blank
 
blank

ΛΕΩΝ: Ετήσιες προβλέψεις 2016.

 
ΛΕΩΝ: Ετήσιες προβλέψεις 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Λέων 2016

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)

Μία πολύ καλή χρονιά ξεκινάει για τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου. Μία περίοδος της ζωής σας που θα δραστηριοποιηθείτε, θα αναπρογραμματίσετε και θ’ απολαύσετε. Έντονη δραστηριότητα θα έχει καταρχήν ο ερωτικός τομέας, τα παιδιά και πάσης φύσεως δημιουργία. Ήδη από τις αρχές του χρόνου νιώθετε αγαπητοί και δημιουργικοί, αλλά με μία άλλη συνειδητοποίηση πλέον. Ο έρωτας δεν είναι πια κάτι εφήμερο, αλλά κάτι σταθερό, που έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει ασφάλεια. Όσοι Λέοντες είναι μόνοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θ’ ανακαλύψουν ότι οι μετοχές τους έχουν ανέβει πολύ ψηλά και η ζήτηση είναι ανεβασμένη. Στο χέρι σας είναι πλέον να προχωρήσετε σε ουσιαστικές σχέσεις, που θα εξελίξουν εσάς προσωπικά, αλλά και την ποιότητα της ζωής σας.
 
Ιδιαίτερα ερωτικό είναι το διάστημα από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και τα τέλη Μαΐου οπού θα μετατραπείτε σε κυνηγούς που ό,τι στοχεύουν το κατακτούν. Από τα μέσα Απριλίου μέχρι και το τέλος Μαΐου είναι πιθανό να έρθουν στη ζωή σας πρόσωπα του παρελθόντος, που θα σας βάλουν σε μία επαναξιολόγηση της κατάστασης. Το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης θα έρθει μετά τα μέσα Αυγούστου, αφού πρώτα έχετε περάσει μία φάση παλινδρόμησης σε παλιές καταστάσεις. Όσοι έχουν παιδιά, το διάστημα που προαναφέραμε θα ξοδέψουν όλο τους χρόνο γι’ αυτά, σε κάτι όμως παραγωγικό που θα έχει θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είστε βαθύτατα ικανοποιημένοι. Από τις αρχές του φθινοπώρου έρχεται μία εξαιρετική περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τ’ αδέρφια σας ή άλλους συγγενείς, ενώ η επικοινωνία και οι καθημερινές μετακινήσεις σας θα πάρουν φωτιά. Το 2016 είναι μία χρονιά που σας προστάζει ν’ απολαύσετε και να βγείτε μπροστά στο κυνήγι των στόχων σας.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου)

Το 2016 θα είναι μία εξαιρετική χρονιά, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέα πράγματα σε σταθερές βάσεις. Ο οικονομικός τομέας θα δώσει αρκετές ευκαιρίες, που μπορεί να μην αποδώσουν άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου σίγουρα θα αποδώσει όπως έχετε σχεδιάσει. Είστε από τα πρώτα ζώδια που θ’ ανακάμψουν μετά την κρίση. Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στις οφειλές σας, όπου απαιτείται ένας καλύτερος προγραμματισμός.
 
Ο έρωτας είναι εκείνος όμως που θα σας απογειώσει αυτή τη χρονιά. Έρωτας σταθερός, ώριμος και συνειδητός, που θα σας εξασφαλίσει ψυχική και συναισθηματική ηρεμία. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τη φετινή χρονιά θα έρθουν για να μείνουν και για να σας παροτρύνουν να σχεδιάσετε εκ νέου την ζωή σας. Πολλοί τον έρωτα θα τον συναντήσετε στο πρόσωπο ενός παιδιού που θα έρθει στη ζωή σας, ακόμη και αν κοπιάσετε γι’ αυτό. Όσοι έχετε ήδη παιδιά, θα ικανοποιηθείτε από την σταθερή πορεία που θα έχουν φέτος και την προσπάθεια που θα καταβάλουν για να το πετύχουν. Μην είστε όμως πολύ αυστηροί μαζί τους και φροντίστε να τα επιβραβεύετε κάθε φορά που ολοκληρώνουν τις προσπάθειες τους.
 
Από το φθινόπωρο και μέχρι το τέλος του έτους οι ημέρες θα αποκτήσουν αρκετή δραστηριότητα και οι μετακινήσεις σας θα αυξηθούν. Η πολύ καλή επικοινωνία και η διαπραγματευτική σας δεινότητα θα επιφέρουν επιτυχείς συμφωνίες, που θα σας απογειώσουν επαγγελματικά το 2017. Προσπαθήστε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά να είστε ευέλικτοι στον επαγγελματικό σας χώρο και να προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα και στις νέες τάσεις.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Αυγούστου)

Η χρονιά του καινούργιου στη ζωή σας ξεκινάει. Οι αλλαγές, ο ενθουσιασμός και οι ευχάριστες ανατροπές θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για τα επόμενα δύο χρόνια, αρχής γενομένης από την Άνοιξη του 2016. Σχέδια που είχαν μπει στο συρτάρι κατά την Κρόνια περίοδο, βγαίνουν στο φως και αρχίζει ο προγραμματισμός της υλοποίησής τους. Το νέο έτος θα είναι άκρως παραγωγικό για το δεκαήμερό σας με συναρπαστικά ξεκινήματα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό ή τις ανώτατες σπουδές, ευνοείται πολύ ειδικά αν είναι κάτι πρωτοποριακό. Μη φοβηθείτε να τολμήσετε, είναι η εποχή που μπορείτε να τα καταφέρετε.
 
Αυτό που θα αλλάξει ριζικά μέσα στη νέα χρονιά είναι οι θέσεις και οι αντιλήψεις σας. Ουσιαστικά, θα αποκτήσετε μία νέα φιλοσοφία για την ζωή, πιο μοντέρνα και πιο κοντά στις νέες τάσεις της εποχής. Αυτό θα σας βοηθήσει να πιάσετε τον παλμό της κοινωνίας και να μεγαλουργήσετε. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής θα το δείτε σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Οικονομικά, είστε από εκείνους που θα αρχίσουν να ανακάμπτουν μέσα στο 2016 ενάντια σε όλες τις δύσκολες συγκυρίες. Ερωτικά θα βρεθείτε σ’ ένα νέο επίπεδο ωριμότητας, που θα σας δείξει το δρόμο για την ουσιαστική και ολοκληρωτική ένωση. Ακόμη και αν κάτι ξεκινήσει με φαντασμαγορικό αλλά λίγο ασταθή τρόπο, σε βάθος χρόνου θα πάρει μία πιο μεστή μορφή, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Αναμφίβολα, ένας νέος κύκλος ζωής έχει ξεκινήσει, που θα σας δώσει πίσω τη χαμένη σας λάμψη των προηγούμενων ετών. Αυτό που καλείστε να κάνετε, είναι να διαχωρίσετε τους φίλους από τους κόλακες που συνήθως σας περιτριγυρίζουν και να κλείσετε τ’ αυτιά σας στο τραγούδι των Σειρήνων, που σκοπό έχει να σας αποπροσανατολίσει.
 
Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει! Παρακολουθήστε και όποιο άλλο ζώδιο σας ενδιαφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή μας αλλά και τις γενικές προβλέψεις 2016 για την Ελλάδα, από τη Μαρία Σύλλα. 
 
 
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2016 19:13:00