blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Άρης και η Αφροδίτη αποκαλύπτουν τα… μυστικά των ζωδίων! Τι τους φτιάχνει και τι τους… ξενερώνει στον έρωτα.

 
Ο Άρης και η Αφροδίτη αποκαλύπτουν τα… μυστικά των ζωδίων! Τι τους φτιάχνει και τι τους… ξενερώνει στον έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Ο Άρης και η Αφροδίτη αποκαλύπτουν τα ερωτικά μυστικά των ζωδίων

Όπως ίσως θα ξέρεις, το ζώδιο του καθενός είναι μια ένδειξη για το ποιος είναι και πώς ερωτεύεται. Όμως, για τις ειδικότερες «λεπτομέρειες» του πώς τη βρίσκει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι (και σε άλλες τοποθεσίες, φυσικά), περισσότερη… πληροφόρηση θα σου δώσουν ο Άρης και η Αφροδίτη του, ανάλογα με το ζώδιο όπου βρίσκονται στο γενέθλιο ωροσκόπιό του. Παρόλο που, θεωρητικά, η θέση της Αφροδίτης δείχνει πώς προτιμά τη γυναίκα ο άντρας, και η θέση του Άρη πώς η γυναίκα θέλει τον άντρα, και οι δύο αυτοί πλανήτες συνδέονται με το σεξ, ανεξάρτητα από το φύλο. Γιατί ο Άρης φανερώνει την αρρενωπότητα ενός άντρα και η Αφροδίτη τη θηλυκότητα μιας γυναίκας, ενώ γενικά ο πρώτος έχει να κάνει με τον τρόπο που, άντρες και γυναίκες, ενεργούμε και η δεύτερη με το πώς απολαμβάνουμε σωματικά και συναισθηματικά τη ζωή.

 

Αν λοιπόν θέλεις πραγματικά να μάθεις πώς θα απογειώσεις την ερωτική σου ζωή με κάποιο πρόσωπο, δεν έχεις παρά να το ρωτήσεις πότε έχει γενέθλια (αν δεν το ξέρεις ήδη) και να δεις στον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr, επακριβώς τη θέση των εν λόγω πλανητών. Και μετά διάβασε πιο κάτω το σεξουαλικό του προφίλ και… πράξε αναλόγως.

Αφροδίτη ή Άρης στα 12 ζώδια

Αφροδίτη ή Άρης στον ΚΡΙΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Κριό, το άτομο εκδηλώνεται ερωτικά με αμεσότητα και χωρίς περιστροφές. Το σεξ μαζί του έχει κάτι αυθόρμητο και αθώο, καθώς το βλέπει στην απόλυτα φυσική του διάσταση. Μην περιμένεις όμως ούτε πολλά προκαταρτικά, ούτε και πολλά… σιρόπια. Το άτομο αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη «ατμόσφαιρα» με κεριά, μουσικές και άλλα τέτοια, παρά προχωρά αμέσως στο κυρίως θέμα. Αν εσύ επιμείνεις πολύ στα προκαταρτικά, μπορεί να χάσει την υπομονή του. Πήγαινε λοιπόν κατευθείαν στις «επίμαχες» περιοχές. Μην παραλείψεις ωστόσο να ασχοληθείς με την άλλη ερωτογενή του ζώνη, που είναι το κεφάλι. Του αρέσει να του χαϊδεύουν τα μαλλιά ή να του αγγίζουν το πρόσωπο στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Θέλει να έχει εκείνος την πρωτοβουλία, αλλά και να του δείχνει ο σύντροφός του εμφανέστατα το πόσο «φτιάχνεται» με τα όσα διαδραματίζονται. Τα όποια πάντως, παρά την έντασή τους, δεν έχουν και μεγάλη διάρκεια, καθώς ο Κριός φημίζεται για τη βιασύνη του.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΤΑΥΡΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Ταύρο, το άτομο απολαμβάνει το σεξ με όλες του τις αισθήσεις. Η όραση, η ακοή, η όσφρηση και η γεύση παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει ο ερωτικός του σύντροφος να εξασφαλίσει, τόσο με την προσωπική του περιποίηση όσο και με το περιβάλλον, ότι θα τηρούνται οι προϋποθέσεις για να του προσφέρει αυτή την πολυδιάστατη απόλαυση. Βιώνει το σεξ με τον πιο απόλυτα σωματικό τρόπο και χρειάζεται τη στενή σωματική επαφή. Χρειάζεται και την ίδια την ερωτική πράξη σε τακτά χρονικά διαστήματα, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζεις να… σε έχει αρκετά συχνά. Δεν τον λες ιδιαίτερα αυθόρμητο ή ευρηματικό εραστή, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Και αν μη τι άλλο, σου δίνει την αίσθηση ότι είναι απόλυτα εκεί, μαζί σου. Έχει αντοχή και σταθερότητα στο κρεβάτι και είναι αρκετά υπομονετικός. Εκείνο που δεν αντέχει όμως είναι τις εκλογικεύσεις, ιδίως αν συνοδεύονται από… πολυλογία.

Αφροδίτη ή Άρης στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στους Διδύμους, το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι τα λόγια. Μίλα του όσο πιο πολύ μπορείς, φτάνει βέβαια να μη λες… μπαρούφες, γιατί τον «ανάβουν» τα έξυπνα άτομα. Και μην ξαφνιαστείς αν κι εκείνος δεν βάζει γλώσσα μέσα, κατά τη διάρκεια του σεξ. Πραγματικά, αν εσύ προτιμάς τον «βουβό» έρωτα, εδώ θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Αν σου φαίνεται ξενέρωμα το να αρχίσει ξαφνικά την κουβέντα, για εκείνον εντάσσεται απόλυτα μέσα στα προκαταρκτικά της ερωτικής πράξης. Επίσης αγαπά την ποικιλία. Θέλει τόσο εκείνος όσο και το ερωτικό του ταίρι να επινοούν καταστάσεις, ιδίως με παιχνίδια ρόλων. Ο υδραυλικός, η πειρατίνα, τέτοια… Μπορεί μάλιστα να θέλει να δοκιμάζει πολλά κάθε φορά. Μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ στο κρεβάτι, αλλά το θέμα είναι μη βαρεθεί εκείνος. Παρόλα αυτά δεν έχει και την ιδιαίτερα φλογερή ιδιοσυγκρασία. Καθώς δανείζεται τη διδυμίσια εγκεφαλικότητα, μπορεί να δημιουργεί ο ίδιος στον εαυτό του διάφορες αναστολές, καθώς σκέφτεται υπερβολικά τα πράγματα.

Άρης

Άρης

Αφροδίτη ή Άρης στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Καρκίνο, έχεις πετύχει ένα από τα πιο ευαίσθητα και τρυφερά στον έρωτα άτομα του ζωδιακού. Φτάνει βέβαια να μην τον πιάνουν οι αναποδιές του. Όταν είναι στις καλές του, θα σε ανεβάσει στα ουράνια με τις εκδηλώσεις του έρωτά του. Μαζί του θα έχεις το πιο αγαπησιάρικο σεξ. Από την άλλη, εσύ επιτρέπεται να δείχνεις και λιγάκι… αγριάδα, καθώς οι επιρροές του Καρκίνου τον κάνουν να «φτιάχνεται» με σενάρια υποταγής. Με την προϋπόθεση όμως ότι ξέρει πως τον αγαπάς. Τότε δέχεται τα πάντα. Τον ερεθίζει η ιδέα ότι είναι «δικός σου» και, αν βρεθείτε κάποτε να προσπαθείτε για παιδί, θα έχεις το καλύτερο σεξ. Η ευαίσθητη περιοχή, είτε πάνω σου είτε πάνω του, είναι τα στήθη, οπότε συμπεριφέρσου αναλόγως. Επίσης θέλει το ταίρι του, άντρας ή γυναίκα, να έχει τονισμένα τα στερεοτυπικά χαρακτηριστικά του φύλου του. Πάντως, τα υπόλοιπα που του αρέσουν εναπόκειται σε εσένα να τα μαντέψεις, καθώς δεν τα λέει μόνος του.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΛΕΟΝΤΑ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Λέοντα, το άτομο «φτιάχνεται» με την αίσθηση ότι ο σύντροφός του δεν τον αγαπά απλώς αλλά τον λατρεύει, τον βλέπει σαν θεό ή θεά του. Και τότε θα αποδείξει πόσο πραγματικά «θεϊκό» έρωτα μπορεί να κάνει. Τρελαίνεται για τη φιγούρα και περιμένει να δει από σένα την αντίδραση εκείνη που θα δείχνει πόσο σε έχει ξετρελάνει με τις ερωτικές του επιδόσεις. Ενδιαφέρεται φυσικά να σε ευχαριστήσει, αλλά αυτό είναι ανάμεικτο με την επιθυμία του να αποσπάσει τον θαυμασμό και την αιώνια αφοσίωσή σου. Θέλει να αποδειχθείς κι εσύ καλός στο κρεβάτι, αλλά όχι τόσο που να τον επισκιάζεις. Του αρέσουν τα ερωτικά σενάρια ανισότητας, χωρίς ωστόσο να μονοπωλεί τον ρόλο του «από πάνω». Η εναλλαγή κυριαρχίας και υποταγής είναι ό,τι πρέπει. Επιπλέον είναι ανοιχτός και άμεσος στον τρόπο που εκφράζει τη σεξουαλικότητά του. Και, παρόλο που δίνει σημασία στην… τεχνική, το σεξ είναι για εκείνον πάντα συνυφασμένο με την αγάπη.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΠΑΡΘΕΝΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στην Παρθένο, το άτομο αντιμετωπίζει το σεξ σαν μια λειτουργία απαραίτητη για την σωματική του υγεία και ευεξία, που διώχνει τις εντάσεις από το στρες και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί η εικόνα που έχουμε για το ζώδιο του Παρθένου να συνδέεται με τη σεμνοτυφία ή τις εμμονές με την υγιεινή, αλλά αυτό είναι μάλλον παραπλανητικό. Το άτομο που έχει μια τέτοια πλανητική θέση, θέλει απλά και τρυφερά πράγματα στο κρεβάτι. Ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση του συντρόφου του και προσέχει τι του αρέσει και τι όχι τόσο, ώστε να βελτιώνει τη διαδικασία. Όχι μόνο δεν είναι τόσο εκλεκτικός όσο διαδίδεται για τους Παρθένους, αλλά θα κάνει εσένα να αισθάνεσαι εκλεκτός. Του αρέσουν οι φαντασιώσεις υποταγής ή απειρίας του ενός από τους δυο συντρόφους και έχει κάποιες τάσεις ηδονοβλεψία. Διακατέχεται από μια περιέργεια για το σεξ, αλλά συχνά μένει στο πεδίο της φαντασίωσης. Ωστόσο δεν αρνείται να κάνει «προχωρημένα» πράγματα, στο πλαίσιο μιας υγιούς σχέσης.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΖΥΓΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Ζυγό, το άτομο βάζει πολύ ψηλά την ικανοποίηση του συντρόφου του. Σε αυτή την περίπτωση, θέλει όλα στο ερωτικό παιχνίδι να διαποτίζονται από αρμονία και ισορροπία, πράγμα που μερικές φορές φτάνει στην υπερβολή. Του αρέσουν τα παιχνίδια των ρόλων και γενικά θέλει να εξερευνήσει και να επεκτείνει τις σεξουαλικές του εμπειρίες. Είναι δοτικός στο σεξ, αλλά απαιτεί το ίδιο και από σένα. Παρόλο που για ένα διάστημα μπορεί να κάνει πολλές υποχωρήσεις στο κρεβάτι, αργά ή γρήγορα θα διεκδικήσει την ανταπόδοση. Μία σου και μία μου, δηλαδή. Είναι πολύ εκλεκτικός ως προς τις συνθήκες που θέλει να επικρατούν στο σεξ, καθώς λειτουργεί καλύτερα μέσα στην κατάλληλη ατμόσφαιρα (ξέρεις τώρα, κεριά, μουσικές, καλό κρασί και τέτοια). Και ηρεμία. Δεν είναι ο τύπος που τη βρίσκει με το σεξ της συμφιλίωσης, μετά από καβγά δηλαδή. Αλλά αν του δώσεις αυτά που θέλει, θα απολαύσεις τον έρωτα με ένα σύντροφο που άλλο δεν θα θέλει παρά να σε «απογειώσει».

Αφροδίτη ή Άρης στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Σκορπιό, η ερωτική φύση του ατόμου μπορεί να γίνεται υπερβολικά σύνθετη. Ορισμένα άτομα με αυτή τη θέση του Άρη ή της Αφροδίτης θέλουν να σπάσουν όλους τους περιορισμούς και είναι διατεθειμένα να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ. Άλλα έχουν μια τεράστια ανάγκη για έλεγχο, που την εκφράζουν βάζοντας «πάγο» στο ταίρι τους με την ερωτική αποχή και παραχωρώντας του την εύνοιά τους μόνο όταν δείξει ότι το αξίζει. Αλλά σε όποια από τις δύο κατηγορίες και να πέσεις, το βέβαιο είναι ότι οι ερωτικές στιγμές θα ξεχειλίζουν από πάθος. Όσο για τις φαντασιώσεις του, αυτές οργιάζουν. Το άτομο αυτό πραγματικά τα δίνει όλα, με ένταση και αφοσίωση. Και παρόλο που είναι μετρ στο παιχνίδι της αποπλάνησης και της γοητείας, και θα σε προκαλεί κάθε στιγμή, θεωρεί το σεξ μια αυστηρά ιδιωτική υπόθεση για την οποία δεν του αρέσει να μιλάει, ιδίως σε τρίτους. Και το καλύτερο είναι να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΤΟΞΟΤΗ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Τοξότη, το άτομο αντιμετωπίζει το όλο θέμα σαν ένα σπορ, χόμπι, παιχνίδι. Έχει αμεσότητα, ειλικρίνεια, αθωότητα σχεδόν και εκφράζει χωρίς περιστροφές τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Δεν πρόκειται να καμουφλάρει το θέμα κάτω από ρομαντισμούς και… σοβαρούς σκοπούς. Βλέπει το σεξ από την ελαφριά, ανέμελη πλευρά του και θέλει να περνά καλά. Τον «ανάβει» το γέλιο και η πλάκα, ενώ τον ξενερώνει η σοβαροφάνεια. Τα ερωτικά παιχνιδάκια και κολπάκια του αρέσουν, φτάνει να μην είναι χρονοβόρα ή πολύπλοκα. Δεν έχει υπομονή με όσους και όσες το παίζουν δύσκολοι ή είναι στο «μία ναι, και μία όχι». Φέρεται λιγάκι εγωιστικά στο σεξ, καθώς βάζει πρώτα τη δική του ικανοποίηση και… όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Μην προσπαθήσεις να του αποσπάσεις ερωτικές εξομολογήσεις ή διαβεβαιώσεις κατά τη διάρκεια. Η άποψή του είναι πρώτα να το κάνει και μετά, αν είναι, να το κουβεντιάσει. Εφόσον χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Αιγόκερω, το καλό σεξ είναι το απλό, άμεσο και ευθύ. Το άτομο τότε δεν θέλει ιδιαίτερες φιοριτούρες, αλλά εκτιμά τα γήινα και κάπως προβλέψιμα πράγματα, χωρίς ακρότητες και πειραματισμούς. Είναι από τους ελάχιστους που δεν βαριούνται με τα ίδια και τα ίδια, καθώς η ασφάλεια μετρά περισσότερο από την εξερεύνηση και την αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επίδραση του Αιγόκερω του δίνει έντονη (αν και συγκαλυμμένη) σεξουαλικότητα και ακούραστο ερωτισμό, παρόλο που δεν είναι και πολύ εκδηλωτικός σε λόγια και ρομαντικές χειρονομίες. Συχνά, εκείνο που τον «ανάβει» ιδιαίτερα είναι η αίσθηση ότι ο ερωτικός του σύντροφος είναι ένα πρόσωπο που υπερτερεί σε εξουσία ηλικία ή, απλώς, εμπειρία. Ωστόσο δεν του αρέσει να νιώθει ότι βρίσκεται «υπό» σε ένα ερωτικό σκηνικό. Δεν θέλει να πολυμιλάει για τα σεξουαλικά του, ούτε καν με τον… άμεσα ενδιαφερόμενο, μια και προτιμά να μιλούν οι πράξεις του. Όσο για τους άλλους, απλώς δεν τους αφορά το θέμα.

