blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016!

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιανουαρίου 2016

Φτάσαμε αισίως στο δεύτερο μισό του πρώτου μήνα της χρονιάς. Ο Ερμής συνεχίζει ανάδρομος το ταξίδι του στον Αιγόκερω, κάνοντας μας συγκρατημένους με τους έρωτες, τις εξομολογήσεις, αλλά και επιφυλακτικούς με τις νέες γνωριμίες, που φυσάν τον άνεμο της δραστικής αλλαγής ή του ξεβολέματος. Στα λόγια, αλλά και στη σκέψη, έχουμε έναν οδηγό σύνεσης, που μας σώζει απο κάθε πειραματισμό που στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί αποτυχημένος.

Αφροδίτη- Δίας: Αναζήτηση έξαψης!

Στις 18 του μηνός, το τετράγωνο της Αφροδίτης απο τον Τοξότη με τον Δία απο την Παρθένο, προμηνύει υπερβολικές καταστάσεις, μεγάλες υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν, αλλά και εύκολα ερωτικά παραστρατήματα. Γιατί είναι οι μέρες που θα νιώσουμε πως θέλουμε να τα ζήσουμε και να τα απολαύσουμε όλα στο έπακρο, να προσφέρουμε στον εαυτό μας χαρά και ερωτισμό, χωρίς περιορισμούς και μέτρο. Ίσως πάνω στην υπερβολική μας αισιοδοξία, κάνουμε λάθη και αξιολογήσουμε λάθος καταστάσεις και ανθρώπους. Ίσως πάλι δεν εκτιμήσουμε αρκετά αυτά που έχουμε και θελήσουμε να τα αλλάξουμε.
 
Στις σχέσεις μας, οι διέξοδοι που θα αναζητήσουμε ίσως δεν βρουν την αναμενόμενη αντιμετώπιση απο τον σύντροφο, που μπορεί να θεωρήσει πως τα τινάζουμε όλα στον αέρα, ρισκάρουμε και βγαίνουμε απο τη ρουτίνα και την ανιαρότητα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θέλει απελευθέρωση απο δεσμά και κοινωνικές προσταγές, όσο ο Δίας στην Παρθένο τραβά τα λουριά και πιέζει για σύνεση και σιγουριά πριν τη κάθε πράξη. Εκεί πάνω, στην επιθυμία μας να βρούμε κάτι που μας εξιτάρει και μας κρατά σε υπερδιέγερση, μπορεί να κάνουμε ερωτικές επιπολαιότητες, τις οποίες κοιτώντας κατόπιν πίσω μας, να δούμε πως θα μπορούσαμε να τις είχαμε γλιτώσει.

Πλούτωνας-Ερμής: Η καχύποπτη πλευρά του νου…

Στις 22 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής συναντά το Πλούτωνα στον Αιγόκερω, χαρίζοντας ένα τρόπο σκέψης βαθύ, μεγάλη εσωτερική δύναμη και μια αποφασιστικότητα που δεν αναχαιτίζεται. Η όψη αυτή προκαλεί όμως και μεγάλες αμφιβολίες όσον αφορά τη σχέση μας με το σύντροφο, τάση για μυστικές κινήσεις, κρυφά σχέδια, συνομωσίες και γενικά μία συμπεριφορά αρκετά ιδιόρρυθμη. Μπορεί να παρασυρθούμε απο μία παρανοϊκή φοβία και να υποπτευόμαστε και τις πιο αθώες προθέσεις ή κινήσεις αυτού που μας ενδιαφέρει ερωτικά. Παράλληλα, το γεγονός πως η σύνοδος συμβαίνει στον Αιγόκερω, κάνει δύσκολο να ξεχνάμε λόγια που μας έχουν πληγώσει ή συμπεριφορές που μας έχουν παγώσει.
 
Όσο ο Ερμής απομακρύνεται από τον Πλούτωνα, η πίεση θα χαλαρώσει, ενώ υπόνοιες, υποψίες και απόμακρες συμπεριφορές που βλάπτουν τον έρωτα, θα μειωθούν. Θα μας αποσυντονίσει για ακόμα μία φορά, όταν πάνω στην ορθοδρόμησή του σχηματίσει εκ νέου σύνοδο με τον Πλούτωνα, στις 28 Ιανουαρίου.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Μόνο σοβαρές προτάσεις, παρακαλώ!

Στις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σιγοντάρει την δυσκαμψία στον έρωτα, με την είσοδό της στον Αιγόκερω. Η αναζήτηση του συντρόφου με σοβαρές συνθήκες και προϋποθέσεις, για αυτούς που ψάχνουν ακόμα τον έρωτα, θα αποκτήσει ποιότητα και ένα βαθμό δυσκολίας.
 
Προτιμώνται οι… σοβαρές προθέσεις που πληρούν αυστηρά στάνταρ, μαζί με μία διάθεση για κοινωνική αποδοχή και αποκατάσταση. Για πολλούς, θα είναι η ώρα που ένα άτομο θα μπει στη ζωή τους με έναν πιο παραδοσιακό και παλιομοδίτικο τρόπο, αναβιώνοντας τον έρωτα όπως κάποτε. Ίσως κάποιοι με διαφορά ηλικίας και καταγωγής, γίνουν ζευγάρι, καθώς ο νεότερος σύντροφος εκτιμά την ωριμότητα και την εμπειρία του μεγαλύτερου. Είναι μία θέση της Αφροδίτης που παρακινεί τους ανθρώπους να κάνουν με σύνεση τις ερωτικές επιλογές τους και όχι με επιπολαιότητα.
 
Στις 30 Ιανουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, επιτρέποντας όνειρα, γλυκαίνοντας τη δυσκαμψία τη κρόνια και απλώνοντας απλόχερα αγάπη, χωρίς να περιμένει απαραίτητα αντάλλαγμα. Η όψη ισχύει μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκαλύψουμε το αγνό και αφτιασίδωτο στη ψυχή του άλλου και έτσι να τον δεχτούμε. Από τις ωραιότερες όψεις αγάπης και ανθρωπιάς του μήνα, υπό την αυστηρή ωστόσο εποπτεία του Αιγόκερω!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μαςΠως θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2016 16:31:00