blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Φιλοξενείτε φίλους το καλοκαίρι; Με ποια ζώδια θα περάσετε καλά;

 
Φιλοξενείτε φίλους το καλοκαίρι; Με ποια ζώδια θα περάσετε καλά;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η αστρολογία έχει την απάντηση! Δείτε ποια ζώδια κερδίζουν το βραβείο του «καλού μουσαφίρη» και ποια σας… το βγάζουν ξινό! Έχετε την τύχη να διαθέτετε ένα εξοχικό και σας αρέσει να το απολαμβάνετε με φιλική παρέα. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που χαίρεστε να τους καλείτε και να τους φιλοξενείτε και άλλοι που σας κάνουν να το μετανιώσετε πικρά.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια φιλοξενείτε και πως θα περάσετε μαζί τους στις διακοπές;

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό η ζωή οφείλει να  είναι μια συναρπαστική περιπέτεια και οι διακοπές ακόμη περισσότερο. Αν το εξοχικό σας δεν βρίσκεται στην πλαγιά ενός ενεργού ηφαιστείου, ώστε να ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη, εκείνος θα έρθει γεμάτος προτάσεις για ομαδικές δραστηριότητες που ξυπνάνε τα αίματα. Τι, δεν θα πάτε για παραπέντε; Ή για τρέκκινγκ στο ορειβατικό μονοπάτι όπου πέρσι σκοτώθηκε εκείνος ο Γερμανός;  Ο Κριός θα χρίσει εαυτόν  αρχηγό της παρέας και θα του κακοφανεί αν εσείς αντιπροτείνετε ταβλάκι και ούζα στη βεράντα. Αλλά δείτε το κι έτσι: πιθανόν να αποφασίσει να πηγαίνει μόνος του για extreme sports και να σας αφήσει στην ησυχία σας. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Στον Ταύρο αρέσει η καλοπέραση και καλά θα κάνετε το κατάλυμα στο οποίο θα τον καλέσετε να καλύπτει κάποιες προδιαγραφές άνεσης. Αν το έχει αυτό, με ωραία συντροφιά και αντίστοιχο φαϊ, είναι πολύ καλός στην παρέα και βολικός φιλοξενούμενος.. Φτάνει να μην τον αιφνιδιάζετε με αλλαγές σχεδίων και παρορμητικές προτάσεις («πάμε για βουτιές στα βράχια τα μεσάνυχτα;»). Αν πάλι τσατιστεί, το κρατάει μέσα του για αξιοσημείωτο χρονικό διάστημα. Ελπίστε μόνο να έχει γυρίσει σπίτι του, προτού εξαντληθεί η υπομονή του. Παρότι φημίζεται για σφιχτοχέρης, δεν τσιγκουνεύεται τα κεράσματα στους φίλους και τη συμμετοχή στα έξοδα.  Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Δίδυμο μουσαφίρη, ένα είναι βέβαιο, αποκλείεται να βαρεθείτε. Αν όμως αγαπάτε τη σιωπή, τύπου να αφουγκράζεστε τον φλοίσβο των κυμάτων, ξεχάστε το για τις μέρες που ο Δίδυμος μουσαφίρης θα είναι σπίτι σας. Αντίθετα θα απολαύσετε ατέλειωτες ανταλλαγές επιχειρημάτων επί παντός επιστητού. Και για ποικιλία, θα έχετε και την ευκαιρία την επόμενη μέρα να ακούσετε από το ίδιο στόμα τις εντελώς αντίθετες απόψεις, ενώ ο αεικίνητος μουσαφίρης σας θα έχει παρατήσει στη μέση διαδοχικά όλα όσα προθυμοποιήθηκε από μόνος του να κάνει: να ποτίσει τον κήπο, να κόψει σαλάτα για το τραπέζι, να βάλει τις μπίρες να παγώσουν…ουπς, και να πάρει τα παιδιά από τη θάλασσα… Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποδέχεστε Καρκίνο; Αν η πρόσκληση έχει το σωστό timing, θα πρέπει η διαμονή του φιλοξενούμενού σας να περιλαμβάνει και μια πανσέληνο, την οποία θα έχει δυνατότητα να απολαύσει ρομαντζάροντας και αναπολώντας Αν τώρα εσείς διοργανώσετε πάρτι στην αμμουδιά με αναμμένη φωτιά, νυχτερινό μπάνιο, χορό και τραγούδι, αφήστε τον αυτόν στη γωνίτσα του. Δεν θα σας ενοχλήσει και θα κρατήσει μέσα του την πίκρα που τον αποκαλέσατε «θλιμμένη χήρα» (χιούμορ σ’ αυτά δεν χωράει). Πέραν τούτου όμως είναι ευγενικός, διακριτικός (και νοικοκυρεμένος!) μουσαφίρης . Κι αν ανήκει στο είδος του Καρκίνου που αγαπά τη μαγειρική, θα σας ανταποδοθεί με το παραπάνω η φιλοξενία. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Λέων ο φιλοξενούμενος; Δεν θα διανοηθείτε ασφαλώς να καλέσετε τον Λέοντα στο ταπεινό ημι-αυθαίρετο με τα δυο δωμάτια, όπου θα κοιμάται στον καναπέ, έτσι; Εκτός αν του παραχωρήσετε το δικό σας κρεβάτι… Κι εκτός αν η καλή του προαίρεση και η μεγαλοψυχία του του επιτρέψουν να καταδεχτεί ένα τέτοιο κατάλυμα. Άλλωστε η πραγματική αρχοντιά λάμπει παντού. Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν με τα εξαντρίκ συνολάκια και αξεσουάρ με τα οποία θα κυκλοφορεί στο χωριό ανεξαρτήτως ώρας και δραστηριότητας… Αν μη τι άλλο μαζί του θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Και θα περάσετε ωραία, φτάνει να του εκχωρήσετε κάθε εξουσία για το πρόγραμμα των ημερών. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος φιλοξενούμενος; Αποστειρώσατε το μπάνιο, εξαφανίσατε κάθε ίχνος σκόνης και μαμουνιών, τακτοποιήσατε τα αντικείμενα και φαγώσιμα κοινής χρήσης με αλφαβητική σειρά; Ωραία, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τον μουσαφίρη σας. Άλλωστε ο κόπος σας τελειώνει εδώ, γιατί εφεξής έχετε βρει τον προθυμότατο εθελοντή για διάφορες δουλειές του σπιτιού, συν να φτιάξει καφέδες για όλους, ή το αγαπημένο του, να κλαδέψει-ξεχορταριάσει- ποτίσει το κηπάκι σας. Επίσης θα σας διασκεδάζει με κουλτουριάρικες συζητήσεις και εμβριθείς (ενίοτε φαρμακερές) κριτικές αναλύσεις προσώπων και πραγμάτων. Αλλά δεν θα έρθει μαζί σας βόλτα στο βουνό, αν δεν έχει μαζί του τα κατάλληλα ορθοπεδικά παπούτσια και το «σωστό» ισοθερμικό φανελάκι. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, σαν ήρεμος, ευγενικός και καλλιεργημένος μουσαφίρης, θα φέρει μια διαφορετική ποιότητα στις μέρες που θα περάσετε μαζί. Θα ανεβάσει το επίπεδο, πώς να το κάνουμε… Αν όμως θέλετε να τον ευχαριστήσετε, μην παραλείψετε να υπάρχουν μερικά cd κλασικής ή lounge μουσικής για τα βράδια στη βεράντα, που θα φωτίζεται από καλόγουστα φανάρια με κεράκια. Η αισθητική είναι το παν. Ούτε να απορήσετε για τις πολυπληθείς αποσκευές του. Όχι, δεν σκοπεύει να επεκτείνει την παραμονή του κάνοντας κατάχρηση της φιλοξενίας σας, αλλά πέντε-έξι- εφτά αλλαξιές για κάθε μέρα δεν χρειάζονται, για να είναι στοιχειωδώς περιποιημένος; Χρειάζονται. Χώρια τα καλλυντικά… Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοξενείτε Σκορπιό; Με έναν καλεσμένο που θέλει να ζει τα πάντα στο έπακρο, αποκλείεται να πλήξετε. Ετοιμαστείτε για πολλή δράση… Ο Σκορπιός θα θέλει να τα δει και να τα κάνει όλα, κι ακόμα περισσότερα, μέσα σε τρεις μέρες. Επιπλέον, με μια επίσκεψη στο μίνι-μάρκετ θα έχει μάθει τα πάντα για τους γείτονές σας. Καλού-κακού στο σπίτι κλειδώστε ή αδειάστε τα συρτάρια που περιέχουν τυχόν ένοχα μυστικά σας… Όμως και οι περίοικοι θα μάθουν πολλά για τον φιλοξενούμενό σας, χάρη στις θορυβώδεις σκηνές ζηλοτυπίας  που θα κάνει στο ταίρι του (μην ανακατευτείτε επ’ ουδενί, τη βάψατε…) και στις ακόμα πιο θορυβώδεις παθιασμένες συμφιλιώσεις τους. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελπίζουμε το δωμάτιο όπου θα βάλετε τον Τοξότη, αν δεν είναι ευρύχωρο, να έχει τουλάχιστον ένα μεγάλο παράθυρο, αλλιώς υπάρχει περίπτωση ο φιλοξενούμενός σας να μη μπαίνει μέσα ούτε καν για να κοιμηθεί… Αισιόδοξος, τολμηρός σε βαθμό «άγνοιας κινδύνου», αυτός ο λάτρης της φύσης και των εξερευνήσεων θα σας παρασύρει σε ασταμάτητες περιηγήσεις (off road, εννοείται) σε όλες τις βουνοκορφές  και τις ακτογραμμές του νομού, και μάλιστα χωρίς καν να κοιτάει πίσω του αν έρχεστε. Και στη συνέχεια εξαντλημένοι (εσείς, όχι εκείνος) θα ανταλλάσσετε απόψεις και εντυπώσεις πάνω από ένα πλούσιο τραπέζι με πρωτότυπα εδέσματα. Δείτε το κι έτσι:  θα ξεκουραστείτε άμα φύγει…Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκετως καλεσμένος σας δεν μπορεί τις «χύμα καταστάσεις» και αυτό θα έπρεπε να το ξέρετε. Με την άφιξή του λοιπόν, θα καταστρώσετε όλοι μαζί ένα ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα αναρτήσετε στην πόρτα του ψυγείου: Ξύπνημα, πρωινό, μπάνιο στη θάλασσα, μεσημεριανό, ανάπαυση, απογευματινή βόλτα κλπ.  Θα μένετε αρκετά στο σπίτι, αλλά προετοιμαστείτε να κρατάτε εσείς τη συζήτηση ζωντανή μια και ο Αιγόκερως αγαπά την παρέα περισσότερο για την αίσθηση της ανθρώπινης παρουσίας παρά για τη δική του συμμετοχή. Επίσης φροντίστε από πριν να έχετε κουρέψει όλα τα αγριόχορτα γύρω από το σπίτι, γιατί δεν ξέρετε τι αλλεργίες, αληθινές ή φανταστικές, μπορεί να του προκαλέσουν.Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος με την ευγένεια, την ευστροφία αλλά και (σημαντικό!) την προθυμία του να συμμετέχει στις διάφορες δουλειές του σπιτιού  τον κάνουν καλή παρέα και ευχάριστο μουσαφίρη. Αν όμως δεν έχετε σκοπό να συνδυάσετε τις διακοπές σας με ακτιβισμό, μην τον αφήσετε να αντιληφθεί την καταπάτηση του αιγιαλού στον διπλανό ορμίσκο και τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες στις παρυφές του οικισμού. Τον χάσατε… Θα στήσει κιόσκι για να μαζεύει υπογραφές διαμαρτυρίας και επιπλέον θα σας αδειάσει το ψυγείο (για να ταΐσει τους αναξιοπαθούντες).  Σε αντιπερισπασμό, μιλήστε του για τον φράκτη του γείτονα που σας «έφαγε» δυο μέτρα γης. Θα του δώσετε μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση που μπορεί και να σας βγει σε καλό..Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς, καλόβολοι και προσαρμοστικοί, θα ήταν οι πιο διακριτικοί φιλοξενούμενοι, αν εξαιρέσουμε την τάση τους να δημιουργούν ένα μικρό χάος ακαταστασίας. Όμως, καθώς είναι τόσο πρόθυμοι να εξυπηρετούν τους άλλους, θα συμμετάσχουν ευχαρίστως σε κάθε «αγγαρεία» του σπιτιού. Μπορεί βέβαια το πλύσιμο των πιάτων να τους πάρει κάποια ώρα, γιατί θα έχουν αφαιρεθεί χαζεύοντας τα κοχύλια που κρέμονται πάνω από το νεροχύτη και ονειροπολώντας αλλά η καλή πρόθεση υπάρχει. Για να κάνετε τη διαμονή όλων πιο ευχάριστη, φροντίστε να έχετε μια πλούσια κάβα. Σ’ εκείνους αρέσει η φυγή του μεθυσιού, σ’ εσάς θα χρειαστεί για να αντέξετε τις συζητήσεις περί πνευματισμού  και μετεμψυχώσεων… Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-08-2015 00:00:00