blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ετήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6

Οι προβλέψεις σας.

Εσύ που είσαι Ιχθύς το 2018 θα έχεις όλη την σοφία του σύμπαντος στις πλάτες σου. Με τον Δία να σε ευνοεί από τον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η πνευματικότητά σου θα είναι ιδιαίτερη οξυμένη και μάλιστα θα σου χαρίσει την δύναμη που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί στα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) που σε επηρεάζουν αρνητικά και πρέπει να προσέχεις. Αν αναζητάς την εσωτερική εξύψωση καταφέρνοντας να συντονιστείς με το συλλογικό ασυνείδητο να ξέρεις ότι βρίσκεσαι μόλις ένα βήμα μακριά. Η επιρροή που θα δεχτείς αυτόν τον χρόνο θα είναι τόσο έντονη που με δυσκολία θα καταφέρεις να συγκρατηθείς σε αυτόν τον «κόσμο». Θα έλεγε κανείς πως με δυσκολία θα καταφέρεις να πατάς στη γη. Έχεις αναπτύξει την πλευρά εκείνη που ταιριάζει σε άτομο που ξεκινάει το ιερό του προσκύνημα, που έχει ανάγκη να απομονωθεί για να επικοινωνήσει με την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύει. Ο,τιδήποτε πέρα από αυτό μοιάζει δευτερεύον αυτή τη στιγμή για εσένα. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι την 1η του Γενάρη η δίψα σου για ελευθερία και χειραφέτηση θα είναι πιο έντονη από ποτέ, γεγονός που θα σε ωθεί να ζήσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Πολλά εξαρτώνται από την παρούσα κατάσταση της ζωής σου. Αν είσαι πιο νέος ηλικιακά, νιώθεις επαναστατικές τάσεις και είναι πιο δύσκολο να σε χειραγωγήσει κάποιος. Απαιτείς μια ολοκληρωτική ελευθερία που είναι απίστευτα δύσκολο να συγκρατήσει το σώμα. Αν είσαι πιο ώριμος, είναι η στιγμή να κάνεις πράγματα που ήθελες πάντα, αλλά ποτέ δεν μπόρεσες να υλοποιήσεις. Θα απελευθερωθείς από δεσμά και υποχρεώσεις με έναν τόσο φυσικό και αβίαστο τρόπο. Αυτή θα είναι η προτεραιότητά σου τη χρονιά που έρχεται, καθώς και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι σταθερά μέχρι τις 15 Μαίου οπότε το πλανητικό σκηνικό αλλάζει με την νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο και σε επηρεάζει θετικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να γευτείς την ευημερία και την καλοτυχία. Το καλοκαίρι με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου προτεραιότητά σου θα είναι η πνευματική σου ανάπτυξη, η βελτίωση της εικόνας που εκπέμπεις, η διασκέδαση και τα παιδιά. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Τοξότη θα ασχοληθείς περισσότερο με την εξόφληση ή διευθέτηση των χρεών, την προσωπική αναγέννηση, την ψυχολογική εμβάθυνση, τον μυστικισμό, ενώ μετά από εκεί θα στραφείς στην θρησκεία, τη μεταφυσική, την εκπαίδευση και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο τομέας των αισθηματικών και της κοινωνικής σου δράσης δεν αναμένεται να λάβουν ισχυρές επιρροές. Φαίνεται πως δεν έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συνάψεις σχέσεις, καθώς αυτές έχουν ευθύνες, υποχρεώσεις, συμφωνίες και δεσμεύσεις. Όλα αυτά, λοιπόν, αντιτίθεται στην βαθιά σου ανάγκη για ελευθερία. Οπότε, ένας γάμος δεν έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Αν βρίσκεσαι, ήδη, σε μια σχέση, αναμένεται να περάσει από δοκιμασίες. Ο σύντροφός ή ο σύζυγος θα πρέπει να φροντίσει να σου προσφέρει το χώρο που χρειάζεσαι για να «αναπνεύσεις». Αυτή θα είναι η μοναδική λύση για να μπορέσει να επιβιώσει η σχέση. Παράλληλα, θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή «δουλειά» στον τομέα αυτόν. Θα πρέπει να εξερευνήσεις βαθύτερα την ανάγκη σου για ελευθερία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Βλέπεις, ελευθερία σημαίνει βαθιά πίστη σε κάτι «ανώτερο», στο οποίο θα πρέπει να δείξεις υπακοή και πειθαρχία. Τα συμπεράσματα θα είναι εντελώς προσωπικά και υποκειμενικά, αλλά οφείλεις να κάνεις αυτό το ταξίδι προς τη συνειδητοποίηση. Αν είσαι μόνος, είναι πιθανό να βρεθείς εντός μιας σημαντικής σχέσης εφόσον κινείσαι προς τα εκεί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις σε γάμο αυτή τη χρονιά. Το γενικότερο πλαίσιο, λοιπόν, συνθέτει την εικόνα ενός ανθρώπου που προσπαθεί περισσότερο να έρθει σε επαφή με τις ανώτερες δυνάμεις που κρύβει μέσα του και κάθε σχέση στον αισθηματικό τομέα που δεν σέβεται την ανάγκη αυτή δεν πρόκειται να έχει καλή εξέλιξη. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο σεβασμός θα κρίνει την έκβαση.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο οικονομικός τομέας δεν θα είναι ισχυρός αυτή τη χρονιά, αλλά η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 Μαίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου δηλώνει μεγάλες αλλαγές στην παρούσα κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να γίνει πιο αρμονικό για εσένα. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και θα αναγκαστείς να αποβάλλεις παλιές νοοτροπίες, προηγούμενα όρια οικονομικών αντοχών, καθώς και την υπάρχουσα οικονομική στρατηγική που ακολουθείς. Όλα αυτά βασίζονταν σε εσφαλμένα δεδομένα που θα φανερωθούν. Ίσως πιεζόσουν αρκετά εξαιτίας κάποιων προσδοκιών που είχες σχετικά με το εισόδημά σου. Οι προσδοκίες αυτές τώρα αποδεικνύονται λανθασμένες και για αυτό θα αναγκαστείς να αλλάξεις τα πλάνα σου. Ίσως, πάλι έκανες μια επένδυση σε κάποια εταιρία λαμβάνοντας υπόψη κάποια δεδομένα που τώρα ξεκαθαρίζονται, αλλάζοντας τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να αγνοήσεις τις πληροφορίες που θα λάβεις και για αυτό θα πρέπει να κάνεις τις αντίστοιχες προσαρμογές ή αλλαγές. Νοοτροπίες ετών θα πρέπει να αναθεωρηθούν, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν αποδεχθείς το γεγονός ότι δεν υφίστανται πια. Αν συνεχίσεις να ψάχνεις τα «ψιλά», τότε δεν θα καταφέρεις να κυνηγήσεις τα πιο πολλά χρήματα. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Στα επαγγελματικά, αναμένονται ευχάριστες αλλαγές, ενώ η καριέρα σου θα εξελιχθεί. Κάποια αύξηση ή προαγωγή είναι πολύ πιθανό να προκύψει ως αναγνώριση των κόπων και των δυνατοτήτων σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να κάνεις νέες επαφές και συμφωνίες ή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τους Ιχθείς 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:34:19
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι