blank
 
blank

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2016.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Παρθένος 2016

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 - 31 Αυγούστου)

Το 2015 ήταν σίγουρα μία χρονιά που σας πίεσε και σας πόνεσε. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που δέχθηκε το δεκαήμερό σας, είναι μία από τις σκληρότερες αστρολογικές όψεις, που φανερώνει την αλήθεια με πολύ σκληρό τρόπο. Το 2016 σίγουρα δεν θα είναι μία χρονιά σπαρμένη με ρόδα, θα είναι όμως πολύ πιο διαχειρίσιμη από την προηγούμενη. Ο Κρόνος τυπικά αποχώρησε από το δεκαήμερό σας, αφού έκανε γνωστά τα προβλήματα κατά κύριο λόγω στο γάμο και στην οικογένεια σας. Φέτος καλείστε να τα επιλύσετε με μεγάλη προσοχή. Αυτό συμβαίνει, γιατί φέτος το δύσκολο της υπόθεσης δεν θα είναι τα προβλήματα, αλλά οι παγίδες και η λαθεμένη αξιολόγηση από εσάς. Βλέπετε, ο Ποσειδώνας παραμένει στη γειτονιά σας και θολώνει τα νερά. Άλλες φορές πάλι ωραιοποιεί καταστάσεις και σας βάζει να υποκύψετε σε πειρασμούς και παράδοξες ενέργειες, που δε θα τολμούσατε υπό άλλες συνθήκες.
 
Τα δύο επόμενα τετράγωνα της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν πολύ κοντά σε όσους έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου, καθιστώντας το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα. Η οικογένεια ή οι γονείς θα ζητήσουν τη φροντίδα σας και το καθημερινό σας πρόγραμμα, που τόσο αγαπάτε, δεν θα λειτουργεί. Ιδιαίτερα δυνατός θα είναι ο Σεπτέμβριος, που εκτός των άλλων φιλοξενεί και μία έκλειψη στο ζώδιό σας. Με το γνωστό αναλυτικό σας μυαλό και την απαράμιλλη ψυχραιμία σας, φροντίστε να ξεπεράσετε τον τελευταίο σκόπελο. Από το τέλος της χρονιά ο κόκκινος συναγερμός λήγει και η ζωή αποκτάει σιγά-σιγά τον παλιό της ρυθμό. Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Ζυγού σημαίνει για σας άνοδο στα οικονομικά, αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Το τέλος του 2016 θα σας βρει σίγουρα με περισσότερα χρήματα στην τσέπη.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)

Το 2016 είναι η χρονιά που θα αποδείξετε πόσο καλά τελικά οργανώνετε και εκτελείτε τα σχέδιά σας, καθώς και τα όρια των αντοχών σας. Σίγουρα δεν θα είναι μία περίοδος που τα πράγματα θα κυλάνε κατά πως έχετε προγραμματίσει και θα χρειάζεται αυξημένη προσπάθεια από εσάς, για ν’ ανταπεξέλθετε στις περιστάσεις. Ο γάμος, η οικογένεια και οι στενές συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο και η αξιολόγησή τους θα είναι ιδιαίτερα σκληρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα διαλύσουν τις σχέσεις τους, αλλά σίγουρα θα τις επανεξετάσουν.
 
Παρ’ όλες τις δυσκολίες που θα φέρει το 2016, να ξέρετε ότι πρόκειται για μία χρονιά που αν δράσετε σωστά και με καθαρή κρίση, θα είναι μία από τις πιο παραγωγικές της ζωής σας. Το νέο έτος θέλει συνέπεια και ειλικρίνεια για να επιτύχετε και, μαζί με τις παγίδες, φέρνει και σημαντικότατες βοήθειες. Κατά την έκλειψη του Μαρτίου που σας επηρεάζει, κάποιοι θα χρειαστεί ν’ αφήσετε πίσω πρόσωπα και καταστάσεις, που εδώ και καιρό έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει πόνο, αλλά να ξέρετε ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη από αυτό που φαντάζεστε.
 
Το καλοκαίρι και οι αρχές του φθινοπώρου για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του δεκαήμερου θα είναι τα πιο απαιτητικά στάδια. Προσέξτε την υγεία σας και διαφυλάξτε τις σχέσεις, που έχουν αποδειχθεί αληθινές. Το πλανητικό σκηνικό έχει υφάνει εδώ και καιρό ένα ιστό, που θέλει να σας παγιδέψει σε καταστάσεις που απέχουν πολύ από την αλήθεια. Βεβαιωθείτε για τα κίνητρα των ανθρώπων που μπαίνουν αυτή την εποχή στην ζωή σας και μην ενδίδετε χωρίς δεύτερη σκέψη σε σχέσεις, που δεν αντέχουν στο φως της ημέρας. Αν υποκύψετε, η προσγείωση θα είναι κάτι παραπάνω από ανώμαλη. Αν πάλι καταφέρετε να δείτε την πραγματική διάσταση της κατάστασης, θ’ ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα στο τέλος του χρόνου.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)

Το δικό σας δεκαήμερο είναι το πιο τυχερό της Παρθένου, αφού μπορεί ανεμπόδιστα να δεχθεί τα δώρα που φέρνει ο Δίας μέχρι και τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Έτσι, το 2016 συγκαταλέγεται στις καλές χρονιές και θα δώσει τη δυνατότητα επέκτασης σε προσωπικά και επαγγελματικά. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι δύο πολύ καλοί μήνες, που θα φέρουν κοντά σας άτομα πολύ σημαντικά για την ζωή σας. Το αμέσως καλύτερο διάστημα είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, που θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και καλοπέρασης. Πολλοί από εσάς φέτος θα γνωρίσετε το πρόσωπο με το οποίο θ’ αποφασίσετε να περάσετε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
 
Το πιο δύσκολο διάστημα θα είναι η έκλειψη στις 16/9, που θα φέρει εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις. Προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και καυστικοί απέναντι στο ταίρι ή τους συνεργάτες σας, γιατί θα καταλήξετε σε σκληρές φιλονικίες, που θα τραυματίσουν τις σχέσεις. Επαγγελματικά, είναι μία χρονιά που θα μπορούσατε να επεκταθείτε, με μεγάλη όμως προσοχή στο σχεδιασμό και στην επιλογή των προσώπων που θα είναι δίπλα σας. Οι στόχοι που θα θέσετε πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και η ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας αξιόλογη. Η χρονιά επιβάλει συνέπεια και καθαρότητα, δύο χαρακτηριστικά που διαθέτετε από τη φύση σας και μπορείτε κάλλιστα να τα εκμεταλλευθείτε στην παρούσα φάση.
 
Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει! Παρακολουθήστε και όποιο άλλο ζώδιο σας ενδιαφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή μας αλλά και τις γενικές προβλέψεις 2016 για την Ελλάδα, από τη Μαρία Σύλλα. 
 
 
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2016 19:15:00