blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ετήσιες Προβλέψεις - Παρθενος 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Παρθένο το 2018 θα είναι μία χρονιά παρατεταμένων και σημαντικών αλλαγών. Με τον Κρόνο ήδη να κινείται στον Αιγόκερω από τα τέλη του 2017 διανύεις μια συναρπαστική περίοδο στη ζωή σου, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα μπορούν να συμβούν και κάθε όνειρό σου μπορεί να εκπληρωθεί. Η προηγούμενη χρονιά ήταν επιτυχημένη. Περιελάμβανε ταξίδια, καλό επίπεδο ζωής και οικονομική ανάπτυξη. Το 2018 θα συνεχίσει αυτή τη θετική ανάπτυξη διευκολύνοντάς σε ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, ο αισθηματικός τομέας ήταν αρκετά ασταθής το 2017 και δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά το 2018 ή τις επόμενες χρονιές. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνεις την κατάσταση, καθώς χαίρεσαι την ελευθερία σου και νιώθεις ενθουσιασμένος που δεν έχεις δεσμά να σε κρατούν. Μέσα στη χρονιά οι τομείς θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον ανάλογα με το μήνα. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου μέχρι τις 16 Μαίου τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ μετά από το σημείο αυτό θα σε ενδιαφέρει πιο πολύ ο τομέας της επικοινωνίας και της ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαίου σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι φιλίες σου και οι ομαδικές δραστηριότητες, ενώ από εκεί και μετά και μέχρι η Αφροδίτη να αποχωρήσει από τον Καρκίνο, στις 14 Ιουνίου στρέφεσαι προς την οικογένεια, το σπίτι, την υγεία, την εργασία, το συναίσθημα και τον πνευματικό σου κόσμο. Με τόσα ενδιαφέροντα θα σου είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος, αλλά όπως φαίνεται η χρονιά αυτή θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς ευρέως. Η υγεία σου αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα προτεραιότητά σου, για αυτό και καταφέρνεις να την κρατάς σε πολύ καλά επίπεδα. Θα είσαι σε θέση να φροντίσεις τον εαυτό σου παρά το φορτωμένο σου πρόγραμμα. Με τον Ουρανό να περνάει στον Ταύρο από τα μέσα Μαίου και μετά οι φιλίες σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς με τις καταιγιστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου δεν μπορεί να παραμείνουν ανεπηρέαστες. Οι φίλοι σου σε θεωρούσαν πάντα ως ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου και τώρα δεν είσαι ακριβώς το ίδιο. Ίσως έχει αλλάξει η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής ή οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις σε έχουν κατευθύνει σε διαφορετικά μονοπάτια. Θα πρέπει, λοιπόν, να δεις τη ζωή σου πιο σφαιρικά, συνειδητοποιώντας ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους. Δείξε κατανόηση και συγχώρεσε όσο περισσότερο μπορείς, για να έχεις και εσύ τη δυνατότητα να κάνεις τα βήματά σου ελεύθερος από πικρία και θλίψη. Από την άλλη, θα πρέπει να μείνουν δίπλα σου όσοι μπορούν να σε νιώσουν, να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν. Οι άνθρωποι μεταβάλλονται και μαζί με αυτούς και οι σχέσεις τους. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) άφησε τις αλλαγές να συμβούν, δείχνοντας σεβασμό και αποδοχή

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έχει υπάρξει αρκετά συναρπαστική και ρευστή τα τελευταία χρόνια. Η τάση αυτή συνεχίζεται και τη χρονιά που έρχεται. Υπάρχουν τόσο θετικές επιρροές, όσο και αρνητικές. Από τη μια, γεύεσαι την εμπειρία μιας πρωτόγνωρης ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Είσαι σε θέση να πειραματιστείς, έτσι ώστε να αναβαθμίσεις τις σχέσεις σου. Συναντάς νέους, συναρπαστικούς και αντισυμβατικούς ανθρώπους που σε γεμίζουν ικανοποίηση. Ενώ γενικότερα ανήκεις στους συμβατικούς, στον αισθηματικό τομέα σου αρέσει να ξεφεύγεις από αυτό που θέτει η κοινωνία ως πρότυπο. Μπορεί να κάνεις σχέση με ανθρώπους που ανήκουν σε άλλα πιστεύω ή έρχονται από άλλη χώρα. Δεν έχεις ανάγκη τις τυποποιημένες παραδόσεις που σε εγκλωβίζουν. Φτιάχνεις τη δική σου ιστορία. Με τον τρόπο αυτό βρίσκεις την αγάπη και την ελευθερία μαζί. Με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η νέα σου τάση θα σε κάνει να γεύεσαι την αγάπη και το πάθος με τους πιο απρόσμενους τρόπους. Όμως, όλο αυτό έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Θα περάσεις τις απογοητεύσεις σου, αλλά θα ξανασηκωθείς. Εξάλλου, θα είναι κομμάτι της εξελικτικής σου πορείας. Η ουσία όλων αυτών είναι η απόκτηση γνώσης και κατανόησης για τον κόσμο γύρω σου. Μοιάζεις με συναισθηματικός επαναστάτης που θέλεις να συμβάλεις με τον δικό σου τρόπο στην αλλαγή του ρου της ιστορίας. Όμως, θα φτάσεις σιγά- σιγά να καταλάβεις το λόγο που η παράδοση είναι δυνατή και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι επικρατεί με το πέρασμα του χρόνου. Ίσως δεν την ακολουθήσεις, αλλά πλέον είσαι σε θέση να κατανοήσεις την ύπαρξή της και να την σεβαστείς. Από την άλλη, όλη αυτή η τάση που προαναφέρθηκε δεν θα είναι εύκολα αποδεκτή ή διαχειρίσιμη μέσα σε έναν γάμο ή μια σοβαρή σχέση. Αν δεν σου δοθεί χώρος ή δεν δώσεις και εσύ χώρο στον σύντροφό σου, η κατάσταση θα είναι πιεστική και θα περάσεις από κρίσιμες φάσεις.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών θα είναι πολύ ισχυρός και το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να δώσει τις θετικές επιρροές του. Οι προβλέψεις μιλούν για ευημερία και αφθονία. Το εισόδημά σου αυξάνεται , ενώ δεν είναι απίθανο να αυξηθεί η αξία των ακινήτων σου. Φαίνεται ότι η τύχη σου χαμογελά. Όχι μόνο θα κερδίσεις περισσότερα, αλλά θα είσαι σε θέση και να ξοδέψεις περισσότερο. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 15 Μαίου και μετά το επίπεδο ζωής σου θα βελτιωθεί , ενώ θα νιώθεις πιο γενναιόδωρος με τα χρήματα που δίνεις. Είναι ακόμη πιθανό να αποταμιεύσεις αρκετά χρήματα, καθώς θέλεις να δράσεις με προνοητικότητα τώρα που το σύμπαν φαίνεται να σε ευνοεί. Η οικογένειά σου θα συνδέεται με τον τομέα αυτόν, είτε δείχνοντας συμβουλευτική υποστήριξη, είτε χρηματική. Δεν είναι απίθανο να προέλθουν χρήματα από μια οικογενειακή επιχείρηση ή από οικογενειακή περιουσία. Η κοινωνική σου δραστηριότητα ευνοεί, επίσης, τον τραπεζικό σου λογαριασμό και σου προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη ο τομέας της επικοινωνίας και της πνευματικότητας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, γεγονός που θα σου φέρει αργά ή γρήγορα περισσότερα κέρδη. Η ευημερία θα είναι αισθητή όλο τον χρόνο, αλλά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου θα νιώσεις ιδιαίτερη εύνοια. Ο επαγγελματικός τομέας ακολουθεί την οικονομική άνθιση, γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση και καταξίωση στον τομέα που εργάζεσαι σκληρά τα τελευταία χρόνια. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:26:36
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι