blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Νέα γνωριμία: Θα με πάρει τηλέφωνο ή μήπως να πάρω εγώ;

 
Νέα γνωριμία: Θα με πάρει τηλέφωνο ή μήπως να πάρω εγώ;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Το αιώνιο δίλημμα. Γνωριστήκατε. Ανταλλάξατε τηλέφωνα. Είπε ότι θα σε καλέσει. Και περιμένεις, μόνο που η πολυπόθητη κλήση δεν έρχεται. Ποία η θέσις σου; Να πάρεις εσύ; Τουλάχιστον να μάθεις, βρε παιδάκι μου, αν ζει. Ή μήπως χτύπησε με το αυτοκίνητο και έπαθε αμνησία; Κι αν έχασε το νούμερο;

Sponsored Links

Εντάξει, δεν το έγραψε σε χαρτοπετσέτα με κραγιόν, στη μνήμη του κινητού του το πέρασε, αλλά να, μπορεί να το έσβησε κατά λάθος… και να αναρωτιέται τώρα πώς θα σε ξαναβρεί. Αλλά και αν δεν έχει συμβεί κάτι απ’ όλα αυτά και απλώς θέλει τον χρόνο του/της, κι εσύ φανείς το λιγούρι της υπόθεσης; Από την άλλη, αν δεν ενδιαφέρεται, να μην το διαπιστώσεις μια ώρα αρχύτερα, ώστε να μην ελπίζεις τσάμπα;

Δεν υπάρχει άτομο που να μην έχει αντιμετωπίσει αυτά τα ερωτήματα. Και συνήθως αισθάνεσαι πως ό,τι και να κάνεις, να περιμένεις ή να πάρεις την πρωτοβουλία, θα είναι λάθος. Εκτός πια κι αν έχεις πάθει τέτοια «πλάκα», που παίρνεις το νούμερο με το που θα ξημερώσει το επόμενο πρωί και ό,τι βγει. (Και που συνήθως δεν βγαίνει κάτι ιδιαίτερα καλό, όπως δείχνουν οι στατιστικές και οι εμπειρίες των περισσοτέρων μας). Λοιπόν, ψυχραιμία. Το ζώδιο του «προσώπου» το ξέρεις, υποθέτουμε. Πώς δεν το ξέρεις, είναι αυτό που ρωτάμε μετά το όνομα και το «με τι ασχολείσαι». Οπότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι η πιθανότερη συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός εκφράζει έντονα τα πάθη του και όταν δείχνει ερωτικό ενθουσιασμό, το εννοεί. Το κακό μαζί του είναι ότι δεν διαρκεί πολύ, ιδίως αν συνοδεύεται από επαρκείς ποσότητες αλκοόλ. Αλλά και πάλι δεν βάζουμε χέρι στη φωτιά και εσύ, που ήσουνα εκεί, ξέρεις καλύτερα. Το θέμα όμως είναι αλλού: Ο Κριός είναι, ανεξαρτήτως φύλου, κυνηγός και θέλει να έχει εκείνος τις πρωτοβουλίες. Αν έχει πει ότι θα σε πάρει εκείνος, θέλει να συνεχίσει το κυνήγι με τους δικούς του όρους και όχι να… σε βρίσκει μπροστά του να φωνάζεις «γιούχου, εδώ είμαι, πιάσε με!». Δυσκόλεψέ το λίγο, και δεν θα χάσεις. Λίγο όμως, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, αν δεν πάθει κάτι το κεραυνοβόλο μαζί σου, είναι πιθανό να αργήσει κάπως να δώσει σημεία ζωής. Πρώτον το σκέφτεται με την ησυχία του, όπως κάνει συνήθως με όλα τα πράγματα. Δεύτερον, δεν θέλει να δώσει την εντύπωση του… ξελιγωμένου. Ωστόσο δεν θα του κακοπέσει αν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, εννοείται. Απλώς παίξε το άνετα, καθόλου πιεστικά και συνόδευσε το τηλεφώνημά σου με μια πρόσκληση για γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο, μια και τις προάλλες κουβεντιάζατε για το πού έχει καλά ψαρικά. (Αποκλείεται να μη μιλήσατε για φαγητό με τον Ταύρο…). Τουλάχιστον τη δεύτερη συνάντηση την έχεις εξασφαλισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα χαρεί να εγκαινιάσει το καινούργιο νούμερο που πρόσθεσε στις «επαφές» του κινητού του, τηλεφωνώντας σου. Επίσης έχει την περιέργεια να εξαντλήσει με περαιτέρω συναντήσεις τις γνώσεις του για το άτομό σου. Απλώς μη βασιστείς και πολύ, αν σου πει μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα σε πάρει, τύπου «αύριο κατά τις εφτά». Μπορεί να είναι και η εφτά του επόμενου μήνα. Αν ανυπομονείς, τσίγκλησέ τον με κάποιο έξυπνο μήνυμα. Πιθανόν θα το εκτιμήσει, γιατί του αρέσουν αυτού του είδους οι ανταλλαγές. Πρέπει όμως να έχεις και κάποια σπιρτάδα. Αν είναι να γράψεις ένα κοινότοπο «τι νέα, καλά;», ασ’ το καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, εφόσον φτάσει σε επίπεδο ανταλλαγής τηλεφώνων, κατά πάσα πιθανότητα ενδιαφέρεται αρκετά για το άτομό σου. Αλλά επειδή στα… τσαλίμια είναι άσος, ίσως και να σε αφήσει να περιμένεις, για να μη δείξει ότι τρελαίνεται κιόλας για το άτομό σου. Μπορείς να πάρεις τη μικρή σου εκδίκηση, αντιμετωπίζοντάς τον με συγκρατημένη ψυχρότητα, όταν τελικά θα σε καλέσει. Θα του δώσεις μια καλή δόση αβεβαιότητας, που θα ενισχύσει το ενδιαφέρον του. Μπορείς όμως και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσεις. Ούτε κι αυτό θα τον χαλάσει. Για να μην πούμε ότι κατά βάθος το περίμενε πώς και πώς. Με έναν τέτοιο αισθηματία, όλα τα παιχνιδάκια καλά είναι.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Ο Λέων κατά πάσα πιθανότητα θα σου τηλεφωνήσει, αν σου το είπε. Πρόσεξε όμως, όταν θα γίνει εκείνο το τηλεφώνημα, να είσαι «απίκο» αλλά χωρίς να δείχνεις… ξελιγωμένος, και εννοείται να μην του ρίξεις κανένα «μωρέ, ξαναπάρε με σε λίγο, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω τώρα». Να ξέρεις ότι, αν δεν έχει την ανάλογη αντιμετώπιση, δηλαδή μια καλή ανταπόκριση από τη μεριά σου αλλά χωρίς να δείξεις και ότι χοροπηδάς από χαρά, δεν πρόκειται να επιμείνει. Είναι κι αλλού πορτοκαλιές… Από την άλλη, το να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον, φτάνει να έχεις να επιδείξεις γοητεία και πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ίσως θα αργήσει να σε πάρει τηλέφωνο, γιατί θα είναι απασχολημένος. Θα έχει κάνει μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά σου και θα τα καταμετράει, ώστε να αποφασίσει αν τελικά αξίζει τον κόπο να σε γνωρίσει καλύτερα. Γι’ αυτό, αν βιαστείς να τον πάρεις εσύ και δεν είναι έτοιμος, πιθανόν θα σου απαντήσει με κάποια ασάφεια ή ψυχρότητα. Εντάξει, μην το παίρνεις προσωπικά. Απλώς είναι το στιλ του τέτοιο. Κάτι που για κάποιο άλλο ζώδιο θα θεωρούνταν ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης, για εκείνον είναι μια διαδρομή σε ενοχλητικά άγνωστα μονοπάτια. Θα πρέπει να σε γνωρίσει καλύτερα με τον δικό του, ενδεχομένως κάπως εγκεφαλικό τρόπο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, για λόγους κοινωνικής ευγένειας, θα τηλεφωνήσει αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι αν θα το κάνει από ενδιαφέρον ή επειδή το υποσχέθηκε. Γιατί στο μεταξύ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσει από τις κλασικές του φάσεις αμφιταλάντευσης, λες και πρόκειται να πάρει μια απόφαση ζωής. Αν δεν έχει κεραυνοβοληθεί από τον έρωτά του για σένα, ίσως να κάθεται με το τηλέφωνο στο χέρι, αλλάζοντας και ξαναλλάζοντας γνώμη. Σε αυτή τη φάση λοιπόν δεν θα έβλαπτε να δώσεις εσύ ένα σπρωξιματάκι στην κατάσταση, παίρνοντας την πρωτοβουλία. Ευγενικά όμως και χωρίς πίεση. Τουλάχιστον θα ξεκαθαριστεί προς τα πού πάει η ιστορία, γιατί είναι ικανός να το παρατείνει επ’ αόριστον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός συνήθως είναι αποφασισμένος όταν θέλει κάποιον, και δεν θα σου πουλήσει μούρη, αν θέλει να σε διεκδικήσει (εντάξει, μπορεί και να το κάνει, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό…). Είναι καλύτερα να αφήσεις σε εκείνον την πρωτοβουλία της πρώτης επαφής, γιατί απολαμβάνει το παιχνίδι του ερωτικού κυνηγιού. Όταν σε καλέσει, να μη δείξεις ότι σε έχει κιόλας… στο τσεπάκι του. Όσο κι αν σε έχει γοητεύσει, μην υποκύψεις να τον πάρεις εσύ, εφόσον συμφωνήσατε το αντίθετο. Μην τον αναζητήσεις, θα σε βρει εκείνος. Αν δεν έχεις νέα του, σημαίνει απλώς ότι μετάνιωσε, και τότε κανένα από τα όπλα της γοητείας σου δεν θα του αλλάξει γνώμη.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο με το οποίο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, οπότε κράτα μικρό καλάθι ό,τι και να σου πει. Μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο την επόμενη ή μετά από ένα μήνα, γιατί στο μεταξύ θα έχει πεταχτεί μέχρι τις στέπες της Μογγολίας. Όπως καταλαβαίνεις, είναι και παρακινδυνευμένο να του τηλεφωνήσεις εσύ και να φας μια τρομακτική χρέωση, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι μιλάς με Ονδούρα. Έτσι κι αλλιώς δεν του αρέσουν τα «στενά μαρκαρίσματα», παρά μόνο στις σπάνιες περιπτώσεις που τα κάνει ο ίδιος. Άρα, περιμένοντας να ακούσεις νέα του, έχεις ευκαιρία να ασκηθείς σε ζεν καταστάσεις, όπως η υπομονή, η αποδοχή και η μη-προσκόλληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το καλό με τον Αιγόκερω είναι ότι τις περισσότερες φορές, αν εκδηλώσει ένα έστω και συγκρατημένο ενδιαφέρον, το εννοεί. Το κακό είναι ότι, αν επιδιώξεις να ζορίσεις τα πράγματα, και να του αποσπάσεις συγκεκριμένες πληροφορίες για το ποιος θα τηλεφωνήσει, εκείνος ή εσύ, και πότε, του σπας όσο δεν παίρνει άλλο. Άκου εκεί, ακόμα δεν προλάβατε να πείτε δυο κουβέντες και άρχισες τα καταπιεστικά! Όποτε γουστάρει θα πάρει και εφόσον του κάνει κέφι, ορίστε μας. Ο Αιγόκερως θέλει να έχει εκείνος τον έλεγχο στο πώς θα προχωρήσει η κατάσταση. Αν δει ότι ο άλλος, εσύ δηλαδή, προσπαθείς να του τον πάρεις, μπορεί να αντιδράσει με πείσμα και απροσδόκητη αγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο, αλλά μην το δένεις και κόμπο. Πιθανόν να μη δώσει σημεία ζωής, παρά να εμφανιστεί μετά από τόσο καιρό που σχεδόν να τον έχεις ξεγράψει. Μην το παίρνεις επί πόνου, πιθανόν ήταν απασχολημένος με άλλα πράγματα. Αλλά από την άλλη, αν έχεις κάποιες ελπίδες και κάποιο ενδιαφέρον φυσικά, να συνεχίσεις μαζί του, θα πρέπει να μην υποκύψεις στους εξής δύο πειρασμούς: Πρώτον, να τον καλέσεις εσύ, τάχα μου γιατί ανησυχείς αν είναι καλά, και δεύτερον, αν σε πάρει εκείνος, να αρχίσεις τις σπόντες («Μπα; Γκρεμίστηκε κανένας φούρνος;») ή να δείξεις καθαρά την ενόχλησή σου για την καθυστέρηση. Θα τον ξενερώσεις εγγυημένα…

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς θέλει πολιορκία, αυτό να το ξέρεις. Θέλει πολλαπλές και επανειλημμένες ενδείξεις του ενδιαφέροντός σου. Οπότε, αν δεις σιωπή από τη μεριά του, δεν χάνεις με το να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία. Απλώς μην του βγεις πολύ επιθετικά, γιατί τρομάζει. Ούτε να κάνεις ηλίθιες συζητήσεις, όπως «ζέστη σήμερα, ε;». Βρες μια αφορμή για να του τηλεφωνήσεις, που να δείξει ότι τον νοιάζεσαι, του τύπου ότι σκέφτηκες μια λύση σε κάποιο θέμα που τον απασχολούσε. Αλλά μην είσαι εσύ εκείνος που θα τηλεφωνεί συνέχεια. Ο Ιχθύς είναι ένα περίεργο κράμα ανθρώπου: από τη μια θέλει να τον φλερτάρουν, αλλά από την άλλη δεν του αρέσει να νιώθει πιεσμένος.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-04-2024 03:19:59