blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Σκληρό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Σκληρό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο δίνουμε ή εισπράττουμε την αγάπη. Συμβολίζει επίσης την ποιότητα των σχέσεών μας γενικότερα, τόσο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας, την επαγγελματική μας ζωή, το πώς επικοινωνούμε, αλλά και το πώς διαχειριζόμαστε την ερωτική μας πλευρά… Τι ζητάμε από έναν ερωτικό σύντροφο, αλλά και το πώς είμαστε εμείς οι ίδιοι σαν ερωτικοί σύντροφοι! Επίσης, η Αφροδίτη καθορίζει και τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας και γενικότερα τα θέματα των οικονομικών μας.
 
Την Τετάρτη η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, για να περάσει σε αυτό του Αιγόκερω (στις 6:42 μ.μ.), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Θα αλλάξει την ενέργεια σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά μας και τον τρόπο με τον οποίο ερχόμαστε σε επαφή με τους γύρω μας γενικότερα, διαμορφώνοντας ένα πιο σκληρό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις… Η Αφροδίτη εδώ δεν αρέσκεται σε συναισθηματισμούς και ρομαντισμούς, δεν επιτρέπει στον εαυτό της την έκθεση σε τέτοιες πολυτέλειες! Τα πράγματα γι’ αυτήν είναι πιο συγκεκριμένα και πιο ξεκάθαρα…
 
Και αν για την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου ο έρωτας περνάει από το στομάχι, για την Αφροδίτη στον Αιγόκερω όμως, ο έρωτας περνάει πάντα από την… τράπεζα! Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να συνυπάρξει με όποιο πρόσωπο την προσεγγίσει ερωτικά!
 
Το κοινωνικό στάτους, το οικονομικό επίπεδο του συντρόφου, είναι πολύ σημαντικές προϋποθέσεις για να κατακτήσει κάποιος την Αφροδίτη αυτή… Από την άλλη μεριά, είναι μία ιδιαίτερα ανασφαλής Αφροδίτη, που συχνά κρύβεται, οχυρώνεται πίσω από μια φαινομενική ψυχρότητα, χωρίς να εξωτερικεύει εύκολα τα συναισθήματά της προς τους άλλους… Και έτσι, οι σχέσεις το διάστημα αυτό περνούν σε ένα πιο ψυχρό κλίμα, που επιβάλλει την απόδειξη της αγάπης μέσα από μια πιο πρακτική μορφή
 
Οι σχέσεις μπαίνουν σε ένα πιο κρόνιο περιβάλλον (κυβερνήτης της Αφροδίτης εδώ είναι ο Κρόνος), που επιβάλλει τους δικούς του όρους, τα δικά του πλαίσια και τη δική του σοβαρότητα, που ομολογουμένως δεν διευκολύνει την ανταλλαγή συναισθημάτων.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή να διανύσει. Η πρώτη της συνάντηση είναι αυτή του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που έρχεται να γλυκάνει τα συναισθήματα και να επιτρέψει μια όμορφη ανταλλαγή στις διαθέσεις, που θα ενισχύσει πολύ την ερωτική ζωή και θα λειτουργήσει άκρως ενθαρρυντικά στις καρδιές!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Πολύ σημαντικό το επόμενο ραντεβού της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά και το τετράγωνό της με τον Ουρανό. Δυο όψεις που έρχονται να χρωματίσουν τις διαθέσεις με πολύ έντονα χρώματα, συχνά να δημιουργήσει ανατροπές, εντάσεις, παρορμητικές κινήσεις, που ομολογουμένως μπορεί να κάνουν άνω-κάτω την καθημερινότητα. Όμως, ευνοείται και η δημιουργία νέων σχέσεων, που στιγματίζουν τις ζωές με το δυνατό πάθος, που ξεσηκώνει η δυναμική των όψεων αυτών… Δημιουργούνται μοιραίοι έρωτες, μοιραίες καταστάσεις κι ακραία συναισθήματα, που γράφουν τις ιστορίες τους με ανεξίτηλο μελάνι τις ψυχές…

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις ζωές των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στην ερωτική και την οικονομική τους ζωή, συχνά δημιουργώντας καινούργιες ευκαιρίες, αλλά και εισάγοντας νέα πρόσωπα, που φαίνεται πως θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα! Πως θα επηρεάσει τη δική σου ερωτική ζωή η νέα θέση της Αφροδίτης; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529 και λάβε την προσωπική σου πρόβλεψη άμεσα και με ακρίβεια.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι θεσπέσιες όψεις του Δία: Τύχη και εγκράτεια!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-12-2014 20:00:00