Αφροδίτη ή Άρης στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Υδροχόο, το άτομο έχει ένα «κουλ» στιλάκι και δείχνεται ανοιχτό σε κάθε είδους καινοτομίες και πειραματισμούς. Παρόλα αυτά δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ζεστασιά στις κατ’ ιδίαν εκδηλώσεις του και έχει μια στάση του είδους «αυτός είμαι και σ’ όποιον αρέσω», που άλλους τους ξετρελαίνει και άλλους απλώς… τους τρελαίνει. Είναι πιο καλός στα λόγια, παρά στην πράξη. Μπορεί να σου τάζει τον ουρανό με τα άστρα ή να κάνει το πιο απογειωτικό σεξ… αλλά από το τηλέφωνο ή από το ίντερνετ. Η λίμπιντό του εκτοξεύεται όταν το άλλο πρόσωπο δεν βρίσκεται σωματικά στο ίδιο μέρος ή δεν είναι απολύτως διαθέσιμο, π.χ. αν «τυχαίνει» να είναι παντρεμένο με άλλον. Επίσης τον ανάβουν τα άτομα που έχουν επάνω τους κάτι το διαφορετικό έως και… αλλόκοτο. Μια αγαπημένη του φαντασίωση είναι να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω όταν κάνει σεξ, εξ ου και η προτίμησή του σε ριψοκίνδυνα μέρη.

Αφροδίτη ή Άρης στους ΙΧΘΕΙΣ

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στους Ιχθείς, το άτομο χρειάζεται κάποιους λεπτούς χειρισμούς στο σεξ. Αν πέσεις… κατευθείαν στο ψητό, θα ξενερώσει, αντίθετα χρειάζεται σχεδόν να το φλερτάρεις για να το κατακτήσεις σαν να έχετε μόλις γνωριστεί. Είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε για να σε ευχαριστήσει και γενικά δεν έχει ιδιαίτερες αναστολές στο σεξ. Εξερευνά άνετα όλες τις πτυχές του θέματος. Μαζί του ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις, καθώς πότε γίνεται ρομαντικός πότε ωμός, άλλοτε σε κατακλύζει στα γλυκόλογα κι άλλοτε φαίνεται να κλείνεται στον κόσμο του. Πάντως γενικά προτιμά τις μη λεκτικές εκφράσεις της αγάπης και του πόθου σου. Θα πρέπει όμως να προσέχεις τι λες και τι κάνεις, γιατί είναι υπερβολικά ευαίσθητος και πληγώνεται με το παραμικρό, παρόλο που συγχωρεί εύκολα. Η σεξουαλική του έκφραση έχει κάτι από την ολόψυχη αφοσίωση και αυτοθυσία μιας θρησκευτικής λατρείας, ενώ οι φαντασιώσεις του συνδέονται με την αίσθηση ότι είναι εκείνος που εκλιπαρεί την αγάπη σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2012 09:00:00