blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Ταρώ Μαρτίου
 
blank

Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια.

 
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 21
 

Σύμφωνα με το αστρολογικό Ταρώ του Μαρτίου, η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα η οποία αντιπροσωπεύει το γενικό κλίμα του μήνα, είναι εκείνη του ΑΡΜΑΤΟΣ. Η κάρτα αυτή που συνδέεται με το ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ θετική και ευνοεί την επικοινωνία και συναναστροφή με άτομα με τα οποία περνάμε αρμονικά! Η κάρτα αυτή φέρνει νέες ευχάριστες αλλαγές. Επιτέλους, με τον ερχομό της Άνοιξης, αφήνουμε πίσω μας, παλιά τραύματα που μας ταλαιπώρησαν και βλέπουμε με τη ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Sponsored Links

ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2024

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Γενικά, ανοίγονται προοπτικές για αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας με ποικίλους τρόπους! Νέες συμφωνίες, αλλά και κατακτήσεις, μας κάνουν να αλλάξουμε τη μορφή της καθημερινότητάς μας! Τώρα μπορούμε να επιτύχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο, αφού θα έχουμε και το στήριγμα των δικών μας ανθρώπων.

Στα αισθηματικά, καλό το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ και η αισθηματική επιβεβαίωση που έχουμε ανάγκη, όμως στο «δια ταύτα» αυτό που αναζητάμε τον Μάρτιο είναι ο άνθρωπός μας! Αυτός που θα είναι δίπλα μας τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες… Έτσι λοιπόν, αυτό το μήνα αναθεωρούμε τα «θέλω» μας, αναζητάμε και κατακτάμε την ποιότητα στην αισθηματική μας ζωή! Υπάρχουν στόχοι, σκέψεις και επιθυμίες για κάτι πιο μόνιμο και σοβαρό. Ο μήνας αυτός μας δίνει τα ανοίγματα για να επιτύχουμε τους σκοπούς μας!

Στα επαγγελματικά, το πιο σπουδαίο επίτευγμα του μήνα είναι η αναγνώριση που θα έλθει! Ο κύκλος των γνωριμιών μας θα διευρυνθεί, η εμπιστοσύνη προς το όνομά μας θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερη, ενώ οι προτάσεις και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν. Τα οικονομικά φαίνεται ότι είναι αρκετά καλύτερα, συγκριτικά με τους μήνες που πέρασαν.

ΚΡΙΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

«Βάζοντας τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις…»

ΓΕΝΙΚΑ: Η Άνοιξη ξεκινά δύσκολα, με έντονα ξεκαθαρίσματα που ναι μεν θα σε δυσαρεστήσουν αρχικά, στην πορεία όμως θα σου βγουν σε καλό! Κατά την διάρκεια του Μαρτίου θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις (φιλικές, επαγγελματικές, αισθηματικές) και θα πάρεις την απόφαση ποιους ανθρώπους θα κρατήσεις στη ζωή σου και ποιους θα απομακρύνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της στον πρώτο μήνα της Άνοιξης. Νιώθεις πόνο και απογοήτευση για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας και καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει η ώρα να πεις το οριστικό αντίο. Ο μήνας θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν εξελίσσεται και να κοιτάξεις μπροστά σου τους ερωτικούς σου στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Μάρτιο θα αναγκαστείς να εξοφλήσεις χρέη και να μεριμνήσεις για υποθέσεις του παρελθόντος, θα πιεστείς όμως θα τα καταφέρεις! Στον τομέα της εργασίας σου, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις συνεργασίες σου, θα απογοητευτείς, ενδέχεται να προδοθείς από κάποιον άνθρωπο του εργασιακού σου περιβάλλοντος!

ΤΑΥΡΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: H ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

«Η γαλήνη επιστρέφει στη ζωή σου!»

ΓΕΝΙΚΑ: Η Άνοιξη έρχεται επιτέλους και στις σχέσεις σου από αυτό τον Μάρτιο! Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το μήνα, σημαίνει αναγέννηση! Επίσης, δηλώνει ότι θα αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν περάσει δυσκολίες το περασμένο διάστημα. Θα αναθερμάνεις σχέσεις και θα βρεθείς με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις ή περιμένεις για μία επανασύνδεση; Τότε ο Μάρτιος είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα! Αυτό το μήνα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεθείς στην αγκαλιά ενός έρωτα από το παρελθόν! Αν δεν «παίζει» σε καμία περίπτωση αυτό το σενάριο, τότε θυμήσου ότι αυτό το μήνα μπορείς να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς και θα καταφέρεις να κάνεις μία πολύ όμορφη γνωριμία

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να έχεις μία πολύ καλή συνεργασία και θα ανοίξουν νέες προοπτικές για τη δουλειά σου! Το ομαδικό πνεύμα εργασίας θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις με κάθε τρόπο την δουλειά σου! Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία σταδιακή βελτίωση και επιτέλους, μετά από καιρό, καταφέρνεις να διατηρείς τις ισορροπίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

«Ένας μήνας γεμάτος πάθη και λάθη!»

ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να τα έχεις όλα δικά σου και θα δώσεις τη μάχη σου για να κάνεις αυτή την επιθυμία σου πραγματικότητα! Αυτό το μήνα χαρακτηρίζεσαι από διεκδικητικότητα, απόλυτη διάθεση, ερωτισμό, ενώ οι αρχηγικές σου τάσεις θα έχουν το κόστος τους στην προσωπική σου ζωή! Περιμένεις πολλά, τόσο από τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και από τους γύρω σου! Θυμήσου όμως, πως το πάθος, η ζήλεια, η εμμονή και η ατέλειωτη επιμονή σου, μπορεί να βγει εις βάρος σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο παρασκήνιο αυτό το μήνα της χρονιάς. Κρατάς μυστικά, νιώθεις ζήλεια ή εξάρτηση από το άτομο που σχετίζεσαι, επιθυμείς να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου… Χαλάρωσε, για να αποφύγεις τους καβγάδες. Αν δεν έχεις σχέση, συγκρατήσου στον ερωτικό πόθο που θα φουντώσει αυτή την εποχή με ένα νέο πρόσωπο…Θα είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά οι υποσχέσεις του δεν θα είναι και τόσο αληθινές! Επίσης, αν θέλεις να ξαναβρεθείς με κάποιο άτομο που η ερωτική σας ιστορία δεν έχει ακόμα κλείσει, αυτό το μήνα σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις μία επανασύνδεση, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς για τα πραγματικά συναισθήματά του άλλου πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένας μήνας ανταγωνιστικότητας ξεκινά για τον τομέα της εργασίας σου, που οι απαιτήσεις αυξάνονται, ενώ εσύ έχεις μόνο έναν σκοπό: Το κέρδος και την προβολή σου! Θα υπάρξουν λόγια και καβγάδες στη δουλειά σου, πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι, αλλά και που επενδύεις οικονομικά! Τα έσοδα είναι αναμενόμενα αυτό το Μάρτιο, η αποταμίευση όμως… ανέφικτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

«Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο!»

ΓΕΝΙΚΑ: Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά, αγαπητέ Καρκίνε, όμως αυτό το μήνα θα το κατανοήσεις ακόμα περισσότερο! Ο Μάρτιος ανατρέπει το πρόγραμμά σου, αλλάζει τα πλάνα σου, φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, διώχνει άτομα από κοντά σου, σε πληγώνει και σου δίνει σημαντικά μαθήματα! Δεν μπορούμε παρά να πούμε λοιπόν, ότι αυτός ο μήνας είναι… σημαδιακός και αξέχαστος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι μάσκες πέφτουν και αυτό το μήνα μαθαίνεις όλη την αλήθεια για ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο, για το πρόσωπο της καρδιάς σου! Τι αισθάνεται για σένα; Ποιο θα είναι το μέλλον μεταξύ σας; Αυτές τις απαντήσεις θα τις πάρεις, θα σε εκπλήξουν, όμως θα πρέπει να τις δεχτείς! Η πορεία της αισθηματικής σου ζωής έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα, αλλά ό,τι συμβεί, είναι μοιραίο να γίνει και θα είναι για το καλό σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφοσιωθείς πλήρως στη δουλειά σου, αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών σου! Θα συμβούν ευτράπελα, κυρίως στο χώρο της εργασίας… Κάποιες εξελίξεις θα είναι απρόσμενες και εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προστατέψεις το αντικείμενο της εργασίας σου, αλλά και τα οικονομικά σου. Θυμήσου πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται!

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

«Βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου!»

ΓΕΝΙΚΑ: Αγαπητέ Λέοντα, καλωσορίζεις την Άνοιξη στη ζωή σου και διαθέτεις αισιοδοξία, δημιουργικότητα, κέφι και χαμόγελο. Από το ξεκίνημα του Μαρτίου επιδιώκεις την ανανέωση, για το λόγο αυτό φροντίζεις περισσότερο την εμφάνισή σου, το ντύσιμό σου, ενώ παράλληλα συμβαίνουν τυχαία γεγονότα, που σου δίνουν δύναμη, χαρά αλλά και… επιβεβαίωση! Τόλμησε αυτό που θέλεις πολύ και… θα το κατακτήσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία σημαντική ερωτική στιγμή έρχεται αυτό το Μάρτιο για σένα! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε ο σύντροφός σου θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του, θα σου κάνει ένα δώρο, μία πρόταση ή θα σου δώσει μία μεγάλη χαρά με κάποιο τρόπο! Αν δεν έχεις σχέση, να αναμένεις την ξαφνική είσοδο ενός νέου προσώπου στη ζωή σου, το οποίο θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου! Αν εκκρεμεί μια παλιά ιστορία αγάπης στη ζωή σου και έχετε απομακρυνθεί, αλλά η καρδιά σου επιμένει να χτυπά δυνατά γι' αυτό το άτομο, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις μία επανασύνδεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, φίλε Λέοντα. Μία πρόταση, μία ευκαιρία, μία σημαντική εξέλιξη που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην καριέρα σου, είναι μέσα στα πλάνα του Μαρτίου! Τα οικονομικά σου, είναι σε καλή πορεία… Ένα κέρδος ή μία μικρή αύξηση του εισοδήματος είναι αναμενόμενα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

«Η αγάπη σου δίνει δύναμη!»

ΓΕΝΙΚΑ: Έφτασε η στιγμή να βγουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες, αλλά και τα συναισθήματά σου, αγαπητέ Παρθένε! Τον Μάρτιο έρχεσαι πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη, τρυφερότητα, ζεστασιά και πολύ συντροφικότητα… Περνάς περισσότερες ώρες με την οικογένεια και ανανεώνεις το χώρο του σπιτιού σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ρομαντικές θα είναι οι στιγμές του Μαρτίου για σένα, ωστόσο θα υπάρξουν και λόγοι για να νιώσεις ανασφάλεια, αστάθεια ή και αβεβαιότητα για τα αισθηματικά σου! Η σχέση σου μπορεί να «δέσει», αρκεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Αν δεν έχεις σχέση, τόλμησε να πεις το «ναι» σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο που θα αναπτυχθεί!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με νέες ιδέες και διάθεση για δουλειά θα μπορέσεις πραγματικά να τα πας καλά αυτό το μήνα. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και το ταλέντο σου θα σε βοηθήσουν σε κάθε επαγγελματικό βήμα… Ωστόσο, οι σοβαρές και σπουδαίες εξελίξεις που προσμένεις, ενώ βρίσκονται στα σκαριά, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Τα οικονομικά δεν είναι στα «φόρτε» τους και θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα, τα οποία θα αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια!

ΖΥΓΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

 Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

«Τέλος στα δύσκολα!»

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Μάρτιος σε βρίσκει με κούραση και εξάντληση πάρα ταύτα όμως, έχεις και ικανοποίηση, γιατί πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι κατάφερες να πετύχεις την αναγνώριση που προσδοκούσες. Κάποια όνειρα ζωής μπαίνουν τώρα στο στάδιο της ολοκλήρωσης και νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, γιατί δέχεσαι συναισθηματική, αλλά και υλική ανταμοιβή! Αυτό το μήνα θα δώσεις και θα πάρεις πολύ αγάπη, θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου και θα καταφέρεις να θέσεις με ωριμότητα νέα σχέδια για τα μετέπειτα βήματά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς συναισθηματικά, να δώσεις, αλλά και να πάρεις πολλή αγάπη! Αυτό ακριβώς και θα κάνεις τον Μάρτιο… θα προχωρήσεις σε συναισθηματικές επενδύσεις. Θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη και στην ολοκλήρωση, μέσα από την ένωση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μπορείς ουσιαστικά να είσαι μαζί σε μία σχέση που θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαιότητα! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα δεις πιο σοβαρά την πορεία της σχέσης σου και ενδέχεται να κάνεις σχέδια για γάμο και δημιουργία οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσης και μία φιλοδοξία σου γίνεται τώρα πραγματικότητα! Θα δεχτείς επαγγελματική επιβράβευση, αλλά και την ώθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά! Η καριέρα σου θα μπει σε πιο σταθερές βάσεις. Στον τομέα των οικονομικών, δεν θα υπάρξουν μεγάλες μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

«Σκληρές αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον!»

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας Μάρτης γεμάτος ευθύνες ξεκινά και εσύ τώρα πρέπει να δεις πολύ σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Δέχεσαι εμπόδια και περιορισμούς, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική, ενώ οι πιέσεις που δέχεσαι από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου είναι αρκετές! Εσύ θα πρέπει να δείξεις υπομονή, ωριμότητα στις αποφάσεις σου και να αφοσιωθείς σε ό,τι θεωρείς ότι είναι σημαντικό και έχει αξία…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο αισθηματικός τομέας δεν έχει τον πρωτεύοντα ρόλο αυτό το μήνα στην καθημερινότητά σου! Νιώθεις ότι υπάρχει σημαντική συναισθηματική απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και… αλλάζεις τακτική! Τώρα πλέον αντιλαμβάνεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι πρέπει να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν σου και να κοιτάξεις μπροστά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μήνας σκληρής δουλειάς και υψηλών απαιτήσεων είναι ο Μάρτιος για σένα. Θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να αφοσιωθείς στην εργασία σου και στις δυνάμεις σου! Η στήριξη που θα πάρεις από ένα πρόσωπο, θα σου δώσει εμπειρία και γνώσεις. Τα οικονομικά ωστόσο, εξακολουθούν να σε πιέζουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

«Με τόλμη υλοποιείς τις επιθυμίες σου!»

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις και να δέσεις καταστάσεις στη ζωή σου! Συνειδητοποιείς τις αλλαγές που υπήρξαν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και βάζεις σε μία σειρά τη ζωή σου! Παράλληλα, καταφέρνεις να βρεις την χρυσή τομή στις σχέσεις σου, αποκαθιστώντας τα κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε κοντινούς σου ανθρώπους!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας σού προσφέρει λύσεις και σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κενά της αισθηματικής σου ζωής! Βρίσκεις τον τρόπο να πλησιάσεις τον άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση, και κερδίζεις την εύνοιά του αλλά και το ενδιαφέρον του! Έτσι λοιπόν, με τις δικές σου προσπάθειες θα καταφέρεις να φέρεις την αισθηματική σου ζωή ακριβώς στο σημείο που εσύ θέλεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτόν το μήνα, θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική και οικονομική σου ανέλιξη! Παράλληλα, θα δεχθείς υποστήριξη από άτομα που έχουν υψηλότερη επαγγελματική θέση από εσένα και τα οποία θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στους προσωπικούς σου στόχους! Τα οικονομικά σου σταδιακά μπαίνουν σε καλύτερο στάδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

«Εποχή αλλαγών!»

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάρτιος ξεκινά με εσένα να έχεις την επιθυμία να κάνεις αλλαγές και να τολμήσεις νέα σχέδια για το μέλλον σου! Έχεις τόλμη, ενθουσιασμό και διάθεση για ρίσκο… Προκύπτουν νέα γεγονότα που σε κάνουν να κινηθείς γρήγορα για να κάνεις μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, ωστόσο εσύ είσαι σε αναβρασμό και πρέπει να αποφύγεις τις επιπόλαιες κινήσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας κινείται σε περίεργα πλαίσια αυτό το μήνα, φίλε Αιγόκερε! Από την μία πλευρά θέλεις την ανεξαρτησία σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, από την άλλη θέλεις να ερωτευτείς και να κάνεις τις τρέλες σου στα αισθηματικά! Ο Μάρτης φέρνει ερωτικούς πειρασμούς και ερωτικά ξεκινήματα, που όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ένας προκλητικός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και αυτό που πρέπει να αποφύγεις, είναι η επιπολαιότητα! Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και θα δεχθείς σημαντικές προτάσεις… Θα θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή, όμως για την ώρα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην ανοιχτείς σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Στα οικονομικά σου, συγκράτησε τον εαυτό σου από τις αδικαιολόγητες σπατάλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

«Η άνοιξη ξεκινά με νέες εμπειρίες!»

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάρτιος, αν και δύσκολος μήνας, φαίνεται ότι εσένα αγαπητέ Υδροχόε, σε πάει πολύ… Από το ξεκίνημά του, ξεπερνάς εμπόδια του χτες και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, σωματικά, αλλά και κοινωνικά… Η παρουσία σου γίνεται περιζήτητη, οι χαρές γίνονται περισσότερες, ενώ οι ευκαιρίες που θα δεχθείς είναι ελπιδοφόρες. Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια προβλήματα του παρελθόντος σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα, που βγήκαν σε καλό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επιθυμία που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου, είναι η σταθεροποίηση μίας σχέσης, που θα σε καλύπτει στους βασικούς τομείς! Αρκετοί από τους Υδροχόους, ίσως και εσύ, θα σκεφτείς αυτό το μήνα το γάμο, τη συμβίωση ή το να σοβαρέψεις λίγο παραπάνω μία σχέση! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο Μάρτιος σου δίνει την προοπτική μίας νέας, ουσιαστικής γνωριμίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία νέα ευκαιρία ξεπροβάλει μπροστά σου στο ξεκίνημα του Μαρτίου! Κάτι που περιμένεις, κάτι που θέλεις πολύ, θα γίνει πραγματικότητα αυτό το μήνα και θα σε βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της καριέρας σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και θα έχεις τώρα ευκαιρίες για μία νέα πηγή εσόδων!

ΙΧΘΕΙΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

«Απολαμβάνεις τον έρωτα!»

ΓΕΝΙΚΑ: Διανύεις μια περίοδο, όπου οι εκπλήξεις δεν λείπουν! Αυτό το μήνα συμβαίνουν γεγονότα, φίλε Ιχθύ, που σε κάνουν να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, να χαλαρώνεις και να ζεις ξέγνοιαστα. Η ερωτική σου επιθυμία είναι ανεβασμένη και δίνεις μεγάλη έμφαση στον τομέα των αισθηματικών σου! Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές που χάνεις αυτό το μήνα το δίκιο σου, γιατί δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η στιγμή της ερωτικής επιβεβαίωσης έφτασε. Αυτό το μήνα, αφήνεσαι στα δίχτυα του έρωτα και γεύεσαι σε όλο το μεγαλείο αυτό που σου είχε λείψει πολύ! Ο μήνας βοηθά στις ερωτικές εξελίξεις με μία ιστορία του παρελθόντος ή σε βοηθά ακόμα να τονώσεις το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου! Ειδικά, αν θέλεις να φέρεις πίσω στη ζωή σου έναν παλιό έρωτα, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις μία επανασύνδεση. Προσπάθησε μονάχα, να καταπολεμήσεις την ζήλια και την κτητική διάθεση που κάποιες στιγμές θα προκαλέσουν τα μπερδεματάκια τους στα αισθηματικά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας είναι δημιουργικός για τα επαγγελματικά σου, αν και φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν οι μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές! Θα έχεις ιδέες όμως, τις οποίες και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις στην πορεία τους επόμενους μήνες! Θα ασχοληθείς με μία εργασία που σου αρέσει, που σε εκφράζει, και θα μπορέσεις αργότερα να έχεις επιτυχία μέσα από αυτήν! Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, γιατί τα περιττά έξοδα, οι αγορές, αλλά και οι υποχρεώσεις, σε αφήνουν με άδειο πορτοφόλι!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2024 17:44:44