blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Ταρώ 2020
 
blank

Οι ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για όλα τα ζώδια.

 
Οι ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για όλα τα ζώδια.
Score: 5  Ψήφοι: 1
blank

Οι προβλέψεις Ταρώ αποκαλύπτουν ότι το 2020 θα είναι ένα έτος θετικής εξέλιξης για τους περισσότερους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θα βιώσουν δυσκολίες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το μόνο βέβαιο είναι ότι το 2020 είναι μια χρονιά που θα ευνοήσει εκείνους που θα εκμεταλευτούν τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο τους. Δείτε λοιπόν τι λένε οι κάρτες του ετήσιου αστρολογικού ταρώ 2020 και μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά.

Sponsored Links

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑΡΩ 2020

Η ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ 2020 ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ

Η κάρτα Ταρώ του 2020 είναι η Δύναμη, γεγονός που σημαίνει ότι η νέα χρονιά θα απαιτεί δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και όρεξη για βελτίωση. Η εξέλιξη και η επιτυχία θα εξαρτηθούν από τις προσωπικές βλέψεις, από το πόσο ψηλά θα θελήσει να φτάσει ο καθένας, και κυρίως από το κατά πόσο τολμηρές θα είναι οι ενέργειες. Ουσιαστική θα πρέπει να είναι η δράση, η παθητική στάση θα φέρει καθυστερήσεις και αποτυχίες, αυτοί που θα επιλέξουν την αδράνεια δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο μπροστά. Θα υπάρξει η δυνατότητα να φύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες αρκεί η προσπάθεια να είναι άμεση και συντονισμένη.

Όσον αφορά τις σχέσεις, για να σταθεροποιηθούν οι ήδη υπάρχουσες ή για να προχωρήσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο θα πρέπει να γίνουν προσεγγίσεις δυναμικές και συνειδητοποιημένες. Οι αναποφάσιστοι ή οι απογοητευμένοι θα πρέπει να προσπαθήσουν από μόνοι τους να βρουν την άκρη του νήματος, να βγουν από τα εσωτερικά τους συμπλέγματα και να απελευθερωθούν από τις ανασφάλειες τους. Οι τολμηρές προτάσεις θα έχουν ουσιαστική εξέλιξη, οι χαρακτήρες που θα μπορέσουν να πάρουν άμεσες αποφάσεις θα καταφέρουν να φτάσουν στη δέσμευση ακόμα και στον γάμο.

Ευκαιρίες και ουσιαστικά επαγγελματικά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στο νέο έτος, οι νέες συνεργασίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε βάθος χρόνου και να φέρουν κέρδη. Οι φιλόδοξοι θα καταφέρουν να ανεβάσουν την καριέρα τους ένα σκαλί πιο πάνω αρκεί να πράξουν συνετά, ναι μεν δυναμικά όχι όμως παρορμητικά ή ακραίως ανταγωνιστικά. Αυτοσυγκράτηση και οργάνωση θα απαιτεί η καινούργια χρονιά, οι αδρανείς χαρακτήρες θα βγουν ζημιωμένοι ίσως χάσουν ευκαιρίες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσουν. Ευνοούνται οι δυναμικές ενέργειες και τα οργανωμένα ρίσκα, οι συλλογικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Δες τώρα ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει το 2020 στα αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά και όλα τα θέματα που σε αφορούν.

ΚΡΙΟΣ: Ο ΜΑΓΟΣ

Κριέ, το 2020 με την κάρτα Ταρώ του Μάγου να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου θα βρεις τον τρόπο να συνδυάσεις τα φαινομενικά ασυνδύαστα, θα καταφέρεις να ενώσεις τα ανόμοια και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα έχεις το ταλέντο να σκεφτείς οργανωμένα, αλλά και συνδυαστικά με τρόπο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο μέγιστο αποδοτικό αποτέλεσμα. Τις νέες ευκαιρίες θα είσαι σε θέση να τις αξιοποιήσεις, ενδεχομένως εσύ με δικές σου ενέργειες να κινήσεις τα νήματα για να δημιουργηθούν καινούργια ανοίγματα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, άρπαξε τις ευκαιρίες, θα καταφέρεις να οδηγήσεις πρόσωπα και καταστάσεις στα δικά σου νερά.

Στα αισθηματικά, μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρεις να κόψεις και να ράψεις τα γεγονότα με τέτοιον τρόπο που τελικά θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις, είτε αυτό είναι δέσμευση, είτε είναι ελευθερία ή απεξάρτηση. Υψηλή θα είναι η συναισθηματική σου αντίληψη, θα είσαι σε θέση να συνδέσεις λογική γοητεία και συναίσθημα, οι προσεγγίσεις σου θα είναι σκεπτόμενες και ιδιαιτέρως μελετημένες. Η ετοιμότητα σου δεν θα σε αφήσει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο άτομο να σε ερωτευτεί και μάλιστα περισσότερο από ότι εσύ θα ερωτευτείς αυτό.

Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα υπάρξουν οι προδιαγραφές να εξελιχτείς και να ανεβάσεις την καριέρα σου ένα σκαλί πιο πάνω, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου χειρισμό και κυρίως από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις το ταλέντο ή τις γνώσεις σου. Σε θέματα ανταγωνισμού θα είσαι σε θέση να βγάλεις στην επιφάνεια τη μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σου, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου θα έχεις τη δυνατότητα να βγεις νικητής. Κυνήγησε την τύχη σου, ρίσκαρε προσγειωμένα και θα δεις πως η χρηματική απόδοση θα σε ικανοποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ταύρε, το 2020 με την κάρτα Ταρώ του Πύργου να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αλλαγές, κάποιες θα είναι ευχάριστες, κάποιες άλλες όμως παρά το ότι αρχικά θα φαίνονται δυσάρεστες, ωστόσο στην πορεία θα φέρουν εποικοδομητικά ανοίγματα. Ορισμένες καταστάσεις θα σε αγχώσουν, ίσως να χάσεις την εσωτερική σου ισορροπία, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις οπωσδήποτε τόσο την αισιοδοξία σου όσο και την αυτοπεποίθηση σου. Η νέα χρονιά θα έχει για σένα δοκιμασίες, σε σκέψεις θα σε βάλει η πορεία των εξελίξεων, δεν θα λείψουν οι διχασμοί και τα διλλήματα.

Δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα να πάρουν απρόβλεπτη τροπή, από την πλευρά σου θα υπάρξουν έντονες ίσως και εκρηκτικές αντιδράσεις, οι αναστατώσεις άλλοτε θα είναι θετικές, άλλοτε αρνητικές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση χωρισμού, ωστόσο τίποτα δεν θα είναι απολύτως ριζικό ή μη αναστρέψιμο. Θα υπάρξουν και επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες, γενικότερα προετοιμάσου για αλλαγές. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις πρόσωπα και αισθήματα με έναν διαφορετικό πλέον τρόπο αντίληψης. Κατά τη διάρκεια του έτους θα πάρεις αποφάσεις και θα προβείς σε ριζοσπαστικές ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια σταθερή και ουσιαστική σχέση.

Μέσα στο νέο έτος θα σου δοθεί η ευκαιρία να χτίσεις την καριέρα σου και να σταθεροποιήσεις την εργασιακή σου θέση, όμως η βελτίωση και η κατοχύρωση θα απαιτούν θυσίες και μεθοδικές προσπάθειες. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις και να δείξεις επαγγελματικό ζήλο για να καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ίσως να χρειαστεί κάτι να εγκαταλείψεις προκειμένου να βρεις στόχο, θα πρέπει να κινηθείς μελετημένα με σύστημα και πλάνο. Ουσιαστικά μέσα στη φετινή χρονιά θα λάβεις ανάλογα με αυτό που θα επιχειρήσεις, αν αδρανήσεις ή αδιαφορήσεις τότε τίποτα δεν θα εξελιχτεί. Για να μη μείνεις πίσω θα πρέπει να βγάλεις την μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σου, αξιοποίησε τις ευκαιρίες με δυναμισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δίδυμε, το 2020 με την κάρτα Ταρώ του Τροχού της Τύχης να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, η νέα χρονιά θα είναι σημαντική για σένα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και όλες αξιόλογες, τίποτα δεν πρέπει να αφήσεις να πάει στράφι. Γνωριμίες συνεργασίες και προτάσεις θα έχουν θετική πορεία αρκεί να τις αξιοποιήσεις με τρόπο άμεσο και με σκεπτικό ώριμο. Οι επιπολαιότητες θα σου στοιχίσουν, μην αφήσεις τα ελαττώματα σου να βγουν μπροστά από τα προτερήματα σου γιατί αυτό θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα, θα σε οδηγήσει σε επιλογές που στην πορεία ενδεχομένως να στραφούν εναντίον σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αυτό που απαιτείται είναι να κινηθείς έξυπνα και συνετά αποφεύγοντας τις υπερβολές και την υπερεκτίμηση των προσόντων σου.

