδόν πάντα με τα μούτρα ως τα πατώματα, χωρίς να έχει την διάθεση ή τον χρόνο για λίγη κουβεντούλα ή κοινωνική δικτύωση! Μόνιμα είναι πηγμένος με τις υποχρεώσεις του και είναι ο συνάδελφος που θα κάνει παρατήρηση αν τον διακόψεις, αν σε ακούσει να μιλάς ή να χασκογελάς… Η δουλειά είναι δουλειά για τον Παρθένο και δεν αφήνει περιθώρια για χάζι, γι’ αυτό αν προσπαθήσεις να του αποσπάσεις κάποια άλλη κουβέντα εκτός της δουλειάς σας, θα σου κόψει κατευθείαν τον αέρα! Το θετικό με τον Παρθένο είναι ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην εργασία του, με αποτέλεσμα να είναι πάντα αποδοτικός και συνεπής σε κάθε επαγγελματική υποχρέωση! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Τώρα θα δουλέψουμε ή θα παίξουμε»; Αυτή είναι η έκφραση που θα πεις πολλές φορές στον συνεργάτη σου Ζυγό, ο οποίος είναι μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά και με την διάθεση για παιχνίδι, γέλιο και χαρά… Η συνεργασία σου μαζί του θα είναι άψογη, γιατί πάντα θα είναι με τον καλό λόγο στα χείλη, αλλά θα σου δίνει και τον αέρα να παίρνεις πρωτοβουλίες. Αυτό όμως που θα σε εκνευρίσει στην εργασία σου μαζί του, είναι η αναποφασιστικότητά του και η ευθυνοφοβία του. Ο Ζυγός έχει τον τρόπο του να βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια, να ρίχνει το μπαλάκι πάντα στους άλλους και να ξεγλιστρά από τα δύσκολα… Τις στιγμές λοιπόν που έχεις την ανάγκη από έναν συνάδελφο, ο οποίος θα σε υποστηρίξει ή θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις από τα μία μπερδεμένη επαγγελματική κατάσταση, τότε ο Ζυγός θα «σφυρίζει» αμέριμνος και εσύ θα πρέπει μόνος σου να βγάλεις το φίδι από την τρύπα! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας Σκορπιός δουλεύει πολύ καλύτερα, όταν δουλεύει μόνος του. Η συνεργασία μαζί του είναι μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, γιατί είναι μυστήριος, περίεργος και αρκετά ανταγωνιστικός, σε σημείο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα «ρινγκ», όπου πρέπει να δώσεις έναν πολύ σημαντικό αγώνα… Ο Σκορπιός, ως συνάδελφος, θα σου την έχει πάντα στημένη στην γωνία… μην τσιμπάς που μπορεί να παριστάνει τον αδιάφορο, προσέχει κάθε σου κίνηση και είναι ικανός να σου στήσει και παγίδες, για να σε μπλοκάρει επαγγελματικά! Με λίγα λόγια, δεν πιάνεται φίλος… γι’ αυτό πρέπει πάντα να τον κρατάς και σε μία απόσταση! Στη συνεργασία σου μαζί του, όμως, θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα θαυμάσεις το πανούργο μυαλό του, το οποίο παίρνει 1000 στροφές το δευτερόλεπτο! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πνεύμα αντιλογίας και «εξυπνάκιας» είναι ο Τοξότης ως επαγγελματικός συνεργάτης… Έχει άποψη για τα πάντα, ακόμα και για τα επαγγελματικά θέματα που δεν τον αφορούν άμεσα! Πάντα εναντιώνεται σε κάθε τι που ακούει, υποστηρίζοντας ότι οι δικές του γνώσεις είναι οι πιο τεκμηριωμένες και σωστές, ενώ πάντα καυχιέται και για την επαγγελματική του εμπειρία! Το θετικό με τον Τοξότη είναι ότι μπορεί να εργαστεί ομαδικά και γίνεται αρκετά ευχάριστος και ενθουσιώδης με τις συνεργασίες του… Πολλές φορές όμως, θα σου αποσπάσει την προσοχή, γιατί ενώ μπορεί να συνεργάζεστε για ένα συγκεκριμένο έργο, το οποίο το ξεκινήσατε μαζί με μεγάλο ενδιαφέρον, αυτός στη συνέχεια θα αποπροσανατολίζεται, προτείνοντας κάτι νέο και καινοτόμο, που θα σε κάνει να χάνεις την «μπάλα»! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το όνειρο κάθε εργοδότη είναι ο Αιγόκερως! Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άριστο επαγγελματία, ο οποίος έχει πρόγραμμα, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Στην συνεργασία του μαζί σου, δεν θα σου αφήσει περιθώρια για αστειάκια ή οικειότητες, πάντα θα πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά απαιτώντας και από εσένα να κάνεις το ίδιο. Αν δεν έχεις την ίδια σοβαρότητα με αυτόν, τότε την έβαψες… θα τρέξει κατευθείαν στον διευθυντή για παράπονα! Στην συνεργασία σου μαζί του θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να τηρείς αυστηρό πρόγραμμα, κάνοντας υπομονή όταν γίνεται εντελώς απρόσιτος και παγερός! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ο συνεργάτης που μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και το αγαπημένο σου φιλαράκι… Είναι της άποψης ότι η δουλειά δεν είναι σκλαβιά και ότι πρέπει να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα σε όλους τους εργαζόμενους, προκειμένου να παράγεται δημιουργικό έργο! Είναι ο αγωνιστής των εργασιακών δικαιωμάτων και ίσως ο πιο συγκαταβατικός και πρωτοπόρος στις συνεργασίες του! Το μυαλό του και οι ιδέες του θα σου χαρίσουν έμπνευση, όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θα υπάρξουν και πολλές στιγμές που θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου… Η νευρικότητά του και ο απρόβλεπτος τρόπος που αντιδρά, ακόμα και στα επαγγελματικά του, θα σε κάνουν πολλές φορές να εξοργιστείς! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΥΣ
Ο περίεργος τύπος της δουλειάς είναι ο συνεργάτης σου ο Ιχθύς, ο οποίος είναι σαν να είναι μόνιμα χαμένος στον δικό του κόσμο… Θα σε ενοχλήσει η στάση που έχει να ξεγλιστράει από τα δύσκολα, να ρίχνει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του, η ψεύτικη πολλές φορές συμπεριφορά του να προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους… Ο Ιχθύς είναι αρκετά… «μαλαγάνας» και «καταφερτζής» στις επαγγελματικές του συνεργασίες και έχει τον τρόπο να φέρνει τα πράγματα στο σημείο που ο ίδιος θέλει. Μην τον βλέπεις λοιπόν που παριστάνει τον ήσυχο και ευαίσθητο, γιατί από Ψαράκι είναι πάντα σε ετοιμότητα να μεταμορφωθεί σε καρχαρία, έτοιμο να σου φάει τη θέση, πριν καλά-καλά το καταλάβεις! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-04-2011 08:00:00