blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Απριλίου 2014: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο, Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ας αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες!

 
Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Απριλίου 2014: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο, Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ας αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Απριλίου 2014

Έρχονται σημαντικές ενισχύσεις το τριήμερο αυτό, αφενός για να ελαφρύνουν το δύσκολο κλίμα των προηγούμενων ημερών και αφετέρου, για να αποκαταστήσουν ισορροπίες που τυχόν έχουν κλονιστεί.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Και την αρχή κάνει το πολύ όμορφο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που αναλαμβάνει να διορθώσει την ροή των σχέσεών μας, που ταλαιπωρήθηκαν ή ακόμα και πληγώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να ανοίξει έναν επαναληπτικό κύκλο σε παλαιότερες σχέσεις της ζωή μας, δίνοντας τους ακόμα μια ευκαιρία, αν μη τι άλλο για συζήτηση, αυτή τη φορά ειλικρινή και από καρδιάς!

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Την ημέρα του Σαββάτου, την σκυτάλη παραλαμβάνει ο Ήλιος σε όψη συνόδου με τον Ερμή από τον Ταύρο, κάτι που θα ανοίξει έναν όμορφο δίαυλο στην επικοινωνία, για να φέρει κοντά και να ενώσει πρόσωπα και καταστάσεις, οι οποίες επίσης για κάποιο λόγο ήρθαν σε ρήξη το προηγούμενο διάστημα, αποκαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις παρεξηγήσεις ή εντάσεις. Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανόν τώρα να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές εκπλήξεις, όπως μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, ένα ξαφνικό ταξίδι, το οποίο θα ανανεώσει την ψυχολογία μας και θα μας βοηθήσει να ξαναδούμε εκείνη την αισιόδοξη πλευρά της…
 
Γενικότερα, τις ημέρες αυτές ευνοούνται οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι όποιες μορφές συμφωνιών, ενώ το κλίμα ευνοεί και τις νέες γνωριμίες, μια και η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα θετική για τέτοιου είδους γεγονότα, που ανανεώνουν και αυτά με την σειρά τους την ψυχολογία και την διάθεση.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Την Κυριακή έχουμε άλλη μια ευνοϊκή όψη. Είναι το εξάγωνο του Ηλιού με τον Ποσειδώνα, που θα ενισχύσει πολύ το συναίσθημα, αλλά και τη φαντασία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα μέσα από μια πιο συναισθηματική οπτική και, βεβαίως, να σταθούμε κοντά σε αυτούς που νιώθουμε ότι έχουν ανάγκη την παρουσία μας, το άγγιγμα μας, το λόγο μας, την τρυφερότητα μας. Σε αυτά τα πρόσωπα θα απλώσουμε το χέρι, προσφέροντας αλλά και παίρνοντας βαθύ συναίσθημα και αγάπη!
 
Γενικότερα, φαίνεται πως αρχίζουμε σιγά σιγά να περνάμε σε μια άλλη, καλύτερη φάση. Άλλωστε, και η έκλειψη Ηλίου που ακολουθεί, τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, απαλύνει και εκείνη το κλίμα με το δικό της τρόπο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πάρουμε απόσταση από τα πράγματα που μας δυσκόλεψαν το τελευταίο διάστημα και να επεξεργαστούμε με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο και τη δική μας συμμετοχή σε όλα αυτά. Ταυτόχρονα, μπορούμε να διορθώσουμε τα τυχόν λάθη η παραλείψεις που μπορεί να έχουν γίνει, λόγω μιας πιο φορτισμένης ψυχικής κατάστασης, στην οποία ενδεχομένως βρεθήκαμε…

Ποια ζώδια ευνοούνται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά επίσης Καρκίνοι και Ιχθύες, είναι αυτοί που έχουν άμεσα οφέλη το τριήμερο αυτό, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσουν ό,τι μπορεί να μην τους έχει πάει καλά τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, προκύπτουν και κάποια νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην προσωπική ή και την επαγγελματική τους ζωή, που αν τα εκμεταλλευτούν τώρα, μπορεί να βγουν ιδιαίτερα ωφελημένοι! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Δείτε επίσης τις προβλέψεις για την έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου και τις άλλες αστρολογικές όψεις μέχρι τέλος Απριλίου, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Μια όαση μέσα στο δύσκολο πλανητικό σκηνικό! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι τις 7 Μαΐου. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014.
Τα ζώδια και οι προβλέψεις 21 έως 27 Απριλίου 2014, μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-04-2014 00:00:00