Στον αισθηματικό σου τομέα όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο αρκεί να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις, και να σταθεροποιηθείς σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν αναζητάς τις εφήμερες περιστασιακές σχέσεις θα έχεις τις ανάλογες ευκαιρίες, ωστόσο συναισθηματικά ίσως να μην νιώσεις την απόλυτη ικανοποίηση. Στην περίπτωση που ανάγκη σου είναι μια σταθερή σχέση με βάσεις και αμοιβαία αισθήματα θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις έναν μακροχρόνιο δεσμό. Οι νέες γνωριμίες θα είναι τυχερές, θα πρέπει να αποφασίσεις προς πια κατεύθυνση πρέπει πλέον να κινηθείς.

Οργάνωσε τις προσπάθειες σου, κινήσου μεθοδικά, φέτος κυρίως στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα θα είναι η χρονιά σου. Σταθεροποιήσου στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου, τα ανοίγματα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να κερδίσεις μια προαγωγή ή ακόμα να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση. Αυτό που θα χρειαστεί από εσένα είναι να οργανώσεις τη δράση σου, να μην αναβάλεις και να μην καθυστερήσεις στην περίπτωση που πρέπει να γίνουν συμφωνίες. Στην περίπτωση που υπάρχουν χρέη ή ανοιχτοί λογαριασμοί θα καταφέρεις να βρεις τρόπους εξόφλησης.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Καρκίνε, το 2020 με την κάρτα Ταρώ του Ερημίτη να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, μέσα στη νέα χρονιά ίσως να νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε φθείρουν ή σε έχουν κουράσει ψυχολογικά. Ενδεχομένως να προτιμήσεις να απομονωθείς στον δικό σου χώρο, οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι ιδιαιτέρως επιλεκτικές, αρκετές θα είναι οι φορές που θα αρνηθείς προτάσεις και θα απορρίψεις πρόσωπα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου, ωστόσο το καθετί θα πρέπει να έχει μέτρο, προσοχή να μην παρασυρθείς από την ατονία και κλειδώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του έτους δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που θα προτιμήσεις την μοναχικότητα, ωστόσο θα εμφανιστούν στον δρόμο σου πρόσωπα και ευκαιρίες που θα καταφέρουν τελικά να σε βγάλουν από την εσωστρέφεια. Θα υπάρξει η γνωριμία που θα τονώσει τις αισθήσεις σου και θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς. Οι επιλογές σου θα είναι σκεπτόμενες και προσεκτικές, ο ρεαλισμός σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις συναισθηματικές παγίδες, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να βάλεις μπροστά τη λογική και να αποφύγεις τα παραστρατήματα ή τις απογοητεύσεις.

Σταθερά και προσγειωμένα θα είναι τα επαγγελματικά σου βήματα, μέσα στη νέα χρονιά θα είσαι σε θέση να σκεφτείς προνοητικά, θα καταφέρεις να γλυτώσεις από λάθη και μη συμφέρουσες συνεργασίες. Στην εργασία σου αποδοτική θα είναι η στάση σου, ο επαγγελματισμός σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη, ίσως να καταφέρεις να κατευθύνεις τους συνεργάτες σου ή να διευθύνεις μια συλλογική δραστηριότητα. Θα υπάρξει δυνατότητα εξέλιξης, με την προσωπική σου δουλειά και με την υπευθυνότητα σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά.

ΛΕΩΝ: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Λέων, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, σε ένα γενικό επίπεδο η νέα χρονιά θα σου φέρει τύχη, νέα ανοίγματα, και άμεσες προτάσεις βελτίωσης. Φέτος θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια συγκεκριμένα σχέδια που από καιρό έχεις κατά νου. Η πορεία των εξελίξεων θα είναι τυχερή δεν θα υπάρξουν εμπόδια, οι ανατροπές θα είναι θετικές και όχι αρνητικές. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα θα σε ενθαρρύνουν, οι γνωριμίες και οι συνεργασίες θα σε ενθουσιάσουν, δεν θα υπάρξει κάποια απογοητευτική κατάληξη. Το θέμα είναι να βρεις τον σωστό χειρισμό, δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από παρορμήσεις και εσωτερικές τάσεις, ουσιαστικά αυτό που θα χρειαστεί θα είναι να έχεις αυτοσυγκράτηση και ώριμο σκεπτικό.

Στον αισθηματικό σου τομέα οι νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν, θα έχεις τα προσόντα να κατακτήσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Εσύ που δεν έχεις σχέση σίγουρα μέσα στη φετινή χρονιά θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα το νιώσεις ταιριαστό, θα βρεις το ταίρι σου. Εσύ που ενδιαφέρεσαι για γάμο ή για δέσμευση ετοιμάσου θα ακουστούν προτάσεις που θα τονώσουν τόσο τις διαθέσεις σου, όσο και τα μελλοντικά σου σχέδια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ή επισημοποίησης, η πορεία των γεγονότων θα σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Προσπάθησε να σιγουρευτείς για τα αισθήματα και για τις προτιμήσεις σου, κινήσου οργανωμένα με ξεκάθαρες βλέψεις.

Ανοίγει το μέλλον σου, φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι άμεσα που σημαίνει πως οι καταστάσεις θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα. Αν θέλεις να ανεβάσεις την καριέρα σου ένα σκαλί πιο πάνω θα πρέπει να ενεργήσεις αποφασιστικά, ουσιαστικά θα χρειαστεί να αναλάβεις ρίσκα και να μην φοβηθείς τις αλλαγές. Σε οικονομικά θέματα θα έχεις ευκολίες, οι συμφωνίες θα έχουν θετική εξέλιξη, ωστόσο για να μην χάσεις τις ευκαιρίες θα πρέπει να φροντίσεις να πληροφορηθείς και να ενεργήσεις καταλλήλως. Βάλε σε λειτουργία την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση σου, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Παρθένε, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Οι Εραστές να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, οι συναντήσεις, οι κοινωνικές επαφές, και γενικότερα τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα και οι υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν και να δρομολογηθούν. Ωστόσο, αυτό που θα χρειαστεί από εσένα είναι να δείξεις εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που θα συναναστραφούν ή συνεργαστούν μαζί σου. Αν δώσεις έκταση στην εσωστρέφεια σου και αρνηθείς να φανερώσεις αισθήματα και βλέψεις, τότε θα φέρεις δυσκολίες και καθυστερήσεις. Θα υπάρξουν στο πλάι σου άτομα άξια εμπιστοσύνης και εκτίμησης, το θέμα είναι να μην σκεφτείς καχύποπτα ή εγωκεντρικά και χάσεις την πολύτιμη βοήθεια τους.

Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά, μέσα στη φετινή χρονιά δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες. Είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο άτομο να σε βοηθήσει να ανοιχτείς συναισθηματικά, οι εκδηλώσεις του προς εσένα θα είναι άμεσες και ελκυστικές, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς απελευθερωμένα και να μην κλειδώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Στην περίπτωση που ήδη έχεις σχέση θα μπορέσεις να τη διατηρήσεις σε ισορροπημένο επίπεδο και μάλιστα θα είναι στο χέρι σου η δέσμευση ή η συγκατοίκηση.

Εποικοδομητική εξέλιξη θα έχουν οι συνεργασίες που θα κάνεις μέσα στο νέο έτος, οι συλλογικές δραστηριότητες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα, ωστόσο το όλο θέμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο εσύ θα θελήσεις να συνεργαστείς και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Ουσιαστικά για να μπορέσεις να υλοποιήσεις ή να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο αναγκαία θα είναι μια συγκεκριμένη συνεργασία ή η βοήθεια κάποιου προσώπου, συνεπώς το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σου. Ίσως η ανεξάρτητες ή αυτόνομες ενέργειες να μην φέρουν τη προσδοκώμενη εξέλιξη, η συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να εμπιστευτείς και να μοιραστείς τις σκέψεις σου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Ζυγέ, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Το Άρμα να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, μέσα στη νέα χρονιά θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις μαχητικότητα και οργανωμένη σκέψη. Θα υπάρξουν ανοίγματα, ανταγωνισμοί, και αντιζηλίες, οτιδήποτε κερδίσεις θα πρέπει να αγωνιστείς για να το διατηρήσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και υποστηριχτικά, ωστόσο το θέμα έγκειται στο κατά πόσο θα μπορέσεις να διεκδικήσεις και να δείξεις πως αξίζεις. Οργανώσου, δείξε την δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σου, βάλε σε λειτουργία τόσο το διπλωματικό σου ταλέντο όσο και τη διορατικότητα σου. Να ξέρεις πως μέσα στη φετινή χρονιά το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες και τις επιλογές σου.

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις και να απλώσεις τα πλοκάμια σου. Αν είσαι χωρίς σχέση τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις σε ποιο άτομο θα δώσεις βάρος και να περάσεις μεθοδικά σε προσεγγίσεις. Μην αφήσεις τα τυχαία συμβάντα να φύγουν αναξιοποίητα γιατί αυτό θα σου στοιχίσει. Το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου θα πρέπει να πάρεις την απόφαση να το πλησιάσεις χωρίς καθυστερήσεις. Εσύ που διατηρείς σχέση προχώρα σε κινήσεις δέσμευσης, συζήτησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου για τις βλέψεις και τις επιθυμίες σου, θα πρέπει να κινήσεις τα νήματα.

Στον επαγγελματικό σου τομέα οι εξελίξεις θα βρίσκονται στα δικά σου χέρια, θα έχεις ιδέες, καλό θα είναι να προχωρήσεις στην υλοποίηση τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να βαδίσεις μπροστά αρκεί να έχεις μαχητική διάθεση, θα χρειαστεί από σένα πείσμα και αντοχή. Στον δρόμο σου θα εμφανιστούν κάποιες μικρό δυσκολίες, δε θα πρέπει να πτοηθείς, αναγκαίο θα είναι να βάλεις σε λειτουργία τον δυναμισμό σου. Ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να ενισχύσεις τις εσωτερικές σου άμυνες και να πάρεις την απόφαση να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις να επιτύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Σκορπιέ, το 2020 με την κάρτα Ταρώ του Ιεροφάντη να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, μέσα στη νέα χρονιά θα σου προκαλέσει έκπληξη ένα γεγονός ή ένα άτομο. Δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο σχετικό με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ίσως όμως να πρόκειται και για έναν καινούργιο έρωτα που θα καταφέρει να σου αλλάξει ζωή ή τρόπο αντίληψης. Το σίγουρο είναι πως μια μεγάλη αλλαγή θα συμβεί μέσα στο νέο έτος, κάτι θα σε ενθουσιάσει, θα σε εκπλήξει και θα συμβάλει στο να διαφοροποιήσεις ριζικά τον ρυθμό όχι μόνο της καθημερινότητας σου, αλλά και της ζωής σου γενικότερα.

Αν περιμένεις ένα άτομο από τα παλιά να ξέρεις πως θα έρθει, αν όμως περιμένεις μια νέα γνωριμία ελπίζοντας πως θα σε βοηθήσει να διαγράψεις τα παλιά επίσης θα έρθει. Το θέμα λοιπόν είναι τι περιμένεις και από ποια πλευρά, το σίγουρο είναι πως αυτό που έχεις ανάγκη μέσα στη νέα χρονιά θα το δεις να καταφθάνει. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες, θα είναι λάθος αν γυρίσεις την πλάτη στα νέα ανοίγματα. Εκδηλώσου, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα, μη προσπαθήσεις να μπλοκάρεις ή να μπερδέψεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Μέσα στο νέο έτος θα υπάρξει άνοιγμα για εξόφληση ή για κάποια αγορά, στην περίπτωση που αναζητάς λύση ή διευκόλυνση θα εμφανιστεί το άτομο που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις υπόθεση που σε αγχώνει. Ουσιαστικά θα βρεθεί ο τρόπος για να κλείσεις εκκρεμότητες που σε στρεσάρουν, σου δημιουργούν ανασφάλεια και γενικότερα σου ρίχνουν την ψυχολογία. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σε ενθουσιάσει, πάρε το ρίσκο που θα απαιτείται, προχώρησε χωρίς ενδοιασμούς, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Είναι πολύ πιθανό στο δρόμο σου να εμφανιστεί συνεργάτης που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις ένα συγκεκριμένο σου σχέδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τοξότη, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Το Αστέρι να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, θα είναι ευνοϊκά τα συμβάντα μέσα στο νέος έτος, στην περίπτωση που σε έχει καταβάλει η απογοήτευση ή το άγχος θα εμφανιστεί εκείνο το ελπιδοφόρο άνοιγμα που θα σου ανοίξει το μέλλον. Έρχονται γεγονότα αισιόδοξα που θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις, βγαίνεις από το αδιέξοδο ή από τη στασιμότητα που καθόλου δεν σου αρέσει. Μέσα στη νέα χρονιά οι γνωριμίες οι συνομιλίες και οι νέες συνεργασίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς, θα ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που χρειάζεσαι για να αναλάβεις ρίσκα και να προχωρήσεις τα βήματα σου.

Ευνοϊκή θα είναι η νέα χρονιά για δέσμευση και επισημοποίηση, αν ήδη έχεις σχέση θα καταφέρεις να την σταθεροποιήσεις, ανοιχτό θα είναι το κοινό μέλλον με το ταίρι σου. Εσύ που χώρισες και δεν έχεις τη διάθεση να διαγράψεις το παρελθόν σου θα έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις και να επανασυνδεθείς, θα βρεις το έδαφος πρόσφορο για υποσχέσεις και ουσιαστικές αλλαγές. Κάποιες συναντήσεις ή γνωριμίες θα αποκλείεται να είναι μοιραίες, αν είσαι χωρίς σχέση είναι πολύ πιθανό να σε ξαφνιάσει ένας νέος έρωτας, θα ερωτευτείς και θα προχωρήσεις χωρίς ενδοιασμούς.

Η νέα χρονιά σε καλεί να οργανώσεις τα σχέδια και τα πλάνα σου, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσεις. Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά και δεν θα υπάρξουν κακοπροαίρετοι ανταγωνισμοί. Στην περίπτωση που ψάχνεις για νέα εργασία θα ακούσεις πρόταση που θα σε ενθουσιάσει, ικανοποιητικές θα είναι οι χρηματικές απολαβές δεν θα έχεις λόγο να αρνηθείς. Γενικότερα στα εργασιακά σου θα έχεις τύχη, τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, αν κινηθείς αποφασιστικά θα καταφέρεις να ανέβεις επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ΗΛΙΟΣ

Αιγόκερε, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, θα βιώσεις ευχάριστα συμβάντα μέσα στη νέα χρονιά. Εσύ που κουράστηκες ψυχολογικά ή ταλαιπωρήθηκες από δυσκολίες και εμπόδια θα καταφέρεις να πάρεις ανάσα, αλλάζουν πλέον οι συνθήκες. Αισιόδοξα ανοίγματα θα σε ενθαρρύνουν, αν είχες χάσει τις δυνάμεις σου τώρα θα τις ανακτήσεις, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η κατάληξη των προσπαθειών σου θα σε ικανοποιήσει, είναι η χρονιά που θα χαρείς και θα δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο. Προσανατολίσου στους στόχους και στις βλέψεις σου και θα δεις πως θα εμφανιστούν τα κατάλληλα ανοίγματα.

Δυναμικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα υπάρξει άνοιγμα για να προχωρήσεις τον δεσμό σου, με το ταίρι σου λύνονται οι διαφορές, θα έχετε τη δυνατότητα να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις σχέση ενίσχυσε τη διάθεση σου για φλερτ και προσεγγίσεις, οι κοινωνικές συναναστροφές θα σου δώσουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Μέσα στη φετινή χρονιά θα καταφέρεις να διορθώσεις λάθη και να πείσεις το ταίρι σου πως υπάρχουν σταθερά αισθήματα. Στην περίπτωση που βιώνεις χωρισμό ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

Μέσα στη φετινή χρονιά θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, για προσοδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και για συμφέρουσες αγοροπωλησίες. Μη καθυστερήσεις τις κινήσεις σου, πάρε το απαιτούμενο ρίσκο, σε συνδυασμό με ώριμη σκέψη και μεθοδική δράση θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Αν ψάχνεις για νέα εργασία θα σου ανοιχτεί η κατάλληλη πόρτα, αν θέλεις να αλλάξεις το πόστο σου πέρνα σε διεκδικήσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πιθανή θα είναι μια χρηματική αύξηση, αυτό που θα χρειαστεί από σένα είναι να ενεργήσεις μεθοδικά όχι βιαστικά ή παρορμητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Υδροχόε, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, η αυτοσυγκράτηση είναι αυτή που θα σε σώσει και θα σου ανοίξει το τούνελ που θα οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρεις να κατανοήσεις πως όσο πιο συνετές και προσγειωμένες είναι οι επιλογές σου τόσο πιο γρήγορα θα βρεις την ασφάλεια και την κατοχύρωση που αναζητάς. Για να μην παγιδευτείς και πέσεις έξω στα ρίσκα σου θα πρέπει να σκεφτείς αντικειμενικά, καλό θα είναι να παραδειγματιστείς από τις παρελθοντικές αποτυχίες, μην προσπεράσεις αψήφιστα τα όσα έζησες μέχρι τώρα είτε αυτά ήταν θετικά, είτε αρνητικά.

Μια χαρά θα προχωρήσουν οι αισθηματικές σου υποθέσεις αρκεί να βάλεις στόχο την κατοχύρωση και τη σταθερότητα. Στην περίπτωση που η στάση σου είναι αναποφάσιστη ή αλλοπρόσαλλη τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που θα απορρέουν κυρίως από τις επιλογές σου και όχι από τις τυχαίες συγκυρίες. Αν νιώσεις πως τα πράγματα δεν οδεύουν προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς καλό θα είναι να επεξεργαστείς πρώτα τις δικές σου ενέργειες και αντιδράσεις, και ύστερα να ρίξεις το βάρος στην τύχη σου ή στις απαντήσεις που έλαβες.

Μέσα στο νέο έτος η οικονομική σου πορεία θα είναι άμεσα συνυφασμένη με τις προσωπικές σου επιλογές. Εγκράτεια και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, στην αντίθετη περίπτωση τα επιπόλαια ρίσκα, οι δανεισμοί, και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου, θα φέρουν κατάληξη αρνητική που ενδεχομένως να είναι μη αναστρέψιμη. Η νέα χρονιά σε καλεί να σκεφτείς και να πράξεις προσγειωμένα, η άνοδος και τα κέρδη θα έρθουν από μελετημένες ενέργειες, από δοκιμασμένες επιλογές, και όχι από πειραματικά άλματα αμφιβόλου κατάληξης.

ΙΧΘΕΙΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ιχθύ, το 2020 με την κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη να αντιστοιχεί στο ζώδιο σου, το φετινό έτος είναι η χρονιά που θα ανταμειφτείς, θα φτάσεις στο σημείο για το οποίο κόπιασες, θα λάβεις δικαίωση και ικανοποίηση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μείνεις σταθερά στους στόχους και στις επιθυμίες σου, μη παραστρατήσεις και μη χάσεις την αισιοδοξία σου. Τα δεδομένα θα αλλάξουν, ουσιαστικά θα καταφέρεις να αποδείξεις αυτό που αξίζεις, γι αυτό συνέχισε να προσπαθείς. Τα γεγονότα ίσως να μην έχουν μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο σταδιακά θα βλέπεις πως φτάνεις στον σκοπό σου έστω και αν υπάρχουν καθυστερήσεις.

Στην περίπτωση που από καιρό περιμένεις την έναρξη σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή προσμένεις πρόταση δέσμευσης από το ταίρι σου, μέσα στο νέο έτος θα ακούσεις αυτό που επιθυμείς, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό που προσμένεις. Αν δεν έχεις σχέση δώσε σημασία στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ένα αξιόλογο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει, καλό θα είναι να μην το απορρίψεις. Στην περίπτωση που κάποιες προηγούμενες σχέσεις σε απογοήτευσαν δεν θα πρέπει να το βάλεις κάτω, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σου.

Θα σε ικανοποιήσουν οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά να έρθουν στα χέρια σου χρήματα που τα αναμένεις από καιρό. Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα αναγνωριστεί η αξία σου, αρκεί να είσαι σε θέση να την αποδείξεις. Θα πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, οι εξελίξεις θα απαιτούν δυναμισμό και εμπιστοσύνη στον ίδιο σου τον εαυτό. Αν σε φθείρουν οι ανταγωνισμοί, αποστασιοποιήσου και δράσε ατομικά θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Στην περίπτωση που βιώνεις διαδικασία απόλυσης δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα επαναπρόσληψης ή εύρεση νέας δουλειάς και κάποιες αρνητικές καταστάσεις θα γυρίσουν τελικά υπέρ σου.