blank
 
blank

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν, από την Μαρία Σύλλα.

 
Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν, από την Μαρία Σύλλα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

2016: Η χρονιά της Αλήθειας!

Το 2015 εισέβαλαν στην ζωή μας όροι πρωτόγνωροι, που άλλαξαν την καθημερινότητα και τις συνήθειές μας. Η αναταραχή στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς και η συνεχόμενη παγκόσμια οικονομική ύφεση, μας έχουν πείσει ότι τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι καθοριστικά για το μέλλον της ανθρωπότητας. Αστρολόγοι απ’ όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες μιλάνε για τις αλλαγές που θα επέλθουν στα συστήματα διακυβέρνησης, στις κοινωνικές δομές, στην οικονομία, αλλά και στην εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου τη δεκαετία που διανύουμε.
 
Αναμφισβήτητα ο πολιτισμός μας περνάει αργά και επώδυνα σε μία νέα εποχή που στο χέρι μας είναι να την κάνουμε καλύτερη ή χειρότερη για το ανθρώπινο είδος. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που δρα εδώ και έξι χρόνια περίπου, ολοκληρώνει το έργο του στο τέλος της Άνοιξης του 2016. Στη χώρα μας έφερε την αποδόμηση του οικονομικού συστήματος, καθώς και την πρώτη διακυβέρνηση της αριστερής πτέρυγας. Αλλαγές που έμοιαζαν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας πριν μία δεκαετία.
 
Ταυτόχρονα, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μας εισάγει στην πραγματικότητα μέσα από σκληρά γεγονότα, που μας γεμίζουν θλίψη και πόνο. Ο συνδυασμός των δύο αυτών γεγονότων, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της νέας χρονιάς, θα εντείνει τις υπόγειες δράσεις των κέντρων εξουσίας και τα σκληρά οικονομικά μέτρα, που θα επιβληθούν στις αδύναμες τάξεις. Οι εμπόλεμες ζώνες δυστυχώς δεν θα μειωθούν, αντιθέτως θα γίνουν περισσότερες και εντονότερες το 2016. Για την χώρα μας όμως δεν προβλέπεται άμεση εμπλοκή σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Το θέμα των προσφύγων του πολέμου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και σκληρότητα, καθώς μπαίνουμε σε μια χρονιά που τα ταξίδια γίνονται με δυσκολία ή περιορίζονται. Η θάλασσα και γενικότερα οι υδάτινοι πόροι, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής της κοινής γνώμης, αφού το 2016 θα απαιτήσει την προστασία και τη διαφύλαξη της καθαρότητάς τους.
 
Ένα άλλο τετράγωνο που θα φέρει επίσης στην επιφάνεια μεγάλες αλήθειες και θα σκάσει πολλές φούσκες είναι αυτό του Δία με τον Κρόνο. Η διαφορά είναι ότι αυτό δεν είναι τόσο σκληρό, είναι όμως αρκετά αποκαλυπτικό. Ό,τι ψεύτικο κινήθηκε μέχρι σήμερα παρασκηνιακά, τώρα θα φανερωθεί κάνοντας μεγάλο θόρυβο. Αυτό θα επηρεάσει πάρα πολύ τις σχέσεις που δεν βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα.
 
Οι πέντε εκλείψεις της χρονιάς μας καλούν να κλείσουμε οριστικά καταστάσεις που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους, όσο πόνο και αν μας δίνει αυτό. Έτσι, οι αρχές της Άνοιξης και του Φθινοπώρου θα είναι από τα πιο δύσκολα διαστήματα της χρονιάς που έρχεται. Όμως, η μετακίνηση του Δία στον Ζυγό από την 1/9/2016 θα είναι πολύ εποικοδομητική και θεραπευτική για την πατρίδα μας, αφού θα προσφέρει απλόχερα βοήθεια προς τον ταλαιπωρημένο λαό. Ξαφνικές, θετικές αποφάσεις των εταίρων μας, θα δώσουν μία σημαντική ώθηση στην ελληνική οικονομία που θα μας δώσει και πάλι την ελπίδα γι’ αυτή τη χώρα.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα, το Σύμπαν απαιτεί από εμάς για το 2016 ειλικρίνεια, καταρχήν προς τους εαυτούς μας και κατά δεύτερον προς τους άλλους. Οτιδήποτε ψεύτικο θα καταρρεύσει και θα πάρει μαζί του όσους προσπαθούν να το συντηρήσουν, βλάπτοντας το κοινωνικό σύνολο. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον πιο αληθινοί και δίκαιοι τη χρόνια που έρχεται, με σκοπό να διδάξει την ανθρωπότητα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιό σας και στη συνέχεια παρακολουθήστε την τηλεοπτική εκπομπή μας με αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2016 18:58:00