blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Εξάρτηση; Ποτά, τζόγος, σεξ, ψώνια ή κάτι άλλο; Φταίει το ζώδιο;

Εξάρτηση; Ποτά, τζόγος, σεξ, ψώνια ή κάτι άλλο; Φταίει το ζώδιο;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

"Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια" τραγουδά ο Κυριαζής και ο Χριστοδουλόπουλος συμπληρώνει,  "χαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη, και λεν θα με φάει το πιοτό το ξενύχτι".  Πολλές είναι οι αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν ένα άτομο σε εξαρτήσεις όπως το αλκοόλ, τα ναρκωτικά ή ο τζόγος. Ποια ζώδια δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια της ζωής και είναι επιρρεπή στο να καταφύγουν σε καταχρήσεις για να τα ξεπεράσουν;

Κριός

Ο Κριός είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει τη ζωή του με δυναμισμό, ωστόσο μπορεί να υποκύψει σε καταχρήσεις κι εξαρτήσεις όταν πληγωθεί ερωτικά ή όταν νιώσει ευάλωτος. Μπορεί να εξαρτηθεί από το αλκοόλ, τον τζόγο, ή αντικαταθλιπτικά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει λίγο, αφού σύντομα θα ξαναπάρει την κατάσταση στα χέρια του.  Αν όμως νιώσει την πίεση του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος, που επισημαίνουν το πρόβλημα του και άρα την αδυναμία του, από αντίδραση και μόνο, συνεχίζει απτόητος. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Είναι άτομο που όταν βιώνει μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή του, υποφέρει συναισθηματικά.  Οι αλλαγές, οποιουδήποτε τύπου, τον κάνουν να αισθάνεται ανασφαλής και για να ξαναβρεί τις ισορροπίες του είναι πιθανό να αντιδρά σπασμωδικά. Συνήθως καταφεύγει στο φαγητό, που καταναλώνει μηχανικά μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας οποιαδήποτε εκπομπή, ακόμη και telemarketing, θεωρώντας ότι έτσι καλύπτει τα κενά του. Εξίσου πιθανό είναι για έναν Ταύρο να εξελιχθεί σε εργασιομανή, προκειμένου να είναι διαρκώς απασχολημένος και να μην σκέφτεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Είναι ένα ζώδιο αρκετά επιρρεπές στους εθισμούς. Έχει την προδιάθεση να παρασύρεται από μόνο του σε κάθε εξάρτηση κι εμφανίζει αυτοκαταστροφικές τάσεις, παρά τις αυξημένες δυνατότητές του. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και σαφώς το τσιγάρο είναι οι συνηθέστερες εξαρτήσεις του και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην εθιστεί σε αυτά από μικρή ηλικία. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο κι αυτό από μόνο του το καθιστά ευάλωτο στις δυσκολίες και στα εμπόδια της ζωής. Μπορεί εύκολα να αποκτήσει εξαρτήσεις από οτιδήποτε θεωρήσει πως μπορεί να του προσφέρει μια διέξοδο, συνήθως σε χάπια και αλκοόλ, ενώ παράλληλα γεμίζει τα κενά του καταναλώνοντας υπερβολικές ποσότητες φαγητού και καπνίζει για να μην πάρει επιπλέον βάρος. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Λέων

