Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Σκορπιός 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Σκορπιό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Σκορπιέ το 2022 θα αποτελέσει μία χρονιά προσωπικής προόδου που θα προκύψει μέσα από την ανάληψη ευθυνών έναντι του εαυτού σου και των άλλων. Ο Ουρανός από τον Ταύρο προκαλεί αναταράξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς επικρατεί αστάθεια σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη να αντιμετωπίσεις με διαφορετικό τρόπο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις που θα προκύψουν αιφνιδιαστικά (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο).

Οι προκλήσεις είναι πολλές με τις Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου με τον Ταύρο (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) αφού αγγίζουν σχέσεις και συνεργασίες που είναι τοξικές. Δεν μπορείς πια να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου καθώς τα γεγονότα σε φέρνουν αντιμέτωπο με μία σκληρή πραγματικότητα. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα που πια δεν σου ταιριάζουν και δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά ζητάς. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια καθώς καθορίζουν την συμπεριφορά σου σε πολλά επίπεδα. Σημαντικό είναι να αλλάξεις πορεία πλεύσης όπου είναι απαραίτητο καθώς δεν μπορείς να μένεις πια αγκιστρωμένος σε συμπεριφορές και νοοτροπίες που δεν σε εξελίσσουν.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 φροντίζει την ψυχολογία σου. Παρ’ όλες τις δυσκολίες αντιμετωπίζεις κάθε τι με αισιοδοξία και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις προκλήσεις και δυσκολίες με απόλυτη επιτυχία. Οι αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να εξομαλυνθούν λόγω της καλής διάθεσης για να ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνοδός Αφροδίτης, Δία, Ποσειδώνα στους Ιχθύες στο τέλος Απριλίου που μπορεί να φέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο μοναδικό που θα καλύψει κάθε προσδοκία και όνειρό σου. Με τον Δία να περνάει στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 και από 20.12 και μετά αυξάνονται κατακόρυφα οι απαιτήσεις στην δουλειά καθώς επιφορτίζεσαι με περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες.

Με τον Άρη από 20.08 και μέχρι τέλος του χρόνου στους Διδύμους αντιμετωπίζεις ψυχολογικές και οικονομικές καταστάσεις με απόλυτο δυναμισμό. Η ανάδρομη πορεία του από 31.10 και μετά επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι 29.01 αναθεωρείς την στάση σου απέναντι σε κοντινά πρόσωπα και σε σχέση με αυτά που σε ικανοποιούν σε επίπεδο διασκέδασης και γνώσεις. Μέχρι 06.03 που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και έντονης κοινωνικότητας. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2022

Με τον Ουρανό από τον Ταύρο να ανατρέπει κάθε σταθερά στην προσωπική σου ζωή οφείλεις να περάσεις σε μία διαφορετική πορεία. Η ανάγκη να απελευθερωθείς από συμβατικές καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν δημιουργεί απόλυτη αστάθεια που οδηγεί το ταίρι ή νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου στην αντεπίθεση.

Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ταύρο εντείνουν την ανάγκη να κλείσεις καταστάσεις που δεν μπορούν πια να εξυπηρετήσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Η τοξικότητα και οι δυσκολίες δεν μπορούν να παραβλεφθούν γι’ αυτό είναι πιθανό να κλείσουν οριστικά κύκλοι σχέσεων που δεν έχουν τίποτα πια να σου δώσουν. Οι ευθύνες που σε καλεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο να αναλάβεις πιέζουν και την σχέση σου. Είναι προτιμότερο να ξεκαθαρίσεις την στάση σου στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στο περιθώριο ψυχρότητα, κατήφεια και σκληρότητα.

Με τον Δία στους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 απολαμβάνεις στιγμές διασκέδασης, χαράς και πάθους που ανακουφίζουν κάθε δύσκολο σημείο των αισθηματικών σου. Η συναισθηματική γενναιοδωρία και η ανάγκη να αποδείξεις στο ταίρι σου ότι μπορείς να του προσφέρεις τα πάντα θα χαρίσει στην σχέση σου μία περίοδο χάριτος που μπορείς να αξιοποιήσεις ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου. Τα ειδύλλια που θα προκύψουν θα σου δώσουν την ευκαιρία να λειτουργήσεις με απόλυτη αρμονία πιστεύοντας στον εαυτό σου και στα συναισθήματα που μπορείς να εκδηλώσεις χωρίς κόμπλεξ και μετριοπάθεια.

Όμορφη περίοδος για τα προσωπικά σου είναι αυτή μεταξύ 15.04 και 24.05 καθώς ο Άρης κινείται στους Ιχθύες και σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες που θα καλύψουν τις επιθυμίες σου και θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό στην σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με τον Άρη στον Ταύρο από 05.07 μέχρι 20.08 καθώς θα δυσκολέψει την επικοινωνία, θα προκαλέσει υπερένταση, θα βγάλει στην επιφάνεια κάθε ανταγωνιστική διάθεση στην σχέση.

Με την Αφροδίτη να κινείται στους ιχθείς από 05.04 μέχρι 02.05 η ανάγκη για φλερτ και ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που τραβάνε την προσοχή σου. Ιδιαίτερα στο τέλος Απριλίου με την σύνοδο Αφροδίτης, Δία, Ποσειδώνα στους Ιχθύες οι γνωριμίες μπορεί να έχουν κάτι μαγικό, ονειρικό, βγαλμένο από τα παραμύθια. Περισσότερο διεκδικητικός γίνεσαι προς το τέλος του χρόνου καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σου από 23.10 μέχρι 16.11 σε προβοκάρει ώστε να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου απαιτώντας από τον άνθρωπο σου αυτό που νιώθεις ότι σου αξίζει. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού το 2022

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις συνεργασίες σου αλλάζει καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο και καλεί επιτακτικά να αναθεωρήσεις τον τρόπο που προσεγγίζεις την επαγγελματική σου ζωή. Δεν είναι εύκολο να μείνεις απαθής σε ότι σε καταπιέζει και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Πρόσωπα απομακρύνονται με ξαφνικό τρόπο και άλλα μπαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή ορμητικά αιφνιδιάζοντας σε με νέες προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ταύρο οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην οριστική επίλυση διαφόρων με συνεργάτες που δυσκολεύονται να αντιληφθούν τις προθέσεις σου και εκμεταλλεύονται την ανοχή σου. Τοξικές καταστάσεις μένουν πια στο παρελθόν καθώς μέσα από δυσκολίες και ριζικές αλλαγές ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό από τις 11.05 μέχρι τις 28.10 οι απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο αυξάνονται κατακόρυφα καθώς καλείσαι να διαχειριστείς παράλληλα πολλά πράγματα. Γεγονός είναι ότι η καθημερινότητα επιφορτίζεται σημαντικά και αυτό μπορεί να σε αγχώσει. Σου δίνει όμως παράλληλα την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου, κάτι που θα σε προστατεύσει από πιθανές αντιξοότητες και δυσκολίες. Προτάσεις για μία νέα εργασιακή πορεία δεν αποκλείονται.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στον Υδροχόο από αρχές Μαρτίου μέχρι μέσα Απριλίου όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου στον επαγγελματικό χώρο καθώς εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση, την οργανωτικότητα, την σοβαρότητα που αντιμετωπίζεις κάθε project που αναλαμβάνει. Νέες γνωριμίες έρχονται και σε βοηθούν να ανελιχθείς με γοργούς ρυθμούς. Προσπάθησε να αποφύγεις κόντρες καθώς η ανάγκη να επιβληθείς μέσω της απόψεως σου θα ενοχλήσει πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους.

Ο Άρης από τον Ταύρο από 05.07 μέχρι 20.08 ενισχύει τον ανταγωνισμό, τις υπονομευτικές συμπεριφορές και τη νευρικότητα στο πεδίο των συνεργασιών. Δύσκολα θα ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την ένταση και να αποκρούσει τις επιθέσεις που είναι βέβαιο ότι θα σε στενοχωρήσουν. Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 20.08 και την ανάδρομη κίνηση του που αρχίζει στις 31.10 μπαίνεις σε μία μακρά περίοδο οικονομικών συζητήσεων και επιχειρηματικών κινήσεων. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε αλλαγές και διορθώσεις που τελικά θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00