blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014. Οι έρωτες Αφροδίτης-Δία, ένας επαναστάτης Άρης και μια διαφορετική Πανσέληνος!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014. Οι έρωτες Αφροδίτης-Δία, ένας επαναστάτης Άρης και μια διαφορετική Πανσέληνος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 27
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014

Η πρεμιέρα του Δεκέμβρη, με Ερμή τετράγωνο Ποσειδώνα και Άρη εξάγωνο Κρόνο

Ο Δεκέμβριος, που αστρολογικά τουλάχιστον δεν χαρακτηρίζεται για την σταθερότητα του, κάνει πρεμιέρα στη ζωή μας με δυο εντελώς ετερόκλητες πλανητικές όψεις που σχηματίζονται την πρωτομηνιά, με διαφορά λίγων ωρών: Πρόκειται για το «παραπλανητικό» τετράγωνο ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον αιθεροβάμονα Ποσειδώνα, που μας προτρέπει να ελέγχουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας, μιας και ο κίνδυνος παραπληροφόρησης είναι κάθε άλλο παρά αμελητέος. Την πρωτομηνιά ωστόσο, συναντάμε και το θαυμάσιο εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Πρόκειται για την όψη της απονομής δικαιοσύνης, αλλά και της επιβράβευσης των προσπαθειών.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και Ουρανός σε τρίγωνο με Ήλιο

Ένα θεσπέσιο τρίγωνο που σχηματίζεται στις 4 του μήνα ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον τυχερό πλανήτη Δία, έρχεται να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα πολλών ζωδίων, ιδιαίτερα μάλιστα όσων ανήκουν στα στοιχεία της Φωτιάς και του Αέρα: Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους) Γενικότερα με αυτή την όψη ευνοούνται ερωτικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Ο έρωτας πλανάται στον αέρα και η ανάγκη για καλοπέραση γίνεται ακόμα επιτακτική, μέσα σε μια εποχή που θα τη χαρακτηρίζαμε επιεικώς δύσκολη.
 
Το τρίγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο που σχηματίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Δεκεμβρίου αποτελεί ένα πολύ καλό οιωνό που αναμένεται να εκπληρώσει τις επιθυμίες πολλών μέσα από ανατροπές.

Άρης στον Υδροχόο

Στις 5 Δεκεμβρίου ο Άρης περνά στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1/2015. Η νέα θέση του Άρη θεωρείται αρκετά δυναμική, καθώς με τη διέλευσή του μέσα από το κατεξοχήν ζώδιο της ανατροπής και των επαναστάσεων θα μπορούσε να εντείνει κοινωνικές αναταραχές ανά την υφήλιο, με φόντο την οικονομική κρίση και την πολιτική αστάθεια που κυριαρχεί σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Σε προσωπικό επίπεδο, οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 6 Δεκεμβρίου στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, ενώ καθώς βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει και αντίθεση με την Πανσέληνο, γεγονός που καταδεικνύει την δυσκολία συνεννόησης, συνιστώντας έτσι και μια απειλή σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Η συμμετοχή του απρόβλεπτου Ουρανού αναμένεται να φέρει ανατροπές, μέσα από ουρανοκατέβατες ευκαιρίες ή ακόμα και να προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, ο Δίας, αν και ανάδρομος μέσα από το Λέοντα, θα βοηθήσει έτσι ώστε τα αποτελέσματα κάθε κίνησης να εμπεριέχουν και το στοιχείο της ελπίδας. Επίσης, η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε στενή προσέγγιση με τον απλανή αστέρα Rigel, που έχει ιδιότητες Δία και Κρόνου. Στα αραβικά σημαίνει πόδι και λέγεται Ρέγκλ. Ο Rigel θα μπορούσε να προσδώσει επιτυχία σε σκληρές διαπραγματεύσεις, από τη στιγμή που έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία. Στον αντίποδα, ο σταθερός αστέρας Ras-El-Gethi στον Τοξότη προσθέτει αισιοδοξία και βοηθά τους τολμηρούς, είναι όμως επιρρεπής για προβλήματα στη θάλασσα. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους) Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η Πανσέληνος του μήνα; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί.
 
Ας δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις, αλλά και η Πανσέληνος στις 6 του μήνα, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από τη τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015
 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Οι αστρολογικές όψεις του Δεκεμβρίου 2014. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2014 10:36:00