blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ποιά ζώδια έχουν ταλέντο συγγραφέα;

 
Ποιά ζώδια έχουν ταλέντο συγγραφέα;
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 
Έχεις ταλέντο συγγραφέα; Δες εδώ το γενέθλιο χάρτη σου και σε ποιο ζώδιο έχεις Ερμή και 3ο οίκο. Αν σου αρέσει να γράφεις και ονειρεύεσαι το δικό σου βιβλίο πρώτη θέση σε βιτρίνες βιβλιοπωλείων και σε λίστες με μπεστ-σέλερ, ίσως να έχεις αναρωτηθεί αν μπορεί να φανεί στο ωροσκόπιό σου το κατά πόσον έχεις συγγραφικό ταλέντο. Η αστρολογία απαντά θετικά, και εδώ μπορείς να δεις ποιες είναι οι σχέσεις των πλανητών που υποδηλώνουν την κλίση στο γράψιμο. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό: κανένα ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, χωρίς αδιάκοπη εξάσκηση.
Όποιον σπουδαίο συγγραφέα και να ρωτήσεις, θα σου πει ότι η επιτυχία στο γράψιμο έρχεται μετά από… πολύ γράψιμο. Άλλωστε, η κλίση σου στη γραπτή έκφραση θα πρέπει να έχει εκδηλωθεί εδώ και καιρό στη ζωή σου. Μπορεί το καλύτερό σου μάθημα στο σχολείο να ήταν η Έκθεση. Να σου αρέσει να κρατάς προσωπικό ημερολόγιο. Να γράφεις ποιηματάκια και ιστορίες. Να στέλνεις ατέλειωτα e-mail με διηγήσεις για τα νέα σου στους φίλους σου. Ή, ακόμα κι αν δεν έχεις ευκαιρία να γράφεις, να σου αρέσει να αφηγείσαι ή να πλάθεις ιστορίες μέσα στο μυαλό σου. Αλλά και να αγαπάς το διάβασμα, να χάνεσαι στους κόσμους των λέξεων που χτίζει η έμπνευση και η φαντασία.
 
Πώς φαίνονται όλα αυτά στο ωροσκόπιο;

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Sponsored Links

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Οι σημαντικοί πλανήτες
Οι δυο λέξεις-κλειδιά εδώ είναι Ερμής και 3ος οίκος. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της νόησης, της λογικής και της επικοινωνίας, με προφορικό και γραπτό τρόπο. Ο 3ος οίκος συνδέεται επίσης με τη διάνοια, την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τη συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι δυο που έχουν σημασία.
• Η Σελήνη εκπροσωπεί τη διαίσθηση και τη φαντασία.
• Η Αφροδίτη το στιλ, την εκλέπτυνση και τη δημιουργικότητα.
• Ο Άρης την ενεργητικότητα και τη θέληση.
• Ο Δίας τα αποθέματα της νοητικής ενέργειας αλλά και τις φιλοσοφικές ιδέες.
• Ο Κρόνος τη βαθιά σκέψη και την ανάλυση.
Ανάλογα με τον χαρακτήρα του, ο κάθε πλανήτης επηρεάζει διαφορετικά είδη γραψίματος. Η Σελήνη και ο Ερμής έχουν να κάνουν με την κωμωδία, τη μυθιστοριογραφία, την ποίηση, το δράμα. Ο Κρόνος δίνει την αναλυτική και ελαφρώς …απαισιόδοξη γραφή. Η Αφροδίτη συνδέεται με το καλλιτεχνικό, αισθηματικό και μάλλον «μοδάτο» γράψιμο. Ο Δίας και ο Άρης χαρίζουν λογική και ευελιξία.
 
Συγγραφείς… από σπίτι
Οι οίκοι που έχουν σχέση με το γράψιμο, πέρα από τον 3ο που αναφέραμε, είναι ο 2ος, ο 4ος, ο 5ος, ο 9ος και ο 10ος.
• Ο 2ος οίκος έχει να κάνει με τα υλικά αποκτήματα και τα εισοδήματα, ενώ ο 10ος με την καριέρα, οπότε ανάλογα με τις σχέσεις των πλανητών δίνουν μια ένδειξη για το αν θα ασχοληθεί κανείς επαγγελματικά με το γράψιμο. Όμως και ο 6ος οίκος συνδέεται με την εργασία, οπότε κι εκείνος μπορεί να ληφθεί υπόψη.
• Ο 4ος οίκος σχετίζεται με τις οικογενειακές και γενικά τις πατρογονικές καταβολές μας, και άρα με τις εμπειρίες που μας καθορίζουν και που συχνά γίνονται έμπνευση για γράψιμο.
• Ο 5ος οίκος έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα.
• Ο 9ος οίκος είναι η μόρφωση, η πνευματική αναζήτηση, η δυνατότητα της σύνθεσης των πληροφοριών. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Οι αστρολογικές ενδείξεις
Πώς δένονται όλα αυτά μεταξύ τους; Παρακάτω θα δεις τις σχέσεις των πλανητών και των οίκων που αποτελούν ένδειξη για ένα συγγραφικό ταλέντο. Για να διαπιστώσεις ποιες από αυτές υπάρχουν και στον δικό σου γενέθλιο χάρτη, κάνε κλικ εδώ. Όσες περισσότερες ισχύουν, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες.
• Ο Ερμής στον 3ο οίκο είναι η κατ’ εξοχήν ένδειξη της κλίσης προς τη συγγραφή.
• Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το να είναι ο Ερμής στον 2ο ή τον 6ο οίκο.
• Ο Ερμής στον 1ο οίκο, πάλι, φανερώνει άτομο που έχει ανάγκη να μιλήσει και να γράψει για να εκφράσει την ατομικότητά του.
• Ένδειξη συγγραφικής κλίσης είναι να συνδυάζονται μεταξύ τους με διάφορες όψεις οι πλανήτες Ήλιος-Ερμής- Αφροδίτη ή Ερμής-Αφροδίτη ή Ερμής-Δίας- Αφροδίτη.
Άλλες σημαντικές ενδείξεις:
• Ο Ήλιος, ο Άρης, ο Ερμής ή/και η Αφροδίτη να βρίσκονται στον 10ο οίκο σου.
• Ο Δίας, ο Ερμής ή/και η Αφροδίτη να βρίσκονται στον 9ο οίκο σου.
• Ο Δίας και ο Ερμής να βρίσκονται και οι δύο στον 2ο ή στον 10ο οίκο σου.
• Ο Ήλιος, ο Άρης και η Αφροδίτη να έχουν κάποια όψη μεταξύ τους και κάποιοι να βρίσκονται στον 2ο, τον 4ο ή τον 5ο οίκο σου. Αυτά φανερώνουν ένα πιθανό ταλέντο για ακαδημαϊκή- ερευνητική συγγραφή.
• Επίσης ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, στον 3ο οίκο μπορεί να δίνει ταλέντο στο μυθιστόρημα και την ποίηση, μέσα από τη δημιουργία εμπνευσμένων εικόνων.
• Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει έντονη φαντασία, δημιουργικότητα, ικανότητα στο γράψιμο αλλά το άτομο μπορεί να δυσκολεύεται να κρατήσει τη ροή της πλοκής σε εκείνο που γράφει.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Τι ζώδιο είναι οι μεγάλοι συγγραφείς;
Πιθανόν να αναρωτιέσαι αν το ίδιο το ζώδιό σου βοηθά. Μην ξεχνάς όμως ότι το ζώδιο δεν είναι παρά η θέση του Ήλιου σου μέσα στον ζωδιακό κύκλο. Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες στο ωροσκόπιό σου που παίζουν τον ρόλο τους! Πάντως, αν θες να ξέρεις από ποια ζώδια έχουν βγει οι περισσότεροι διάσημοι συγγραφείς, σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα που έγινε σε 11.429 βιογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων (δημοσιεύτηκε αναλυτικά στο άρθρο του Myastro «Βρες το καλύτερο επάγγελμα για το ζώδιό σου»), αυτά κατά σειράν είναι: Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 1. Αιγόκεροι
 2. Υδροχόοι
 3. Τοξότες
 4. Σκορπιοί
 5. Παρθένοι
 6. Ζυγοί
 7. Ιχθείς
 8. Κριοί
 9. Λέοντες
 10. Ταύροι
 11. Καρκίνοι
 12. Δίδυμοι.
Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει να υπάρχουν σε όλα ανεξαιρέτως τα ζώδια αξεπέραστα λογοτεχνικά ταλέντα, που σημάδεψαν τον πολιτισμό και που τα αναφέρουμε παρακάτω. Διάβασε λοιπόν, αν έχεις συγγραφικές φιλοδοξίες, με ποιους θα μπορούσες να είσαι…συνάδελφος. Κι αν έχεις το ίδιο ζώδιο με τον αγαπημένο σου συγγραφέα, ακόμα καλύτερα!  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Διάσημοι Κριοί συγγραφείς
Χένρι Τζέιμς, Εμίλ Ζολά, Γουίλιαμ Γουέρντσγουορθ, Τένεσι Γουίλιαμς, Σάμιουελ Μπέκετ, Νικολάι Γκογκόλ, Μάγια Αγγέλου, Γιώργος Σεφέρης, Άγγελος Σικελιανός, Διονύσιος Σολωμός
 
Διάσημοι Ταύροι συγγραφείς
Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Νικολό Μακιαβέλι, Σαρλότ Μπροντέ, Ονορέ Μπαλζάκ, Ομάρ Καγιάμ, Δρ. Μπέντζαμιν Σποκ, Τόμας Πύντσον, Γιάννης Ρίτσος.
 
Διάσημοι Δίδυμοι συγγραφείς
Άλεν Γκίνσμπεργκ, Φερνάντο Πεσόα, Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα, Ζεράρ ντε Νερβάλ, Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Ίαν Φλέμινγκ, Ντάσιελ Χάμετ, Σάλμαν Ράσντι, Σάουλ Μπέλοου, Άννα Φρανκ.
 
Διάσημοι Καρκίνοι συγγραφείς
Έρνεστ Χέμινγκγουεϊ, Πάμπλο Νερούντα, Τζορτζ Όργουελ, Γεωργία Σάνδη, Χένρι Ντέβιντ Θόρω, Χέρμαν Έσσε, Γεβγένι Γεφτουσένκο, Άιρις Μέρντοχ, Μπάρμπαρα Κάρτλαντ.
 
Διάσημοι Λέοντες συγγραφείς
Αλέξανδρος Δουμάς, Άλντους Χάξλεϊ, Αντρέ Μορουά, Τσαρλς Μπουκόφσκι, Ελίας Κανέτι, Έμιλυ Μπροντέ, Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, Χ.Π. Λάβκραφτ, Κνουτ Χάμσουν, Ρέι Μπράντμπουρι, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Διάσημοι Παρθένοι συγγραφείς
Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκαίτε, Άγκαθα Κρίστι, Μαίρη Σέλεϊ, Λέων Τολστόι, Χ. Τζ. Γουελς, Ντ. Χ. Λόρενς, Στάνισλαβ Λεμ, Στίβεν Κινγκ, Χόρχε Λουί Μπόρχες, Ρόαλντ Νταλ, Αριστοτέλης Βαλαωρίτης.
 
Διάσημοι Ζυγοί συγγραφείς
Βιργίλιος, Μιγκέλ ντε Θερβάντες, Όσκαρ Γουάιλντ, Γκορ Βιντάλ, Ευγένιος Ο’ Νιλ, Μάικλ Κράιτον, Άρθουρ Μίλερ, Αρθούρος Ρεμπό, Τζον Λε Καρέ, Τρούμαν Καπότε, Τ.Σ. Έλιοτ, Γουίλιαμ Φόκνερ, Γκράχαμ Γκριν, Τίμοθι Λίρι, Ούρσουλα Λε Γκεν, Τζαλάλ Αλ Ντι Ρουμί,
 
Διάσημοι Σκορπιοί συγγραφείς
Φίοντορ Ντοστογιέφσκι, Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Αλμπερ Καμύ , Αντρέ Μαλρό, Αντρέ Ζιντ, Τζορτζ Έλιοτ, Έρασμος, Μάργκαρετ Άτγουντ, Σίλβια Πλαθ, Έζρα Πάουντ, Μάικλ Κράιτον, Μπραμ Στόουκερ, Τόμας Ντίλαν, Κερτ Βόνεγκατ, Άστριντ Λίντγκρεν, Οδυσσέας Ελύτης, Κώστας Καρυωτάκης. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Διάσημοι Τοξότες συγγραφείς
Άρθουρ Κλαρκ, Τζέιν Όστιν, Μαρκ Τουέιν, Φίλιπ Ντικ, Έμιλι Ντίκινσον, Τζον Μίλτον, Τζόναθαν Σουίφτ, Γουίλιμ Μπλέικ, Φρίντριχ Ένγκελς, Ναγκίμπ Μαχφούζ, Νόαμ Τσόμσκι, Αρουντάτι Ρόι.
 
Διάσημοι Αιγόκεροι συγγραφείς
Έντγκαρ Άλαν Πόε, Ρούντιαρντ Κίπλινγκ, Σιμόν ντε Μποβουάρ, Ουμπέρτο Έκο, Χένρι Μίλερ, Τζ.Ρ. Τόλκιν, Ισαάκ Ασίμοβ, Κάρλος Καστανέντα, Καλίλ Γκιμπράν, Στέφενι Μέγιερ (Twilight κ.λπ.), Κωστής Παλαμάς
 
Διάσημοι Υδροχόοι συγγραφείς
Τσαρλς Ντίκενς, Ιούλιος Βερν, Λούις Κάρολ, Τζέιμς Τζόις, Άντον Τσέχοφ, Νόρμαν Μέιλερ, Γερτρούδη Στάιν, Βιρτζίνια Γουλφ, Σόμερσετ Μωμ, Τόμας Πέιν, Γουίλιαμ Μπάροουζ, Τόνι Μόρισον
 
Διάσημοι Ιχθείς συγγραφείς
Οβίδιος, Μαξίμ Γκόργκι, Βίκτορ Ουγκώ, Τζον Στάινμπεκ, Τζακ Κέρουακ, Αναϊς Νιν, Χένρικ Ίψεν, Φίλιπ Ροθ, Ρεϊμόν Κενώ, Τζον Απντάικ, Ρον Λ. Χάμπαρντ, Ντάγκλας Άνταμς, Νίκος Καζαντζάκης, Κώστας Βάρναλης, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Γεώργιος Σουρής. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-11-2011 00:00:00