blank
 
blank

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2016.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετήσιες προβλέψεις 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Καρκίνος 2016

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)

Το ξεκίνημα του 2016 σας βρίσκει δυνατούς και έτοιμους να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η φαντασία σας απελευθερώνεται και κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον. Είστε σε μία πολύ δημιουργική φάση, που θα θέσει τις βάσεις για το νέο κύκλο ζωής που έχετε ξεκινήσει.
 
Η Έκλειψη Σελήνης στις 23/3, θα φέρει αναταράξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και θα υπενθυμίσει θέματα, που πιστεύατε ότι έχουν λυθεί από καιρό. Ταυτόχρονα, πίεση θ’ ασκηθεί και στον επαγγελματικό χώρο, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η αυτοεκτίμηση σας. Ειδικά ο χώρος της δουλειάς θα απαιτήσει την προσοχή σας εκατό τοις εκατό από αρχές Απριλίου ως και το τέλος του Μαΐου. Οι ευθύνες και οι αρμοδιότητές σας θ’ αυξηθούν και οι σχέσεις με τους συναδέλφους, ιδιαίτερα δε με τους υφισταμένους σας, θα περάσουν μία περίοδο έντασης. Καλό θα ήταν εκείνο το διάστημα να προσέξετε την υγεία σας, γιατί η έντονη προσπάθεια ν’ ανταπεξέλθετε, θα μπορούσε να προκαλέσει υπερκόπωση και μεγάλο στρες.
 
Το ίδιο έντονο θα είναι και το διάστημα του Αυγούστου, που δεν προσφέρεται φέτος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ωστόσο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Δίας μετακινείται στον Ζυγό και θα φέρει καλυτέρευση των συνθηκών στο σπίτι, βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων, αλλά και ξεκούραση, που θα σας έχει λείψει κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, θα απαιτήσουν ένα κομμάτι του χρόνου που αφιερώνετε στην οικογένεια, κάτι που θα πρέπει να το προγραμματίσετε, για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)

Οι δύο πρώτοι μήνες του χρόνου διατηρούν τις εντάσεις της προηγούμενης χρονιάς. Όμως, από το Μάρτιο αρχίζουν κάποια πράγματα ν’ αλλάζουν. Δέχεστε σημαντική βοήθεια από αδέρφια και λοιπούς συγγενείς, ενώ δουλειές που έχουν γραφειοκρατικό χαρακτήρα κυλούν άνετα και με θετικά αποτελέσματα. Πολλοί θα θελήσουν να κάνουν και κάποια αλλαγή στο μεταφορικό τους μέσο. Γενικά, η χρονιά επιβάλει έντονη επικοινωνία και πολλές καθημερινές διαδρομές. Επίσης, μέχρι και τον Σεπτέμβριο ευνοούνται μαθήματα ή σεμινάρια, που θα σας επιτρέψουν ν’ αναβαθμίσετε τη θέση σας την επόμενη χρονιά.
 
Από τον Απρίλιο, ο πλανήτης Ουρανός εγκαταλείπει το δεκαήμερό σας και οι ανατροπές σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα περιορίζονται. Θα μπορέσετε και πάλι να βάλετε πρόγραμμα στην ζωή σας και θα καταφέρετε να το τηρήσετε. Ο τομέας της ζωής σας στον οποίο θα υπάρξει βαθιά αλλαγή, θα είναι ο αισθηματικός. Η σχέση με τον σύντροφο θα μεταμορφωθεί σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα. Η διαδικασία της αλλαγής δε θα είναι ανώδυνη, αλλά θα είναι αυτή που χρειάζεται για να εξελιχθείτε. Επίσης, σημαντικές αλλαγές θα υποστούν και τυχόν συνεργασίες, οι οποίες έχουν δείξει ότι χρειάζονται επανεξέταση. Αν φέτος ξεκινήσει μία συνεργασία ή ένας γάμος, να είστε σίγουροι ότι τα άτομα με τα οποία θα ενωθείτε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ζωή σας.
 
Από τους δύο τελευταίους μήνες του 2016 και για ένα μεγάλο μέρος του 2017 οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και οι αλλαγές της οικογενειακής σας κατάστασης θα είναι προς το καλύτερο. Τα δύσκολα για τους περισσότερους από εσάς, τελειώνουν.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)

Το 2016 ξεκινάει μία περίοδος δύο ετών, που θα φέρει σημαντικότατες αλλαγές στη ζωή σας. Ο τομέας που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι αυτός της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης. Να είστε πολύ προσεχτικοί πως κινείστε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί κάτι που θα κάνετε ή θα πείτε μπορεί να προκαλέσει και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα από το ν’ αμφισβητηθεί η φήμη σας, μέχρι να χάσετε τη δουλειά σας. Αντιθέτως, όσοι ασχοληθούν με πρωτοποριακά θέματα, θα έχουν μεγάλη εύνοια και θα δουν τους κόπους τους να καρποφορούν.
 
Αιφνίδια γεγονότα μπορεί να έχετε και σε σχέση με κάποιον από τους δύο γονείς, ενώ δεν αποκλείονται και οι εντελώς ξαφνικοί γάμοι, για των οποίων τη διάρκεια όμως δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Γενικά, θα παρουσιάσετε μία επαναστατική στάση απέναντι στη ζωή και ό,τι εκφράζεται απ’ το κατεστημένο. Φροντίστε να εκτονώνεστε με ήπιες μορφές άσκησης γιατί το νευρικό σας σύστημα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο για τα επόμενα δύο χρόνια. Όμως, θα υπάρξει σημαντική βοήθεια από αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς, που θα συνδράμουν στην επιτυχή έκβαση των υποθέσεών σας.
 
Αυτό που σαν γενικό κανόνα πρέπει να έχετε όλη την επόμενη χρονιά, είναι η διατήρηση του μέτρου και της ψυχραιμίας. Θα νιώσετε ότι είστε μόνος, εναντίον όλων εκείνων που σας συντροφεύουν μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η δουλειά του Ουρανού, η αμφισβήτηση. Μην παραδοθείτε άνευ όρων στην παρόρμηση να διαλύσετε ό,τι έχετε χτίσει μέχρι σήμερα. Σίγουρα κάποια μέρη της ζωής σας θα χρειασθούν ανανέωση, ίσως και ριζική, αλλά χρησιμοποιήστε κατά περίπτωση την ενέργεια του πλανήτη και όχι μαζικά. Μόνο έτσι θα καταφέρετε ουσιαστικές και επιτυχημένες αλλαγές στη ζωή σας.
 
Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει! Παρακολουθήστε και όποιο άλλο ζώδιο σας ενδιαφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή μας αλλά και τις γενικές προβλέψεις 2016 για την Ελλάδα, από τη Μαρία Σύλλα. 
 
 
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2016 19:11:00