blank
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Τοξότη το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Τοξότη και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Τοξότες και ωροσκόποι Τοξότες, σε γενικές γραμμές η χρονιά θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αν και η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες, δηλαδή στο 4ο ηλιακό σας σπίτι, θα σας πιέσει λίγο παραπάνω, ειδικά σε ό,τι αφορά υποχρεώσεις και ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβετε.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Τοξότη

Ο Κρόνος από την θέση αυτή θα σας αναγκάσει να αναλάβετε υποχρεώσεις και να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή που, με τον οποιονδήποτε τρόπο, επηρεάζουν το γάμο ή τη σχέση με το ταίρι σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και διαλλακτικοί με τον άνθρωπό σας γιατί οι συνθήκες μπορεί να γίνουν πραγματικά πιεστικές και να σας οδηγήσουν σε ρήξεις. Από την άλλη, θα θελήσετε να βάλετε μια τάξη και ταυτόχρονα να αποδείξετε στο ταίρι σας την αφωσίωσή σας. Με λίγα λόγια, κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή να προχωρήσετε σε ένα γάμο αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις μιας οικογένειας και κάποιοι άλλοι να κάνετε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να τερματίσετε μια σχέση ή ενδεχομένως ένα γάμο που δεν σας ταιριάζει. Σε κάθε περίπτωση, θα θέσετε ή θα επεκτείνετε τα όριά σας.

Ιδιαίτερη, μάλιστα, προσοχή θα πρέπει να δείξετε από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα τέλη Απριλίου όταν θα βρίσκεται και ο Άρης στους Ιχθύες. Τότε η σύμπραξη Κρόνου - Ποσειδώνα και Άρη θα φέρει εντάσεις, συγκρούσεις και καταστάσεις που δεν θα είναι ακριβώς ξεκάθαρες, κάτι που, αν δεν προσέξετε, θα φέρει ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες με όχι και τόσο ελπιδοφόρα αποτελέσματα στη συντροφική σας ζωή.

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο και στο 6ο ηλιακό σας σπίτι μέχρι και τις 25/5, θα σας βοηθάει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να κάνετε πιο αρμονική τη συμβίωση με το ταίρι σας. Ταυτόχρονα, η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας θα είναι ένα ισχυρό όπλο, τόσο στον τομέα του φλερτ και των κατακτήσεων, όσο και σε ό,τι αφορά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας καθώς η αυξημένη ερωτική σας διάθεση θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους και στον τομέα των σχέσεών σας, θα βελτιώσει κατά πολύ το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα δεχθούν το θεραπευτικό άγγιγμα του Διός και θα εξομαλυνθούν οι τυχόν εντάσεις που υπήρξαν. Θα κυριαρχήσουν η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός και η συντροφική σας ζωή θα βελτιωθεί κατά πολύ. Δεδομένου, μάλιστα, του γεγονότος ότι ο Δίας έχει την τάση να μεγαλώνει ότι βρίσκει σαν δεδομένο, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο βήμα τη σχέση σας ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας με ένα ακόμα μέλος. Από την άλλη όμως, μπορεί να σας κάνει υπεραισιόδοξους και επιρρεπείς να αφεθείτε σε καταστάσεις που φαντάζουν υπέροχες αλλά όμως δεν είναι. Για το λόγο αυτό, αν είστε σε σχέση η οποία έχει σταματήσει εδώ και καιρό να σας κάνει χαρούμενους, θα πρέπει να σκεφτείτε τις εναλλακτικές καθώς το ακόμα καλύτερο μπορεί να βρίσκεται ακριβώς στην επόμενη στροφή της ζωής σας. Αν, πάλι, είστε αδέσμευτοι, και δεδομένου του γεγονότος ότι θα έχετε αυξημένη διάθεση να βρείτε σύντροφο αλλά και αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας έτσι ώστε να επιλέξετε το άτομο αυτό που θα «κουμπώνει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και τα θέλω σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Όταν ο Δίας γυρίσει, στα μέσα Οκτωβρίου, ανάδρομος όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου του 2025, θα επαναφέρει στις ζωές σας αισθηματικής φύσης ευκαιρίες και ανθρώπους που με τον ένα τον άλλον τρόπο έχουν αφήσει το στίγμα τους στη καρδιά σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε σοβαρά τα βήματά σας όπως επίσης και το να σκεφτείτε, όχι μόνο τι σας ένωσε, αλλά και τι σας χώρισε.

Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι και οι εκλείψεις με πρώτη και καλύτερη σε ενέργεια τη Σεληνιακή, που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια άλυτα θέματα που αφορούν το πως έχετε δομήσει την καθημερινή και, ως εκ τούτου, συντροφική σας ζωή. Τότε θα πρέπει να υποδεχτείτε και να αποδεχτείτε βασικές αλλαγές στα ως ώρας δεδομένα σας ή να αρνηθείτε και να προχωρήσετε “στην επόμενη πίστα” της ζωής σας.

Όλες οι υπόλοιπες εκλείψεις, δηλαδή οι Ηλιακές που θα γίνουν στις 8/4 και 2/10 αλλά και η Σεληνιακή που θα γίνει στις 25/3 στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα φέρουν αλλαγές στις σχέσεις σας. Όμως, εκτός του ότι γίνονται σε έναν άξονα πιο συμβατό με εσάς, δεν θα νιώθετε ότι πιέζεστε υπέρ του δέοντος και ασφυκτιάτε. Τουναντίον, η αφυπνιστική ενέργειά τους θα σας βάλει σε μια διαδικασία συνειδητοποιήσεων που, είτε θα σας σπρώξουν να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, είτε θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα κινηθείτε με γνώμονα την προσωπική σας εξέλιξη.

Επίσης, ο Πλούτωνας που σας έχει κάπως ταλαιπωρήσει, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα αυταξίας και προσωπικών κεκτημένων, θα περάσει στον Υδροχόο με εξαίρεση το Φθινόπωρο που θα επιστρέψει για μια τελευταία φορά στον Αιγόκερω. Από τη θέση του αυτή θα φέρει στη ζωή όσων από εσάς είστε γεννημένοι στις αρχικές μέρες του ζωδίου, καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν μια εσάνς καρμικού και μοιραίου. Γενικά πάντως, ο Πλούτωνας από τη θέση του αυτή θα σας ωθήσει να «αλλάξετε μυαλά», να αφήσετε τις όποιες παρωπίδες ελέγχουν τη ζωή σας στην άκρη και να αλλάξετε οπτική γωνία καθώς και τρόπο έκφρασης των θέλω σας.

Ερωτικές επιστροφές και επανεξετάσεις σχέσεων επίσης θα έχετε και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη, δηλαδή από τις 7/12 και μετά καθώς και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, δηλαδή από 1/4 έως 25/4, από 5/8 έως 28/8 και από 26/11 έως 15/12.

Γενικά, καλές ημερομηνίες για την ερωτική σας ζωή είναι οι παρακάτω:

Μεταξύ 1 και 23/1 όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας,

Μεταξύ 5 και 29/4 όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και

Μεταξύ 24/5 και 17/6 όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00