blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Ήλιος στα 12 ζώδια και πώς να νιώσετε τη δύναμη του Έρωτα και της Αγάπης!

 
Ο Ήλιος στα 12 ζώδια και πώς να νιώσετε τη δύναμη του Έρωτα και της Αγάπης!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Καθώς ο Ήλιος πλέον βρίσκεται «στα επάνω» του, εντείνοντας την παρουσία του στον ουρανό στο μεγαλύτερο μέρος του εικοσιτετραώρου, όλοι, λίγο-πολύ νιώθουμε τη αναγεννησιακή του δύναμη ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Όταν ρωτάμε κάποιον “τι ζώδιο είσαι;”, εννοούμε σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Ήλιος τη στιγμή που γεννήθηκε. Ο Ήλιος στην αστρολογία, ως ενέργεια της ζωής μας, συμβολίζει το «εγώ», εκείνο που κατά καιρούς αναδεικνύεται δυναμικό, μετριόφρον ή ναρκισσιστικό. Η ηλιακή μας προσωπικότητα, όντας συστατικό ζωής, έχει πρώτα απ' όλα υποχρέωση να μας καθοδηγεί προς τον έρωτα.
 
Έτσι, είτε είστε Ιχθείς, είτε Δίδυμοι, είτε Σκορπιοί, είτε Παρθένοι..., ο Ήλιος σας πρέπει να ξέρει -ή να μάθει- αυτό που σημαίνει για σας ο έρωτας: οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ονειρευτεί να φωτίσουμε και να αστράψουμε την ύπαρξη ενός άλλου ανθρώπου ή περισσοτέρων! Ακόμα και τον κόσμο ολόκληρο, και γιατί όχι;
 
Γι' αυτό το λόγο το «μικρό μας εγώ», το ηλιακό, πρέπει να απελευθερωθεί από τις σκιές του. Ούτως ή άλλως έχουμε την επιλογή ανάμεσα σε διάφορους τύπους αγάπης: παγκόσμια αγάπη, πλατωνική αγάπη, αγάπη για πάντα, αγάπη μιας μέρας, φιλία-αγάπη, αγάπη Θεού...
 
Ας επιλέξουμε, ας δράσουμε, αλλά ας το κάνουμε σωστά. Με προθυμία και πάνω απ' όλα με συνείδηση! Η ενέργεια του Ήλιου μας στα πάνω του, θα μας κάνει να απογειωθούμε από τον πλανήτη. Και αυτό, για τη μεγαλύτερη ευτυχία, τόσο τη δική μας όσο και των άλλων σε μια εποχή που ο υλικός πλούτος είναι ελάχιστος και ο ψυχικός γιγαντώνεται!
Sponsored Links

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Για να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας, ο έρωτας θα πρέπει να αποτελέσει έναν από τους κυριότερους συμμάχους σας. Το ηλιακό σας σύμβολο κυβερνάται από τον Άρη και ο Άρης πρέπει να ξανασμίξει με την Αφροδίτη - είναι γνωστό αυτό, δεν είναι; (Ο Άρης αντιπροσωπεύει το αρσενικό και η Αφροδίτη το θηλυκό στοιχείο).
 
Σας αρέσει η περιπέτεια όλων των ειδών, αλλά η εμπειρία του έρωτα ίσως να είναι κάτι το ιδιαίτερο: πάρτε τον λοιπόν στα σοβαρά. Διότι θα σας μορφώσει, θα σας επιτρέψει να εκφράσετε με ανωτερότητα όλη τη φλόγα που σας εμψυχώνει. Η ευχαρίστηση της δράσης υπηρετεί καλά τον έρωτα, ξέρετε! Απλώστε την ενέργεια σας σε εκείνους που αγαπάτε, ωστόσο χωρίς να προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Η δική σας θέρμη είναι μεταδοτική. Γι' αυτό το λόγο δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλη. Αφήστε να αναβλύζει λοιπόν η φωτιά σας, αφήστε να εκφραστεί μέσα στις επιλογές της ζωής σας και προπαντός μην σκεφτείτε πια ότι ο έρωτας σας αποστρέφει από τους στόχους σας... Και αν η ζωή σας σήμερα είναι γεμάτη πυρετωδώς από πάθος και έρωτα, νιώστε ως ποιο σημείο αυτός ο πυρετός τρέφει με τον τρόπο του τη θρυλική σας ενέργεια.
 
Για σας το να ερωτευτείτε πρέπει να γίνει μια πηγή ανανέωσης δυνάμεων και ευεργετημάτων. Κάτι που θα άξιζε να το μοιραστείτε με τους άλλους. Ωστόσο, εάν κατά τύχη προτιμάτε να θέσετε την αγάπη στο ίδιο επίπεδο με τις πολλαπλές διασκεδάσεις που απασχολούν συχνά τις μέρες σας, ρισκάρετε να πέσετε στις υπερβολές του «άσ' το να πάει» και σε βλαβερές ασυνέπειες. Είστε Κριοί: όπως και να το κάνουμε, είναι όπως το θέλετε! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΚΡΙΟΣ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Ο Ήλιος σας είναι, σύμφωνα με την αστρολογική παράδοση, γεμάτος έρωτα. Κυβερνημένος από την Αφροδίτη, δεν εύχεται παρά μόνο ένα πράγμα: «κάντε έρωτα»! Με κάθε έννοια της λέξης!  Το «πρακτικό» κομμάτι είναι ….σίγουρο, ωστόσο ο δικός σας Ήλιος είναι γεμάτος ιδέες: τοποθετημένος πάνω από τη δύναμη της γης, έχει ωστόσο ανάγκη να σταθεροποιηθεί.
 
Το να αγαπήσετε για σας σημαίνει να δημιουργείτε και να παίζετε με φόρμες συχνά ολοκληρωμένες και στρογγυλεμένες... Όταν η ευχαρίστηση των αισθήσεων περιποιείται τις πληγές της ψυχής, τότε αγγίζουμε τον ουρανό. Αν φτάσετε να μοιράζεστε αυτό το χώρο ικανοποίησης με εκείνον ή εκείνους που αγαπάτε, σημαίνει πως ο Παράδεισος δεν απέχει πολύ.
 
Συνδεθείτε με τη ζωτικότητα της φύσης: θα σας χαρίσει ένα μεγάλο μέρος έμπνευσης, με ρυθμούς που ταιριάζουν τέλεια με την ηλιακή σας ενέργεια. Έτσι όπως περνά μεταμορφώνοντας τον εαυτό σας, δώστε στον εαυτό σας κι εσείς το χρόνο που χρειάζεστε για να αισθανθείτε και να ξανανιώσετε, να αγαπήσετε και να χαρείτε. Μην ψάχνετε απελπισμένα την ειρήνη, όπως την ψάχνουν και τόσοι άλλοι! Βρίσκεται μέσα σας.
 
Είστε προικισμένοι με μια θηλυκή ζωντάνια συνδεδεμένη με τις ρίζες της μάνας γης μας. Αδράξτε τη μέσα από πράξεις που θα σας επιτρέψουν να διοχετεύσετε έναν αισθησιασμό, στον οποίο πού και πού υπάρχουν ένστικτα ζωικά. Σε περίπτωση διαμάχης, χρησιμοποιήστε αυτή την απάθεια, την οποία ζηλεύουν όλοι, και προτού σκεφτείτε να ξανακάνετε έρωτα, κάντε πραγματική ειρήνη. Τη βαθύτατη του εαυτού σας, αν σας ευχαριστεί. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΤΑΥΡΟΣ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Για να εκδηλώσετε με τον καλύτερο τρόπο την ηλιακή σας ενέργεια, θεωρήστε επιτέλους ότι ο έρωτας μπορεί να συμμετάσχει στην κατάσταση της καλής σας υγείας - διανοητικής και ψυχικής. 0 έρωτας είναι ικανός για πολλά: μας κάνει να τρέχουμε πού και πού, αλλά προχωρά αρκετά συχνά, αργά. Με λίγα λόγια, ό, τι χαρακτηρίζει το ζώδιο σας.
 
Το συναίσθημα, πάντως, μεγαλώνει και φωτίζει το βλέμμα, οδηγεί στην καρδιά των πραγμάτων, και χάρη σ' αυτό, μπορείτε να σταχυολογείτε πληροφορίες τις οποίες ποτέ δεν θα αποσπούσατε αν παραμένατε σε αδιάφορη, διανοούμενη και υπολογιστική στάση, που μόνο εσείς γνωρίζετε και μπορείτε να ερμηνεύσετε μέσα στο ζώδιο σας και στην ίδια τη ζωή!
 Ο πραγματικός σας ρόλος είναι να συναντάτε τα θύματά σας κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτό το έχετε καταλάβει τέλεια: έτσι παίξτε το παιχνίδι έως τα άκρα και ανεβάστε το θερμόμετρο (ο πλανήτης Ερμής-υδράργυρος- κυβερνάει το ηλιακό σας ζώδιο, καλή σύμπτωση!).
 
 Κάτω από ένα κλίμα πολύ πιο ζεστό, οι νευρώνες διαλύονται και το φανταστικό διασπάται: αληθινά χρώματα φωτίζουν τα μάγουλα σας και θα βρείτε επιτέλους τον κατάλληλο τόνο να εκφράσετε αυτό που έχετε... στο κεφάλι σας! Μην μένετε πια στο πλάι, εμπλακείτε σε έναν αληθινό ρόλο, όχι όμως σ' αυτόν ενός απλού περαστικού που έτυχε να περάσει από το σκηνικό! Ο Ήλιος, ακόμα και για εσάς, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σαν το αίμα που κυλάει στις φλέβες! Είναι μια καρδιά που χτυπάει. Ας μην περιοριστούμε στις ανάγκες του μυαλού, κάτι που αφαιρεί λίγο από τη ζωή μας... Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΔΙΔΥΜΟΙ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Για σας αγάπη σημαίνει «δίνω ζωή»! Αλλά όχι κατά τον τρόπο του Ήλιου... εσείς είστε συχνότερα μέσα σε περιόδους της νύχτας, κάτω από τα περίεργα αλλά παραμορφωτικά φώτα του φεγγαριού. Ήλιος και φεγγάρι δημιουργούν πάνω απ' όλα το ζευγάρι των προελεύσεων: θα χρειαστεί να σας το υπενθυμίζουν. Ό, τι και να είναι, μια εισροή του φεγγαριού μπορεί να γίνει το ιδανικό για να μιλάμε περί έρωτα, να του κάνουμε μια αληθινή φωλιά και να μετατραπεί σε ηλιακό. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί και αφήστε να αναδειχθεί η μοναδικότητα σας. Αυτό το προσόν είναι το καταλληλότερο για να σας κάνει έτσι απλά ακαταμάχητο προς τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε σε βάθος αυτό τον εσωτερικό θησαυρό και θα γίνετε περιζήτητοι σε όλους. Αιχμαλωτίστε τους, δημιουργώντας κόσμους τους οποίους αναζητούμε όλοι χωρίς να ξέρουμε πού θα τους βρούμε.
 
Αποδεσμευτείτε από τον εφιάλτη της πραγματικότητας που μας πνίγει τόσο συχνά. Φανταστείτε ένα νησί στο κέντρο της κρεβατοκάμαρας σας, μεταμορφωθείτε σε «Μικρό Πρίγκιπα» για να λαμπρύνετε το ηθικό των φίλων σας. Και έπειτα... τολμήστε την οικειότητα με εκείνον ή εκείνη που αγαπάτε, κάθε φορά που το αισθάνεστε.
 
Πράγματι, καμιά φορά ο Ήλιος σας βρίσκεται στα κρύα νερά. Ξαναζεστάνετέ τον αποκτώντας αυτοπεποίθηση και προπαντός μην επιτρέψετε να αποκοιμηθούν οι φαντασιώσεις σας! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΛΕΩΝ
 
Εσείς ως προσωπικότητα συμβολίζετε τον ίδιο τον Ήλιο. Θα πρέπει κανονικά να λάμπει μέσα από κάθε σας κίνηση. Φανείτε ευγενείς, γενναιόδωροι και μεγαλοπρεπείς καθώς τον νιώθετε να ανατέλλει στην καρδιά σας. Πάνω απ' όλα μην δυσαρεστηθείτε εάν κάθε φορά που κάνετε τον ωραίο κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Εκεί βρίσκεται η παγίδα του έρωτα, μέσα σε ένα ηλιακό πλέγμα ελεύθερο και καυτό.
 
Ο Λέων έχει πράγματι την τάση να βλέπει τον εαυτό του να ερωτεύεται. Ακούει τον εαυτό του να απαγγέλει τον έρωτα του. Το μεγάλο του έλεος, η ίδια η αγάπη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το οποίο περιμένει το σύμπαν από αυτόν. Το ηλιακό φως τείνει να κάνει από τη δική σας εικόνα μια εξαιρετική ψευδαίσθηση, η οποία αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστεί. Χρειάζεται ειλικρινά να σας θυμίσουμε ότι δεν είναι αυτό πάνω στο οποίο θα χτίσετε μια ειλικρινή σχέση με τον άλλον;
 
Πρέπει να είστε ένα μοντέλο του έρωτα, ένας κυρίαρχος του έρωτα, ένας βασιλιάς του έρωτα. Ο Ήλιος που στεγάζετε πρέπει να λαμπρύνει τη ζωή των άλλων και να βάλει φωτιά στις καρδιές τους. Δεν έχετε τίποτα να πάρετε και τίποτα να περιμένετε, αλλά αντιθέτως έχετε πολλά να δώσετε. Επικεντρώνεστε στην ομορφιά! Η ομορφιά -πρέπει να μας τη διδάξετε- είναι πρώτα απ' όλα μια αντανάκλαση του μεγαλείου της καρδιάς και του πνεύματος: μια απόχρωση ζωτική, όταν το πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΛΕΩΝ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ο Ήλιος για σας σάς επιτρέπει να εκφράσετε τον καλύτερο σας εαυτό στον έρωτα, σας βοηθά πρωταρχικά όμως να παραμελήσετε μερικές από τις κακές σας έμμονες συνήθειες, όπως τη μιζέρια και τη σχολαστικότητα.
 
Όχι, ο έρωτας δεν είναι μια δοκιμασία. Μάθετε να λέτε και «ναι», ειλικρινά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Με ενθουσιασμό και το χαμόγελο στα χείλη. Πείτε «ναι», ελευθερώστε ενέργεια, ανοιχτείτε στη ζωή, στον διπλανό σας. Φυσικά το να λέτε και «όχι» είναι εξίσου σημαντικό, αλλά αφού το καλοσκεφτείτε.
 
Η ηλιακή σας ενέργεια κυβερνάται από έναν Ερμή, διανοητικό και σταθερό, που κατά καιρούς σας υποχρεώνει να εγκλωβίζεστε σε επιβεβαιώσεις, που σας απομακρύνουν από εκείνους που αγαπάτε και το φως σβήνει την ύπαρξη σας. Παρ' όλα αυτά γνωρίζετε καλά τι σημαίνει να αγαπάτε: σίγουρα έχετε θέσει στον εαυτό σας ερωτήματα πάνω στο θέμα.
Σταματήστε πια να ζαλίζετε το κεφάλι σας και ζήστε λίγο περισσότερο το σώμα σας. Ακούστε τα καλέσματα του και πάψτε να τα θεωρείτε σειρήνες. Δεχθείτε τα συναισθήματα σας και την επιθυμία που ανεβαίνει και μην το θεωρείτε ταμπού...
 
Η ηλιακή σας ενέργεια είναι σημαδεμένη από το στοιχείο της γης: έχετε ανάγκη να νιώσετε το φυσικό πλησίασμα του άλλου. Σταματήστε να το αρνείστε και η ζωή ως ζευγάρι -ή ακόμα η ίδια η ζωή- δεν θα παρουσιάζεται ως ο μεγάλος Γολγοθάς, που έχετε την τάση να δημιουργείτε από μόνοι σας!
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
 
Ο Ήλιος σας εμφανίζεται στα πάνω του, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Ενωθείτε μαζί του και δεν θα είστε πια η σκιά του εαυτού σας! Έχετε μια βασική ανάγκη να συζητάτε και να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους. Είτε είναι σε κύκλο περιορισμένο ή ευρύτερο, σχετικά με οτιδήποτε, προσωπικό ή επαγγελματικό, γνωρίζετε τον τρόπο που θα επαναφορτίσετε την ηλιακή σας ενέργεια και θα αναπτύξετε τη δύναμη του έρωτα.
 
Πολλοί θα ήθελαν να σας καλέσουν να γίνετε ο «Ήλιος» της ζωής τους... Ακόμα και αν η εποχή μας (και εσείς, ίσως) φαίνεται να κατσουφιάζει στην ιδέα του γάμου, σκεφτείτε το για λίγο, διότι βρίσκεστε εκεί για να χαρίσετε σε αυτόν το θεσμό ό, τι καλύτερο. Συχνά συλλογίζεστε γιατί σας ευχαριστεί: η ποιότητα των δεσμών που σας ενώνουν με τους άλλους είναι σημαντικοί για την ισορροπία σας.
 
Μην εξιδανικεύετε το συναίσθημα, απλά ζήστε το! Ο Ήλιος σας είναι κάτω από την κυριαρχία της Αφροδίτης: αυτή η δεξιοτέχνης του έρωτα, αποπλανητική και ξελογιάστρα, φιλοσοφεί αρκετά πάνω στη φύση των πραγμάτων, αλλά δεν εμπλέκεται συχνά παρά μόνο λίγο στη λογική. Ξυπνήστε την ανάγκη και το ένστικτο σας για ένωση! Και μιας και έχετε επίσης μέσα σας την τέχνη του να συνδέεστε με ό, τι καλαίσθητο μέσα σ' αυτό τον κόσμο, βοηθήστε να επωφεληθούν και οι άλλοι!
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΖΥΓΟΣ. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Υπάρχει προφανώς κάμποσος Ήλιος και για σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Λάμπετε κατά ένα τρόπο που σας είναι ιδιαίτερα γνωστός - είναι αλήθεια. Μα ό, τι και να λέμε για τον σεξουαλικό Πλούτωνα που συμβολίζει το ζώδιο σας, έχετε έμφυτη μέσα σας την αίσθηση του τρελού έρωτα και το ένστικτο του πάθους που κατά διαστήματα σας οδηγεί σε ακρότητες και θυσίες!
 
Η ζωτική σας ενέργεια σε σχέση με τον έρωτα πρέπει πρώτα απ' όλα να επαναφορτιστεί σε ένταση και στη δύναμη της δημιουργίας. Ένας Σκορπιός ο οποίος δεν αγαπά πια είναι ένας Σκορπιός προσποιητός! Ξέρετε τι σημαίνει να αγαπάς, επειδή γνωρίζετε απέξω κι ανακατωτά τις ανάγκες του σώματος, τις αγωνίες και τα πλούτη του. Δεν έχει όλος ο κόσμος αυτή τη δυνατότητα. Λοιπόν καλλιεργήστε το και περάστε αυτή τη δύναμη τη μαγική που κατέχετε: πλησιάστε και κατανοήστε τη ζωή κατά έναν τρόπο εξίσου αισθησιακό όσο και αυθεντικό...
 
Τολμήστε να αποκαλυφθείτε έτσι και διδάξτε σε εκείνον ή εκείνη που αγαπάτε να σας ακολουθήσει στο μονοπάτι της αναγνώρισης του εαυτού σας. Αν όμως αρνηθεί, μην το δραματοποιήσετε. Στο κάτω-κάτω ελεύθερος είναι... Μια ιδέα που ένας σωστός Σκορπιός πρέπει να κατανοήσει οπωσδήποτε αν θέλει να ερωτευτεί καλύτερα και περισσότερο! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΣΚΟΡΠΙΟΣ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Ένας Τοξότης-Ήλιος έχει συχνά την επιθυμία να ξεπεράσει τον έρωτα, όμως αυτό είναι λάθος. Κάντε αυτό το συναίσθημα που κάνει τον κόσμο να γυρνά, δικό σας.
Βάλτε καρδιά, πνεύμα ευγένεια και μην αγνοείτε εκείνη την υποψία μυστικισμού! Δεν είναι υπέροχα; Αν δεν αισθάνεστε και εντελώς έτοιμοι, μην απελπίζεστε. Έχετε αυτή την τάση της ήττας.
 
Στην αναζήτηση της αλήθειας, η ιδέα του έρωτα συχνά θα σας στοιχειώσει. Ο έρωτας του Τοξότη σημαδεύει με τα βέλη του τον ουρανό: δώστε στα συναισθήματα σας μια διάσταση ιερή, κοινωνική και μην διστάζετε να τα εκφράσετε με δύναμη.
Ψάξτε και βρείτε έναν τόνο μοναδικό, έναν καλό τρόπο δικό σας να εκδηλώσετε το στοιχείο σας, αυτό της φωτιάς.
 
Αποδεσμεύστε πάση θυσία τα παρατραβηγμένα σενάρια, σφάλματα, που τα έχετε δει και εκατό φορές διορθώσει. Ενθαρρύνετε τον αντικομφορμισμό που θα σας οδηγήσει ίσως στις σύγχρονες χίλιες και μια νύχτες, που έχουμε κάπως ξεχάσει στις μέρες μας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΤΟΞΟΤΗΣ.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ο έρωτας μέσα σε σας εκφράζεται μ' έναν τρόπο αρκετά ώριμο. Για σας που ξεκινάτε να εντοπίσετε την αδερφή ψυχή, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες για αισθήματα απελπισίας ούτε αποτυχίας, ακόμα και αν η κατάσταση φαίνεται ανυπόφορη!
 
Όλες οι εμπειρίες έρχονται να μας ωριμάσουν και να μας εξελίξουν μέσα από τις επιλογές μας. Ο Ήλιος σας βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία του Κρόνου, πλανήτη του χρόνου καθώς και της δομής. Δείχνει ότι του χρειάζεται χρόνος για να γίνει Ήλιος!
 
Και περισσότερος ακόμη για να ενσαρκώσει τον έρωτα. Εσείς, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, αναμφίβολα είστε σε θέση να το καταλάβετε. Μην επικεντρώνετε τους ερωτικούς σας στόχους στην κτητικότητα και την κυριαρχία.
 
Γευθείτε την τιμή και την υποχρέωση σε κάθε σχέση που σας ενώνει με τον άλλον. Υπάρχει σε αυτές τις σχέσεις -όσο αυστηρές και αν φαίνονται- ευτυχία και χαρά. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Η αγάπη για σας είτε θα είναι αδελφική, φιλική ή τίποτα! Βρίσκεται κάπου πέρα από αυτήν την όμορφη γαλάζια γραμμή στον ορίζοντα.
 
Είναι επίσης αλήθεια ότι η μεγαλύτερη από τις δυνάμεις σας υφίσταται μέσα στην ανεξαρτησία σας. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουμε τα πράγματα. Έρωτας και φυλακή, έρωτας και δύναμη. Θα φοβόσασταν να είστε απέναντι απ' τον άλλον, να εκφράσετε τους φόβους σας. Μην παρουσιάζεστε σαν τον άγγελο, που μέσα στον αλτρουισμό του, ξεχνά τους άλλους.
 
Ας φανούμε λίγο πιο ανθρώπινοι και ταπεινοί, αναθεωρήστε το «σούπερ-εγώ» σας! Μια επανάσταση που θα άρεσε στον σύντροφο σας! Ξαναχρωματίστε την εικόνα σας - όχι μπλε αυτή τη φορά, ούτε σε άσπρο που απορροφά τις ενέργειες! Αλλά σε κίτρινο, για παράδειγμα, που είναι ένα ηλιακό χρώμα. Και αλλάξτε ύφος στην υπαρξιακή σας αναζήτηση. Ο έρωτας θα ακολουθήσει! Και κατά πάσα πιθανότητα θα διαρκέσει! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
 
Ο Ήλιος σας και η ενέργειά του έχουν πολύτιμο σύμμαχο τον πλανήτη Ποσειδώνα -κυβερνήτη του ζωδίου σας. Για σας η αγάπη είναι μια από τις διαστάσεις, τις πιο αισθησιακές της ύπαρξης. Ακόμα και αν δεν είναι, θα πρέπει να προσπαθήσετε να γίνει. Αναζητήστε μια πλήρη επικοινωνία με τον άλλον, αλλά και δόσιμο σ' αυτούς που αγαπάτε.
 
Συνεχίστε ωστόσο προσεκτικά. Το δόσιμο μπορεί στην πραγματικότητα να πρόκειται για σύγχυση. Για να γίνετε ο Ήλιος στη ζωή του εκλεκτού της καρδιάς σας θα πρέπει πρώτα να δείτε καθαρά μέσα σας. Δοκιμάστε να οπισθοχωρήσετε από καιρού εις καιρόν για να δείτε σε ποιο σημείο βρίσκεστε. Κρατήστε καθημερινά κάποιες στιγμές σιωπής για να αφήσετε τη διαίσθηση σας να εκδηλωθεί.
 
Η διαίσθηση σας, σάς μιλά συχνά, αλλά όπως είστε απορροφημένοι στα μικροπράγματα δεν της δίνετε την κατάλληλη προσοχή. Ωστόσο είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία της επικοινωνίας σας. Βασισμένοι πάνω της, συνδέεστε καλύτερα με το πνεύμα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αυτή η έκτη αίσθηση δυναμώνει το μαγνητισμό σας, ανεβάζει τα αποθέματα της αγάπης και τις πνευματικές σας ικανότητες. Πρόκειται για την «πνευματική» λέξη-κλειδί, που θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αναλυτικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον σας στον αστρολογικό χάρτη. Επίσης, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που έχουν τα ΖΩΔΙΑ, κλικ στο ΙΧΘΕΙΣ.
 
Πηγή: Myastro.gr.
Από τον Γιώργο Ματσάγγο
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2012 00:00:00