blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Είσαι η «βασίλισσα» της καρδιάς του; Η Σελήνη στο ωροσκόπιό του σε βοηθά να τον κατακτήσεις συναισθηματικά!

 
Είσαι η «βασίλισσα» της καρδιάς του; Η Σελήνη στο ωροσκόπιό του σε βοηθά να τον κατακτήσεις συναισθηματικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτηκες «Τι αισθάνεται για μένα;»… Άλλες πάλι στιγμές, αναρωτήθηκες με ποιον τρόπο μπορείς να ξυπνήσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, πρωτόγνωρα συναισθήματα! Αν αναζητάς το «κουμπί» της καρδιάς του, προκειμένου να σου ανοιχτεί συναισθηματικά, δεν έχεις παρά να μάθεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη του άνδρα που σε ενδιαφέρει!

 

Η θέση της Σελήνη στον αστρολογικό χάρτη του, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις τα συναισθήματά του και θα σου δείξει το δρόμο για να κατακτήσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του!

Sponsored Links

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Κριού, γρήγορα θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι η «βασίλισσα» της καρδιάς του, το θέμα είναι αν θα το εννοεί! Είναι αρκετά ενθουσιώδης στα συναισθήματά του, λειτουργεί παρορμητικά και στο ξεκίνημα μίας σχέσης μπορεί να παρασυρθεί από το πάθος του και να σε κάνει να νιώσεις η πρωταγωνίστρια στη ζωή του! Για να αναπτυχθούν πραγματικά και ουσιαστικά συναισθήματα, θα πρέπει να περάσει καιρός, θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στον άστατο συναισθηματικό του κόσμου και θα πρέπει να κερδίσεις το εξής: Να τον κάνεις να νιώθει ήρεμα και γαλήνια μαζί σου και να επιζητά την τρυφερή σου αγκαλιά, ως καταφύγιο από κάθε δυσκολία! Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αν καταλάβεις ότι συναισθηματικά αυτός ο άνδρας είναι σαν ένα μικρό παιδί, που δεν θέλει καταπίεση!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ακόμα και αν είσαι πράγματι η «βασίλισσα» της καρδιάς του, ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα σου δώσει εύκολα την σιγουριά και την ασφάλεια ότι τον κατέκτησες! Μπορεί να μην θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον εαυτό του αυτό το γεγονός! Πρώτα θα αφήσει να περάσει ο χρόνος, για να αποδειχθεί η ποιότητα και η σταθερότητα των συναισθημάτων του! Όσο περνά ο καιρός και ο άνδρας αυτός παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για σένα! Αν θέλεις να γίνεις η «βασίλισσα» της καρδιάς του, τότε θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή, να του αποδείξεις ότι όντως τρέφεις αισθήματα για αυτόν και ότι μπορεί να βασιστεί σε εσένα! Όσο περισσότερο του αφήνεσαι εσύ συναισθηματικά, τόσο περισσότερο αυτός θα κάνει όλο και μεγαλύτερο άνοιγμα προς εσένα! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο άνδρας αυτός είναι αρκετά καχύποπτος στα συναισθήματά του και προσπαθεί να προστατευτεί από συναισθηματικές πληγές. 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Είναι βέβαιο ότι αυτός ο άνδρας θα σε κάνει να νιώσεις σαν «βασίλισσα» της καρδιάς του από τα πρώτα σας ραντεβού, αλλά εσύ μην παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα σου λέει… Ο άνδρας με τη Σελήνη του στο ζώδιο των Διδύμων, μπερδεύει τα συναισθήματά του με τις σκέψεις της στιγμής, δεν συγκρατείται και λέει πάντα αυτό που αισθάνεται εκείνη την στιγμή, χωρίς να κάνει μία μικρή διευκρίνιση, ότι αύριο μπορεί να αισθάνεται διαφορετικά! Για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να είσαι χαλαρή και άνετη απέναντί του, θα χρειαστεί να αποφύγεις να τον καταπιέσεις συναισθηματικά με υπερβολικές εκδηλώσεις και πάνω από όλα, θα πρέπει να «κουρδίζεις» διαρκώς το μυαλό του με τερτίπια! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο άνδρας με την Σελήνη του στους Διδύμους αισθάνεται ακριβώς σαν ένα μικρό παιδί, που θέλει παιχνίδια, τρέλες και να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο, για να ενθουσιάζεται!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Καρκίνο, ψάχνει πράγματι μία γυναίκα που θα καταφέρει να γίνει η «βασίλισσα» της καρδιάς του και είναι πολύ ανοιχτός και δεχτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση! Είναι ο άνθρωπος που θα σου ανοίξει εξ αρχής όλα τα φύλλα της καρδιάς του, σε σημείο που μπορεί να τον θεωρήσεις «δεδομένο» και να νιώσεις ότι σε καταπιέζει… Ο άνδρας αυτός θα σου δώσει πολλή αγάπη, σημασία έχει εσύ κατά πόσο μπορείς να αντέξεις όλο αυτό τον συναισθηματικό χείμαρρο! Μία γυναίκα, για να κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να είναι αρκετά σοβαρή, σταθερή, συνεπής και αφοσιωμένη απέναντί του! Είναι απαραίτητο να τον κάνει να νιώθει σιγουριά και εμπιστοσύνη, αλλά αυτός ο άνδρας αναζητά και την γυναίκα που θα τον φροντίζει και θα του θυμίζει κάτι από τα παιδικά του χρόνια, από τις αναμνήσεις του, από την μητέρα του!

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Για να γίνεις η «βασίλισσα» της καρδιάς ενός Λέοντα, θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να τον έχεις όπως έναν «βασιλιά», είναι απαραίτητο να τον θαυμάζεις και να τον έχεις στα ώπα-ώπα! Αυτός ο άνδρας είναι γενναιόδωρος στα συναισθήματά του, θέλει να σκορπίζει το γέλιο, την χαρά και την αγάπη, όμως αναζητά και την επιβεβαίωση, για αυτό και πολλές φορές μπορεί να γίνει άστατος στα αισθηματικά του! Για να γίνεις η γυναίκα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να τον αφήσεις να δώσει μάχη για να σε κερδίσει! Δεν του αρέσουν οι εύκολες περιπτώσεις, προτιμά να γίνεται ο ίδιος ο κυνηγός, για να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κολλά συναισθηματικά όταν τον παραμελούν… Πρέπει να τον έχεις μία κρύο, μία ζέστη, έτσι για να του ξυπνάς και να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον! Το σίγουρο είναι ότι ο άνδρας που έχει τη Σελήνη του στο ζώδιο του Λέοντα, αν σε αγαπήσει, δεν θα σε αφήσει, αλλά θα σε βάλει δίπλα του στο θρόνο του και θα σε κάνει να αισθάνεται κάθε ώρα και στιγμή μοναδική!

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να σου αφεθεί συναισθηματικά ένας άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο της Παρθένου! Ακόμα και αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για σένα, αλλά θα φροντίζει μέσα από τις πράξεις του να σου αποδεικνύει τα συναισθήματα του! Η καρδιά του βρίσκεται ανάμεσα σε έναν προστατευτικό «τοίχο», όπου εσύ πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να τον γκρεμίσεις! Με το να κρατάς αποστάσεις απέναντί του δεν θα πετύχεις τίποτα… Η συναισθηματική ανάγκη αυτού του άνδρα κατά βάθος είναι η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, ακριβώς αυτό που του λείπει, αυτό που δεν μπορεί ο ίδιος εύκολα να δώσει! Αν λοιπόν θέλεις να κατακτήσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του, τότε πρέπει να είσαι ψύχραιμη στην κριτική και στην ψυχρή του στάση και θα πρέπει να του προσφέρει απλόχερα το συναίσθημά σου, μέχρι να τον κάνεις να νιώσει σίγουρος απέναντι σου! Τότε πράγματι, θα δεις αυτόν τον άνδρα να σου αφιερώνει την ολοκληρωτική του αγάπη!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Ζυγού, αναζητά μία γυναίκα που θα καταφέρει να τον κάνει να ξεφύγει από το συναισθηματικό του μπέρδεμα… Για να καταφέρεις λοιπόν να κερδίσεις την πρωτιά στην καρδιά του, θα πρέπει να είσαι εσύ αυτή που θα του ξυπνήσεις τα πιο όμορφα συναισθήματα, που θα ανεχτείς την αναποφασιστικότητά του και που θα τον παρασύρεις με τα αισθήματά σου! Στην ουσία είναι άστατος και παρορμητικός στα συναισθηματικά του, αναζητά όμως την αληθινή αγάπη και πολλές φορές πιστεύει ότι την βρήκε και παραμένει για χρόνια στο πλάι ενός συντρόφου, απλά και μόνο για την σιγουριά ότι έχει κάποιον να τον αγαπά! Εσύ λοιπόν πρέπει να γίνεις αυτή που θα του εμπνεύσεις τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και την ζεστασιά, αλλά παράλληλα θα τον κρατάς σε εγρήγορση, χωρίς να του βάζει το «μαχαίρι στο λαιμό» σε κάθε δύσκολη κατάσταση!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ένα δύσκολο πάζλ για δυνατούς λύτες είναι η καρδιά του άνδρα που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Σκορπιού… Ο ίδιος μπερδεύει πολλές φορές το πάθος, με τον πραγματικό έρωτα και την αγάπη! Η αγάπη και το μίσος χωρίζονται από μία πολύ λεπτή γραμμή και εσύ δεν πρέπει ποτέ να παραβείς τους κανόνες του, γιατί τότε θα δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος, δηλαδή της καρδιάς αυτού του άνδρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν αγαπά εύκολα, δεν μπορείς με άνεση να κατακτήσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος και να έχετε δεθεί μεταξύ σας, μέσα από στιγμές που θα περάσετε μαζί! Για να κατακτήσεις την πρωτιά στην καρδιά του θα πρέπει να του εμπνεύσεις σιγουριά, μονιμότητα και εμπιστοσύνη. Είναι αναγκαίο να νιώσει ότι τα συναισθήματά σου έχουν βάθος και ουσία… Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να μην τον αφήνεις ποτέ σε αμφιβολία και πάνω από όλα πρέπει να είσαι συνεπής σε όσα του λες!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Τοξότη δεν είναι και ο πιο ρομαντικός άνδρας του πλανήτη… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά, απλά έχει μία δική του θεωρία για την αγάπη και είναι στο στυλ του να αγαπά όλο τον κόσμο! Τη μία μπορεί να σου λέει ότι σε αγαπά και να σε κάνει πραγματικά να αισθάνεσαι η βασίλισσα του, την άλλη στιγμή όμως μπορεί να εξαφανίζεται και να κάνεις μέρες να τον δεις ή να τον ακούσεις… Αυτά είναι τα λεγόμενα συναισθηματικά παιχνίδια αυτού του άνδρα, ο οποίος αισθάνεται να καταπιέζεται από την πολύ αγάπη! Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, για να μπορέσεις να κατακτήσεις την καρδιά του, είναι να του αφήνεις το χώρο και τον χρόνο του, προκειμένου να αναπτυχθούν τα συναισθήματά του! Μην πιάνεσαι από κάθε του κουβέντα, γιατί είναι ενθουσιώδης και τα συναισθήματά του μεταβάλλονται… Κάνε του συναισθηματικά παιχνίδια, για να μπαίνει στην διαδικασία να σε κυνηγά με τα βέλη του, γιατί ένα πράγμα που δεν αντέχει ο άνδρας αυτός, είναι να θεωρεί μία γυναίκα δεδομένη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει αυτός ο άνδρας είναι ότι δεν θα καταφέρεις εύκολα να κερδίσεις την καρδιά του! Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η δική σου η θέση, αφού δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να ξυπνήσεις τα συναισθήματά του! Αυτός ο άνδρας όταν αγαπάει, αγαπάει για πάντα και για να καταφέρεις να γίνεις η βασίλισσα της καρδιάς του, θα πρέπει να του παραδοθείς άνευ όρων και να ξυπνήσεις μέσα του τα πιο τρυφερά συναισθήματα! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Έκφρασε τα συναισθήματά σου προς αυτόν, δείξε του πόσο σημαντικός είναι για σένα και πόσο τον θαυμάζεις γι’ αυτό που πραγματικά είναι…. Βάλε στόχους μαζί του, στόχους όμως που έχουν πραγματικό συναίσθημα! Όταν ο άνδρας αυτός νιώσει πραγματικά ότι έχει δίπλα του μία γυναίκα που είναι απόλυτα ειλικρινής και διατεθειμένη να κάνει θυσίες για να τον κρατήσει, τότε είναι που την τοποθετεί στην πρώτη θέση στην καρδιά του!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο άνδρας που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπά όλο τον κόσμο, για το λόγο αυτό αν επιθυμείς να έχεις την αποκλειστικότητα των συναισθημάτων του, απλά ατύχησες! Είναι ο άνδρας που λειτουργεί εντελώς αυθόρμητα, αλλά και απρόβλεπτα, και τα συναισθήματά του περνούν από τρελά σκαμπανεβάσματα, γεγονός που θα σε κάνει αρκετές στιγμές να νιώσεις ανασφάλεια! Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτός ο άνδρας αγαπά δίχως όρους και κανόνες και το ίδιο θέλει να ισχύει και για την γυναίκα που υπάρχει δίπλα του! Με λίγα λόγια, αγαπά αναρχικά και φτάνει ως το τέρμα, αρκεί να του αφήνεις τα χαλινάρια ελεύθερα και να μην τον καταπιέζεις! Αν θέλεις να κερδίσεις μία θέση στην καρδιά του, αρκεί να καταφέρεις να γίνεις η καλύτερή του φίλη, που θα είσαι στο πλάι του πάντα και στις χαρές αλλά και στις λύπες!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης, αλλά και άστατος είναι ο άνδρας, που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο των Ιχθύων! Κάθε γυναίκα που πέρασε από τη ζωή του ήταν και η βασίλισσα της καρδιάς του και εκείνη την στιγμή που ζούσε το δικό του Love Story, θεωρούσε ότι δεν θα καταφέρει άλλη γυναίκα να κερδίσει την πρωτιά στην καρδιά του! Αν λοιπόν είσαι σε μία σχέση με έναν άνδρα με Σελήνη στους Ιχθείς, μην παρασύρεσαι από τις συναισθηματικές του εκδηλώσεις, αλλά βάζε του και κάποια όρια, προκειμένου να τον συνεφέρνεις πού και πού! Για να κερδίσεις μία εξέχουσα θέση στην καρδιά του, πρέπει να είσαι η φωνή της λογικής, που θα του δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις, παράλληλα όμως θα κατανοείς και τα μπερδέματά του!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2024 09:19:00