blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό: H ευτυχία είναι στο εδώ και στο τώρα!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό: H ευτυχία είναι στο εδώ και στο τώρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Άφησε πίσω σου οτιδήποτε δυσάρεστο, συναίσθημα, πρόσωπα, καταστάσεις, και φόρεσε το καλύτερό σου χαμόγελο! Νοιώσε την ευλογία της ζωής να καταλαμβάνει την ψυχή σου, την καρδιά σου, την ύπαρξή σου ολόκληρη! Και το πιο σημαντικό; Πίστεψε πως… θαύματα συμβαίνουν! Όχι αύριο ή το επόμενο διάστημα, μα εδώ και τώρα!
 
Το… τζίνι των ουρανών έρχεται για να μεταμορφώσει τις ζωές μας, την καθημερινότητα μας, τη διάθεσή μας! Έρχεται να δημιουργήσει εκείνες τις ευκαιρίες, που κάποιους πραγματικά θα τους απογειώσουν! Δεν έχεις παρά να ευχηθείς με όλη τη δύναμη της ψυχής σου… Και πού ξέρεις, κάποιος εκεί πάνω μπορεί να σε ακούσει!
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό τη σημερινή μέρα, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως… τα καλύτερα έρχονται από κει που δεν τα περιμένεις! Είναι μία μέρα εκπλήξεων, που πολύ συχνά σε κάνουν να αναρωτιέσαι Μα τώρα πως γίνεται αυτό;! Γιατί όταν συνωμοτούν οι πλανήτες, γεγονός είναι πως γράφουν τα πιο ευφάνταστα σενάρια, εκείνα που κανένας σεναριογράφος δε θα μπορούσε να σκεφτεί!
 
Τις ημέρες αυτές μπορεί να σου δοθεί με πολύ ξαφνικό τρόπο η λύση σε ένα πρόβλημα, που ενδεχομένως σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία σου, την οποία έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου, όμως δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις μέχρι τώρα… Ή μπορεί να έχεις εκείνες τις ξαφνικές συναντήσεις, που μπορεί να φαίνονται τυχαίες, αλλά μόνο τυχαίες δεν είναι! Είναι πολλά τα σενάρια που μπορεί να διαδραματιστούν τις ημέρες αυτές, ωστόσο όλα συντελούν στο να τονώσουν την ψυχολογία σου και να σου φέρουν νέες ευκαιρίες, για να μπορέσεις να πας τη ζωή σου παραπέρα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία

Όμως τα δώρα των ουρανών δεν σταματούν εδώ! Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία ανοίγει τις πύλες της χαράς και της αισιοδοξίας. Επιτρέπει την αβίαστη ροή της κοσμικής ενέργειας, που κατακλύζει με δώρα τις ζωές μας και χαρίζει πολλά χαμόγελα ευτυχίας, αλλά και πολύ μεγάλες δόσεις έντονου, όμορφου και κατακόκκινου έρωτα!
 
Τις ημέρες αυτές ο έρωτας έχει την τιμητική του και έρχεται να μας παρασύρει στον ξέφρενο χορό του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτικές ευκαιρίες! Δεν έχεις παρά να απλώσει στο χέρι σου και να τις κάνει δικές σου!
 
Παράλληλα όμως, πολύ πιθανόν να δημιουργήσει και οικονομικές ευκαιρίες, που για κάποιους μπορεί να αλλάξουν και τη ζωή τους!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τα τρίγωνα Ήλιου-Ουρανού και Αφροδίτης-Δία

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου και του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το σίγουρο είναι πως οι μέρες αυτές έρχονται φορτωμένες με δώρα, που είναι ικανά να προκαλέσουν μια σημαντική ανανέωση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας και, γιατί όχι, να την αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο! Πως θα επηρεάσουν τη δική σου ερωτική ζωή αυτές οι δυνατές όψεις; Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Οι έρωτες Αφροδίτης-Δία, ένας επαναστάτης Άρης και μια διαφορετική Πανσέληνος!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-12-2014 20:00:00