blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα ζώδια τι ψάχνουν, αν αγοράζουν και τι, από το internet

 
Τα ζώδια τι ψάχνουν, αν αγοράζουν και τι, από το internet
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ζώδια και αγορές από το ιντερνετ. Πατάς το Enter ή περιμένεις στην ουρά; Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι τρελαίνονται για ψώνια και κάνουν κοπάνα από τη δουλειά για να κατέβουν στα μαγαζιά και να προλάβουν τις εκπτώσεις. Άλλοι δεν έχουν χειρότερο από το να τρέχουν στα καταστήματα- προτιμούν να στέλνουν τη μαμά ή τους φίλους τους να τους αγοράσουν ρούχα κι αυτό εξηγεί το στυλιστικό χάος που επικρατεί στη ντουλάπα τους. Όμως, λίγο ή πολύ, οι περισσότεροι πια συμφωνούν πως το online shopping είναι το πιο ξεκούραστο therapy!

Aκόμη κι αν δεν προβαίνουμε σε αγορές σερφάροντας στο διαδίκτυο, είτε επειδή φοβόμαστε μην μας κλέψουν τους κωδικούς για τις πιστωτικές μας, είτε επειδή οι τελευταίες δεν έχουν υπόλοιπο, όλοι μας ρίχνουμε μια ματιά, κάνουμε δηλαδή “window shopping”, και περνάμε την ώρα μας τσεκάροντας είδη και συγκρίνοντας τιμές. Τι αγορές κάνουν όμως τα ζώδια μέσω του υπολογιστή τους;

Sponsored Links

Αν επιμένετε στο online shopping, μη ξεχάσετε να δείτε και τι ψάχνετε ή αγοράζετε με βάση τον ωροσκόπο σας, επειδή θα αντιληφθείτε γιατί ψωνίζετε το κάτι επιπλέον...

Κριός

Ο Κριός ενδιαφέρεται κυρίως για προϊόντα τεχνολογίας. Ενημερώνεται για ο,τι νέο βγαίνει στην αγορά και δε διστάζει να το αποκτήσει μέσω του internet. Του αρέσουν τα γκατζετάκια και προτιμά εκείνα που δεν υπάρχουν στα καταστήματα, για να εντυπωσιάζει τους γύρω του που συχνά τον ρωτούν, «Τέλειο! Που το βρήκες;»  Οι γυναίκες από την άλλη, σερφάρουν στο διαδίκτυο αναζητώντας φυτικά προϊόντα ομορφιάς και αρώματα, που δε βρίσκει κανείς εύκολα στα καταστήματα ή που κυκλοφορούν μόνο στο εξωτερικό.  Έτσι κανείς δεν μπορεί να τις αντιγράψει... Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος ψάχνει στο διαδίκτυο κοσμήματα και αξεσουάρ που δεν κυκλοφορούν ευρέως στα καταστήματα, αφού θέλει να εμπλουτίζει την τεράστια συλλογή της με κομμάτια μοναδικά και ξεχωριστά. Από την άλλη, ο άντρας Ταύρος επιλέγει πρακτικά αντικείμενα ποιότητας, όπως ένα δερμάτινο πορτοφόλι. Φυσικά, και οι δύο χρησιμοποιούν το internet, για να παραγγείλουν φαγητό από το αγαπημένο τους εστιατόριο, η σελίδα του οποίου φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τα «αγαπημένα». Και βέβαια, πάντα ένας Ταύρος θα ψάξει κάτι για τα αγαπημένα του πρόσωπα! Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ξεκινά να κάνει μια έρευνα για τα αγαπημένα του γκατζετάκια, αφού πρώτα έχει κάνει και μια βόλτα από τα καταστήματα ηλεκτρονικών για να δει «τι παίζει». Στην πορεία, όμως, είτε έχει βάλει στο καλάθι του τόσα πολλά που βαριέται να τα ξανακοιτάξει για να κάνει την τελική του επιλογή, είτε θυμάται ότι θέλει να ψάξει και για ένα πακέτο διακοπών. Έτσι, βγαίνει από τη σελίδα και ξεχνά να ολοκληρώσει την αγορά του. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει για ιντερνετικό του στέκι τις σελίδες που πωλούν βιβλία online. Σερφάρει με τις ώρες, διαβάζοντας την περίληψη του βιβλίου, το μικρό βιογραφικό κάθε συγγραφέα, και αποφασίζει να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη του με καινούριους τίτλους. Επίσης, ψάχνει το πρόγραμμα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων και προσπαθεί να κλείσει καλή «σειρά», για να μπορεί να απολαμβάνει καλύτερα το θέαμα. Τέλος, δεν ξεχνά να αγοράζει online εισιτήρια για τα μουσεία που επισκέπτεται, για να μην χάνει χρόνο περιμένοντας στις ουρές. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας επισκέπτεται μόνο τα sites εκείνα που μπορεί να αγοράσει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ επώνυμα, και άρα ακριβά, αν και θα προτιμούσε να τα έβρισκε σε τιμή προσφοράς. Φροντίζει αυτά που επιλέγει να μην πωλούνται ευρέως στα καταστήματα, ή τουλάχιστον να είναι από τη νέα κολεξιόν, που δεν έχει ακόμη φτάσει στις βιτρίνες των καταστημάτων στη χώρα του. Σκοπός του είναι φορώντας τα να εντυπωσιάσει και να γίνει αντικείμενο θαυμασμού. Επίσης, σερφάρει για να αγοράσει αρωματικά κεριά, έλαια και κρέμες, ενώ αν βρει κάποια προσφορά για μασάζ, την κλείνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Για τον Παρθένο, οι αγορές μέσω διαδικτύου είναι σωτήριες, αφού δεν χρειάζεται να κουράζεται βγαίνοντας στα μαγαζιά. Η διαδικασία αγοράς, όμως, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, αφού πριν επιλέξει οτιδήποτε, διαβάζει προσεχτικά τους όρους χρήσης, την πολιτική της εταιρίας σε σχέση με επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων και παρατηρεί τη δομή του site- αν κάτι δεν του πάει καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσει “OK” και να ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς! Εάν έχει πεισθεί για την σκοπιμότητα της αγοράς του, τότε ο άντρας Παρθένος αγοράζει προϊόντα τεχνολογίας, από κινητά και αξεσουάρ, μέχρι videogames, ενώ η γυναίκα Παρθένος καλλυντικά που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο, και θεραπείες για τα μαλλιά και το πρόσωπο της. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει τα sites που πωλούν έργα τέχνης και διακοσμητικά αντικείμενα. Συμμετέχει ακόμη και σε διαδικτυακές δημοπρασίες με σκοπό να αγοράσει κάποιον πίνακα ή γλυπτό για να διακοσμήσει το σπίτι του ή τον χώρο εργασίας του, αφού προηγουμένως βεβαιωθεί ότι ταιριάζει άψογα με την αισθητική του. Η γυναίκα Ζυγός ψάχνει επίσης και αισθησιακά αρώματα και καλλυντικά, που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ήδη προσεγμένη εμφάνιση της. Ο άντρας Ζυγός επισκέπτεται επίσης και sites στα οποία μπορεί να κλείσει διαμονή σε ξενοδοχείο με σπα ή τραπέζι σε delicatessen εστιατόριο για εκείνον και το ταίρι του. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σερφάρει στα online sex shops, και επιλέγει ερωτικά αντικείμενα που λείπουν από την ήδη υπάρχουσα συλλογή του και που ενδεχομένως διστάζει να αγοράσει από ένα σχετικό κατάστημα της γειτονιάς. Επίσης, σερφάρει για να βρει και να επιλέξει είτε κάποια βιβλία που μπορούν να κεντρίσουν το διεισδυτικό του μυαλό και να ικανοποιήσουν την ανάγκη του για βαθύτερη ανάλυση των θεμάτων που τον απασχολούν, είτε π.χ. μια σειρά αστρολογικών μαθημάτων ή έναν κύκλο σπουδών που θα ικανοποιήσει τις εσωτερικές του ανησυχίες. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Τοξότης

Ο Τοξότης σερφάρει ατελείωτα σε σελίδες ταξιδιωτικών πρακτορείων, ψάχνοντας να κλείσει ένα ταξίδι σε κάποιον προορισμό που δεν έχει επισκεφτεί ακόμη και που μπορεί να του δώσει την περιπέτεια που τόσο λαχταρά. Κυνηγά οτιδήποτε μπορεί να τον βγάλει από τη μονοτονία και τη ρουτίνα, άρα είναι πολύ πιθανό να κλείσει μέσω διαδικτύου τη συμμετοχή του σε μια εξόρμηση στο βουνό, αναρρίχηση, ταξίδι με σκάφος, ή ακόμη και μαθήματα πτήσης ανεμοπτέρου (και πάει όπου φυσά ο άνεμος...). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως επιλέγει να κάνει πρακτικές αγορές αντικειμένων που χρειάζεται για το ρουχισμό του ή για να εξοπλίσει τον χώρο του. Εκείνο που δεν αντιστέκεται να αγοράσει, αν και το διαθέτει ήδη, είναι κάποιο ρολόι άριστης ποιότητας σε τιμή ευκαιρίας. Λόγω έλλειψης χρόνου, προτιμά να κάνει μέσω του υπολογιστή του ακόμη και τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Γνωρίζει ποιο site πουλά online ακόμη και ζαρζαβατικά! Ένας ακόμη λόγος που προτιμά να κάνει τις αγορές του online είναι ότι μπορεί να συγκρίνει τις τιμές των προϊόντων. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι σαφώς περισσότερο εξοικειωμένος με την τεχνολογία από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Όχι μόνο κάνει τις αγορές του στο διαδίκτυο, αλλά έχει σταματήσει να πηγαίνει σε τράπεζες, αφού κάνει τα πάντα μέσω υπολογιστή. Χρησιμοποιεί συστηματικά τις online τραπεζικές υπηρεσίες, εξοφλεί τους λογαριασμούς του και υποβάλει την φορολογική του δήλωση online. Στη λίστα με τα αγαπημένα του βρίσκονται και sites βιβλιοπωλείων ή ταξιδιωτικών πρακτορείων, αφού είτε διαβάζοντας, είτε ταξιδεύοντας, ο Υδροχόος ξεφεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας, που τόσο μισεί. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Ο Ιχθύς σερφάρει τις ταξιδιωτικές σελίδες και τα sites έκδοσης αεροπορικών ή άλλων εισιτηρίων, με σκοπό να κλείσει ένα ταξίδι ακόμη και για τον πιο κοντινό προορισμό. Στόχος του είναι να βρίσκει την ευκαιρία για μια σύντομη έστω απόδραση από τη ρουτίνα. Αν εντοπίσει κάποια προσφορά σε πεντάστερο ξενοδοχείο που προσφέρει spa και μασάζ ή εισιτήρια για την sold out συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος, δεν αργεί να πατήσει το “enter”, όσο χρεωμένη κι αν είναι η πιστωτική του.. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2011 00:00:00