Ο Λέοντας έχει απίστευτο αυτοέλεγχο , χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να αποκτήσει μια εξάρτηση. Θεωρεί τον εαυτό του τόσο δυνατό που δεν περνάει από το μυαλό του η σκέψη ότι μπορεί να χάσει τον αυτοέλεγχο του και γι΄ αυτό επιδίδεται σε κάθε είδους καταχρήσεις, που μπορεί να τον οδηγήσουν σε εθισμό.  Εκτός από τον τζόγο, το ποτό και το κάπνισμα, το Λιοντάρι, που χρειάζεται συνεχώς επιβεβαίωση, είναι πιθανό να εθιστεί ακόμη και στην απιστία.  Όταν τελικά συνειδητοποιήσει την κατάσταση, είτε  από μόνος του, είτε επειδή κάποιος άλλος του το επισημάνει, τότε βρίσκει τη δύναμη να επανακτήσει τον έλεγχο των πράξεων του.  Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τα πάντα και δεν έχει μάθει να υποκύπτει στις αδυναμίες του. Αντί να προσπαθήσει να ξεχάσει τα προβλήματα του, κάνει τα πάντα προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε δυσκολία. Ο Παρθένος είναι σίγουρα  εργασιομανής και μπορεί να εθιστεί στη γυμναστική, προκειμένου να ελέγχει το βάρος του, ή  το διαδίκτυο, στο οποίο μπορεί να σερφάρει για ώρες. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τελειομανής και όταν στην καθημερινότητα του συναντά δυσκολίες, είναι πιθανό να προσπαθήσει να τις καλύψει και να τις ωραιοποιήσει ενδίδοντας στο αλκοόλ.   Η εξάρτηση του όμως από το ποτό είναι παροδική, αφού μόλις συνειδητοποιήσει ότι και αυτό «ασχημαίνει» τη ζωή του, βρίσκει τη δύναμη να το σταματήσει.  Δεν είναι το ίδιο εύκολο να σταματήσει το κάπνισμα, που επίσης θεωρεί μια διέξοδο για το άγχος του.  Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, θα προσπαθήσει να απασχολήσει το μυαλό του μπλέκοντας με τον τζόγο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να εθιστεί εύκολα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σεξ- από το να ξοδεύει τα χρήματα του αλόγιστα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει το – εφήμερο;- ταίρι του μένοντας ταπί, μέχρι και την πορνογραφία.  Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει και να δοκιμάσει τα πάντα, μπορεί να μπλέξει σε μονοπάτια που έχουν αρνητικές επιπτώσεις και αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στην απεξάρτηση του από τις «κακές συνήθειες». Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένας χαρακτήρας που δύσκολα αποκτά εξαρτήσεις κι αυτό γιατί δεν αφήνεται να πέσει ψυχολογικά. Έχει έμφυτη αισιοδοξία και έτσι δεν πρόκειται να μείνει για πολύ εκτεθειμένος σε δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι βέβαια κάπως επιρρεπής στον τζόγο, αλλά κι αυτό καταφέρνει να το ελέγχει, αφού είναι μόνο ένας τρόπος να αποσπάσει το μυαλό του από αρνητικές σκέψεις όταν αυτές προκύπτουν.  Μπορεί όμως να αναπτύξει καταναλωτική μανία, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με ταξίδια και να σκορπά αλόγιστα τα χρήματα του, χωρίς να σκέφτεται το αύριο, μόνο και μόνο για να νιώσει την ηδονή της περιπλάνησης. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνο άτομο και ξέρει πως μια εξάρτηση θα έχει επιπτώσεις στο επαγγελματικό η στο οικογενειακό περιβάλλον του. Δύσκολα λοιπόν θα πέσει σε μια τέτοια παγίδα και είναι το λιγότερο επιρρεπές σε εθισμούς ζώδιο. Το μόνο που μπορεί κάποιος να του προσάψει ως εξάρτηση, είναι η αθεράπευτη εργασιομανία του, που γίνεται ακόμα πιο έντονη σε περιόδους που αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα ή ο εθισμός τους με τη γυμναστική. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν παρασύρεται από εξωτερικούς παράγοντες, απλά ως προσωπικότητα επιλέγει μια έντονη και παθιασμένη ζωή που έμμεσα μπορε’ί να τον οδηγήσει σε εξαρτήσεις. Είναι ζώδιο ιδιαίτερα επιρρεπές σε ευρύ φάσμα καταχρήσεων, που δεν χαρακτηρίζονται ως συχνές. Για παράδειγμα, μπορεί ακόμη και η ανάγκη του να προστατέψει το περιβάλλον ή τα ζώα να εξελιχθεί σε εμμονή  και να γίνει όχι απλά οικολόγος ή χορτοφάγος, αλλά ένθερμος και φανατικός πολέμιος όλων όσων δεν συμμερίζονται τις ιδέες του.  Μακροπρόθεσμα, το γεγονός ότι βαριέται εύκολα, που είναι η αιτία του όποιου εθισμού του, είναι αυτό που τον κάνει να με την ίδια ευκολία να ξεφεύγει από αυτές όταν πια τον κουράσουν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κι ευάλωτο ζώδιο που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπίσει με σθένος προβλήματα, ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών του. Ο Ιχθύς πονάει πολύ και συχνά, ακόμη και για θέματα μικρής σημασίας κάπου θα ψάξει να βρει διέξοδο για να ξεφύγει. Αν δεν έχει συμπαράσταση είναι ικανός να να βρει διέξοδο στα ψώνια ή ακόμη και στο ποτό ή και σε άλλες ουσίες για να πνίξει τον πόνο του. Αν παρασυρθεί από εξαρτήσεις, δύσκολα ξεφεύγει από αυτές, αλλά θα το καταφέρει αν έχει συμπαράσταση από τους οικείους του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2011 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι