Quantcast
blank
 
blank

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου: Αφροδίτη εξάγωνο Άρη κι Ερμής σε εξάγωνο με Δία. Δυο ευνοϊκά εξάγωνα, που συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου: Αφροδίτη εξάγωνο Άρη κι Ερμής σε εξάγωνο με Δία. Δυο ευνοϊκά εξάγωνα, που συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη εξάγωνο Άρης κι Ερμής εξάγωνο Δίας

Στις 20 Οκτωβρίου δυο αδύναμα, αλλά ευνοϊκά εξάγωνα σχηματίζονται στον ουράνιο θόλο, που μπορούν να συμβάλουν στην βελτίωση της ζωής μας ή και να δημιουργήσουν νέες, πιο ευχάριστες συνθήκες στα θέματα που μας απασχολούν.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, που διαμορφώνεται στις 08:18, ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές σχέσεις και την πορεία τους και ανανεώνει το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό ανάμεσα στα ζευγάρια, ενώ δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες και για την ανάπτυξη νέων δεσμών. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης τις οικονομικές υποθέσεις.

Ερμής σε εξάγωνο με Δία

Αργότερα, στις 23:37, ο ανάδρομος Ερμής διαμορφώνει εξάγωνο με τον Δία, όψη που ευνοεί την επανεξέταση θεμάτων και γεγονότων που δεν είχαν την επιθυμητή εξέλιξη. Το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ευνοεί μετακινήσεις και ταξίδια σε μέρη, που έχουμε ήδη επισκεφτεί και γνωρίζουμε καλά. Μπορούν επίσης να υπογραφούν έγγραφα που αφορούν πρόσθετες πράξεις ή μια διόρθωση, αλλά καλό θα είναι να αποφευχθούν εντελώς καινούργιες συμφωνίες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τα εξάγωνα Αφροδίτης-Άρη κι Ερμή-Δία

