blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 16 Φεβρουαρίου 2016.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 16 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θ’ αφήσει πίσω της την ανεμελιά και την όρεξη για περιπέτεια που είχε στον Τοξότη και θα φορέσει το σοβαρό και πιστό της πρόσωπο. Η ερωτική μας διάθεση αλλάζει, γίνεται ελεγχόμενη, πιο ειλικρινής, αλλά και με μια δόση σκοπιμότητας. Οι συναντήσεις της ωραίας του ζωδιακού μέσα από το ετήσιο ταξίδι της στο ζώδιο του Κρόνου θα φέρει όμως αρκετή έξαψη στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, καθώς και την ανάγκη της επιβολής και καθιέρωσης.
 
Το πρώτο ραντεβού της Αφροδίτης γίνεται με τον Ποσειδώνα στις 30/1 μέσα σ’ ένα κλίμα ρομαντισμού και εξιδανίκευσης, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου να ζήσουν όμορφες στιγμές στην υπάρχουσα σχέση τους, αλλά και ερωτικές συναντήσεις με καλές προοπτικές στους αδέσμευτους. Ευνοημένοι θα είναι επίσης και οι Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του ίδιου δεκαήμερου.
 
Οι αρχές του επόμενου μήνα και συγκεκριμένα το διάστημα από 4 έως 8 Φεβρουαρίου θα είναι μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τους Παρορμητικούς του δευτέρου δεκαημέρου. Πάθη, εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίας και κεραυνοβόλοι έρωτες θα έρθουν να ταράξουν για μια ακόμη φορά τις ζωές Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων. Οι νέες γνωριμίες αυτών των ημερών θα χαρακτηρίζονται από την έντονη σεξουαλική έλξη και την συναισθηματική έξαψη. Βέβαια η διάρκεια τους δεν είναι εγγυημένη αλλά η ένταση τους θα σας μείνει αλησμόνητη. Επίσης ευνοημένοι για τις συγκεκριμένες ημέρες οι Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.
 
Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο θεαματική, αφού στο πέρασμα της στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω 9 με 12/2 θα πραγματοποιήσει ένα καταπληκτικό τρίγωνο με το Δία και το Βόρειο Δεσμό, που είναι πραγματικά ικανό ν’ αλλάξει τις ζωές Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αυτή η συνάντηση δεν δίνει μόνο θαυμάσιες ευκαιρείες για ξεκινήματα σχέσεων με εξαιρετικές προοπτικές, αλλά δίνει επίσης τύχη, χρήματα, επαγγελματική επιτυχία και ανάρρωση σε όσους αγγίζει. Είναι το καλύτερο διάστημα για όσους αναφέραμε πιο πάνω να ξεκινήσουν κάποιο σχέδιο τους ή να κυνηγήσουν ένα όνειρο. Μην αφήσετε αυτές τις ημέρες ανεκμετάλλευτες, γιατί δεν προκύπτουν συχνά. Από αυτή την όψη θα ωφεληθούν επίσης τα ζώδια του Υδάτινου στοιχείου, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς που ανήκουν στο ίδιο δεκαήμερο.
 
Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Αφροδίτη μέσα από την κίνηση της στο ζωδιακό θα μας παρασύρει σε παιχνίδια έρωτα και εξουσίας. Αυτή τη φορά θα φθάσει στο σημείο να γίνει έως και εμμονική, γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε να έχουμε ξεκάθαρη κρίση και σεβασμό στην ελευθερία του άλλου. Το διάστημα επίσης ενδείκνυται για την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και για όσους επιθυμούν επαγγελματική ανέλιξη.
 
Η 14η Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, αστρολογικά είναι μία θαυμάσια ημέρα κατά την οποία μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τους αγαπημένους σας και ίσως ν’ αποσπάσετε την υπόσχεση για μακροπρόθεσμη δέσμευση

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
Από την Μαρία Σύλλα
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2016 13:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι