blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο έβδομος οίκος στα 12 ζώδια: Και ο Θεός έπλασε το ταίρι μας!

 
Ο έβδομος οίκος στα 12 ζώδια: Και ο Θεός έπλασε το ταίρι μας!
Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Ο έβδομος οίκος στα 12 ζώδια

Στην αστρολογία, το ζώδιο που βρίσκεται στον έβδομο οίκο μας δίνει πληροφορίες για το είδος των συντρόφων που ελκύουμε και τις σχέσεις που δημιουργούμε. Η αστρολογία θεωρεί τον έβδομο οίκο, το σημείο στο ωροσκόπιο, το οποίο λειτουργεί σα καθρέφτης μας και προβάλλει στον άλλον αυτό που είμαστε, αλλά και είναι μια ένδειξη από το είδος των σχέσεων που επιδιώκουμε. Μπορεί να λειτουργήσει και σαν πόλος αντίθεσης, αφού αυτό που αρχικά φαίνεται ελκυστικό, το ίδιο αργότερα, μπορεί να γίνει αποκρουστικό, σε περίπτωση διαμάχης ή ασυμβατότητας.
 
Ας μη ξεχνάμε πως ο έβδομος οίκος, είναι ο αντίθετος, ο απέναντι από τον πρώτο. Εδώ εξετάζουμε το ζώδιο του έβδομου οίκου, αφήνοντας το να μας πει πολλά για την οπτική μας, όσον αφορά στις σχέσεις. Για να βρεις το ζώδιο του εβδόμου οίκου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr!

Έβδομος οίκος στον Κριό: Ζώντας για τη στιγμή και έχει ο Θεός.

Οι ερωτικές σου επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες: προτιμάς συντρόφους ικανούς για τα πάντα, παρορμητικούς και με δυναμισμό. Παρόμοια όμως συμπεριφέρεσαι και εσύ, αφού ερωτεύεσαι αυθόρμητα και ξαφνικά, παντρεύεσαι το ίδιο ξαφνικά και ακόμα πιο ξαφνικά απογοητεύεσαι, μόλις καταλάβεις πως ο μεγάλος έρωτας ήταν απλά μία έξαψη που ξεφούσκωσε.
 
Το πάθος και η αντοχή σου στη σχέση δοκιμάζονται, είτε από τις επιπολαιότητες του συντρόφου, οι οποίες καθρεφτίζουν απλά τις δικές σου, είτε από την αλλαγή διαθέσεων, κάτι που κάνει στα μάτια του ενός ή του άλλου, να γίνεται αφόρητο, αυτό που μέχρι πριν φάνταζε παραδεισένιο. Άλλο ένα σημείο που απαιτεί προσοχή, είναι πως το αίμα του ερωτικού παρτενέρ βράζει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε χειροδικίες. Βέβαια, επειδή όσοι έχουν έβδομο οίκο στον Κριό έχουν συνήθως και Ωροσκόπο Ζυγό, υπάρχει η περίπτωση, όλο αυτό το ξάναμμα και η πρόκληση, να καταλήγει πάντα σε συμβιβασμό μέσω του κρεβατιού. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Ταύρο: οι αιώνιοι αρραβωνιάρηδες

Ο Ταύρος στον έβδομο οίκο δίνει μακροχρόνιες σχέσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ανάγκη για αρμονία, καλοπέραση και σταθερότητα. Εκτιμάς άτομα που έχουν ένα οικονομικό υπόβαθρο, μια αυξημένη κοινωνικότητα και έναν τρόπο να είναι “κάποιοι”, όσον αφορά το life style. Είναι γνώστες της ζωής, εκτιμούν τις λεπτές γεύσεις, έχουν σοβαρότητα, διαχειρίζονται καταστάσεις με σιγουριά και είναι αρκετά τεμπέληδες με απέχθεια στις αλλαγές και τα ξεβολέματα.
 
Με μία εκλεπτυσμένη αίσθηση γούστου και αυστηρή κρίση, ίσως είσαι από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού, αν πέσεις σε τέτοιον έρωτα. Το πρόβλημα έγκειται πως εσύ, πιθανόν με ωροσκόπο Σκορπιό, θα υπερ-αναλύεις, θα αμφιβάλλεις, θα εξάπτεσαι και στο τέλος θα του τη σπας. Να ξέρεις όμως πως αν ταράξεις την αρμονία του, δύσκολα θα σε συγχωρήσει. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στους Διδύμους: ζωή διπλή θέλω να ζω!

Οι σύντροφοί σου είναι είτε νεότεροι, είτε από τον περίγυρό σου, είτε αθλητικοί και νεανίζοντες, με τους οποίους εσύ ζητάς να επικοινωνείς, να συζητάς, να φιλοσοφείς, να ταξιδεύεις. Όμως, κάπου απουσιάζει η απόλυτη ψυχική επαφή.
 
Αν δεν μπορείς να ζεις με εναλλαγές, να μαθαίνεις από τη σχέση σου και να ανακαλύπτεις το κόσμο μαζί της, τότε αρχίζεις και βαριέσαι. Ο Τοξότης από απέναντι, στον Ωροσκόπο, πιέζει για περιπέτεια και εναλλαγές, για εγκεφαλική τροφή και πνευματική εγρήγορση. Το φλερτ θα υπάρχει κυρίαρχο στη σχέση, είτε είσαι εσύ που το αναζητείς, είτε η άλλη πλευρά το βάζει στη ζωή της σαν το αλατοπίπερο. Αυτό που πραγματικά επιθυμείς, είναι κάποιος που να μιλά για πολιτική και παράλληλα να διορθώνει και τη τοστιέρα. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόλις πάψεις να εκτιμάς τις παιδικές συμπεριφορές του καλού σου και αποκτήσετε μαζί παιδιά. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Καρκίνο: μάνα είναι μόνο μία!

Επιλέγεις μια σχέση, στην οποία εύκολα κατόπιν προσκολλάς, θεωρώντας την οικογένειά σου. Η συναισθηματική εξάρτηση μπορεί να έρθει και από το σύντροφο, ο οποίος να φέρει στοιχεία καρκινίσια, να σε θεωρεί μαμά του ή πράγματι να έχει μεγάλη εξάρτηση από τη μαμά του και την οικογένειά του.
 
Αναζητάς να βρεις αυτόν που θα είναι σε θέση να θρέψει την οικογένειά του και να είναι υπόδειγμα συζύγου και οικογενειάρχη. Προσανατολίζεσαι σε άτομα, τα οποία σου προσφέρουν ασφάλεια και κάλυψη συναισθηματική, ενώ εκτιμάς ιδιαιτέρως τους έχοντες ένα σπιτάκι ή κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Το αγαπημένο σου στυλ συντρόφου είναι ευαίσθητο, μελαγχολικό, κτητικό και ανταποκρίνεται συναισθηματικά στις δικές σου ανάγκες. Όταν έρθει η ώρα να συζήσουν, δεν τους ξεκουνάς εύκολα, ενώ χάνονται και οι ίδιοι μέσα στο ρομάντζο που βιώνουν. Αυτό ακριβώς που εσύ επιθυμείς! Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Λέοντα: ο ιδιαίτερα μοναδικός!

Ελκύεις άτομα με μια δόση φιλαρέσκειας, έναν αέρα υπεροπτικό, ενώ παράλληλα είναι δοτικά, καλοκάγαθα, με αγάπη για τη καλή ζωή, τη πρωτιά, τα παιδιά, τις μικρές χαρές. Μία τάση για δράμα βεβαίως θα υπάρχει, ώστε να κλέβουν τη προσοχή σου, ενώ το παιδί που κρύβουν μέσα τους, θα θελήσεις πολλές φορές να το… στραγγαλίσεις.
 
Επιλέγεις καλούς εραστές, εγωιστές και με ανασφάλειες, αλλά αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι πως έχεις ανάγκη να θαυμάζεις τον άλλον, να είναι σημαντικός, αν όχι κοινωνικά, έστω στο μικρό του περίγυρο να φαντάζει σπουδαίος και να χαίρει σεβασμού. Η τροφή του είναι η κολακεία και αυτό ίσως σε κουράσει, γιατί θα θεωρήσεις πως η μεγάλη σκηνή, η αυλή, το χειροκρότημα, αντιτάσσονται σε αυτά που εσύ ζητάς: την ελευθερία, την ουσία και το νόημα, αφού εσύ έχεις ωροσκόπο Υδροχόο. Αυτό που σε τουμπάρει είναι η γοητεία του, η εμμονή του με την εμφάνιση, η γενναιοδωρία του και η καλοσύνη του. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στην Παρθένο: τα σύκα, σύκα και η σκάφη, σκάφη

Δεν έχεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν, ζητώντας τους έμπρακτα να αποδείξουν το αγνό των προθέσεών τους. Εκτιμάς ιδιαίτερα αυτούς που είναι προσγειωμένοι, ενώ αντιδράς εντελώς καχύποπτα σε φλύαρες υποσχέσεις και ανυπόστατες κουβέντες. Καλοδεχούμενα τα άτομα που είναι τακτοποιημένα, εργατικά, πρακτικά, έχουν καβάντζα κανένα δυάρι, ένα εξοχικό, ένα καλό αυτοκίνητο.
 
Συνήθως αναζητάς άτομα με μια σταθερή δουλειά, μόνιμες συνεργασίες και σίγουρα επαγγέλματα, ενώ δε διατάζεις να πεις το ναι σε κάποιον που μειονεκτεί εμφανισιακά, υπερτερεί δε… εργασιακά. Βέβαια, υποχόνδριοι στη σχέση μπορεί να είστε και οι δύο, συχνά και κατά φαντασίαν ασθενείς. Οι έρωτες στο χώρο της δουλειάς, μοιάζει να είναι μια καλή ιδέα που έχεις σκαρφιστεί, ώστε να μη σε ξεβολέψει ιδιαίτερα η αναζήτηση συντρόφου εκτός ωρών γραφείου. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Ζυγό: Ναι, δέχομαι

Το κεφάλαιο “σχέση” αποτελεί για σένα τη Βίβλο της ύπαρξής σου. Εκεί νιώθεις στο σπίτι σου, στον τομέα σου, στα δικά σου λημέρια. Από έναν μελλοντικό υποψήφιο απαιτείς καλούς τρόπους, αποστήθιση του σαβουάρ-βίβρ, καλό γούστο, άνεση στην επαφή του με κόσμο, ενώ αν συνδυάζει όλα αυτά με την αδυναμία να πάρει μία απόφαση της προκοπής, τότε είσαι σε καλό δρόμο.
 
Η κοινωνικότητα έρχεται σε πρώτη θέση στη ζωή σας σαν ζευγάρι, ενώ το πρόβλημά σας είναι πως όλο και κάποιος ανταγωνισμός θα προκύψει μεταξύ σας, εκεί ανάμεσα στην πρόσκληση για δείπνο στον Πρέσβη και πριν την κοινή σας εμφάνιση σε μια πρεμιέρα. Ο Ζυγός στη ακμή εβδόμου δηλώνει την εξής δυσκολία ωστόσο: από τη μία μεριά, οι σχέσεις είναι επέκταση του εαυτού σου, από την άλλη, με ωροσκόπο Κριό, δεν αντέχεις ο άλλος να μη σε διεκδικήσει, να μη σε κυνηγήσει και να μη σε ενοχλήσει με τουλάχιστον καμιά δεκαριά τηλέφωνα μέσα στη μαύρη νύχτα. Με ακμή εβδόμου στο Ζυγό όμως, ο άλλος υπολογίζει το ύψος του, την αξιοπρέπεια, το πόσο και αν θα μειώσει το ανάστημά του για χάρη ενός έρωτα. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Σκορπιό: σεξ, σεξ, σεξ

Αινιγματικοί και ασυγκράτητοι είστε, όσοι έχετε ακμή έβδομου οίκου στο Σκορπιό, ενώ τη σχέση τη προσεγγίζετε μέσα από το σεξ. Όλα τα άλλα έρχονται κατόπιν.
 
Επιλέγετε άτομα με ισχύ και χρήμα, γιατί αυτά ανεβάζουν τη λίμπιντο, ενώ απεχθάνεστε να βιαστείτε, ειδικά με Ταύρο ωροσκόπο, άλλο που δε θέλετε να το τρενάρετε. Ένας λόγος παραπάνω, να καίγεται ο άλλος από τον πόθο και εσείς να κάνετε παιχνίδια. Αντιδράτε στην αδιαφορία επιθετικά έως εκδικητικά, ενώ περιμένετε να ζήσετε με πάθος και ένταση, τα οποία αποτελούν τη βασική συνταγή για μια ευτυχισμένη σχέση, η οποία βαδίζει προς τη σοβαρότητα και τη μονιμότητα. Σε περίπτωση που έχετε αναπτύξει αισθήματα και εξαπατηθείτε, τότε η αντίδρασή σας θα θυμίζει τη νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Τοξότη: όλη η γη ένα κρεβάτι

Έχεις μία τάση να ελκύεις συντρόφους από μακριά, από άλλες χώρες και άλλες κουλτούρες. Δε μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς να έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, ενώ δύσκολα αφήνεις την ανεξαρτησία σου για μία δέσμευση, αν πριν δε νιώσεις πως μέσα από αυτή τη δέσμευση θα διατηρήσεις τη διαφορετικότητα σου, χωρίς να σε καταπιεί η ρουτίνα!
 
Διαλέγεις άτομα που σου ανοίγουν ορίζοντες, προοπτικές και σε παρακινούν να ακολουθήσεις τα όνειρά σου. Είτε αυτά είναι σπουδές, γνώση, ταξίδια. Αποκλείεις τους στενόμυαλους ανθρώπους, δίνοντάς τους μηδενικό χώρο στη ζωή σου, ενώ παραμένεις στη σχέση χωρίς να επενδύεις με πολύ βαθιά αισθήματα. Αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι η προστασία της προσωπικής σου ανεξαρτησίας. Να ξέρεις πως ανά πάσα στιγμή μπορείς να ανοίξεις τη πόρτα και να εξαφανιστείς. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Αιγόκερω: σιγά, μη μας ακούσουν οι γείτονες

Οι ερωτικές σου επιλογές, συχνά θυμίζουν πως αναζητάς ένα πατρικό πρότυπο, μια προστατευτική φιγούρα, κάποιον να αναλάβει ευθύνες μέσα στη σχέση. Ακόμα, είναι ένδειξη πως ίσως σου πάρει παραπάνω χρόνο να κατασταλάξεις στην αγκαλιά εκείνη, που θα είναι εντελώς κατάλληλη για σένα και τις ανασφάλειές σου.
 
Οι επιλογές σου αυστηρές, μέχρι να βρεις τον σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο, οικονομικά αποκατεστημένο, ώστε να προχωρήσεις σε σοβαρή δέσμευση, από την οποία σίγουρα δε θα χωρίσεις για ψύλλου πήδημα, αφού σε έναν ενδεχόμενο χωρισμό, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το τι θα πουν οι άλλοι. Συχνά οι σχέσεις θυμίζουν εμπορικές συμφωνίες, με μια συναισθηματική κρυάδα, την οποία σου αρέσει να μεταφράζεις σαν συναισθηματική σοβαρότητα και σύνεση. Τα προγαμιαία συμβόλαια τα θέσπισε σίγουρα άτομο με ακμή εβδόμου στον Αιγόκερω. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στον Υδροχόο: χαίρω πολύ, παντρευόμαστε;

Ο Υδροχόος στην ακμή του έβδομου οίκου δίνει σχέσεις αστραπή, απρόβλεπτες, και ξαφνικούς γάμους. Ο εκάστοτε σύντροφος που επιλέγεις, είναι ιδιαίτερο άτομο, με τάση στην ελεύθερη συμβίωση και μία αδυναμία να ανταποκριθεί στα τετριμμένα, μπανάλ και καθημερινά. Έχεις μια ανεξήγητη τάση να έλκεις ενδιαφερόμενους, οι οποίοι είναι τουλάχιστον εκκεντρικοί.
 
Για να προχωρήσεις σε σχέση, θα πρέπει ο άλλος να σε εξιτάρει πνευματικά και να σε ξεσηκώνει νοητικά. Κάποιος που να σου αφήνει ελευθερίες και ανοιχτές προοπτικές, που λειτουργεί σαν δίχτυ ασφαλείας σε κάθε τρέλα που μπορεί να κάνεις, χωρίς να σε κριτικάρει. Οι σχέσεις εδώ ξεκινάν σαν φιλικές και κατόπιν εξελίσσονται. Πολλές φορές διατηρούν στοιχεία φιλικά και ερωτικά μια ολόκληρη ζωή. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Έβδομος οίκος στους Ιχθείς: σε ξέρω από τα όνειρά μου

Προτιμάς ευαίσθητους υποψήφιους συντρόφους, τρυφερούς και παθητικούς. Αυτούς με το χαμένο βλέμμα στο άπειρο, που έχουν τουλάχιστον περάσει μία τραγωδία και αναζητούν αποκούμπι.
 
Ίσως έχουν και μία καλλιτεχνική φλέβα, είναι ψηλοί, με σκούρα μαλλιά και με μια απέχθεια για οτιδήποτε πρακτικό. Βέβαια, η αγάπη από μόνη της ξέρεις πως δε μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς, αλλά επιμένεις να αποφεύγεις τον τύπο εκείνο που το παρελθόν του είναι σύντομο, οι ευθύνες του ελάχιστες και το μέλλον του αμφίβολο. Προτιμάς να χάνεσαι σε συζητήσεις και ρομάντζα με άτομα ευαίσθητα, με καλλιτεχνική άποψη και άπιαστα όνειρα, που όμως όταν ξημερώνει δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι και να αγωνιστούν για τον επιούσιο. Οι συνήθειές του ίσως τον έχουν οδηγήσει σε μια τουλάχιστον απεξάρτηση, ενώ στη σχέση χάνονται χωρίς καθοδήγηση. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2014 00:00:00