Τα παραπάνω εξάγωνα ευνοούν περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη, Ερμής σε εξάγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζουν στις 20 του μήνα εξάγωνα με τον Άρη και τον Δία αντίστοιχα, και σηματοδοτούν ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σου ή και σε συνεργασίες που διατηρείς. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι πολύ καλή, γεγονός που θα βοηθήσει και στην άμεση λύση τυχόν προβλημάτων ή παρεξηγήσεων, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον σου για τον σύντροφό σου θα τονωθεί ακόμα περισσότερο. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο, με το οποίο θα νιώσεις πολύ ρομαντικά. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν ασχολείσαι με τον τομέα των εκδόσεων, θα έχεις μια σημαντική επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, στις 20 Οκτωβρίου η δική σου Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον Άρη και, παρόλο που πρόκειται για μια κατ’ εξοχήν ερωτική όψη, στην περίπτωσή σου αναγγέλλει την αρχή μιας όμορφης και παραγωγικής εβδομάδας στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η αρμονία και οι θετικές σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα κάνουν πολύ καλό στην ψυχολογία σου, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει πράγματι και ένα ερωτικό ενδιαφέρον, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Εξάλλου, την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία ίσως σε απελευθερώσει από τυχόν διλήμματα και σε παροτρύνει να υποκύψεις σε έναν πειρασμό που σε πολιορκεί. Η αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 20 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Ερμής διαμορφώνουν εξάγωνα με τον Άρη και τον Δία αντίστοιχα και δίνουν μια νέα ώθηση στην αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας ή και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι, που θα σας ανανεώσει. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Διδύμους, οι επόμενες μέρες αναμένονται αρκετά δραστήριες για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς περισσότερο και να κάνεις επαφές και νέες γνωριμίες, που ίσως έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, μπορεί επίσης να συμβάλει και στην αποκατάσταση μιας περασμένης σχέσης, ειδικά αν είναι κάτι που επιθυμείς διακαώς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται, τόσο στο οικιακό σου περιβάλλον, όσο και στα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου το ερχόμενο διήμερο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, που βρίσκονται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζουν αντίστοιχα εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία και σου δίνουν την ευκαιρία να βρεις μια νέα ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αλλά και να κάνεις κάποιες συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στο μέλλον. Αν ανήκεις στην κατηγορία των άνεργων Καρκίνων, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που μπορεί να προέρχεται και από το εξωτερικό. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα επηρεάσει το μέλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 20 Οκτωβρίου, πρόκειται να κάνει πολύ ενδιαφέρουσα τη ζωή σου το ερχόμενο διήμερο. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες επαγγελματικές, που θα εκτοξεύσουν την δημοτικότητά σου, αλλά και αισθηματικές, που θα καλύψουν τις προσδοκίες σου. Εξάλλου, την ίδια μέρα το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Δίας από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Ερμή, υπόσχεται να φέρει στο δρόμο σου τα κατάλληλα άτομα, που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σου. Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονται ή να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί, με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, διαμορφώνει στις 20 του μήνα εξάγωνο με τον Δία και σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή και στον σύντροφό σου. Έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει μια ευχάριστη επαγγελματική πορεία, μπορείς να κάνεις με ευχέρεια κάποια έξοδα παραπάνω, που θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό. Έξοδα επίσης μπορείς να κάνεις και για την ανανέωση του χώρου σου, καθώς με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως θελήσεις να δημιουργήσεις μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, για να υποδεχτείς φιλικά πρόσωπα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 20 Οκτωβρίου εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σου δημιουργεί μια όμορφη διάθεση και σε παροτρύνει να βγεις περισσότερο έξω και να αναζητήσεις παρέες και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, ίσως μια από αυτές τις γνωριμίες εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό στο άμεσο μέλλον. Πέρα από την προσωπική ικανοποίηση και ανανέωση όμως, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, αφού το εξάγωνο Ερμή-Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου τα κατάλληλα άτομα, που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελμετικά σας αυτή την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, το εξάγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης με την Αφροδίτη στις 20 Οκτωβρίου, αποτελεί μια θετική ένδειξη για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, αλλά και για τα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου είναι περισσότερο πρόθυμος να υποκύψει στις όποιες επιθυμίες σου ή ακόμα και να σκεφτεί σοβαρά την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, η ίδια όψη μπορεί να σου φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί και μια παλιά σχέση, αφού την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να συγκρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην προβείς σε ανακοινώσεις, ειδικά αν πρόκειται για σχέση με άτομο που σχετίζεται με τη δουλειά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελμετικά σας αυτή την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 20 Οκτωβρίου ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τονίζει ακόμα περισσότερο την κοινωνικότητά σου. Σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ερμή-Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, το ερχόμενο διήμερο αναμένεται πολύ έντονο για σένα, καθώς θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εντοπίσεις και να εκμεταλλευτείς. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς ίσως σου γίνει εκ νέου μια πρόταση που κάποτε είχες απορρίψει, και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να την λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη σου. Ανάλογη προσοχή πρέπει να δείξεις και στον αισθηματικό τομέα, καθώς τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου και να προγραμματίσεις μια σοβαρή εξέλιξη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελμετικά σας αυτή την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 20 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στον τομέα της καριέρας σου, διαμορφώνουν δυο θετικά εξάγωνα, που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την πρόοδό σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Δεδομένου ότι ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, καλό θα είναι να διπλοτσεκάρεις κάθε εργασία, ώστε να εντοπίσεις εγκαίρως τυχόν λάθη, δικά σου ή τρίτων. Η προσφορά σου θα εκτιμηθεί δεόντως από τους ανωτέρους σου και θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου δεν αποκλείεται και η αναβίωση ενός παλιού έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελμετικά σας αυτή την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζουν στις 20 Οκτωβρίου εξάγωνα με τον Άρη και τον Δία αντίστοιχα και σηματοδοτούν ευχάριστα γεγονότα, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα και να εξετάσεις τις νέες προοπτικές που θα παρουσιαστούν, προκειμένου να διαμορφώσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο τομέας του εξωτερικού είναι έντονα ενεργοποιημένος στον ηλιακό σου χάρτη κι αυτό σημαίνει ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για ταξίδια αναψυχής ή ακόμα και για την μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα, σε περίπτωση που το σκέφτεσαι. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας πρόκειται να αναπτερώσουν το ηθικό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελμετικά σας αυτή την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 20 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαμορφώνουν αντίστοιχα εξάγωνα με τον Άρη και τον Δία και επιφυλάσσουν ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου, που φαίνεται να σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο είναι πολύ πιθανό να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις, που μπορούν να αυξήσουν κατά πολύ τις αποδοχές σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πληρώσεις και κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου η σχέση με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί αισθητά, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία ή και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Οκτωβρίου 2014, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Η έκλειψη Ηλίου σε μια άκρως σημαντική περίοδο, όσον αφορά γεγονότα και εξελίξεις! Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2014 19:59:00