blank
 
blank

ΖΥΓΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2016 (βίντεο)

 
ΖΥΓΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2016 (βίντεο)
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Ζυγός 2016

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Το 2016 κατά το μεγαλύτερο του μέρος θα σας προετοιμάσει για την έλευση του Δία από τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι αν δουλέψετε σωστά και ξεκαθαρίσετε τι θέλετε ακριβώς να κάνετε στο μέλλον, το 2017 θα στεφθεί με επιτυχία. Μέχρι τότε όμως, θα προηγηθεί μία έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 23/3, η οποία θα φέρει τριγμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και κάποια προβλήματα υγείας ή υψηλές ποσότητες στρες, που θα δυσχεράνουν την καθημερινότητά σας. Γενικά, η Άνοιξη θα σας βρει με έντονη κινητικότητα, αυξημένη επικοινωνία και διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων.
 
Αυτό θα είναι και το πιο κουραστικό διάστημα της χρονιάς, γιατί όπως είπαμε στις 10/9 υποδέχεστε τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σας. Ένας νέος δωδεκαετής κύκλος ευκαιριών ανάπτυξης και επέκτασης ξεκινάει. Οι σχέσεις θα βελτιωθούν στο μέγιστο, όσοι ψάχνουν για το ταίρι τους θα το βρουν, ενώ πολλοί από εσάς θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση. Επαγγελματικά, θα μπορέσετε να προβάλετε τη δουλειά σας και να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Απλά μην επαναπαυθείτε στις δάφνες και μην σπαταλήσετε τη θετική επιρροή του Δία μόνο για να περάσετε καλά. Διοχετεύστε όσο πιο παραγωγικά μπορείτε την ανεβασμένη σας ενέργεια και τη θετική σας στάση για την ζωή. Τα αποτελέσματα θα σας συνοδεύουν για τα επόμενα δώδεκα χρόνια.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)

Μάλλον το 2016 είναι η χρονιά που θα πείτε «επιτέλους ηρέμησα»! Από τα τέλη Μαρτίου ο πλανήτης Ουρανός, που εδώ και δύο σχεδόν χρόνια έφερνε ανατροπές στη ζωή σας και σας έκανε να τα βάλετε με όλους και όλα, σας κουνάει το μαντήλι. Αφού λοιπόν κάνατε την επανάστασή σας, γκρεμίσατε ό,τι έπρεπε (ή δεν έπρεπε) να γκρεμιστεί, στέκεστε πάνω από τα ερείπια και αναρωτιέστε «τώρα τι γίνεται;». Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να ξεκινήσετε να κτίζετε το αύριο.
 
Βέβαια, ο Πλούτωνας παραμένει στο δεκαήμερό σας… Σίγουρα οι αλλαγές θα συνεχιστούν, αλλά σε ένα άλλο επίπεδο, πιο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει και η αναγέννηση, γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Πλούτωνας φέρνει το τέλος και την αρχή. Με χορηγό πλέον τον Κρόνο από τον Τοξότη που θα σας βοηθήσει όλη τη χρονιά να εδραιώσετε σχέσεις και να επιτύχετε συμφωνίες ανθεκτικές στο χρόνο, θα φθάσετε στο ραντεβού σας με το Δία κάπου στα τέλη Οκτώβρη. Από εκεί και έπειτα θα ξεκινήσει ένα μεγάλο διάστημα, που θα σας αναπτύξει και θα σας επεκτείνει, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Να ξέρετε όμως ότι σ’ αυτό το πέρασμα του Δία, οι επιτυχίες έχουν την προοπτική να αντέξουν σε βάθος χρόνου, φθάνει εσείς να θέσετε υγιείς βάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα απολαύσετε μια δωδεκαετία ακμάζουσα, που θα σας αποζημιώσει για ό,τι σας στέρησε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)

Η νέα χρονιά ξεκινάει σ’ ένα ήρεμο κλίμα, που όμως στην πορεία θ’ αλλάξει άρδην. Η είσοδος του Ουρανού και η παραμονή του για 2 ½ χρόνια στο δεκαήμερό σας, θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο γάμο και σε συνεργασίας. Μία μακρά περίοδος αμφισβήτησης ξεκινάει, με ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα που θ ’αλλάξουν την άποψη σας για το τι θεωρείται δεδομένο. Μετά το Μάρτιο θα διαπιστώσετε ότι η συμπεριφορά αυτών που σχετίζεστε άμεσα, όπως ο σύζυγος ή ο εργοδότης, θα αλλάξει ξαφνικά, προκαλώντας αρκετές συγκρούσεις. Είναι πιθανό η αλλαγή της συμπεριφοράς των άλλων να σας προκαλέσει σοκ, γιατί δεν περιμένατε τέτοια αλλαγή. Διανύετε όμως την εποχή που κάθε καταπιεσμένο συναίσθημα των άλλων προς εσάς θα έρθει στην επιφάνεια. Ακόμη και οι υγιείς σχέσεις θα περάσουν ένα δυνατό τεστ, το διάστημα που θα σας επηρεάζει ο Ουρανός. Αυτό όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα λειτουργήσει ως ίαση, αφού θα βγάλει τα προβλήματα στην επιφάνεια για να τα γιατρέψει.
 
Επίσης, είναι πιθανό με την Ουράνια διέλευση να εμπλακείτε σε δικαστικές διαμάχες, για τις οποίες οφείλετε να κάνετε με προσοχή την επιλογή του νομικού σας εκπροσώπου. Ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υγεία σας, όχι τόσο από το φόβο κάποιας ασθένειας, αλλά ενός ατυχήματος. Ο Ουρανός ενεργοποιεί πολύ έντονα το νευρικό μας σύστημα και αυτό μας οδηγεί σε παρορμητικές ενέργειες, που πολλές φορές έχουν επίπονα αποτελέσματα. Αυτό το διάστημα επίσης, θα μπουν στην ζωή σας άνθρωποι τελείως διαφορετικοί απ’ ό,τι συνήθως, που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν για πολύ καιρό. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην υποκύψετε στην αλλαγή για την αλλαγή, αλλά να δείτε τα πράγματα με όση ψυχραιμία διαθέτετε.
 
Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει! Παρακολουθήστε και όποιο άλλο ζώδιο σας ενδιαφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή μας αλλά και τις γενικές προβλέψεις 2016 για την Ελλάδα, από τη Μαρία Σύλλα. 
 
 
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2016 19:17:00