Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Παρθένος 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο της Παρθένου. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση των Παρθένων, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά των Παρθένων το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τους Παρθένους στον τομέα των σχέσεων του.

Παρθένε μου, η χρονιά ξεκινάει με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των ερώτων σου να σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα δίλημμα σχετικό με το πως πρέπει να διαχειριστείς την επανεμφάνιση ενός ανθρώπου από το ερωτικό σου παρελθόν. Θα πρέπει, φυσικά, να ανακαλέσεις στη μνήμη σου όλων των ειδών τις μεταξύ σας στιγμές και, φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυμηθείς όχι μόνο τα καλά αλλά και τα όποια προβλήματα πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Επίσης όμως, αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για να κάνεις πράγματα που θα ξαναζεστάνουν τη σχέση που ήδη έχεις. Σε κάθε περίπτωση, δες το σα μια πολύ καλή περίοδο για να δεις και εσύ τι πραγματικά θέλεις, να ξαναβρείς τον αυθορμητισμό σου και το εσωτερικό σου παιδί.

Όταν θα γυρίσει ο Ερμής ορθός και μέχρι τις 11/2 που θα παραμείνει στη θέση αυτή και δεδομένου του γεγονότος ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον ίδιο οίκο, θα γίνεις πιο έντονος επικοινωνιακά και θα ενισχυθεί η ανάγκη σου να έχεις στα χέρια σου τον έλεγχο της σχέσης σου. Σημαντικός μήνας για την ερωτική σου ζωή θα είναι ο Μάρτιος γιατί ο κυβερνήτης σου Ερμής θα βρίσκεται στο πολικό σου ζώδιο των Ιχθύων, βοηθώντας σε να βρεις το σωστό τρόπο να επικοινωνήσεις τα θέλω σου στο ταίρι σου αλλά και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος, με άτομα ενδιαφέροντα που θα μοιράζεστε κοινό τρόπο σκέψης.

Στις 7/3 ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο και θα μπει στο πιο φιλικό για σένα ζώδιο των Ιχθύων και στον οίκο των σχέσεών σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 13 Φεβρουαρίου του 2026. Το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα τη σχέση σου και θα αποφασίσεις τη δέσμευση με πιο επίσημο τρόπο. Η σχέση με το ταίρι σου θα διέπεται από ειλικρίνεια και κατανόηση και, αμφότεροι, θα αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Πρόσεχε μόνο γιατί αν δεν μπουν όρια και υπάρξει έλλειψη υπευθυνότητας, θα υπάρξει ψυχρότητα και σταδιακή συναισθηματική απομάκρυνση.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

προβλέψεις

προβλέψεις1

Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σου βάλουν τεστ στον τομέα των σχέσεών σου καθώς τα γεγονότα που θα προκαλέσουν θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι, γιατί, πως και που έχεις επενδύσει συναισθηματικά. Θα τα βάλεις κάτω «με χαρτί και μολύβι» για να δεις αν τα συναισθήματα που λαμβάνεις είναι ισάξια των συναισθημάτων που δίνεις. Επίσης όμως, θα χρειαστείς συναισθηματικό θάρρος για να αντιμετωπίσεις τους «κακούς δαίμονες» του παρελθόντος σου που θα σου χτυπήσουν την πόρτα απειλώντας το παρόν σου. Η αλήθεια είναι ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου αλλά στο τέλος θα νικήσεις.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα είναι περισσότερο βοηθητικές και αποκαλυπτικές για εσένα καθώς θα σε βοηθήσουν να εισέλθεις σε μια νέα εποχή συνειδητοποιήσεων. Αν ψάχνεις ταίρι, μπορεί να το βρεις σε χώρους σχετικούς με μάθηση, ταξίδια, μετακινήσεις ή διαδίκτυο.

Ο Δίας, μέχρι τις 15/5 από τον Κριό που θα βρίσκεται, θα σου δώσει δύναμη να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου. Θα σε βοηθήσει, τόσο να ξεπεράσεις τη δική σου τάση για παιχνίδια συναισθηματικού ελέγχου, τα οποία πλέον δεν θα είναι για σένα σημαντικά, αλλά και να κόψεις τη φόρα του/της συντρόφου σου αν θέλει να λειτουργήσει χειριστικά απέναντί σου. Εκτός, όμως, από συναισθηματική ωριμότητα, η θέση αυτή του Δία θα αυξήσει την ερωτική σου επιθυμία και το μαγνητισμό, κάτι που αν μη τι άλλο θα φέρει στην αυλή σου νέους έρωτες.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ανθρώπους που ανήκουν σε διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου ή έχουν άλλη κοσμοθεωρία. Τον έρωτα μπορείς να τον συναντήσεις σε μέρη που θα συνδέονται με τον οποιονδήποτε τρόπο με μάθηση, νομικά θέματα, μετακινήσεις, ταξίδια, ΜΜΜ, ΜΜΕ. Αν έχεις ήδη ταίρι, θα ανανεώσετε τον έρωτά σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή θα διαβείτε την πόρτα του συμβολαιογράφου για ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Βοηθητική για εσένα θα είναι και η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5/6 όπου θα παραμείνει έως και τις 8/10. Η Αφροδίτη από τη θέση αυτή θα σου προσφέρει την πολυπόθητη συναισθηματική ασφάλεια, θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη θα φέρει στη ζωή σου ανθρώπους σταθερούς που πατάνε γερά στα πόδια τους. Τον έρωτα μπορείς να τον γνωρίσεις μέσα από τις χρηματικές σου συναλλαγές ή σε μέρη που συνδέονται με τη ψυχολογία. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα ασχοληθείς με το ενδεχόμενο επιστροφής ενός παλιού έρωτα.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00