blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Η Αφροδίτη και οι όψεις της με τον Ωροσκόπο του συντρόφου: Πόσο με αγαπάς, αγάπη μου;

Η Αφροδίτη και οι όψεις της με τον Ωροσκόπο του συντρόφου: Πόσο με αγαπάς, αγάπη μου;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Η Αφροδίτη στην αστρολογία

Η Αφροδίτη στην αστρολογία είναι η δύναμη της έλξης, η δύναμη που εξασκεί ένα άτομο πάνω μας, το αν θεωρούμε κάποιο ελκυστικό, την ομορφιά που βρίσκουμε στη ζωή, την καλοπέραση. Γεγονός που σημαίνει πως καθορίζει την ένταση και τη δυναμική των ερωτικών σχέσεων, την ικανότητα για δημιουργία πιο προσωπικών δεσμών και συναισθηματικού δεσίματος.

Η Αφροδίτη συμβολίζει το αρχέγονο θηλυκό πρότυπο, το οποίο συνδέεται με την αναμονή, τη διαίσθηση και την επεξεργασία στο μυαλό μας των ερωτικών συνευρέσεων. Που σημαίνει πως, όταν μας πλησιάσει κάποιος, εμείς ανταποκρινόμαστε ανάλογα στο ερωτικό κάλεσμα.

Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο και τη σχέση μας

Ο έρωτας αφήνει τα χνάρια πολύ έντονα του σε ένα ωροσκόπιο, συμβολίζοντας το μέγεθος και το βαθμό που εμείς και ο άλλος τον βιώνουμε. Η ένταση του ερωτισμού που έχουμε για κάποιο άτομο, με τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη με τους πλανήτες του άλλου.
 
Μόλις έχετε ερωτευτεί, πετάτε στα σύννεφα και απολαμβάνετε να ακούτε πόσο αναστατώνετε τον άλλον και πόσο ελκυστική ή ελκυστικό σας βρίσκει. Και όμως, μια σύγκριση και στους δύο χάρτες, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας: Όσο πιο πολλές είναι οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη του ενός με τους πλανήτες του άλλου, τόσο μεγαλύτερη είναι η έλξη μεταξύ σας. Για να μάθετε τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη σας με το ταίρι σας, και την ερμηνεία τους, συμβουλευτείτε τον αστρολογικό χάρτη της σχέσης σας, στην ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ του Myastro.gr!

Η Αφροδίτη και οι αστρολογικές όψεις

Ένα σημείο ενός είδους… ερωτόμετρου, είναι η όψη της Αφροδίτης του ενός .με τον Ωροσκόπο του άλλου, το οποίο μας φανερώνει το πόσο μας ελκύει, πόσο μας αναστατώνει και μας εξιτάρει με την εμφάνισή του, τους τρόπους του και πόσο σεξουαλικό το βρίσκουμε.

Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ωροσκόπο του συντρόφου

Όταν η Αφροδίτη σας κάνει όψη με τον Ωροσκόπο του ερωτικού σας αντικειμένου, ο έρωτας και η σωματική έλξη είναι αδιαμφισβήτητη, η σεξουαλικότητα έντονη, τα σεντόνια παίρνουν φωτιά και η ερωτική έλξη δεδομένη. Απολαμβάνετε τη ζωή στο άκρο της, ζείτε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις και καλύπτεστε από πέπλα αισθησιασμού και γοητείας ο ένας γα τον άλλον. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Η Αφροδίτη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ωροσκόπο του συντρόφου

Ο ρομαντισμός διακατέχει τη σχέση αυτή, ενώ αντιδράτε ευαίσθητα εσείς που έχετε την Αφροδίτη, απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου. Είστε σε απόλυτη αρμονία με τα θέλω του, τα οποία καλύπτονται ικανοποιητικά και από τις δύο πλευρές. Παράλληλα, η επιρροή σας στη ζωή του είναι μεγάλη, έχοντας τη δύναμη στα χέρια σας να κατευθύνετε έως και την συναισθηματική του πορεία. Το άτομο που έχει τον Ωροσκόπο, σας βλέπει σαν το ιδανικό ταίρι, λες και τα μαγικά σας φίλτρα βρήκαν εφαρμογή, ενώ τον ενθουσιάζουν ο τρόπος που συμπεριφέρεστε, οι κινήσεις και βρίσκεται σε συνεχή ερωτική διέγερση. Η ερωτική αυτή σχέση βασίζεται στην έλξη, η οποία τροφοδοτείται από την εμφάνιση, τον ελκυστικό τρόπο ζωής και την καλοπέραση. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Η Αφροδίτη σε αντίθεση ή τετράγωνο με τον Ωροσκόπο του συντρόφου

Αναμφισβήτητες οι φωτοβολίδες του έρωτα. Στα ωροσκόπια στα οποία η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο του συντρόφου, ο ερωτικός αναστεναγμός ακούγεται δυνατά, μιας και βρίσκεται κοντά στην ακμή του έβδομου οίκου, δηλαδή του οίκου των σχέσεων. Εκτός του ότι τα μάτια πετάνε φλόγες, οι καρδιές καίγονται και οι ανάσες δεν κοντρολάρονται, αυτός που έχει τον Ωροσκόπο, μας βλέπει σαν το ταίρι με το οποία θα ήθελε να περάσει τη ζωή του μαζί μας, αφού συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία εκείνα που ονειρεύεται.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Συχνοί είναι οι ερωτικοί καυγάδες, που καταλήγουν σε σεξουαλικές ανακωχές και εκ νέου όρκους παντοτινούς και μετά τους οποίους το σεξ είναι το σημείο επισφράγισης της ειρήνης.
 
Αδιανόητο να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλον, αφού η επίδραση στις ζωές τους είναι έντονη και λειτουργούν σαν συμπλήρωμα και όχι ανεξάρτητα. Ειδικά αυτός που έχει την Αφροδίτη στη σχέση, ξέρει ακριβώς τον τρόπο να αναστατώσει τον άλλον, ανεβάζοντας στα χίλια τους χτύπους της καρδιάς του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-01-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι