blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα ελαττώματα των ζωδίων: Μήπως τελικά είναι προτερήματα;

 
Τα ελαττώματα των ζωδίων: Μήπως τελικά είναι προτερήματα;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Όλα τα ζώδια έχουν ελαττώματα. Ανάλογα με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του καθενός και με τον γενέθλιο χάρτη του σύμφωνα με την Αστρολογία, μπορεί αυτά να εμφανίζονται σε άλλους πιο έντονα, σε άλλους πιο μετριασμένα. Σκέφτηκες όμως ότι το κάθε σου ελάττωμα μπορεί να είναι η άλλη πλευρά ενός προτερήματος; Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος, ακούγοντας ποιο είναι το ζώδιό σου, θα σου κάνει κριτική, δώσε του την απάντηση που πρέπει.
 
ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι Κριός, θα σου λένε συχνά για την απρονοησία, το πείσμα και τον ευέξαπτο χαρακτήρα σου. Μπορεί επίσης να σε αποκαλούν εγωιστή. Από την άλλη μεριά όμως, μπορεί να δείχνεις ότι φέρεσαι χωρίς προνοητικότητα, γιατί είσαι άνθρωπος της δράσης και δεν κάθεσαι να το “ψειρίζεις”, πριν πάρεις μια απόφαση. Είσαι πεισματάρης, γιατί ξέρεις τι θέλεις και το θέλεις με όλο σου πάθος. Δεν θα σταματήσεις πριν να το αποκτήσεις. Είσαι ευέξαπτος, γιατί δεν έχεις υπομονή με τα άτομα που δεν καταλαβαίνουν τη γρήγορη σκέψη και δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σου. Και γίνεσαι εγωιστής, γιατί πολύ συχνά βρίσκεσαι ολομόναχος, αφού πάντα προχωράς πρώτος. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στον Ταύρο τα ελαττώματα που συχνά προσάπτουν οι άλλοι είναι η κτητικότητα, η βραδύτητα, η οκνηρία, ο συντηρητισμός και η απληστία. Όμως εσύ γίνεσαι κτητικός, γιατί αγαπάς βαθιά και δεν θέλεις να χάσεις τους αγαπημένους σου. Αργείς να καταλήξεις σε μια άποψη ή απόφαση, γιατί σκέφτεσαι τα πάντα διεξοδικά, ώστε να μην κάνεις λάθος. Καθυστερείς και να αναλάβεις δράση, γιατί οι ρυθμοί σου είναι πιο αργοί από των άλλων, αλλά ό,τι κάνεις θα το κάνεις με επιμέλεια και υπευθυνότητα. Είσαι συντηρητικός, γιατί αγαπάς την ασφάλεια και προτιμάς τα δοκιμασμένα πράγματα. Και μαζεύεις υλικά αγαθά, για να τα απολαύσεις και να τα μοιραστείς. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι Δίδυμος, θα σε λένε ασυνεπή, επιπόλαιο, αδιάκριτο, πολυλογά ακόμα και διπρόσωπο. Όμως, η ασυνέπειά σου οφείλεται στην αδυναμία να διεκπεραιώσεις χιλιάδες πράγματα, που αποδεικνύεται ανθρωπίνως αδύνατον να χωρέσεις μέσα στη μέρα σου. Η επιπολαιότητά σου είναι ότι παρασύρεσαι εύκολα από τον ενθουσιασμό της στιγμής. Η αδιακρισία είναι το ανεξάντλητο ενδιαφέρον σου για τους ανθρώπους που συναντάς. Αγαπάς την επικοινωνία, και πώς αλλιώς θα την κάνεις αν δεν μιλήσεις; Με νοήματα; Όσο για τη διπροσωπία, δεν είναι ότι ψεύδεσαι. Το πιστεύεις απόλυτα αυτό που λες, εκείνη τη στιγμή. Αλλά μετά αλλάζεις γνώμη, προσπαθώντας να πιάσεις ένα ζήτημα από όλες τις πλευρές. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Sponsored Links

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον Καρκίνο τον κατηγορούν για υπερβολικά ευαίσθητο, κυκλοθυμικό, εύθικτο, μνησίκακο και ανοργάνωτο. Όμως από πότε είναι ελάττωμα το να βάζεις τα συναισθήματά σου σε πρώτο πλάνο; Και αν τα βιώνεις στο έπακρο, επόμενο είναι και να αλλάζεις διαθέσεις, επηρεασμένος από κάποιο γεγονός. Είσαι εύθικτος, γιατί υπολογίζεις τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα, δεν τους “γράφεις” στα παλιά σου παπούτσια. Σε λένε μνησίκακο, ενώ απλώς έχεις πολύ καλή μνήμη για πρόσωπα και γεγονότα, πράγμα που πολλούς δεν τους συμφέρει… Κι όσο για την ανοργανωσιά σου, απλώς τα χάνεις όταν γύρω σου δημιουργείται ένα χάος και δεν ξέρεις πώς να το συμμαζέψεις. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Αν είσαι Λέοντας, πιθανόν θα σε έχουν αποκαλέσει σνομπ, επιδειξιομανή, δεσποτικό, “κολλημένο” στις απόψεις σου και επεμβατικό στις ζωές των άλλων. Αυτό όμως που αποκαλούν σνομπισμό, είναι η αδιαφορία σου να γίνεσαι αρεστός σε όσους δεν σε ενδιαφέρουν - γιατί, κι οι άλλοι δεν το κάνουν; Απλώς εσένα σου “βγαίνει” καλύτερα. Αγαπάς την επίδειξη, γιατί έχεις χαρίσματα και θέλεις να τα δείχνεις, ή μήπως θα έπρεπε να κρύβεσαι; Αν φέρεσαι αυταρχικά και επεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, συχνά είναι από ενδιαφέρον και επιθυμία να τους προστατέψεις. Όσο για τις απόψεις σου, δεν βρίσκεις το λόγο να τις αλλάξεις, επειδή σε κάποιους δεν είναι αρεστές. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι Παρθένος, θα έχεις βαρεθεί να σε λένε γκρινιάρη, επικριτικό, σχολαστικό, αγχώδη και υπερβολικά τυπικό. Όμως αν γκρινιάζεις, είναι γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να είναι. Πειράζει που θέλεις το καλύτερο; Η κριτική προς τους γύρω σου τους βοηθά να διορθώσουν ό,τι κάνουν λάθος, άλλωστε επικριτικός είσαι και με τον εαυτό σου. Γίνεσαι σχολαστικός, γιατί απεχθάνεσαι την τσαπατσουλιά. Εφόσον κάνεις που κάνεις κάτι, γιατί να μη γίνει σωστά; Αγχώνεσαι γιατί είσαι υπεύθυνος, είναι κακό αυτό; Όσο για την τυπικότητα, αυτήν εσύ τη λες ευγένεια και τη θεωρείς απαραίτητη, ακόμα και στις κοντινότερες σχέσεις σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Τον Ζυγό τον κατηγορούν για αναποφασιστικότητα, ευκολία να επηρεάζεται, αστάθεια στις απόψεις του, δειλία και… ερωτομανία. Για δες όμως που όλα σου τα “ελαττώματα” περισσότερο εσένα ταλαιπωρούν, παρά τους άλλους! Είσαι αναποφάσιστος, γιατί προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή, εφόσον δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Επόμενο είναι λοιπόν, αναζητώντας το καλύτερο, να αλλάζεις γνώμη. Επηρεάζεσαι από τους άλλους, γιατί δίνεις σημασία στη γνώμη τους, πράγμα που είναι προς τιμήν τους. Η υποτιθέμενη δειλία σου είναι ότι απεχθάνεσαι τους τσακωμούς και τους… τσαμπουκάδες. Και ναι, για σένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τον έρωτα! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό λένε ότι είναι ζηλιάρης, καχύποπτος και κρυψίνους. Είναι επίσης ξεροκέφαλος και εκδικητικός. Όμως εσύ στην ουσία είσαι άνθρωπος που βιώνει τα πάθη του με ένταση. Εφόσον αγαπάς, θέλεις τον άλλο δικό σου. Και επόμενο είναι να προσπαθείς να προφυλάξεις τις σχέσεις σου και τα κεκτημένα σου από όλες τις απειλές. Παράλληλα, δεν σου αρέσει να κάνεις βούκινο αυτά που σκέπτεσαι και αυτά που πράττεις. Λογαριασμό θα δίνεις; Το να είσαι ξεροκέφαλος είναι μια ένδειξη ισχυρής προσωπικότητας. Ξέρεις καλά τι θέλεις και πετυχαίνεις αποτελεσματικότερα τον στόχο σου. Κι αν σε λένε εκδικητικό, απλώς ανταποδίδεις την επίθεση που άλλοι ξεκίνησαν. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι Τοξότης, πιθανόν σε αποκαλούν υπερβολικό, καυχησιάρη, ανεύθυνο και… εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης ίσως σε κατηγορούν για έλλειψη τακτ. Όμως, εκείνο που για τους άλλους είναι υπερβολή, για σένα είναι η αγάπη σου για τη ζωή και η επιθυμία να τη ζήσεις μέχρι τα άκρα. Θέλεις να μοιράζεσαι με τους άλλους όσα βιώνεις. Γιατί αυτό πρέπει να θεωρείται καυχησιά; Λατρεύεις την ελευθερία σου και απλώς αρνείσαι να αναλάβεις ευθύνες, δεν υπόσχεσαι κάτι που ξέρεις πως δεν θα το κάνεις. Επειδή θες να βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, δεν θα πει πως είσαι στην “κοσμάρα” σου. Και δεν αντέχεις τις κοινωνικές συμβάσεις, πειράζει; Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω λένε ότι είναι άκαμπτος στις ιδέες του, απαιτητικός, απαισιόδοξος, “σφιχτός” στο χρήμα αλλά και στις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Για σένα όμως, που σε ενδιαφέρει να προχωράς στη ζωή, έχει μεγάλη σημασία να μην αλλάζεις κάθε τόσο αντιλήψεις, διαφορετικά δεν θα φτάσεις πουθενά. Είσαι απαιτητικός από τους άλλους, όπως είσαι και από τον εαυτό σου. Έτσι γινόμαστε όλοι καλύτεροι! Σε λένε απαισιόδοξο, αλλά προτιμάς να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο κι ας μην συμβεί, παρά το αντίθετο. Το χρήμα το εκτιμάς, γιατί το βγάζεις με προσπάθεια. Όσο για τις συναισθηματικές εκδηλώσεις, προτιμάς να δείχνεις την αγάπη σου με έργα παρά με… σιρόπια. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον Υδροχόο τον λένε “πνεύμα αντιλογίας”, ισχυρογνώμονα και εκκεντρικό από αντίδραση. Επίσης τον κατηγορούν ότι είναι άστατος συναισθηματικά και κρατά αποστάσεις ακόμα και από τα πιο δικά του πρόσωπα. Όμως εσύ απλώς διεκδικείς το δικαίωμά σου στην ελευθερία του λόγου. Κι αν έχεις αφοσιωθεί σε μια ιδέα, ή ακόμα περισσότερο σε ένα ιδανικό, πώς γίνεται να μην επιμένεις σε αυτό; Δεν το παίζεις εκκεντρικός για να… πουλήσεις μούρη. Απλώς δεν σου αρέσει να πηγαίνεις με τους πολλούς, σαν πρόβατο σε κοπάδι. Συναισθηματικά, αργείς να κατασταλάξεις και στο μεταξύ ψάχνεσαι και δοκιμάζεις. Κι αν φαίνεσαι αποστασιοποιημένος, είναι γιατί σέβεσαι τον ζωτικό χώρο του άλλου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΙΧΘΕΙΣ
Για τον Ιχθύ λένε ότι βρίσκεται στον κόσμο του, αδιαφορεί για τα θέματα της καθημερινότητας και τα χάνει στις δυσκολίες. Είναι αφηρημένος, αναποφάσιστος και καχύποπτος. Στην πραγματικότητα όμως, εσύ απλώς έχεις αχαλίνωτη φαντασία και ένα πλούσιο εσωτερικό κόσμο, όπου σου αρέσει να βρίσκεσαι. Έχεις στόφα καλλιτέχνη, έστω κι αν δεν το εκδηλώνεις. Είναι επόμενο ένας άνθρωπος με την ευαισθησία σου να αποθαρρύνεται με τα πρακτικά της ζωής. Η αφηρημάδα σου έχει να κάνει με τα ταξίδια σου στον κόσμο της έμπνευσης. Δείχνεις αναποφάσιστος, γιατί συνήθως δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο ή πρόθεση να σε ωθούν. Και γίνεσαι καχύποπτος, γιατί πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την ευαισθησία σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2011 00:00:00